ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Τριτη 26 Μαρτιου 2019
ΑΛΚΑΙΟΥ & ΑΡΙΩΝΟΣ, ΜΥΤΙΛΗΝΗ 22510-25524 22510-28741 ef_dimokratis@otenet.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Ποδόσφαιρο

10 Φεβρουαριου 2018
Στ. Ψαρρόπουλος

ΣΤΑΥΡΟΣ  ΨΑΡΡΟΠΟΥΛΟΣ

«ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ»

 

Σε μια  συνέντευξη  έφ όλης  της ύλης  ο  Σταύρος  Ψαρρόπουλος, μίλησε για πολλά  και σημαντικά θέματα. Ο ισχυρός  άνδρας  του Λεσβιακού ποδοσφαίρου  αναφέρθηκε στην ΕΠΟ, στο  κύπελλο Ελλάδας, στα  τοπικά πρωταθλήματα, κάνοντας παράλληλα έναν μίνι  απολογισμό, για τα  γήπεδα  και της γηπεδικές  εγκαταστάσεις  στο νησί  μας. Δεν παρέλειψε ν' αναφερθεί στην ημερίδα  προπονητικής   που γίνεται την Κυριακή από τον Ατρόμητο τις ακαδημίες ποδοσφαίρου αλλά και πολλά  άλλα θέματα. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ  και  σύμβουλος της ΕΠΟ έδωσε  απαντήσεις  για τα κακώς κείμενα που  σπιλώνουν την διοργανώτρια αρχή , ενώ  σχολίασε  και την απόφαση του  μέλους του Δ.Σ  Βασίλη Τσαγκάρη να  διαφοροποιηθεί (το  είχε δηλώσει  επίσημα στα  ΜΜΕ)  και  να  σταθεί  απέναντι στην Ένωση. Ο πρόεδρος  της ΕΠΣΛ τόνισε στους  δημοσιογράφους,  ότι  ανάλογες συνεντεύξεις   θα  δίνονται  ανά τακτά  χρονικά  διαστήματα, ώστε  τα  σωματεία και ο  φίλαθλος κόσμος  να  έχουν επίσημη ενημέρωση .

 

«Αλλάζει  μορφή η Γ' εθνική»

Για  την  μέχρι  τώρα  πορεία των δύο  εκπροσώπων μας   στην Γ Εθνική, υπογράμμισε ότι η προσπάθεια τους  στο πρωτάθλημα  είναι συγκινητική καθώς σε αντίξοες  συνθήκες  οικονομικής κυρίως φύσεως, δίνουν καθημερινά  έναν μεγάλο  αγώνα  για να  τα καταφέρουν.

«Δεν μας  αρέσει   ο τρόπος  με τον οποίο  διεξάγεται το  φετινό πρωτάθλημα,  τόνισε. Δεν γίνεται  να  αγωνίζονται μόνο  ένδεκα ομάδες  και  από το ξεκίνημα να τις αναζητάς για να τις εντάξεις σε όμιλο.  Το πρωτάθλημα  ασφαλώς  και θα  αλλάξει  μορφή. Βάσει σχεδίου, που ήδη  έχουμε  θέσει  προς υλοποίηση,  του  χρονου  η Γ Εθνική  την περίοδο 2019 -2020, θα  διεξάγεται σε 4 ομίλους  καλύπτοντας ταυτόχρονα αρκετά από τα  έξοδα των ομάδων η  ΕΠΟ. Υπάρχουν και  σκέψεις  που έχουμε  συζητήσει αλλά  αποφάσεις  δεν έχουν ακόμα ληφθεί. Για παράδειγμα η επαναφορά  των πρωταθλημάτων της Δ Εθνικής. Θέλουμε  με τον δικό μας  τρόπο την επαναφορά  της νησιωτικότητας  στο ποδόσφαιρο.

 

«Το κύπελλο»

Για  το κύπελλο  Ελλάδας  ο  Στ. Ψαρρόπουλος  και για τον τρόπο τέλεσης του θεσμού τα  επόμενα  χρόνια τόνισε:

«Το κύπελλο  Ελλάδας  θα  αλλάξει μορφή πιθανόν και από την νέα  ποδοσφαιρική  σεζόν. Οι κυπελλούχοι των ενώσεων θα έχουν την ευκαιρία και την δυνατότητα να  αντιμετωπίζουν αρχικά τις ομάδες της football league και μετά αν περάσουν στον επόμενο γύρο θα τους δίνεται η δυνατότητα να παίξουν και να φιλοξενήσουν στα γήπεδα τους ένας αντίπαλο από την SL κάτι πρωτόγνωρο για τον θεσμό, αλλά περισσότερο κερδοφόρο από  όλες  τις   απόψεις  για  ένα ερασιτεχνικό σωματείο. Είναι προτάσεις για τις οποίες πολύ σύντομα θα  υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις. 

 

Ανταγωνιστικά πρωταθλήματα

«Όσον  αφορά  τα τοπικά  πρωταθλήματα, μπορεί να βρίσκονται  σε κρίσιμη καμπή, αλλά υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον σε  κάθε  αγωνιστική. Χρειάζεται όμως η απαραίτητη προσοχή από όλες τις ομάδες, τους  διαιτητές και την ίδια την Ένωση, ώστε  να  συνεχίσουν με το ίδιο  ενδιαφέρον μέχρι  το  τέλος».

Για  την διαιτησία  και τα όσα  ακούγονται σχολίασε:

«Το κυριότερο  και το πιο σοβαρό είναι να μην υπάρξουν λάθη που θα  δημιουργήσουν προβλήματα. Γνωρίζουμε ότι τα σωματεία αντιδρούν για  τα  διαιτητικά λάθη, όμως θα γίνουν κινήσεις με πρώτη την τοποθέτηση υπερπαρατηρητών στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων, που σκοπό θα έχουν τον έλεγχο της διαιτησίας. Η Λέσβος  διαθέτει έμπειρους  διαιτητές και βεβαίως  θα ήταν ατόπημα  αν θεωρηθεί  ότι την αποκλειστική ευθύνη την έχει η  διαιτησία. Προτρέπω τους  παράγοντες  των ομάδων να προστατεύσουν οι ίδιοι τα σωματεία από τυχόν ανεπίτρεπτες αντιδράσεις και άσχημες  συμπεριφορές που επιφέρουν ποινές. Όλοι μας  έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο. Οι διαιτητές προσπαθούν να  εφαρμόζουν τον κανονισμό και να προστατεύουν τον εαυτό τους  από τυχόν αποδοκιμασίες και βωμολοχίες».

Για  τον πόλεμο που δέχεται η ΕΠΣΛ από μέσα κοινωνικής δικτύωσης  διευκρίνισε:

«Είναι  αλήθεια  ότι   το  τελευταίο  διάστημα  δεχόμαστε έναν πόλεμο, ιδιαίτερα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από  ανθρώπους που έχουν και δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο, αλλά και πολλά απ'  όσα ακούγονται δεν έχουν  βάση. Ως  ΕΠΣΛ δεν μπήκαμε  στην διαδικασία να απαντήσουμε σε όσα λέγονται όχι  από έλλειψη  επιχειρημάτων, αλλά  από επιλογή. Τώρα  όμως  ήρθε η  ώρα  να πάρουν τις  απαντήσεις  που πρέπει».

Σχετικά με την επιστολή  Τσαγγάρη και την δήλωση ότι  στέκεται πλέον στην αντίπερα όχθη,  τόνισε.

«Μας  ξάφνιασε  το  γεγονός  ότι  ένας  παράγοντας  έστειλε πρώτα την επιστολή του στα ''μέσα'' χωρίς πρώτα να έρθει σε μας και  να εκθέσει το πρόβλημά του. Βέβαια  αυτό  δεν έγινε τώρα,  αλλά  εδώ και  αρκετό καιρό χωρίς να απευθυνθεί ποτέ ο ίδιος τόσο σε μένα  όσο και στο υπόλοιπο  διοικητικό συμβούλιο».

«Όσον αφορά στην συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων  την ευθύνη  φέρνει το Νομικό πρόσωπο και ο Δήμος Λέσβου, υπογράμμισε. Ως  ΕΠΣΛ  έχουμε αγαστή συνεργασία  και ο ένας  βοηθά τον άλλον. Επιθυμία  μας είναι όλα τα γήπεδα  στα οποία  αγωνίζονται οι  ομάδες  της  Α' κατηγορίας να έχουν χόρτο ώστε και οι παίκτες  να  αγωνίζονται  σε  ανθρώπινες  συνθήκες, αλλά  και να  αποφεύγονται οι τραυματισμοί. Με ενημέρωσαν ότι σειρά παίρνει το γήπεδο του Πολιχνίτου, ενώ  ετοιμάζεται και  αυτό του Μεσότοπου».

Για  τις  ακαδημίες;

Έπιασαν τόπο τα λόγια μου. Οι ομάδες και οι παράγοντες, κατάλαβαν ότι  οι  ομάδες  τους πρέπει να έχουν υποδομή, ώστε μελλοντικά  να  βασίζονται στα  δικά  τους τα παιδιά και όσα αξίζουν να  πάνε πιο ψηλά. Τελευταίες  ακαδημίες, που φροντίζουν για ομάδες ύποδομής είναι του Ατρόμητου  Ανεμότιας  και του Αίγειρου. Σιγά-σιγά  κλείνει η ψαλίδα και όλες οι ομάδες  στην μεγάλη κατηγορία  έχουν τμήματα  υποδομής.»

Για  τον εορτασμό των 70  χρόνων της ένωσης, επισήμανε ότι είναι μια  από τις παλιότερες  και από τις πιο ιστορικές ενώσεις στον χώρο. Σκοπός των διοργανωτών, είναι κάποιες από τις εκδηλώσεις που θα γίνουν να  έχουν κοινωνικό χαρακτήρα».

============    == = = ==  == = = == =

 

ΑΙΟΛΙΚΟΣ 

ΜΕ ΦΟΡΑ  ΓΙΑ ΤΟ ''ΤΡΙΠΟΝΤΟ''

Η μάχη για μια καλύτερη θέση απαιτεί τεράστια προσοχή, συγκέντρωση και διαχείριση, με δεδομένο ότι ο  Αιολικός προέρχεται  από μεγάλη  διακοπή στις  αγωνιστικές  του υποχρεώσεις . Τώρα πλέον ετοιμάζεται να  δώσει  μάχες  από τις οποίες θα πρέπει να βγει  αυτός ο νικητής. Η νίκη την Κυριακή κόντρα  στην επικίνδυνη Θύελλα Ραφήνας  είναι  μονόδρομος  και οι τρεις βαθμοί αναγκαίοι στην προσπάθεια  να  βελτιώσει τη θέση του και ο στόχος να φαίνεται πιο κοντινός. Ο Αιολικός  είναι καλύτερη ομάδα  από τον αντίπαλο του, αλλά δεν  μετρά μόνο αυτό. Η πράξη αποδεικνύεται στο γήπεδο και πουθενά  αλλού, για  αυτό και οι παίκτες του Ψυρόπουλου έχουν υποχρέωση  να  παίξουν, να νικήσουν, να ικανοποιήσουν τον εαυτό τους, αλλά και τον κόσμο που  θα  είναι ξανά  σύμμαχός τους.

Αγωνιστικά η τεχνική ηγεσία εκτός του τραυματία Θωμά Παπαδόπουλου του οποίου η  χρονιά  τελείωσε, βλέπει στο νέο πρόσωπο  που αναμένεται να  είναι  ο  Άκης  Μιχαλάκης  που εξέτισε  την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών, αλλά θέτει σοβαρή υποψηφιότητα  για το αρχικό σχήμα και να ξεκινήσει τον αγώνα, αφού και  έτοιμος και ξεκούραστος.

Τον  αγώνα (15.00) θα  σφυρίξει  ο  Ευθυμίου  από την Αθήνα.

 

Το  πλήρες  πρόγραμμα(15η)  έχει  ως  εξής:

Αήττητος -Παναργειακός

Ταμυναϊκός-Πανθηραϊκός

Αιολικός-Θύελλα Ρ.

Ερμιονίδα-Διαγόρας

Ερμής Κ-Χαλκίδα

Ρεπό   Τριγλία Ρ. 

 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ  ΣΤΗΝ  ''ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ''

Η νίκη  της  προηγούμενης  αγωνιστικής  με  τον Ταμυναικό  ασφαλώς  και  θεωρήθηκε νίκη  ψυχολογίας και  παραμονής  στον ΔιαγόραΤο  πρωτάθλημα  δεν τελείωσε, αντίθετα τώρα πολλαπλασιάζονται οι δυσκολίες, που το πρωτάθλημα πλησιάζει  στην κορύφωσή  του. Η ομάδα πήρε το  τρίποντο  ανέβηκε στο  τέταρτο  σκαλοπάτι  του  βαθμολογικού πίνακα  και  τώρα σπεύδει για τον στόχο. Κάθε βαθμός ή  βαθμοί  κρίνουν και  τον στόχο  με το  παιχνίδι στην Ερμιονίδα, που  θεωρείται κομβικής σημασίας για τους  παίκτες του Μουντανάρη, που έχουν ηθικόν ακμαιότατον, και δηλώνουν έτοιμοι να  δώσουν μια  ακόμη μάχη που θέλουν να  την κερδίσουν. Το  παιχνίδι μπορεί να  είναι  δύσκολο, αλλά  στα μέτρα  της ομάδας  της Λέσβου και τούτο είναι δυνατόν ν' αποφέρει κάτι θετικό.

Αγωνιστικά τον τεχνικό δεν φαίνεται να τον απασχολούν κάποια προβλήματα, εκτός  από την μπλε κάρτα που περίμεναν μέχρι χθες να  αποσταλεί  από την Ομοσπονδία του Λουξεμβούργο για τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο, ώστε να υπολογίζεται στο δυναμικό της ομάδας την Κυριακή. Οπότε  ο Μουντανάρης  αναμένεται να κατεβάσει την ομάδα  του  ενισχυμένη και  δυνατή. Ο αγώνας  θα  γίνει στο ''Κρανίδι '' στη 1 με  διαιτητή τον Καλανζή από την Αθήνα.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΕΜΩΤΙΑΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλα έτοιμα είναι για την ημερίδα προπονητικής που διοργανώνει ο Ατρόμητος Ανεμώτιας αύριο το απόγευμα στις 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο έμπειρος προπονητής Σάκης Τσιώλης που θα πλαισιώνεται από τον Χρήστο Γάτση, υπεύθυνος για το instat scout και για τις αθλητικές υποτροφίες σε πανεπιστήμια της Αμερικής, τον Βαγγέλη Τσιώλη που ασχολείται με την αξιολόγηση του ποδοσφαιριστή, τον Στέλιο Πούλο που ειδικεύεται στον ρόλο της εργομετρίας στις αναπτυξιακές ηλικίες και την ψυχολόγο Ζωή Κονταξή που θα μιλήσει για την ψυχική ενδυνάμωση και αυτοπεποίθηση των παιδιών στο χώρο του ποδοσφαίρου. Στόχος των ανθρώπων της Ανεμώτιας είναι, να δουν ένα γεμάτο θέατρο που θέλουν να πιστεύουν ότι θα πλημμυρίσει από παιδιά και γονείς που ασχολούνται με το χώρο του ποδοσφαίρου. Άλλωστε, το στοίχημα του προέδρου Δημήτρη Μητρέλλου, είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Ατρόμητου σε διάφορους τομείς, εκτός από το ποδοσφαιρικό τμήμα και τις υψηλές προσδοκίες στο χώρο.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ «Δ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Τελευταίες ειδήσεις
22 Μαρτιου 2019
22 Μαρτιου 2019
22 Μαρτιου 2019
22 Μαρτιου 2019
Resource id #8
> <
 • ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε. ΑΡΩΝΗΣ
  Holter πίεσης και ρυθμού
  Δοκιμασία κοπώσεως Φορητός υπέρηχος
  Μυτιλήνη Βουρνάζων 2 τηλ.2251302311
  Γέρα:Παπάδος τηλ.22510-83600
  aroniskos@gmail.com

  ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΡΛ

  Στούμπος Χ. Γιώργος
  Χειρουργός ΩΡΛ Ενηλίκων & Παίδων
  Συνεργάτης Νοσοκομείων Metropolitan-Βιοκλινικη-
  Ιατρικό Διαβαλκανικό
  Καβέτσου 3 - 1ος όροφος
  τηλ. 22510 27757& 6940888555
 • Φυσικοθεραπεύτρια Manual Therapist

  Σταυρουλάκη-Γαλάτη Ιφιγένεια
  Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης-PAMP
  Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ
  Ασκληπιού 39 Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνη
  τηλ. 22510-54898- 6977957180

  ΙΑΤΡΟΣ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΟΣ

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ Χ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ *PapTest*Κυτταρολογική εξέτασηούρων,πτυέλων,υγρών*FNA επιφανειακών οργάνων &θέσεων*Επανεκτιμήσεις πλακιδίων
  Καβέτσου 29- τηλ.22510 24860 κιν.6932512560
 • ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΜΑΛΛΙΑΣ

  ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
  Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
  Καλλιπόλεως 3,Νέα Σμύρνη, τηλ:210-9320215
  Καβέτσου 10, Μυτιλήνη, τηλ: 2251038065

  ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

  ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.ΜΙΧΑΛΗΣ
  Πτυχιούχος Παν. Αθηνών
  Καβέτσου 32-Μυτιλήνη
  τηλ. 22510 43377
  Καρατζά 10-Μύρινα Λήμνου
  22540 26652- κιν.6974117849
 • ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

  Νικόλαος Α. Δαρλής
  ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ-ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑ & ΕΙΔΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΩΜΟΥ ΑΓΚΩΝΑ ΑΚΡΑΣ ΧΕΙΡΟΣ
  2ας Μαίου 30- 17121 Ν. Σμύρνη
  τηλ.210 9315300 &6936118880
  www.orthoinfo.gr

  ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

  ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΠΑΠΙΟΜΥΤΗΣ
  ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
  ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
  ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32
  ΤΗΛ:22510-55711
  ΚΙΝ:6942405440
 • ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

  ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ Η. ΚΟΥΝΙΑΡΕΛΛΗ
  ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
  Εξειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές
  Κουντουριώτου 17 & Αλκαίου 1(π Μ Βρετάνια)
  τηλ.2251028512 6936447893

  ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

  ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΗΣ Ι. ΓΙΩΡΓΟΣ
  Δρ Ιατρικής Σχολής Παν.Πατρών
  ΕΡΕΣΟΥ 2,1ος όροφος
  ΤΗΛ:22510-37390
  κιν:6974956279
 • ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

  ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ε. ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΛΗΣ
  θυρεοειδής Σακχαρώδης Διαβήτης 1,2&Κυήσεως
  Οστεοπόρωση Διαταραχές Έμμηνου Ρύσεως
  ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32 ΜΥΤΙΛΗΝΗ & ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ
  22510-43366 6972332594

  Book and Art

  ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
  Βάλια Μπαρμπατιώτη
  Κομνηνάκη 5 Μυτιλήνη
  τηλ:22510-37961
  www.facebook.com/Book.and.Art.Mytilini
 • ΠΤΗΝΟ-ΦΑΡΜΑ ΓΕΡΑΣ

  Γαζής Χαράλαμπος
  Γεωπόνος ΤΕ
  Κότες-κοκόρια-χήνες-γαλοπούλες-πάπιες-αυγά ελευθέρας βοσκής
  τηλ.: 6946167995

  Αυγοπωλείο Χατζέλη

  Αυγά και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα
  Κατάστημα στο πάρκινγκ Μυτιλήνη
  Οδυσσέα Ελύτη 20
  τηλ.2251306790
 • Κάβα Κουτσουραδή

  Κάβα ποτών στη Μυτιλήνη. Είμαστε κοντά σας από το 1986
  Ικαρίας 6, Μυτιλήνη, 81100
  Τηλ. 2251022213

  Μεζεδοπωλείο- Ουζερί

  "Απάγκιο"
  Εξαιρετικά σπιτικά φαγητά- Λεσβιακά τοπικά προϊόντα
  οικονομικές τιμές-Ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο
  τηλ. 22510 20797
 • Elysion Hotel

  Elysion Hotel – Ξενοδοχείο γάμου
  Διεύθυνση: Νεάπολη Μυτιλήνης
  Τηλέφωνο: 2251 061531-2
  Fax:22510 61294
  Website: www.elysion.gr

  ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

  ΠΤΥΧ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
  ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
  ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
  ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ21&ΟΔ.ΕΛΥΤΗ 1ος ΟΡΟΦΟΣ
  ΤΗΛ:2251022255/6945353105
  email:nprot@yahoo.gr
 • auto GARAGE

  ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π.ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ
  ΠΑΓΑΝΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
  ΤΗΛ:22510-48144 6972107700

  Europcar

  AUTO MOTO LESVOS A.E Πάνος Σπανέλης. Κεντρικό:Κουντουριώτη 49Γ Μυτιλήνη τηλ:2251043313 fax42853 κιν.6976809252 Αεροδρόμιο:2251061665
  www.europcar-lesvos.com
  info@europcar-lesvos.com

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ