ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ separator ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ separator ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Facebook Επικοινωνία
Πεμπτη 2 Μαιου 2024
Διεύθυνση ΑΡΙΩΝΟΣ 6, ΜΥΤΙΛΗΝΗseparator Τηλέφωνο 22510-25524separator Fax 22510-28741separator Επικοινωνία ef_dimokratis@otenet.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ποδόσφαιρο

Ημερομηνία1 Μαρτιου 2011
Θεματολογία Αθλητικα
FOOTBALL LEAGUE 2
FOOTBALL LEAGUE 2
ΞΕΦΥΓΕ Η ΕΠΑΝΟΜΗ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Η ΚΑΛΛΟΝΗ
Ημέρα για την Αναγέννηση Επανομής χαρακτηρίζεται η 23η αγωνιστική, που νίκησε στο σπουδαίο παιχνίδι τη Νίκη Βόλου με 2-1 και ξέφυγε από Καλλονή και Γιαννιτσά κατά τέσσερις βαθμούς. Στο κυνήγι της κορυφής βρίσκονται ακόμη ο Φωκικός που απέσπασε ισοπαλία 0-0 στη Ναύπακτο και ο Εορδαϊκός επιβλήθηκε με 1-0 της Ζακύνθου.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
23η αγωνιστική
Αν/ση Επανομής - Νίκη Β. 2-1
Αετός Σκ. - Καλλονή 1-0
Εορδαϊκός - Ζάκυνθος 1-0
Κοζάνη - Τύρναβος 0-1
Μακεδονικός - Εθνικός Φ. 0-1
Ναυπακτιακός - Φωκικός 0-0
Αν/ση Σερρών - Δόξα Κρ. 0-0
ΑΕ Ποντίων Μ. Αλέξανδρος Ηρ. 0-0

Η βαθμολογία
Σε 23 αγώνες
1.Επανομή 42 33-18
2.Καλλονή 38 23-12
3.Γιαννιτσά 38 17-14
4.Φωκικός 37 32-22
5.Εορδαϊκός 36 24-18
6.Νίκη Β. 33 22-21
7.Αετός Σκ. 31 25-19
8.Δόξα Κρ. 29 15-14
9.Τύρναβος 28 21-22
10.Κοζάνη 28 24-27
11.Ναυπακτιακός 28 19-25
12.Εθνικός Φ. 27 16-22
13.ΑΕΠοντίων 27 15-28
14.Μ. Αλέξανδρος 26 29-27
15.Ζάκυνθος 25 14-19
16.Αν/ση Σερρών 25 19-30
17.Μακεδονικός 14 13-33

Η επόμενη 24η αγωνιστική
6-3-11
Φωκικός - Καλλονή
Εθνικός Φ. - Ναυπακτιακός
Μ. Αλέξανδρος - Αετός Σκ.
Ζάκυνθος - Μακεδονικός
Δόξα Κρ. ΑΕΠοντίων
Νίκη Β. Εορδαϊκός
Γιαννιτσά Οδ. Αν. Σερρών
Τύρναβος - Αν/ση Επανομής
Ρεπό Κοζάνη

ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΛΛΟΝΗ 1-0
Ήττα που μπορεί να αποβεί καθοριστική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, υπέστη στη Σκύδρα η Καλλονή και έμεινε τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή. Δύο πέναλτι δεν έδωσε ο διαιτητής στους νησιώτες που φωνάζουν. Άδικη η αποβολή του Βαλλιού στο 44΄, άφησε την ομάδα με 10 παίκτες.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ
Στο γήπεδο της Σκύδρας, η Καλλονή δεν μπόρεσε να αποσπάσει το αποτέλεσμα που επιθυμούσε, στην προσπάθεια που κάνει να κόψει πρώτη το νήμα. Μόνο που τώρα το έργο της έγινε ακόμη πιο δύσκολο, με πολλούς μνηστήρες να την πλησιάζουν. Βέβαια, η διαφορά με την κορυφή εκτοξεύτηκε στους τέσσερις βαθμούς, με την Επανομή να κρατά μέχρι στιγμής τα ηνία για τον τίτλο. Οι ελλείψεις που είχε η ομάδα του Αντωνίου έπαιξαν και πάλι το δικό τους ρόλο γιατί και αυτοί που χρησιμοποιήθηκαν από τον εν λόγω τεχνικό προσπάθησαν να δικαιολογήσουν την επιλογή του προπονητή προς το πρόσωπό του. Σε μια αναμέτρηση όπου υπήρξαν λιγοστές φάσεις, το γκολ από το Σιδηρόπουλο στο 60΄ ήταν καθοριστικό για την τελική έκβαση του αγώνα. Άδικη η αποβολή του Σ. Βαλλιού, όταν πήγε να διώξει τη μπάλα και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, με αποτέλεσμα η Καλλονή για ένα ημίχρονο να μένει στο γήπεδο με ένα παίκτη λιγότερο. Ο Λουτσιάνο δεν ξεκίνησε λόγω του τραυματισμού του στο πόδι, αλλά μπήκε μήπως η ομάδα του έφθανε στο γκολ, το οποίο δεν ερχόταν και το άγχος ήταν μεγάλο. Οι γηπεδούχοι στη μοναδική καλή οργανωμένη επίθεσή τους κατάφεραν να πετύχουν ένα γκολ, το οποίο ήταν καθοριστικό, για να δώσει τη νίκη στον Αετό που αποδείχθηκε ο κακός δαίμονας σε κύπελλο και πρωτάθλημα διατηρώντας το αήττητο στα μεταξύ τους παιχνίδια. Ο Σιδηρόπουλος περνώντας λίγα λεπτά στο παιχνίδι ως αλλαγή, αποδείχθηκε ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, δεχόμενος μπαλιά από τα πλάγια και με διαγώνιο σουτ στη γωνία του Καλαϊτζίδη έδωσε την πρωτοπορία στην ομάδα του. Νωρίτερα ένα σουτ από τον Καρτάλη και αντίστοιχο από τον Βλαστέλλη κατέληξαν έξω από το δοκάρι του Φιρινίδη. Το παιχνίδι άνοιξε για τα καλά στο τελευταίο 20λεπτο, με τους παίκτες της Καλλονής να ψάχνουν την ισοφάριση και από την άλλη οι παίκτες του Αετού να το διατηρήσουν ή ακόμη και να το διευρύνουν. Μάλιστα, έμειναν στο γήπεδο και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κυριακίδη. Στο 76΄ ο διαιτητής Καραλιόλιος κλείνει τα μάτια του σε ανατροπή του Τριανταφύλλου στην περιοχή χωρίς να δοθεί η εσχάτη των ποινών. Μια κεφαλιά από τον Καλογερόπουλο αποκρούει ο Φιρινίδης και στις καθυστερήσεις ο Λουτσιάνο ανατρέπεται στην περιοχή, για να ακολουθήσουν νέες διαμαρτυρίες των παικτών της Καλλονής, χωρίς αποτέλεσμα και μάλιστα ο Λουτσιάνο παρατηρήθηκε και με κίτρινη κάρτα για θέατρο!!! Το παιχνίδι κάπου εκεί τελειώνει, με τους παίκτες του Αντωνίου να αποχωρούν με σκυμμένα τα κεφάλια, ενώ αγωνίστηκαν και με μαύρα περιβραχιόνια λόγω θανάτου της μητέρας του Γιώργου Σεμπέκου, ο οποίος βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του για το τελευταίο αντίο στη μητέρα του. Σίγουρα ήταν ένα περιστατικό που έφερε αναταραχή στις τάξεις της ομάδας, μετά τα όσα συμβαίνουν, με το μεγάλο παρασκήνιο που υπάρχει και έχει κόψει την ομάδα στα δύο, στην πιο κρίσιμη καμπή που βρίσκεται το πρωτάθλημα.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Αετός Σκ.
Φιρινίδης, Κυριακίδης, Μαργιορίδης, Κουλουκίδης, Τζαβάρας, Βοταράς (50΄ Τσιότσιος), Μπρέσκος, Κυζιρίδης (62΄ Σιδηρόπουλος), Καλαϊτζίδης (87΄ Πετρίδης), Λαφαζανίδης, Ινεμπολίδης.
Καλλονή
Καλαϊτζίδης, Αγιακάτσικας (60΄ Λουτσιάνο), Αποστολίδης, Βαλλιός, Χατζηκυριάκος, Μπακάλης (70΄ Γκόντζος), Βλαστέλλης, Καρτάλης, Μακρίδης (60΄ Θωμόπουλος), Τριανταφύλλου, Καλογερόπουλος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΜΑΣ ΑΔΙΚΗΣΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Στη διαιτησία του Καραλιόλιου από τα Γρεβενά, στάθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός της Καλλονής Σωτήρης Αντωνίου λέγοντας ότι η ομάδα του αδικήθηκε σε κάποιες στιγμές του αγώνα, με αποκορύφωμα την αγνόηση από το ρέφερι σε δύο περιπτώσεις πέναλτι. «Δεχθήκαμε ένα τέρμα σε μια στιγμή όπου αδρανήσαμε και ο αντίπαλος βρήκε την ευκαιρία να σκοράρει και να τελειώσει το παιχνίδι. Σ΄ έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, η Καλλονή είναι ποιοτική ομάδα και αυτό δυσκόλεψε την προσπάθεια των παικτών μου. Ήταν αλλοίωση αποτελέσματος και από δω και στο εξής θα πρέπει να υπολογίζουμε και τον παράγοντα διαιτησία διότι στην κούρσα της κατάκτησης του πρωταθλήματος θα παίξουν κι άλλοι παράγοντες ρόλο. Η αποβολή του Βαλλιού ήταν πέρα για πέρα άδικη. Η ομάδα μου είχε ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε και τώρα τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Εγώ πιστεύω ότι ο δρόμος ακόμη είναι μακρύς και το επόμενο παιχνίδι με τον Φωκικό θα είναι δίκοπο παιχνίδι. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να αφοσιωθούμε στην αναμέτρηση της Άμφισσας».
Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι έμεινε εκτός ομάδας ο Παναγιώτης Χρόνης, ένας παίκτης που στο παιχνίδι με τους Πόντιους τα πήγε αρκετά καλά σε μια άγνωστη θέση για τον ίδιο, ενώ και τώρα θα μπορούσε να συμβεί κάτι ανάλογο, αφού οι ικανότητές του είναι μεγάλες.
Όσο για το Λαρισαίο προπονητή, συμπλήρωσε τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη.

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ
ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ Η ΚΟΡΥΦΗ
Ο ΠΑΟΚ Γλ. πέρασε με εύκολο τρίποντο από το Βύρωνα κερδίζοντας με 3-0 τον Αθηναϊκό παραμένοντας και τώρα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Νίκησε και ο Ελπιδοφόρος 1-0 μέσα στον Άγιο Ιερόθεο εξακολουθώντας να καταδιώκει τον πρωτοπόρο. Νέα νίκη πήρε το Αιγάλεω και ανέβηκε ακόμη περισσότερο, ενώ ο Ηλυσιακός επέστρεψε στις νίκες με την επιτυχία του επί της Νέας Ιωνίας. Στη Μυτιλήνη, το Χαϊδάρι στάθηκε τυχερό ισοφαρίζοντας σε 2-2 στις καθυστερήσεις τα γκολ που είχε πετύχει ο Αιολικός. Τέλος, μεγάλη νίκη που ισοδυναμεί με παραμονή, πήρε μέσα στο Περιστέρι ο Ήφαιστος, με σκορ 1-0.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
19η αγωνιστική
Αιγάλεω - Φωστήρας 2-0
Ηλυσιακός - Νέα Ιωνία 2-1
Αθηναϊκός - ΠΑΟΚ Γλ. 0-3
Άγιαξ Τ. Αγ. Ανάργυροι 2-0
Αγ. Ιερόθεος - Ελπιδοφόρος 0-1
Περιστέρι - Ήφαιστος Περ. 0-1
Αιολικός - Χαϊδάρι 2-2

Η βαθμολογία
Σε 19 αγώνες
1.ΠΑΟΚ Γλ. 45 35-9
2.Ελπιδοφόρος 41 33-10
3.Φωστήρας 34 22-14
4.Αιολικός 28 21-16
5.Αιγάλεω 27 19-10
6.Περιστέρι 26 23-24
7.Χαϊδάρι 24 19-21
8.Ήφαιστος Π. 23 15-21
9.Αθηναϊκός 23 18-24
10.Άγιαξ Τ. 21 20-31
11.Ηλυσιακός 20 20-25
12.Άγ. Ιερόθεος 19 17-26
13.Νέα Ιωνία 17 16-33
14.Άγ. Ανάργυροι 15 14-28

Η επόμενη 20η αγωνιστική
13-3-11
Αιγάλεω - Αγ. Ιερόθεος
Ελπιδοφόρος - Αθηναϊκός
Νέα Ιωνία - Αιολικός
Φωστήρας - Περιστέρι
Αγ. Ανάργυροι - Χαϊδάρι
ΠΑΟΚ Γλ. - Ηλυσιακός
Ήφαιστος - Άγιαξ Τ.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΧΑΪΔΑΡΙ 2-2
Στην ισοπαλία 2-2 έμεινε ο Αιολικός με το Χαϊδάρι, σε ένα παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις και γκολ που ικανοποίησε τον κόσμο. Δύο γκολ ακύρωσε ο διαιτητής Μιχελής, που μαζί με τους βοηθούς του ήταν το κόκκινο πανί για τον κόσμο. Π. Βουργουτζής και Νταλαμπέκης οι σκόρερ της αναμέτρησης.

ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΣΕΡΙ
Στο παγωμένο γήπεδο της Μυτιλήνης, Αιολικός και Χαϊδάρι πρόσφεραν ένα όμορφο θέαμα, με πολλές φάσεις και γκολ που ικανοποίησαν τον κόσμο, που πήγε στο γήπεδο και δεν βγήκε ζημιωμένος. Το σκορ σαφώς αδικεί τον Αιολικό, που κράτησε την εδαφική υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα, ξεκινώντας με ένα γρήγορο τέρμα. Μόλις στο 5΄ ο Παναγιώτης Βουργουτζής με ένα δυνατό σουτ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή, αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, για να δώσει την πρωτοπορία στο σκορ. Η χαρά δεν κράτησε για πολύ, αφού τρία λεπτά αργότερα η Αθηναϊκή ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1. Με σέντρα ο Κωνσταντόπουλος έφερε τη μπάλα στην περιοχή του Αιολικού και υπήρξε λάθος εκτίμηση των αμυντικών, με αποτέλεσμα ο Αντωνιάδης από κοντά να ευτυχήσει να ισοφαρίσει σε 1-1. Το γκολ φαίνεται ότι επέδρασε θετικά για τους παίκτες του Κοκκινέλλη, που ανέλαβαν και πάλι την πρωτοβουλία καταφέρνοντας να φθάσουν σε ένα ακόμη τέρμα. Στο 27΄ ο Κροτσίδας με μαγική ενέργεια τροφοδότησε το Μιχαλάκη και αυτός με ωραία μπαλιά βρήκε το Νταλαμπέκη, που χρίσθηκε για ακόμη μια φορά σκόρερ 2-1.
Μέχρι την ανάπαυλα η ομάδα της Μυτιλήνης δεν κινδύνεψε σοβαρά, αλλά θα μπορούσε να είχε φθάσει και σε ένα τρίτο τέρμα, σε σουτ από κοντά του Μιχαλάκη, αλλά ο Μότoς δύσκολα απέκρουσε.
ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ
Αλλά ούτε και στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε. Ο Αιολικός έψαχνε ένα ακόμη τέρμα για να σφραγίσει τη νίκη του. Στο 67΄ κεφαλιά από το Νταλαμπέκη σε σέντρα από το Βούρο καταλήγει πάνω από το δοκάρι. Γκολ από το Νταλαμπέκη ακυρώνεται για φάουλ επιθετικό. Πέντε λεπτά πριν το τέλος, το Χαϊδάρι φθάνει στην ισοφάριση με δράστη το Νικολόπουλο, ο οποίος βρήκε τον τρόπο να διεισδύσει στην περιοχή του Καραβασίλη και με ψύχραιμο πλασέ να ισοφαρίσει σε 2-2, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Αιολικός
Καραβασίλης, Τζιμάνης, Βούρος, Καπταγιάννης, Δάρρας, Παπαδόπουλος (60΄ Τουμπακάρης), Μιχαλάκης, Διονυσάτος, Νταλαμπέκης, Κροτσίδας (83 Τσιταντίνος), Π. Βουργουτζής (76΄ Καδής).
Χαϊδάρι
Μότος, Σουμελίδης (70΄ Κοτσολιάκος), Μανδύλης, Μπελεγρίνης, Κρητικός, Κωνσταντόπουλος, Πλούνης (60΄ Γκαούδης), Γκουντελίτσας, Νικολόπουλος, Αποστόλου (55΄ Παναγιωτάκης), Αντωνιάδης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
ΒΑΘΜΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ
Πήραμε πιστεύω μια σημαντική ισοπαλία, που θα μας βοηθήσει να παραμείνουμε στην κατηγορία, γιατί αυτό το στόχο έχουμε. Μπορούσαμε να χάσουμε αλλά και να κερδίσουμε, με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και οι δύο ομάδες. Αν ο Αιολικός έβαζε και τρίτο τέρμα στις ευκαιρίες τότε θα κέρδιζε το παιχνίδι, με την ομάδα μου να είναι και λίγο τυχερή. Περιστέρι και Αιολικός είναι οι πιο τακτοποιημένες ομάδες στην κατηγορία και εύχομαι στο τέλος να εκπληρώσει το στόχο.

ΦΩΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΕΛΛΗΣ
ΚΡΙΜΑ
Είχαμε ν αντιμετωπίσουμε μια από τις καλές ομάδες στο χώρο και γνωρίζαμε ότι το έργο μας θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα χρειαζόταν υπομονή, συγκέντρωση και αρκετή προσπάθεια, για να τα καταφέρουμε. Είμαι στενοχωρημένος για την απώλεια της νίκης, αφού όπως όλοι είδαν, στο γήπεδο υπήρχε μια ομάδα που έκανε τις περισσότερες ευκαιρίες, ενώ ο αντίπαλος έπαιξε με ανορθόδοξο τρόπο για να μας αντιμετωπίσει. Στο ποδόσφαιρο, όπως ξέρετε, μετρά το αποτέλεσμα και γι αυτό θα πρέπει να χαίρεται το Χαϊδάρι που το κατέκτησε.

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ
Η 21η αγωνιστική που διανύσαμε την Κυριακή στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας είχε να επιδείξει την ήττα του Ατρομήτου από τη Γέρα στο γήπεδο του Περάματος και τη νίκη, έστω και δύσκολη, του Ολύμπου μέσα στο Πλωμάρι, που του δίνει για την ώρα την πρωτιά στη βαθμολογία, ενώ έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τη Φίλια. Στην ουρά η μάχη καλά κρατεί, με κερδισμένους της αγωνιστικής τον Αλκιβιάδη και τη Θύελλα.
Αναλυτικά τα παιχνίδια:
Ο Στρατής Χατζηκλειδαράς με ωραίο σουτ πέτυχε το μοναδικό τέρμα, το οποίο και έκρινε την αναμέτρηση αυτή. Ο Ατρόμητος μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στα πρώτα λεπτά έχασε πέναλτι με τον Κ. Κουνιαρέλλη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ. Μετά έμεινε στο γήπεδο με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πατέ, ο οποίος ήταν ο τελευταίος παίκτης σε ανατροπή που έκανε. Η Γέρα ανέβασε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο χάνοντας πολλές ευκαιρίες και ευτύχησε να βάλει και το γκολ με το μικρό Χατζηκλειδαρά, το οποίο χάρισε στην ομάδα του Παπάδου τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Στο Πλωμάρι, ο Όλυμπος έδειξε χτυπητές αδυναμίες, δεν ήταν καλός και νίκησε χάρη στην εμπειρία των περισσότερων παικτών του. Η Δόξα άνοιξε το σκορ με τον Καβαρνό, για να ισοφαρίσει ο Χωματάς με πέναλτι, αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατόπιν στα δίχτυα του Σαρέλλη. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων πάλι ο Χωματάς ήταν ο σκόρερ του δευτέρου τέρματος, στη συνέχεια η Δόξα ζήτησε πέναλτι που δεν δόθηκε και έγινε το ίδιο στο αμέσως επόμενο λεπτό σε ανατροπή του Λαλά, με τον ίδιο να σκοράρει και να κάνει το τελικό 1-3.
Με αυτογκόλ του Γιαννουλέλλη, ο Αστέρας Νίκης που αγωνίσθηκε με πολλές ελλείψεις, πήρε το τρίποντο και στοχεύει να μπει στην τετράδα. Μετά από καιρό, ο Αλκιβιάδης θυμήθηκε και πάλι τις νίκες περνώντας με χρυσό τρίποντο παραμονής από τη Φίλια βάζοντας ακόμη περισσότερο τη θηλιά στο λαιμό των γηπεδούχων. Ο Μουστάκας άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Φίλιας, αλλά ακολούθησαν δύο γκολ από τους Σταυρινό και Χαρ. Δάλλα, που έδωσαν φιλί ζωής στον Αλκιβιάδη. Χωρίς να συναντήσει προβλήματα, ο Διαγόρας ξεπέρασε το εμπόδιο της Προοδευτικής με σκορ 4-0 με δύο τέρματα του Στρατή Δελόλμα και από ένα των Μελαχρινού και Γκιάτα.
Σβήνει το όνειρο της παραμονής για τον Αρίων Μηθ. που γνώρισε την ήττα μέσα στο ίδιο του το γήπεδο από τη Θύελλα με 4-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με τέρμα του Νίκου Βουρσούκη, όμως οι παίκτες της Θύελλας σοβάρεψαν, επέβαλαν το ρυθμό τους και έφθασαν στη νίκη με δύο τέρματα του Καλλιμαντζέρου και από ένα των Σταμούλη και Καραγιάννη.
Στα Πάμφιλα, με γκολ από τον Βαρνά, ο Βύρων που είχε και δοκάρι επικράτησε της ΑΕΜ και πήρε τρεις βαθμούς που βελτίωσαν τη θέση του. Αποβλήθηκε ο Κοκκινέλλης των νικητών.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
21η αγωνιστική
Αναγέννηση Γέρας - Ατρόμητος 1-0
Φίλια - Αλκιβιάδης 1-2
Δόξα - Όλυμπος 1-3
ΑΕΜ - Βύρων 0-1
Αστέρας Νίκης - Αιγέας 1-0
Αρίων Μηθ. - Θύελλα 1-4
Διαγόρας - Προοδευτική 4-0

Η βαθμολογία
σε 21 αγώνες
1.Όλυμπος 49   54-21
2.Ατρόμητος  46  66-21
3.Διαγόρας     42   62-18
4.Αστέρας Ν. 38   34-25
5.Αν/ση Γέρας 36  32-29
6.Βύρων        27     31-22
7.ΑΕΜ           26     31-27
8.Αιγέας        26      29-33
9.Προοδευτική 21     42-47
10.Αετός Λ.      20      19-30
11Θύελλα        20      27-32
12.Αλκιβιάδης   20     28-44
13.Φίλια          14      19-50
14.Δόξα Πλ.     14      27-46
15.Αρίων Μηθ.  10     15-47
Όλυμπος και Φίλια έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.
Ο Διαγόρας έχει ένα μηδενισμό και -6 βαθμοί.
Η επόμενη 22η αγωνιστική
5-3-11
Φίλια - Αναγέννηση Γέρας
Ατρόμητος - Διαγόρας
Αλκιβιάδης - Δόξα Πλ.
Προοδευτική - ΑΕΜ
Όλυμπος - Αστέρας Ν.
Βύρων - Αετός Λ.
Αιγέας - Αρίων Μηθ.

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΙΔΑΝΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ
Με εντυπωσιακό τρόπο μπήκαν στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος Αχιλλέας, Λιονταράκια, Καραβαγγέλης, Παπανικολής, κατακτώντας νίκες εντός εκτός, ενώ η μοναδική ισοπαλία σημειώθηκε στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Εθνικό στο γήπεδο της Ανεμώτιας 1-1. Ο γηπεδούχος Ατρόμητος άνοιξε το σκορ με πέναλτι από τον Χρ. Παπαδόπουλο και ο Στρ. Κατζανός ισοφάρισε για λογαριασμό του Εθνικού, ο οποίος στο μεγαλύτερο διάστημα αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γονιδέλλη. Στα Πάμφιλα, ο Παπανικολής ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0 που είχε κάνει ο Ερμής, με κεφαλιά του Χαλακατέβα στο 50΄. Ακολούθησε η ισοφάριση από τον Θεοδωρίδη, ο Γιλέκης έβαλε μπροστά την ομάδα της Ερεσού με 1-2 και λίγο αργότερα πάλι ο Θεοδωρίδης χρίσθηκε σκόρερ του τρίτου τέρματος του Παπανικολή. Ο Ερμής θα μπορούσε να μειώσει το σκορ αν ο Χαλακατέβας δεν αστοχούσε σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στη Στύψη είχαμε παράσταση για ένα ρόλο και η νίκη με 3-0 με την Άναξο ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Γελαγώτης, ο Χρ. Πετριώτης με πέναλτι και ο Αρ. Ψαρρός.
Στην Πέτρα, ο Αχιλλέας κράτησε την εδαφική υπεροχή αλλά δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη από τον καλά στημένο και αποφασιστικό Αστέρα Ιππείου, ο οποίος δεν ήθελε να χάσει. Ο Νικόλοφ έδωσε το προβάδισμα, αλλά ο Σαμοθρακής ισοφάρισε σε 1-1 στο ημίχρονο. Το νικητήριο τέρμα πέτυχε ο Καραμιχαλάκης στο 70΄.
Ανώτερα τα Λιονταράκια επιβλήθηκαν με 3-2 του Παλλεσβιακού και έκαναν καλό ποδαρικό. Ο Παλλεσβιακός προηγήθηκε με τον Κουρουβακάλη, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο με δύο γκολ από το Χατζηδιαμαντή και ένα του Μπαλατσού έκανε το 3-1. Ο Μωραΐτης μείωσε το σκορ, αλλά μέχρι εκεί.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1η αγωνιστική
Ατρόμητος - Εθνικός 1-1
Ερμής - Παπανικολής 1-3
Καραβαγγέλης - Άναξος 3-0
Αχιλλέας - Αστέρας Ιππ. 2-1
Λιονταράκια - Παλλεσβιακός 3-2

Η βαθμολογία
σε 1 αγώνα
1.Αχιλλέας  7  2-1
2.Παπανικολής 5  3-1
3.Λιονταράκια 5  3-2
4.Εθνικός       5   1-1
5.Καραβαγγέλης 4  3-0
6.Ατρόμητος     4   1-1
7.Παλλεσβιακός 3   2-3
8.Αστέρας Ιππ. 1   1-2
9.Ερμής            1   1-3
10.Άναξος         1   0-3

Η επόμενη 2η αγωνιστική
13-3-11
Εθνικός - Καραβαγγέλης
Ερμής - Ατρόμητος
Αστέρας Ιππ. - Παλλεσβιακός
Άναξος - Λιονταράκια
Παπανικολής - Αχιλλέας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Τελευταίες ειδήσεις
Ημερομηνία30 Απριλιου 2024
Ημερομηνία30 Απριλιου 2024
Ημερομηνία30 Απριλιου 2024
Ημερομηνία30 Απριλιου 2024
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Resource id #8
Μέλος
Εξώφυλλο
> <
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε. ΑΡΩΝΗΣ
    Holter πίεσης και ρυθμού
    Δοκιμασία κοπώσεως Φορητός υπέρηχος
    Μυτιλήνη Βουρνάζων 2 τηλ.2251302311
    Γέρα:Παπάδος τηλ.22510-83600
    aroniskos@gmail.com

    Φυσικοθεραπεύτρια Manual Therapist

    Διαφήμιση
    Σταυρουλάκη-Γαλάτη Ιφιγένεια
    Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης-PAMP
    Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ
    Ασκληπιού 39 Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνη
    τηλ. 22510-54898- 6977957180
  • ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΜΑΛΛΙΑΣ

    Διαφήμιση
    ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
    Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
    Καλλιπόλεως 3,Νέα Σμύρνη, τηλ:210-9320215
    Καβέτσου 10, Μυτιλήνη, τηλ: 2251038065

    Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

    Διαφήμιση
    Έλενα Μπούμπα
    Στρατιωτικός Ιατρός
    Διδ.Παν.Αθηνών
    Διπλωματούχος Ευρ.Ακαδημίας
    Πάρνηθας 95-97 Αχαρναί
    2102467085 & 6938502258
    email- elenboumpa@gmail.com
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.ΜΙΧΑΛΗΣ
    Πτυχιούχος Παν. Αθηνών
    Καβέτσου 32-Μυτιλήνη
    τηλ. 22510 43377
    Καρατζά 10-Μύρινα Λήμνου
    22540 26652- κιν.6974117849

    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΠΑΠΙΟΜΥΤΗΣ
    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
    ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32
    ΤΗΛ:22510-55711
    ΚΙΝ:6942405440
  • ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ε. ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΛΗΣ
    θυρεοειδής Σακχαρώδης Διαβήτης 1,2&Κυήσεως
    Οστεοπόρωση Διαταραχές Έμμηνου Ρύσεως
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32 ΜΥΤΙΛΗΝΗ & ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ
    22510-43366 6972332594

    Book and Art

    Διαφήμιση
    ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
    Βάλια Μπαρμπατιώτη
    Κομνηνάκη 5 Μυτιλήνη
    τηλ:22510-37961
    www.facebook.com/Book.and.Art.Mytilini
  • ψαράδικο

    Διαφήμιση
    ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ
    Μαγειρευτά- Θαλασσινά φαγητά -σαλάτες- ψαρόσουπες -ψαρομεζέδες στη λαδόκολλα
    Ψητά & Τηγανιτά κατόπιν παραγγελίας
    τηλ. 22510 34333

    ΠΤΗΝΟ-ΦΑΡΜΑ ΓΕΡΑΣ

    Διαφήμιση
    Γαζής Χαράλαμπος
    Γεωπόνος ΤΕ
    Κότες-κοκόρια-χήνες-γαλοπούλες-πάπιες-αυγά ελευθέρας βοσκής
    τηλ.: 6946167995
  • Αυγοπωλείο Χατζέλη

    Διαφήμιση
    Αυγά και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα
    Κατάστημα στο πάρκινγκ Μυτιλήνη
    Οδυσσέα Ελύτη 20
    τηλ.2251306790

    Κάβα Κουτσουραδή

    Διαφήμιση
    Κάβα ποτών στη Μυτιλήνη. Είμαστε κοντά σας από το 1986
    Ικαρίας 6, Μυτιλήνη, 81100
    Τηλ. 2251022213
  • Μεζεδοπωλείο- Ουζερί

    Διαφήμιση
    "Απάγκιο"
    Εξαιρετικά σπιτικά φαγητά- Λεσβιακά τοπικά προϊόντα
    οικονομικές τιμές-Ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο
    τηλ. 22510 20797

    Elysion Hotel

    Διαφήμιση
    Elysion Hotel – Ξενοδοχείο γάμου
    Διεύθυνση: Νεάπολη Μυτιλήνης
    Τηλέφωνο: 2251 061531-2
    Fax:22510 61294
    Website: www.elysion.gr
  • ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

    Διαφήμιση
    ΠΤΥΧ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
    ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
    ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
    ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ21&ΟΔ.ΕΛΥΤΗ 1ος ΟΡΟΦΟΣ
    ΤΗΛ:2251022255/6945353105
    email:nprot@yahoo.gr

    Europcar

    Διαφήμιση
    AUTO MOTO LESVOS A.E Πάνος Σπανέλης. Κεντρικό:Κουντουριώτη 49Γ Μυτιλήνη τηλ:2251043313 fax42853 κιν.6976809252 Αεροδρόμιο:2251061665
    www.europcar-lesvos.com
    info@europcar-lesvos.com
  • Αρχιτέκτων - Μηχανικός

    Διαφήμιση
    Γ. Λίνος & Άννα Λίνου
    Έκδοση οικοδομικών αδειών,τακτοποιήση αυθαιρέτων, ΠΕΑ,Κτηματολόγιο,επισκευές,ανακαινίσεις,πωλήσεις νεόδμητων
    Γυμ. Δαυίδ 21 Μυτιλήνη
    τηλ. 6946140998-6957593484
ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ Μικρές Αγγελίες
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Βρείτε άμεσα αυτό που ζητάτε