ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ separator ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ separator ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Facebook Επικοινωνία
Δευτερα 29 Απριλιου 2024
Διεύθυνση ΑΡΙΩΝΟΣ 6, ΜΥΤΙΛΗΝΗseparator Τηλέφωνο 22510-25524separator Fax 22510-28741separator Επικοινωνία ef_dimokratis@otenet.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Εργαλείο & θεμέλιο σχεδιασμού

Ημερομηνία27 Απριλιου 2024
Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης & Εθνικό Μητρώο Υποδομών
Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης & Εθνικό Μητρώο Υποδομών
Κάθε πολίτης, μηχανικός ή επενδυτής, με ευκολία και ταχύτητα, θα μπορεί να λάβει ολοκληρωμένη, έγκυρη και θεσμικά ασφαλή πληροφορία για το τι επιτρέπεται, τι απαγορεύεται, υπό ποιους όρους και ποιες προϋποθέσεις χρήσεων και δόμησης, ώστε να υλοποιήσει αυτό που τον ενδιαφέρει στην περιοχή που επιθυμεί.

Ο Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης και το Εθνικό Μητρώο Υποδομών που σχεδιάστηκε και υλοποιείται από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες μεταρρυθμίσεις της ψηφιακής μετάβασης της Ελλάδας, η οποία πλέον εισέρχεται στη φάση της ολοκλήρωσης και της δοκιμής.

Στο πλαίσιο της διαμόρφωσης και ανάδειξης ενός νέου ψηφιακού κράτους, το έργο αυτό βασίζεται σε ένα έξυπνο, ενιαίο πληροφοριακό σύστημα (OΝΕclickLIS) που απλοποιεί το επιχειρηματικό περιβάλλον, καθιστά την πολεοδομική γεωχωρική πληροφορία διάφανη και προσβάσιμη σε όλους, ενώ παράλληλα προωθεί έμπρακτα τις επενδύσεις.

Με τον Ενιαίο Ψηφιακό Χάρτη όλα τα γεωχωρικά δεδομένα που απαιτούνται για την διαδικασία αδειοδότησης εντοπίζονται εύκολα και γρήγορα σε 1 μόνο σημείο. Για να μπορεί κάθε πολίτης, μηχανικός ή επενδυτής με ευκολία και ταχύτητα, να λάβει ολοκληρωμένη, έγκυρη και θεσμικά ασφαλή πληροφορία για το τι επιτρέπεται, τι απαγορεύεται, υπό ποιους όρους και ποιες προϋποθέσεις χρήσεων και δόμησης, ώστε να υλοποιήσει αυτό που τον ενδιαφέρει στην περιοχή που επιθυμεί. 

Βασική στόχευση το Ενιαίου Ψηφιακού Χάρτη του ΤΕΕ είναι η  αναβάθμιση, βελτίωση  και διεύρυνση  της εξυπηρέτησης των πολιτών, των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων αλλά και των υποψήφιων επεν­δυτών, με την παροχή κοινής και άμεσης πρόσβασης σε ολοκληρωμέ­νες υπηρεσίες «μίας στάσης». Την ίδια στιγμή, σημαντικό όφελος για το κράτος και την κοινωνία προκύπτει και από τη συνεισφορά του εν λόγω έργου  στην ορθολογικότερη διαχείριση οικονομι­κών και ανθρώπινων πόρων καθώς αναμένεται να περιορίσει σημαντικά το διοικητικό κόστος κατά 25% έως το 2025. Επιπλέον, δραστική θα είναι η μείωση  της  γραφειοκρατίας, των καθυστερήσεων στην δρομολόγηση των απαιτούμενων διαδικασιών καθώς και περιστατικών διαφθοράς.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ «Δ»

Το Β. Αιγαίο συστήνεται & εντυπωσιάζει

Ημερομηνία27 Απριλιου 2024
Εκδήλωση στο Λονδίνο
Εκδήλωση στο Λονδίνο

Ιδιαίτερα θετικές οι εντυπώσεις που άφησε την περασμένη Τετάρτη στο Ελληνικό Κέντρο στο Λονδίνο η εκδήλωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, για την προβολή των νησιών του με την παρουσία πάνω από 300 εκλεκτών προσκεκλημένων Βρετανών και Ελλήνων από την Ακαδημαϊκή Επιχειρηματική και Ναυτιλιακή κοινότητα, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Θυάτειρας και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα, του πρέσβη μας στο Η.Β. Ιωάννη Τσαούση και του Ύπατου Αρμοστή της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυριάκου Κουρου.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο οικοδεσπότης Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, ο Αρχιεπίσκοπος, οι Πρέσβεις αλλά και ο Ελληνικής καταγωγής Λόρδος του St. Andrews, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Bolton.

Θέμα των ομιλιών, τα δυο πολιτιστικά γεγονότα του καλοκαιριού της ΠΒΑ, το Διεθνές Φεστιβάλ Σαπφούς Λέσβου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 20-22 Ιουνίου και το Φεστιβάλ Χίου 28/8 με 5/9 στην Χίο.

Ο ιστορικός Μιχάλης Μόσχος παρουσίασε τα πεπραγμένα του Φεστιβάλ Χίου και έκανε εισαγωγή στη συγγραφέα Βικτόρια Χίσλοπ, η οποία μίλησε στη συνέχεια για την αγάπη της για τα ελληνικά νησιά, πηγή έμπνευσης των βιβλίων της.

Η Δήμητρα Μουτζούρη παρουσίασε τους συντελεστές των δυο Φεστιβάλ:

Όσον αφορά στο Φεστιβάλ Λέσβου, αναφέρθηκε στους ομιλητές και καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν, μεταξύ των οποίων  οι καθηγήτριες Sandra Boehringer, Laurie Laufer και Ευγενία Γιακουμοπούλου, αλλά και οι καλλιτέχνες Μαρκέλλα Γιαννάτου, Στεφανία Γουλιώτη, Λουκία Μιχαλοπούλου και Λάκης Λαζόπουλος.

Στο Φεστιβάλ Χίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί και πάλι υπό την αιγίδα της Βρετανικής Πρεσβείας, θα μιλήσουν οι Tim Witmarsh Regius καθηγητής της Ελληνικής γλώσσας του Πανεπιστημίου Κέμπριτζ, ο καθηγητής Γιώργος Μπαμπινιώτης, ο καθηγητής και Διευθυντής του Μουσείου Ακρόπολης Νίκος Σταμπολίδης, η συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ, η ιστορικός και παραγωγός του BBC Bettany Hughes, ο αρχαιολόγος Θοδωρής Παπακώστας και ο Ακαδημαϊκός Χρήστος Ζερεφός με εισαγωγικό χαιρετισμό του Προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών  Σταμάτη Κριμιζή.

Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν η Μιμή Ντενίση, Πρέσβειρα του Βορείου Αιγαίου που θα μιλήσει για το ντοκιμαντέρ της "Η γυναίκα πίσω από τον Ελγιν" αλλά και η Εύα Νάθενα και οι συνθέτες και μουσικοί Γιώργος Χατζηνάσιος και Γιώργος Λεμός, καθώς και η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεονόρα Ζουγανέλη.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ «Δ»

Επισκευάζονται 3 δημοτικά κτήρια

Ημερομηνία27 Απριλιου 2024
Συμβασιοποίηση έργου
Συμβασιοποίηση έργου

Υπεγράφη χθες από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης και εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Επισκευή και συντήρηση δημοτικών κτιρίων Δήμου Μυτιλήνης», προϋπολογισμού 99.999,99 ευρώ, που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Δήμου.

Ειδικότερα, το έργο αφορά εργασίες επισκευής και συντήρησης στο κτίριο της παλιάς Πυροσβεστικής στη Μυτιλήνη, στην Προσφυγική Κατοικία στη Σκάλα Λουτρών και το Κοινοτικό Κατάστημα στο Παλαιοχώρι.

Το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών προσδιορίζεται στις 180 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

 

 

 

 

«Λεσβιακές εφημερίδες του 20ού αιώνα»

Ημερομηνία27 Απριλιου 2024
Έκθεση στο Οθωμανικό Λουτρό
Έκθεση στο Οθωμανικό Λουτρό

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου σε συνεργασία με τον φιλόλογο, συγγραφέα και συλλέκτη Παναγιώτη Σκορδά παρουσιάζουν στο Οθωμανικό Λουτρό μια μεγάλη έκθεση λεσβιακών εφημερίδων που εκδόθηκαν και κυκλοφόρησαν τον 20ό αιώνα.

Εφημερίδες εμβληματικές και θρυλικές που σημάδεψαν τα γράμματα και την ιστορία του νησιού και όλης της Ελλάδας. Εφημερίδες στις οποίες δημοσιεύτηκαν κορυφαία λογοτεχνικά έργα όπως «Η Ζωή εν Τάφω» του Στράτη Μυριβήλη, εφημερίδες που φιλοξένησαν τα άρθρα, τα χρονογραφήματα, τα διηγήματα κορυφαίων πνευματικών ανθρώπων όπως ο Στρατής Παπανικόλας, ο Στρατής Αναστασέλλης, ο Φοίβος Ανατολέας, ο Θείελπης Λεφκίας, ο Ντόρης Ντορής, ο Αντώνης Πρωτοπάτσης, ο Μίλτης Παρασκευαΐδης, ο Άγγελος Σημηριώτης και πολλοί άλλοι. Εφημερίδες που συνδέθηκαν στενά με το πνευματικό κίνημα της «Λεσβιακής Άνοιξης» αλλά και με την πολιτική, κοινωνική, οικονομική ζωή της Λέσβου του 20ού αιώνα.

Παρουσιάζονται περίπου εκατό φύλλα: Μυτιληνιός, Καμπάνα, Τρίβολος, Βούρδουλας, Ελεύθερος Λόγος, Δημοκράτης, Αλύγιστος, Προοδευτική Λέσβος, Προσφυγικός Κόσμος, Λαϊκή, Στέμμα, Αγιάσος, Αχρίς και πολλές άλλες.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ «Δ»

Μια ολοκληρωμένη εμπειρία

Ημερομηνία27 Απριλιου 2024
Στο Απολιθωμένο δάσος
Στο Απολιθωμένο δάσος

Βιωματικές εκπαιδευτικές δράσεις που καθιστούν τη Λέσβο και το Απολιθωμένο Δάσος εκπαιδευτικό προορισμό για σχολεία από όλη την Ελλάδα υλοποιούνται από τα στελέχη του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου.

Oι εκπαιδευτικές δράσεις δεν αποτελούν απλές επισκέψεις στα αξιοθέατα, και ειδικότερα στα υπαίθρια πάρκα και στο Μουσείο, αλλά περιλαμβάνουν πλήθος δραστηριοτήτων που υλοποιούνται με επιστημονική καθοδήγηση και με την χρήση κατάλληλου εξοπλισμού παρατήρησης, εκπαιδευτικού υλικού, ειδικών οδηγών, εντύπων και καρτελών, ψηφιακών εφαρμογών και ειδικών τρισδιάστατων ψηφιακών  μοντέλων και την παρουσίαση τοπίων και γεωτόπων της Λέσβου και τέλος των ειδικών εκθεσιακών ενοτήτων και της σεισμικής τράπεζας για την προσομοίωση ισχυρών σεισμών.

Το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Μουσείου σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς των σχολείων προετοιμάζουν την επίσκεψη και προσδιορίζουν τα αντικείμενα ενδιαφέροντος με τα οποία κάθε σχολείο επιλέγει να ασχοληθεί.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ «Δ»

 

Εισαγωγικές εξετάσεις

Ημερομηνία27 Απριλιου 2024
Για την Α' Γυμνασίου των μουσικών σχολείων
Για την Α' Γυμνασίου των μουσικών σχολείων

Ξεκινά η προθεσμία υποβολής της αίτησης εγγραφής στην Α' τάξη Γυμνασίου, σύμφωνα με τη «Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2024-2025».

Η αίτηση εγγραφής απευθύνεται σε μαθητές απόφοιτους Δημοτικών Σχολείων-μαθητές της ΣΤ' τάξης, οι οποίοι επιθυμούν να φοιτήσουν στο Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης, εφόσον επιτύχουν στις εξετάσεις που θα διενεργηθούν για την επιλογή τους.

Οι γονείς και κηδεμόνες των υποψήφιων μαθητών, θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής, για τη φοίτηση στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής όπου κατοικεί ο υποψήφιος, από τις 13 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου στις 2 το μεσημέρι.

Η ηλεκτρονική αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από τα παρακάτω  έγγραφα:

-Λογαριασμό ύδρευσης ή ρεύματος ή τηλεφώνου ή άλλο αποδεικτικό το οποίο να αποδεικνύει τη διεύθυνση της μόνιμης κατοικίας του υποψήφιου.

-Αντίγραφο της ταυτότητας των γονέων/κηδεμόνων.

-Δικαστική απόφαση (προσωρινή διαταγή, απόφαση ασφαλιστικών μέτρων, οριστική δικαστική απόφαση) στην περίπτωση που δεν υπάρχει η απαιτούμενη συναίνεση των δύο γονέων/κηδεμόνων  για τη συμμετοχή στις  εξετάσεις. 

Η ηλεκτρονική αίτηση θα αποστέλλεται στη διεύθυνση: mail@lyk-mous-mytil.les.sch.gr

Για πληροφορίες που αφορούν την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι γονείς/κηδεμόνες, μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο Μουσικό Σχολείο.

Στην περίπτωση δε που προκύψουν δυσκολίες στην ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούσαν να προσέλθουν στο Σχολείο, εφόσον προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση με τη Διεύθυνση του Σχολείου.

Η αίτηση εγγραφής καθώς και η εγκύκλιος που ορίζει τη διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α' γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων και τα έγγραφα που οφείλουν οι γονείς/κηδεμόνες να προσκομίσουν, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Σχολείου: https://msm.aegean.gr

Για τις ημερομηνίες των εξετάσεων θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22510-25797 και 22510-45784, ενώ το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης βρίσκεται στον Ο.Α.Ε.Δ. στο  Κτήριο Παναγιούδας.

Ενημερώνονται οι τυχεροί

Ημερομηνία27 Απριλιου 2024
Τουρισμός για όλους
Τουρισμός για όλους

Στάλθηκαν τα γραπτά μηνύματα (sms) στα κινητά τηλέφωνα των τυχερών που κέρδισαν voucher διακοπών με το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024». Η κλήρωση έγινε το πρωί Παρασκευής, από το υπουργείο Τουρισμού και ανέδειξε 107.204 τυχερούς που κερδίζουν από μια άυλη προπληρωμένη τραπεζική κάρτα, αξίας έως και 400 ευρώ.

Όσοι κληρώθηκαν μπορούν να εκδώσουν την άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο τουριστικό κατάλυμα της χώρας επιλέξουν.

Η ενημέρωση των τυχερών γίνεται μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με τα στοιχεία που δήλωσαν κατά την υποβολή της αίτησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αν κληρώθηκαν στο πρόγραμμα μπαίνοντας, με κωδικούς TaxisNet, στην εφαρμογή του προγράμματος, στη διεύθυνση: https://vouchers.gov.gr/tourism4all.

Περιπτώσεις ατόμων με αναπηρία που συμπεριλαμβάνονται στον Οριστικό Πίνακα Δικαιούχων (κληρωθείσες αιτήσεις), αλλά στην παρούσα φάση τούς χορηγείται μειωμένο ποσό ενίσχυσης, λόγω αδυναμίας εντοπισμού τους σε επίσημα ηλεκτρονικά Μητρώα, έχουν τη δυνατότητα υποβολής σχετικού Πιστοποιητικού μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Προγράμματος.

Οι παραπάνω δικαιούχοι στο σύνολό τους θα λάβουν προσωποποιημένη ενημέρωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση που καταχώρισαν κατά την αίτησή τους σχετικά με το χρόνο έναρξης υποβολής πιστοποιητικών, αλλά και με τα βήματα υποβολής τους.

 

Απεργιακή κινητοποίηση συνταξιούχων

Ημερομηνία27 Απριλιου 2024
Την 1η Μαΐου
Την 1η Μαΐου

Με τον εορτασμό της 1ης Μαΐου να μην μπορεί ακόμα να προσδιοριστεί πότε θα γίνει επισήμως, ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Λέσβου -ακολουθώντας την τακτική των συνδικάτων καλεί τα μέλη του στην πλατεία Σαπφούς, στις 11 το πρωί, στην απεργιακή κινητοποίηση.

Ζητά να δοθούν τα δώρα, οι αυξήσεις στις συντάξεις, οι συντάξεις χηρείας, να καταργηθεί η εισφορά αλληλεγγύης, να γίνει η ενσωμάτωση της προσωπικής διαφοράς, να γίνουν άμεσα προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού και να σταματήσει κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης στο χώρο της υγείας.

Της Αγ. Ειρήνης

Ημερομηνία27 Απριλιου 2024

-Την Τετάρτη 8 Μαΐου, θα τελεστεί στο εκκλησάκι της Αγ. Ειρήνης στην Καβέτσου, στις 7 το απόγευμα, ο Μέγας Εσπερινός

-γιορτάζοντας την γιορτή της Αγίας.

-Στις 9 Μαΐου στις 7 το πρωί θα τελεστεί Θεία λειτουργία και στις 6 το απόγευμα η Παράκληση της Αγίας.

 

 

Παραμύθια μετά μουσικής

Ημερομηνία27 Απριλιου 2024

-Με μια όμορφη παράσταση αφηγήσεων παραμυθιών με μουσικές, τραγούδια και συμμετοχικά ομαδικά παιχνίδια, αρχίζουν οι διακοπές του Πάσχα για τα παιδιά της Πέτρας,

-αλλά και για όλα όσα την επισκεφτούν με τις οικογένειές τους, το Σάββατο, και παρακολουθήσουν την συγκεκριμένη δράση.

-Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα, στις 6 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο "Στέλιος Παυλής".

-Τα παιδιά θα απολαύσουν ένα πολυδιάστατο ψυχαγωγικό πρόγραμμα με την θεατρολόγο-ηθοποιό και συγγραφέα παιδικών βιβλίων Αθανασία Δαφιώτη και τον μουσικοπαιδαγωγό Γρηγόρη Μολυβιάτη.

-Είσοδος ελεύθερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Τελευταίες ειδήσεις
Ημερομηνία27 Απριλιου 2024
Ημερομηνία27 Απριλιου 2024
Ημερομηνία27 Απριλιου 2024
Ημερομηνία27 Απριλιου 2024
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Resource id #8
Μέλος
Εξώφυλλο
> <
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε. ΑΡΩΝΗΣ
    Holter πίεσης και ρυθμού
    Δοκιμασία κοπώσεως Φορητός υπέρηχος
    Μυτιλήνη Βουρνάζων 2 τηλ.2251302311
    Γέρα:Παπάδος τηλ.22510-83600
    aroniskos@gmail.com

    Φυσικοθεραπεύτρια Manual Therapist

    Διαφήμιση
    Σταυρουλάκη-Γαλάτη Ιφιγένεια
    Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης-PAMP
    Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ
    Ασκληπιού 39 Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνη
    τηλ. 22510-54898- 6977957180
  • ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΜΑΛΛΙΑΣ

    Διαφήμιση
    ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
    Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
    Καλλιπόλεως 3,Νέα Σμύρνη, τηλ:210-9320215
    Καβέτσου 10, Μυτιλήνη, τηλ: 2251038065

    Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

    Διαφήμιση
    Έλενα Μπούμπα
    Στρατιωτικός Ιατρός
    Διδ.Παν.Αθηνών
    Διπλωματούχος Ευρ.Ακαδημίας
    Πάρνηθας 95-97 Αχαρναί
    2102467085 & 6938502258
    email- elenboumpa@gmail.com
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.ΜΙΧΑΛΗΣ
    Πτυχιούχος Παν. Αθηνών
    Καβέτσου 32-Μυτιλήνη
    τηλ. 22510 43377
    Καρατζά 10-Μύρινα Λήμνου
    22540 26652- κιν.6974117849

    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΠΑΠΙΟΜΥΤΗΣ
    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
    ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32
    ΤΗΛ:22510-55711
    ΚΙΝ:6942405440
  • ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ε. ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΛΗΣ
    θυρεοειδής Σακχαρώδης Διαβήτης 1,2&Κυήσεως
    Οστεοπόρωση Διαταραχές Έμμηνου Ρύσεως
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32 ΜΥΤΙΛΗΝΗ & ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ
    22510-43366 6972332594

    Book and Art

    Διαφήμιση
    ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
    Βάλια Μπαρμπατιώτη
    Κομνηνάκη 5 Μυτιλήνη
    τηλ:22510-37961
    www.facebook.com/Book.and.Art.Mytilini
  • ψαράδικο

    Διαφήμιση
    ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ
    Μαγειρευτά- Θαλασσινά φαγητά -σαλάτες- ψαρόσουπες -ψαρομεζέδες στη λαδόκολλα
    Ψητά & Τηγανιτά κατόπιν παραγγελίας
    τηλ. 22510 34333

    ΠΤΗΝΟ-ΦΑΡΜΑ ΓΕΡΑΣ

    Διαφήμιση
    Γαζής Χαράλαμπος
    Γεωπόνος ΤΕ
    Κότες-κοκόρια-χήνες-γαλοπούλες-πάπιες-αυγά ελευθέρας βοσκής
    τηλ.: 6946167995
  • Αυγοπωλείο Χατζέλη

    Διαφήμιση
    Αυγά και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα
    Κατάστημα στο πάρκινγκ Μυτιλήνη
    Οδυσσέα Ελύτη 20
    τηλ.2251306790

    Κάβα Κουτσουραδή

    Διαφήμιση
    Κάβα ποτών στη Μυτιλήνη. Είμαστε κοντά σας από το 1986
    Ικαρίας 6, Μυτιλήνη, 81100
    Τηλ. 2251022213
  • Μεζεδοπωλείο- Ουζερί

    Διαφήμιση
    "Απάγκιο"
    Εξαιρετικά σπιτικά φαγητά- Λεσβιακά τοπικά προϊόντα
    οικονομικές τιμές-Ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο
    τηλ. 22510 20797

    Elysion Hotel

    Διαφήμιση
    Elysion Hotel – Ξενοδοχείο γάμου
    Διεύθυνση: Νεάπολη Μυτιλήνης
    Τηλέφωνο: 2251 061531-2
    Fax:22510 61294
    Website: www.elysion.gr
  • ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

    Διαφήμιση
    ΠΤΥΧ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
    ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
    ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
    ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ21&ΟΔ.ΕΛΥΤΗ 1ος ΟΡΟΦΟΣ
    ΤΗΛ:2251022255/6945353105
    email:nprot@yahoo.gr

    Europcar

    Διαφήμιση
    AUTO MOTO LESVOS A.E Πάνος Σπανέλης. Κεντρικό:Κουντουριώτη 49Γ Μυτιλήνη τηλ:2251043313 fax42853 κιν.6976809252 Αεροδρόμιο:2251061665
    www.europcar-lesvos.com
    info@europcar-lesvos.com
  • Αρχιτέκτων - Μηχανικός

    Διαφήμιση
    Γ. Λίνος & Άννα Λίνου
    Έκδοση οικοδομικών αδειών,τακτοποιήση αυθαιρέτων, ΠΕΑ,Κτηματολόγιο,επισκευές,ανακαινίσεις,πωλήσεις νεόδμητων
    Γυμ. Δαυίδ 21 Μυτιλήνη
    τηλ. 6946140998-6957593484
ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ Μικρές Αγγελίες
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Βρείτε άμεσα αυτό που ζητάτε