ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ separator ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ separator ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Facebook Επικοινωνία
Τριτη 14 Μαιου 2024
Διεύθυνση ΑΡΙΩΝΟΣ 6, ΜΥΤΙΛΗΝΗseparator Τηλέφωνο 22510-25524separator Fax 22510-28741separator Επικοινωνία ef_dimokratis@otenet.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Γράμμα από ένα Νορβηγό πολιτικό

Ημερομηνία16 Μαρτιου 2011
Θεματολογία Θεσεις
Νορβηγός πολιτικός προειδοποιεί και δίνει οδηγίες επιβίωσης για το 2012.
Πριν από αρκετό καιρό είχα αναφερθεί στο γράμμα ενός Νορβηγού πολιτικού, που απεστάλη στους Bill Ryan και Kerry Cassidy του Project Camelot, το οποίο προειδοποιούσε τους απλούς πολίτες για τους κινδύνους που διατρέχει η ανθρωπότητα, την περίοδο 2008-2012, αλλά και για τις σχετικές και μυστικές προετοιμασίες των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο.
Μολονότι, όπως αναφέρουν και οι Bill Ryan και Kerry Cassidy στη σελίδα τους, δεν έχουμε ατράνταχτα στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του Νορβηγού πολιτικού - ο οποίος επώνυμα και μαζί με συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό, απέστειλε το παρακάτω γράμμα - αξίζει να σταθούμε στο ιδιαίτερα σημαντικό μήνυμά του, το οποίο, εάν είναι αληθινό, φαίνεται πως μας αφορά άμεσα.


«Είμαι Νορβηγός πολιτικός. Θα ήθελα να μιλήσω σχετικά με πολύ δύσκολα πράγματα που θα συμβούν από το 2008 μέχρι το 2012.
Η νορβηγική κυβέρνηση κατασκευάζει ολοένα και περισσότερες υπόγειες βάσεις και αποθήκες. Όταν ρωτήθηκε, είπε απλά ότι είναι για την προστασία του λαού της Νορβηγίας. Όταν θέλησα να μάθω, πότε πρόκειται να τελειώσουν τα έργα, απάντησαν \"πριν από το 2011\".
Το Ισραήλ κάνει το ίδιο, όπως επίσης και πολλές άλλες χώρες.
Η απόδειξη ότι αυτό που λέω είναι αλήθεια, βρίσκεται στις φωτογραφίες που σας έχω στείλει, τη δική μου και όλων των πρωθυπουργών και των υπουργών, με τους οποίους συναντιέμαι και είμαι εξοικειωμένος. Όλοι τους γνωρίζουν για τα παραπάνω, αλλά δεν θέλουν να θορυβήσουν το λαό ή να προκαλέσουν μαζικό πανικό.
Ο πλανήτης Χ έρχεται και η Νορβηγία έχει ξεκινήσει την αποθήκευση τροφίμων και σπόρων στην περιοχή Svalbard της Αρκτικής και στο Βορρά, με τη βοήθεια των ΗΠΑ της ΕΕ και όλων των χωρών γύρω στη Νορβηγία. Θα σώσουν μόνο αυτούς που βρίσκονται στην ελίτ της εξουσίας και εκείνους που μπορούν να συμβάλουν σε μία εκ νέου δημιουργία: δηλ. γιατρούς, επιστήμονες και ούτω καθεξής.
Όσο για μένα, γνωρίζω ήδη πως πρόκειται να φύγω πριν από το 2012 για να πάω στην περιοχή της Mosjen, όπου έχουμε μια υπόγεια στρατιωτική εγκατάσταση. Εκεί είμαστε χωρισμένοι σε τομείς: κόκκινο, μπλε και πράσινο. Τα διακριτικά του νορβηγικού στρατιού έχουν ήδη δοθεί και τα στρατόπεδα έχουν κατασκευαστεί εδώ και πολύ καιρό.
Δεν πρόκειται να δώσουν οποιαδήποτε βοήθεια στους ανθρώπους που πρόκειται να μείνουν στην επιφάνεια και θα πεθάνουν μαζί με τους άλλους. Το σχέδιο είναι να υπάρχει ασφάλεια για 2.000.000 Νορβηγούς, ενώ οι υπόλοιποι θα πεθάνουν. Αυτό σημαίνει ότι 2.600.000 άνθρωποι θα αφεθούν στο σκοτάδι δίχως να γνωρίζουν τί να κάνουν.
Όλοι οι τομείς και οι \"κιβωτοί\" είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους με σήραγγες και διαθέτουν αυτοκινητάμαξες (railcars), με τις οποίες μπορεί να πάει κανείς από τη μία στην άλλη \"κιβωτό\". Είναι έτσι ώστε να υπάρχει επαφή μεταξύ τους. Μόνο οι μεγάλες πόρτες τους χωρίζουν, ώστε οι τομείς σε κάθε περίπτωση να μην βρίσκονται σε κίνδυνο.
Είμαι πολύ λυπημένος. Συχνά κλαίω μαζί με άλλους που γνωρίζουν το γεγονός, ότι τόσοι πολλοί θα το μάθουν πολύ αργά και τότε όλα θα έχουν τελειώσει για αυτούς. Η κυβέρνηση λέει ψέματα στον κόσμο από το 1983 μέχρι σήμερα. Όλοι οι μεγάλοι πολιτικοί στη Νορβηγία το γνωρίζουν αυτό, αλλά λίγοι θα το πουν στο λαό και το κοινό - επειδή φοβούνται την περίπτωση, μήπως χάσουν επίσης τις αυτοκινητάμαξες NOAH 12 που θα τους μεταφέρουν στους χώρους της κιβωτού όπου θα είναι ασφαλείς.
Εάν μιλήσουν σε κανέναν, θα είναι σίγουρα νεκροί. Αλλά εγώ δεν ενδιαφέρομαι πλέον για τον εαυτό μου. Η ανθρωπότητα πρέπει να επιζήσει, όπως πρέπει να επιβιώσουν και τα άλλα έμβια όντα. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει.
Όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου έχουν επίγνωση αυτού του γεγονότος και λένε μόνο ότι πρόκειται να συμβεί. Απευθυνόμενος σε όσους μπορούν να σώσουν τον εαυτό τους, τους λέω να προσπαθήσουν να φτάσουν σε υψηλότερα (υψομετρικά) μέρη και να βρουν εκεί ψηλά σπηλιές, όπου μπορούν να έχουν ένα χώρο αποθήκευσης τροφίμων για τουλάχιστον πέντε χρόνια, με κονσερβοποιημένα τρόφιμα και νερό για να αντέξουν για λίγο. Συνιστώνται χάπια για την ακτινοβολία και ειδικές στολές (biosuits), εάν ο προϋπολογισμός σας το επιτρέπει.
Για τελευταία φορά λέω, ο Θεός να μας βοηθήσει όλους ... αλλά ο Θεός δεν θα μας βοηθήσει, το ξέρω. Μόνο ο καθένας ατομικά μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ξυπνήστε, σας παρακαλώ ...!
Θα μπορούσα να γράψω χρησιμοποιώντας άλλο όνομα, αλλά δεν φοβάμαι τίποτα πια. Όταν γνωρίζει κανείς ορισμένα πράγματα, γίνεται ανίκητος και τίποτε δεν μπορεί να τον βλάψει, όταν γνωρίζει ότι το τέλος έρχεται σύντομα.
Σας διαβεβαιώνω 100% ότι θα συμβούν τα γεγονότα. Υπάρχουν τέσσερα χρόνια περιθώριο για να προετοιμαστεί κανείς για το φινάλε (endgame). Πάρτε όπλα, δημιουργήστε ομάδες επιβίωσης και φροντίστε για ένα μέρος/χώρο, όπου μπορείτε να είστε ασφαλείς με τροφή για ένα χρόνο.
Ρωτήστε με οτιδήποτε σχετικά με τη σύνδεση που έχει η Νορβηγία με όλα αυτά και θα απαντήσω, όσο το γνωρίζω. Και κοιτάξτε γύρω σας: κατασκευάζουν παντού υπόγειες βάσεις και αποθήκες. Ανοίξτε τα μάτια σας. Ζητήστε από τις κυβερνήσεις να σας πουν τι χτίζουν. Θα σας πουν, \"Α, είναι απλώς για την αποθήκευση τροφίμων\", και άλλα τέτοια. Σας τυφλώνουν με όλα αυτά τα ψέματα.
Τα σημάδια ξένης (εξωγήινης σημ. μτφ. alien) παρουσίας, υπάρχουν επίσης και βλέπω συχνά στην ελίτ νορβηγών πολιτικών, πως δεν είναι αυτό που λένε ότι είναι. Είναι σαν να ελέγχονται σε κάθε σκέψη και σε κάθε λόγο τους. Είναι σαν να τους λένε να κάνουν πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο. Μου είναι σαφές ποιοι είναι και ποιοι δεν είναι. Μπορείτε να το δείτε στα μάτια τους και στο μυαλό τους.
Να θυμάστε ότι εκείνοι που θα είναι μέσα και γύρω από τις αστικές περιοχές (πόλεις) το 2012 είναι εκείνοι που θα πληγούν και θα πεθάνουν πρώτοι. Αργότερα, ο στρατός θα \"αναλάβει\" τους υπόλοιπους επιζώντες, έχοντας εντολή να πυροβολήσουν και να σκοτώσουν, σε περίπτωση που υπάρξει κάποια αντίσταση στη μεταφορά στα στρατόπεδα, όπου ο καθένας θα πάρει σήμανση με έναν αριθμό και ένα tag.
Επίσης, βλέπω ότι μιλάτε για τη Benazir Bhutto στο δικτυακό σας τόπο. Ο θάνατός της ήταν τραγικός. Έχω συναντήσει τη Benazir, όπως βλέπετε. Θα δείτε, επίσης, από τις φωτογραφίες πως έχω συναντηθεί με μια σειρά από άλλους αξιοσημείωτους πολιτικούς και ηγέτες του κόσμου.
Ο κόσμος δεν θα γνωρίζει τι θα συμβεί μέχρι το τέλος, διότι η κυβέρνηση δεν θέλει να δημιουργήσει μαζική υστερία. Τα πάντα θα γίνουν αθόρυβα και η κυβέρνηση απλά θα εξαφανιστεί.
Αλλά εγώ λέω: μην πηγαίνετε σιωπηλά στο σκοτάδι. Λάβετε προφυλάξεις για να είστε ασφαλείς με την οικογένειά σας. Ενωθείτε μαζί με άλλους. Εργαστείτε από κοινού για να βρείτε τρόπους για την επίλυση όλων των -πολλών- προβλημάτων που θα παρουσιαστούν».

Kindregards

Υ.Γ. Τις πληροφορίες στο παραπάνω γράμμα ήρθε να επιβεβαιώσει αργότερα και δεύτερος Νορβηγός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Τελευταίες ειδήσεις
Ημερομηνία11 Μαιου 2024
Ημερομηνία11 Μαιου 2024
Ημερομηνία11 Μαιου 2024
Ημερομηνία11 Μαιου 2024
Resource id #8
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Μέλος
Εξώφυλλο
> <
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε. ΑΡΩΝΗΣ
    Holter πίεσης και ρυθμού
    Δοκιμασία κοπώσεως Φορητός υπέρηχος
    Μυτιλήνη Βουρνάζων 2 τηλ.2251302311
    Γέρα:Παπάδος τηλ.22510-83600
    aroniskos@gmail.com

    Φυσικοθεραπεύτρια Manual Therapist

    Διαφήμιση
    Σταυρουλάκη-Γαλάτη Ιφιγένεια
    Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης-PAMP
    Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ
    Ασκληπιού 39 Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνη
    τηλ. 22510-54898- 6977957180
  • ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΜΑΛΛΙΑΣ

    Διαφήμιση
    ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
    Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
    Καλλιπόλεως 3,Νέα Σμύρνη, τηλ:210-9320215
    Καβέτσου 10, Μυτιλήνη, τηλ: 2251038065

    Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

    Διαφήμιση
    Έλενα Μπούμπα
    Στρατιωτικός Ιατρός
    Διδ.Παν.Αθηνών
    Διπλωματούχος Ευρ.Ακαδημίας
    Πάρνηθας 95-97 Αχαρναί
    2102467085 & 6938502258
    email- elenboumpa@gmail.com
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.ΜΙΧΑΛΗΣ
    Πτυχιούχος Παν. Αθηνών
    Καβέτσου 32-Μυτιλήνη
    τηλ. 22510 43377
    Καρατζά 10-Μύρινα Λήμνου
    22540 26652- κιν.6974117849

    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΠΑΠΙΟΜΥΤΗΣ
    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
    ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32
    ΤΗΛ:22510-55711
    ΚΙΝ:6942405440
  • ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ε. ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΛΗΣ
    θυρεοειδής Σακχαρώδης Διαβήτης 1,2&Κυήσεως
    Οστεοπόρωση Διαταραχές Έμμηνου Ρύσεως
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32 ΜΥΤΙΛΗΝΗ & ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ
    22510-43366 6972332594

    Book and Art

    Διαφήμιση
    ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
    Βάλια Μπαρμπατιώτη
    Κομνηνάκη 5 Μυτιλήνη
    τηλ:22510-37961
    www.facebook.com/Book.and.Art.Mytilini
  • ψαράδικο

    Διαφήμιση
    ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ
    Μαγειρευτά- Θαλασσινά φαγητά -σαλάτες- ψαρόσουπες -ψαρομεζέδες στη λαδόκολλα
    Ψητά & Τηγανιτά κατόπιν παραγγελίας
    τηλ. 22510 34333

    ΠΤΗΝΟ-ΦΑΡΜΑ ΓΕΡΑΣ

    Διαφήμιση
    Γαζής Χαράλαμπος
    Γεωπόνος ΤΕ
    Κότες-κοκόρια-χήνες-γαλοπούλες-πάπιες-αυγά ελευθέρας βοσκής
    τηλ.: 6946167995
  • Αυγοπωλείο Χατζέλη

    Διαφήμιση
    Αυγά και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα
    Κατάστημα στο πάρκινγκ Μυτιλήνη
    Οδυσσέα Ελύτη 20
    τηλ.2251306790

    Κάβα Κουτσουραδή

    Διαφήμιση
    Κάβα ποτών στη Μυτιλήνη. Είμαστε κοντά σας από το 1986
    Ικαρίας 6, Μυτιλήνη, 81100
    Τηλ. 2251022213
  • Μεζεδοπωλείο- Ουζερί

    Διαφήμιση
    "Απάγκιο"
    Εξαιρετικά σπιτικά φαγητά- Λεσβιακά τοπικά προϊόντα
    οικονομικές τιμές-Ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο
    τηλ. 22510 20797

    Elysion Hotel

    Διαφήμιση
    Elysion Hotel – Ξενοδοχείο γάμου
    Διεύθυνση: Νεάπολη Μυτιλήνης
    Τηλέφωνο: 2251 061531-2
    Fax:22510 61294
    Website: www.elysion.gr
  • ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

    Διαφήμιση
    ΠΤΥΧ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
    ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
    ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
    ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ21&ΟΔ.ΕΛΥΤΗ 1ος ΟΡΟΦΟΣ
    ΤΗΛ:2251022255/6945353105
    email:nprot@yahoo.gr

    Europcar

    Διαφήμιση
    AUTO MOTO LESVOS A.E Πάνος Σπανέλης. Κεντρικό:Κουντουριώτη 49Γ Μυτιλήνη τηλ:2251043313 fax42853 κιν.6976809252 Αεροδρόμιο:2251061665
    www.europcar-lesvos.com
    info@europcar-lesvos.com
  • Αρχιτέκτων - Μηχανικός

    Διαφήμιση
    Γ. Λίνος & Άννα Λίνου
    Έκδοση οικοδομικών αδειών,τακτοποιήση αυθαιρέτων, ΠΕΑ,Κτηματολόγιο,επισκευές,ανακαινίσεις,πωλήσεις νεόδμητων
    Γυμ. Δαυίδ 21 Μυτιλήνη
    τηλ. 6946140998-6957593484
ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ Μικρές Αγγελίες
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Βρείτε άμεσα αυτό που ζητάτε