ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Σαββατο 23 Φεβρουαριου 2019
ΑΛΚΑΙΟΥ & ΑΡΙΩΝΟΣ, ΜΥΤΙΛΗΝΗ 22510-25524 22510-28741 ef_dimokratis@otenet.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Βιβλιοφάγος

25 Απριλιου 2017
«Οι γιοι της γαλανής κυράς»

«Οι γιοι της γαλανής κυράς»

Της Δημ. Ιωάννου

Εκδόσεις «Ψυχογιός»

Τιμή:16,60ευρώ

Σύρος 1841 

Δυο ξένοι εμφανίζονται από το πουθενά στην πανέμορφη αρχόντισσα του Αιγαίου και ταράζουν τις ζωές των ντόπιων. Ένας μεγάλος έρωτας θα σαρώσει την καρδιά του πρώτου, σηματοδοτώντας τις εξελίξεις. Ο δεύτερος, ένας διάβολος με αγγελική μορφή, θα προσπαθήσει να γητέψει τη μονάκριβη κόρη του Δομένικου Βονασέρα, στοχεύοντας στο όνομα και στα πλούτη της οικογένειας. 

«Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα», και οι επόμενες γενιές καλούνται να πληρώσουν τα φοβερά λάθη του παρελθόντος. Ο ουρανός σκοτεινιάζει και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Το καλό και το κακό πολεμούν στις ψυχές των Βονασέρα, που αγωνίζονται να παραμείνουν στο φως ή καταποντίζονται νικημένες στην άβυσσο. 

Δαμιανός, Δομήνικος, Λορέντζος. Τρεις άντρες, τρεις γενιές, που αφανίζονται από τα παράφορα πάθη τους ή λυτρώνονται από το μεγαλείο της αγάπης και τη θέρμη του έρωτα. 

Και πάνω από όλους, ο ακοίμητος πατριάρχης, ο γερο-Δομένικος Βονασέρας, που φυλάει καλά το φοβερό μυστικό της οικογένειας προστατεύοντας την αλήθεια. 

Ποια μυστικά περιφρουρούν εδώ και αιώνες οι φύλακες της οικογένειας; Ποιος θα κρατήσει στα χέρια του όλη τη δύναμη, κληρονομώντας τη γνώση; Θα επικρατήσει η σύνεση και η επιθυμία για το ανώτερο καλό ή όλα θα βουλιάξουν στην απληστία και στο σκοτάδι; 

Ένα μυθιστόρημα όπου ο έρωτας και το μυστήριο συνυπάρχουν αρμονικά, και η νησιώτικη ντοπιολαλιά ενσωματώνεται αβίαστα στη γραφή της συγγραφέως που ταξιδεύει τον αναγνώστη.

 

«Η δίψα»

Του Jo Nesbo

Μετάφραση: Κρυστάλλη Γλυνιαδάκη

Εκδόσεις «Μεταίχμιο»

Τιμή:18,80 ευρώ

Ο Χάρι Χόλε επιστρέφει με την ενδέκατη περιπέτειά του!

Η δίψα αποτελεί τη συνέχεια του μπεστ σέλερ Η αστυνομία (του δέκατου βιβλίου στη σειρά Χάρι Χόλε), στο οποίο ο βετεράνος επιθεωρητής παλεύει να προστατέψει τους συναδέλφους του από έναν δολοφόνο που επιζητά εκδίκηση από την αστυνομία. Στη Δίψα, ο Χάρι θα ξαναενταχθεί στις τάξεις της αστυνομίας του Όσλο για να εντοπίσει έναν σίριαλ κίλερ, που σκοτώνει χρήστες του κοινωνικού δικτύου γνωριμιών Tinder. Ο τρόπος του και η μέθοδος του δολοφόνου θα οδηγήσουν τον Χάρι στο κυνήγι μιας νέμεσής του από το παρελθόν.

Πλινκ: Ο ήχος του ταιριάσματος στο Tinder είναι ο τελευταίος που θα ακούσει η Ελίζε Χέρμανσεν πριν πέσει θύμα δολοφονίας μες στο διαμέρισμά της. Το νεκρό κορμί της θα βρεθεί από την αστυνομία σημαδεμένο και στραγγισμένο από το αίμα.

Όταν μια ακόμα γυναίκα δολοφονείται, τα αντανακλαστικά του πρώην επιθεωρητή και νυν καθηγητή στην Αστυνομική Ακαδημία Χάρι Χόλε, θρυλικού διώκτη σίριαλ κίλερ, ενεργοποιούνται...

Άλλωστε ένας επαναλαμβανόμενος εφιάλτης στοιχειώνει τον ύπνο του, φωνές κατακλύζουν κάθε τόσο το μυαλό του: υπάρχει ένας δολοφόνος που ο Χάρι δεν κατάφερε να συλλάβει. Μήπως ήρθε η ώρα να αναμετρηθούν ξανά;

«Σιωπηλές κραυγές φούντωναν μες στο κεφάλι του, κατέκλυζαν το δωμάτιο και το κορμί του. Κραυγές που ήθελαν να δραπετεύσουν, που έπρεπε να δραπετεύσουν. Μήπως αποτρελαινόταν; Σήκωσε το βλέμμα προς το τζάμι του παραθύρου. Το μόνο πράγμα που φαινόταν στο σκοτάδι ήταν η αντανάκλασή του. Ήταν εκείνος. Εκεί έξω ήταν εκείνος. Τους περίμενε. Τραγουδώντας. Βγείτε να παίξουμε!

Ο Χάρι έκλεισε τα μάτια του.

Όχι, δεν τους περίμενε. Τον περίμενε. Περίμενε τον Χάρι. Βγες να παίξουμε!»

Όπως δηλώνει ο Jo Nesbo: «Πάντα επέστρεφα στον Χάρι, είναι η αδελφή ψυχή μου. Βέβαια, είναι ψυχή χαμένη στο σκοτάδι οπότε η εμπειρία της κατάδυσης σ' αυτήν είναι μεν συναρπαστική, αλλά και συναισθηματικά εξαντλητική. Όμως, ο Χάρι και η ιστορία του αξίζουν τις άγρυπνες νύχτες μου».

 

«Ποτέ και πουθενά»

Του Neil Gaiman

Μετάφραση: Μαρία Αγγελίδου

Εκδόσεις «Ίκαρος»

Τιμή:16,50 ευρώ

Κάτω από τους δρόμους του Λονδίνου, κάτω από τον κόσμο τον χειροπιαστό του Εδώ και του Τώρα, υπάρχει κι ένας κόσμος άγνωστος, απέραντος, μυστικός, σκοτεινός, ανείπωτος: ο κόσμος του Ποτέ και Πουθενά. Τον κατοικούνε τέρατα και άγγελοι, καλόγεροι και φονιάδες, κυνηγοί και θηρία, ληστές κι αγαθούληδες, τυχοδιώκτες και πρόβατα. Είναι γεμάτος τρομακτικές αβύσσους και παλάτια που φτάνουν ως το κέντρο της γης. Και μόνο όσοι στ' αλήθεια δεν έχουν τίποτα, όσοι γλιστράνε και πέφτουν από τις ρωγμές του «πραγματικού» κόσμου, μπορούν να περνάνε από τον έναν κόσμο στον άλλον: τα ποντίκια των υπονόμων, οι άστεγοι, οι φυγάδες, οι τρελοί.

Ο Ρίτσαρντ ζει μια τακτοποιημένη, μετρημένη ζωή στον Πάνω Κόσμο της Πραγματικότητας, όταν μια και μόνη ανθρώπινη στιγμή, μια στιγμή καλοσύνης, θα τον βυθίσει σ' έναν κόσμο κάτω από τον κόσμο, σ' έναν χρόνο έξω από τον χρόνο, σ' έναν λαβύρινθο απέραντο, που οι δρόμοι του χάνονται στο απόλυτο σκοτάδι ή στο απόλυτο κακό, για ν' αναδυθούν ξανά εκεί που κανείς δεν τους περιμένει. Βρίσκεται παγιδευμένος στο Ποτέ και Πουθενά και σε μια περιπέτεια που τινάζει στον αέρα κάθε έννοια τόπου, χρόνου και τάξης, όπως τα ήξερε μέχρι τότε στη ζωή του.

 

 Βιβλιοαναφορές Γ'

Του Στρατή Μισγίρη

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Στρατή Μισγίρη Βιβλιοαναφορές Γ΄. Είναι ένα καλοφροντισμένο και καλογραμμένο βιβλίο, που αναφέρεται σε πάνω από 100 βιβλία νέων συγγραφέων που κυκλοφόρησαν από το 2001 μέχρι το 2016.

Σε όλα αυτά τα βιβλία, ο συγγραφέας κάνει μια σύντομη, κριτική-αναφορά για κάθε τι πολύτιμο και σπουδαίο που έχει να επιδείξει η πνευματική ζωή του τόπου μας.

Ο Στρατής Μισγίρης, πολυγραφότατος συγγραφέας, εκπαιδευτικός, με υψηλό πνευματικό υπόβαθρο, έχει καθιερωθεί ως άνθρωπος των γραμμάτων και της τέχνης και δικαιωματικά παίρνει τη θέση στην Λεσβιακή γραμματολογία, ως εξέχον στέλεχος και ως άριστος ερευνητής και γνώστης των λογοτεχνικών πραγμάτων της Λέσβου.

Στο βιβλίο αυτό μνημονεύονται όλες οι περισπούδαστες εργασίες και ευρύτερες μελέτες από τους νέους λόγιους του τόπου μας σε πεζό και έμμετρο λόγο, που από παράδοση ανθούν στη Λέσβο.

Ο Στρατής Μισγίρης είναι ένας αθόρυβος εργάτης της πένας, που εκτελεί αξιολογότατο έργο, χωρίς κωδωνοκρουσίες, με απλότητα και δωρική λιτότητα και φέρνει ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα που συγκινεί και ευχαριστεί τον κάθε αναγνώστη.

Εγώ και ως Καλλονιάτης τον καμαρώνω και τον θεωρώ μεγάλο ερευνητή και μελετητή, διότι το έργο του είναι συνεχές και εξαιρετικά επιλεγμένο, που φωτίζει και συμπληρώνει την Λεσβιακή γραμματεία.

Η μοναδική και μόνιμη προσφορά του κρίνεται όχι μόνον επιστημονική, αλλά και εθνική, γι' αυτό και του αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήριά μου.

Στον εκλεκτό φίλο, συνάδελφο, συγχωριανό, συγγραφέα, που διαθέτει σε υπερθετικό βαθμό προσόντα σπάνια και ακμαία, εύχομαι από καρδιάς να είναι γερός και να συνεχίσει την πνευματική δημιουργία του με τη συγγραφή και άλλων βιβλίων.

Στο νέο αυτό βιβλίο-ανθολόγιο ξεχωρίζουν τα βιβλία της πολυβραβευμένης ποιήτριας Μαρίας Αγιασώτου- Λαμπρινού, του Μήτσου Τσιάμη, που τα 33 βιβλία του κοσμούν τις βιβλιοθήκες, του Χρήστου Τραγέλλη και του Άρη Κυριαζή, γνωστών Καλλονιατών λογίων, του Γιώργου Τσαλίκη, ρεαλιστή και ακμαίου ανθρώπου της τέχνης, των εξαιρέτων φιλολόγων μακαρίτισσας Ειρήνης Σιδερή-Κουτσκουδή και Χρήστου Σταυράκογλου, του θαυμάσιου λογοτέχνη και βιογράφου Αλφόνσου Δελή, του χαλκέντερου και αειθαλή πεζογράφου- ερευνητή Κώστα Μίσσιου, "των επιθεωρητών και παρέδρων του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Γιώργου Αλβανού και Ακίνδυνου Παλαιολόγου, του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Νομού Λέσβου Άρη Καλάργαλη, των Δημήτρη Χατζηλία και Παναγιώτη Γιαβρίμη, σχολικών συμβούλων Π.Ε, του Στρατή Νικέλλη και πολλών άλλων.

Πυρραίος

Α.Π.

 

 

Χρήστος Ζυγομαλάς ο αναγεννησιακός

       Ο ρέκτης Χρήστος Ζυγομαλάς όντως αποτελεί δόκιμος διπλωματούχος γλύπτης κι αρκετά γνωστός μουσικοσυνθέτης.

       Ωστόσο, φέτος εξέδωσε την προβραβευμένη πρώτη του αναγεννησιακής μανιέρας ποιητική συλλογή «Cantos Desperados».

       Στο πρελούδιό της «Το αύριο συνελήφθη» εναγώνια πρυτανεύει μια στεντόρεια κραυγή όλων μας, ενάντια στη σημερινή στασιμότητα των ημέτερων δίσεκτων ημερών.

       Κουρνιάζει ως άβουλη φαλκίδευση, μια μακαριότητα έναντι στην εκστασιασμένη αποκολοκύνθωση κι αποτελμάτωση, τη δίχως απαντοχή στο «θαρθούν καλύτερες νύχτες».

       Ωστόσο, η συνειδησιακή επανάσταση και η εσώτατή μας ελευθερία ερίδονται στον αιώνιο αναστοχασμό των ημέτερων επιούσιων δεινών, ως «εξόδου» τους έναντι στα δολερά επίχειρα του Μικροαστισμού.

       Κι έτσι ένας άκρατος μινιμαλισμός του εφιαλτικού μικροαστισμού της ερεβώδους κι απελπισμένης Συγχρονίας μας καραδοκεί και καταπνίγει δολερά, όλα τα ταπεινά μας όνειρα και προωθεί τις μίζερες προοπτικές μας, αποκλειστικά στο «εδώ μόνον τρώμε».

       Ως ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης, επικάθησαν οι λογής ψευδαισθήσεις, οι βαθύτατες πλάνες και οι λογής χίμαιρες του «πεπολιτισμένου κόσμου» μας, ως «Αποσπάσματα οραμάτων» τα μάλα μακρινών.

       Στην «Κάψουλα» σηματοδοτούνται πλείστα όσα καταπροδομένα όνειρα κι απωθημένες προσδοκίες μας, από την άκρατη και συγχρόνως χθαμαλή ξενηλασία του Γιάνκικου Αρχοχωριατισμού.

       Ωστόσο, το Kannibals ante portas καταδονείται και καταδυναστεύεται από τον Αρμαγεδόνα της αμφιλεγόμενης λατρείας μας, προς τους ημέτερους άσπονδους φίλους και συμμάχους.

       Ως ριζικό η «Μετενσάρκωση» διατραγωδεί τη σαδιστική μεταστοιχείωση του Προσώπου σε αριθμητικό απόλυτο και δεκτικον ημίαιμο ημιαγωγό.

       Στο εμβληματικό «Μου μίλησες για Παράδεισο» έρχεται ο χαρισματικός αναγεννησιακός μας τροβαδούρος κι αποσβολώνεται τελείως από την αιώνια φρούδα προσμονή του.

       Στη συνέχεια, προβαίνει κι αποκρυσταλλώνει στο «Βράχο» τελείως ενορατικά την απόλυτη αλήθεια ως σφαλερή οφθαλμαπάτη κι απλησίαστη Φάτα Μοργκάνα.

       Ως αντίστιξή της επιπίπτει ορμητικά η εμβληματική «Πανίδα», ιχνογραφώντας την τυραννική και τραγική αταβιστική φύση των παραγωγικών σχέσεων και των κοινωνικών καταστάσεων.

       Κι έτσι ξεμείνανε στα «Σπιτάκια» οι πλέον ταπεινές ψυχές, που τελικά λυτρώνονται ως περήφανες συνειδήσεις με την εκάστοτε ζείδωρη ουτοπία.

       Ως επίμετρό της η όλη συλλογή με το «Όνειρο του Ρεμπώ» αποτυπώνει τη σαρκαστική ποιητική αυτοβιογραφία του αναγεννησιακού μας βάρδου.

                                                          ΔΗΜΟΣ Α. ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ

 

Βιβλιοπαρουσίαση

«Ίμβρος-Τένεδος. Από την Συνθήκη της Λωζάννης

στη δραματική συρρίκνωση του Ελληνισμού»

Ο εκδοτικός οργανισμός «Λιβάνη»,  παρουσιάζει την νέα συμπληρωμένη έκδοση του Νίκου Σηφουνάκη «Ίμβρος Τένεδος. Από την Συνθήκη της Λωζάννης στη δραματική συρρίκνωση του Ελληνισμού» στις 3 Μαΐου, στις 12:30 στο ξενοδοχείο Pallas Athena(Αθηνάς 65, Πλατεία Κοτζιά, δίπλα από το Δημαρχείο της Αθήνας).

Θα προλογίσουν ο Πάρις Ασανάκης τ. Πρόεδρος του Συλλόγου Ιμβρίων και ο Χρήστος Κάλφας, πρόεδρος του συλλόγου Τενέδιων «O Τεννης».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Τελευταίες ειδήσεις
22 Φεβρουαριου 2019
22 Φεβρουαριου 2019
22 Φεβρουαριου 2019
22 Φεβρουαριου 2019
Resource id #8
> <
 • ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε. ΑΡΩΝΗΣ
  Holter πίεσης και ρυθμού
  Δοκιμασία κοπώσεως Φορητός υπέρηχος
  Μυτιλήνη Βουρνάζων 2 τηλ.2251302311
  Γέρα:Παπάδος τηλ.22510-83600
  aroniskos@gmail.com

  ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΡΛ

  Στούμπος Χ. Γιώργος
  Χειρουργός ΩΡΛ Ενηλίκων & Παίδων
  Συνεργάτης Νοσοκομείων Metropolitan-Βιοκλινικη-
  Ιατρικό Διαβαλκανικό
  Καβέτσου 3 - 1ος όροφος
  τηλ. 22510 27757& 6940888555
 • Φυσικοθεραπεύτρια Manual Therapist

  Σταυρουλάκη-Γαλάτη Ιφιγένεια
  Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης-PAMP
  Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ
  Ασκληπιού 39 Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνη
  τηλ. 22510-54898- 6977957180

  ΙΑΤΡΟΣ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΟΣ

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ Χ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ *PapTest*Κυτταρολογική εξέτασηούρων,πτυέλων,υγρών*FNA επιφανειακών οργάνων &θέσεων*Επανεκτιμήσεις πλακιδίων
  Καβέτσου 29- τηλ.22510 24860 κιν.6932512560
 • ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΜΑΛΛΙΑΣ

  ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
  Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
  Καλλιπόλεως 3,Νέα Σμύρνη, τηλ:210-9320215
  Καβέτσου 10, Μυτιλήνη, τηλ: 2251038065

  ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

  ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.ΜΙΧΑΛΗΣ
  Πτυχιούχος Παν. Αθηνών
  Καβέτσου 32-Μυτιλήνη
  τηλ. 22510 43377
  Καρατζά 10-Μύρινα Λήμνου
  22540 26652- κιν.6974117849
 • ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

  Νικόλαος Α. Δαρλής
  ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ-ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑ & ΕΙΔΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΩΜΟΥ ΑΓΚΩΝΑ ΑΚΡΑΣ ΧΕΙΡΟΣ
  2ας Μαίου 30- 17121 Ν. Σμύρνη
  τηλ.210 9315300 &6936118880
  www.orthoinfo.gr

  ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

  ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΠΑΠΙΟΜΥΤΗΣ
  ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
  ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
  ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32
  ΤΗΛ:22510-55711
  ΚΙΝ:6942405440
 • ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

  ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ Η. ΚΟΥΝΙΑΡΕΛΛΗ
  ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
  Εξειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές
  Κουντουριώτου 17 & Αλκαίου 1(π Μ Βρετάνια)
  τηλ.2251028512 6936447893

  ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

  ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΗΣ Ι. ΓΙΩΡΓΟΣ
  Δρ Ιατρικής Σχολής Παν.Πατρών
  ΕΡΕΣΟΥ 2,1ος όροφος
  ΤΗΛ:22510-37390
  κιν:6974956279
 • ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

  ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ε. ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΛΗΣ
  θυρεοειδής Σακχαρώδης Διαβήτης 1,2&Κυήσεως
  Οστεοπόρωση Διαταραχές Έμμηνου Ρύσεως
  ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32 ΜΥΤΙΛΗΝΗ & ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ
  22510-43366 6972332594

  Book and Art

  ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
  Βάλια Μπαρμπατιώτη
  Κομνηνάκη 5 Μυτιλήνη
  τηλ:22510-37961
  www.facebook.com/Book.and.Art.Mytilini
 • ΠΤΗΝΟ-ΦΑΡΜΑ ΓΕΡΑΣ

  Γαζής Χαράλαμπος
  Γεωπόνος ΤΕ
  Κότες-κοκόρια-χήνες-γαλοπούλες-πάπιες-αυγά ελευθέρας βοσκής
  τηλ.: 6946167995

  Αυγοπωλείο Χατζέλη

  Αυγά και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα
  Κατάστημα στο πάρκινγκ Μυτιλήνη
  Οδυσσέα Ελύτη 20
  τηλ.2251306790
 • Κάβα Κουτσουραδή

  Κάβα ποτών στη Μυτιλήνη. Είμαστε κοντά σας από το 1986
  Ικαρίας 6, Μυτιλήνη, 81100
  Τηλ. 2251022213

  Μεζεδοπωλείο- Ουζερί

  "Απάγκιο"
  Εξαιρετικά σπιτικά φαγητά- Λεσβιακά τοπικά προϊόντα
  οικονομικές τιμές-Ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο
  τηλ. 22510 20797
 • Elysion Hotel

  Elysion Hotel – Ξενοδοχείο γάμου
  Διεύθυνση: Νεάπολη Μυτιλήνης
  Τηλέφωνο: 2251 061531-2
  Fax:22510 61294
  Website: www.elysion.gr

  ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

  ΠΤΥΧ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
  ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
  ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
  ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ21&ΟΔ.ΕΛΥΤΗ 1ος ΟΡΟΦΟΣ
  ΤΗΛ:2251022255/6945353105
  email:nprot@yahoo.gr
 • auto GARAGE

  ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π.ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ
  ΠΑΓΑΝΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
  ΤΗΛ:22510-48144 6972107700

  Europcar

  AUTO MOTO LESVOS A.E Πάνος Σπανέλης. Κεντρικό:Κουντουριώτη 49Γ Μυτιλήνη τηλ:2251043313 fax42853 κιν.6976809252 Αεροδρόμιο:2251061665
  www.europcar-lesvos.com
  info@europcar-lesvos.com

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ