ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ separator ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ separator ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Facebook Επικοινωνία
Σαββατο 11 Μαιου 2024
Διεύθυνση ΑΡΙΩΝΟΣ 6, ΜΥΤΙΛΗΝΗseparator Τηλέφωνο 22510-25524separator Fax 22510-28741separator Επικοινωνία ef_dimokratis@otenet.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παρασκευή 10 Μαίου 2024

Τρόπος διαχείρισης

Ημερομηνία10 Μαιου 2024
Προγραμματική σύμβαση ΔΕΔΑΠΑΛ για αστικά σύμμεικτα απορρίμματα
Προγραμματική σύμβαση ΔΕΔΑΠΑΛ για αστικά σύμμεικτα απορρίμματα

Εγκρίθηκε χθες από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΔΑΠΑΛ Α.Ε. η σύναψη  Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της εταιρείας και του Δήμου Μυτιλήνης για «Υπηρεσίες επεξεργασίας και διάθεσης μη επικινδύνων απορριμμάτων και αποβλήτων στο Δήμο Μυτιλήνης από τον τοπικό ΦΟΔΣΑ (ΔΕΔΑΠΑ Λέσβου)».

Η σύμβαση αφορά στη διαχείριση των απορριμμάτων που συλλέγονται εντός επικράτειας του Δήμου Μυτιλήνης και οδηγούνται προς υγειονομική ταφή είτε απευθείας, είτε διαμέσου του ΣΜΑ Γέρας και του ΣΜΑ Μυτιλήνης στον κεντρικό ΧΥΤΑ Λέσβου. Η χρονική διάρκεια της σύμβασης είναι 8 μήνες και η συνολική δαπάνη υπολογίζεται σε 1.026.775,84 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά από ιδρύσεως της ΔΕΔΑΠΑΛ συνάπτεται προγραμματική σύμβαση μεταξύ της εταιρείας και Δήμου - μέλους της για τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ «Δ»

 

Μετά το καλοκαίρι

Ημερομηνία10 Μαιου 2024
Νέοι διοικητές στα νοσοκομεία
Νέοι διοικητές στα νοσοκομεία

Πριν τις Ευρωεκλογές πιθανόν θα κληθούν σε προφορική συνέντευξη οι υποψήφιοι διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών, ενώ αργεί ακόμη η τελική επιλογή και τοποθέτησή τους.

Μετά τις Ευρωεκλογές θα ξεκινήσει η τοποθέτηση των νέων διοικήσεων των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ), με την αντίστοιχη διαδικασία για τους διοικητές των νοσοκομείων να μετατίθεται για μετά το καλοκαίρι. Τέλη Μαρτίου, 1.034 υποψήφιοι για τις θέσεις των διοικητών και αναπληρωτών διοικητών ΥΠΕ και νοσοκομείων έδωσαν γραπτές εξετάσεις.

Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε τις βαθμολογίες από τα γραπτά τεστ που δυσκόλεψαν τους υποψήφιους, με αποτέλεσμα να έχουν μέτριες επιδόσεις.

Ο έλεγχος των πτυχίων πραγματοποιείται για όσους κατέλαβαν τις 15 πρώτες θέσεις με βάση τη βαθμολογία στη γραπτή δοκιμασία. Σειρά έχει η μοριοδότηση των τυπικών εκπαιδευτικών προσόντων και των προσόντων εμπειρίας για τους 15 υποψήφιους που προκρίθηκαν στη γραπτή εξέταση, και, κατόπιν προσθήκης της βαθμολογίας της γραπτής εξέτασης, κατάρτιση των προσωρινών πινάκων ανά προκηρυσσόμενη θέση.

Κάθε υποψήφιος έχει δηλώσει μάξιμουμ πέντε θέσεις διοικητή ή αναπληρωτή νοσοκομείου και η αξιολόγησή του θα καθορίζεται από τους λοιπούς της 15άδας στην κατάταξη. Σε αυτή τη φάση θα γίνει μια προσωρινή ανάρτηση αποτελεσμάτων, ώστε αν χρειαστεί και όποιος επιθυμεί να υποβάλει ενστάσεις.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί με τη συνολική μοριοδότηση, πχ εμπειρία, τίτλοι σπουδών, από την οποία θα προκύψει μια άλλη 7άδα υποψηφίων για κάθε θέση. Σε αυτό το στάδιο, που αναμένεται να διαρκέσει αρκετά, το ΑΣΕΠ θα αθροίζει τη βαθμολογία κάθε υποψήφιου από τη γραπτή εξέταση τα μόρια που του αναλογούν με βάση τα τυπικά προσόντα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ «Δ»

Τσουχτερά πρόστιμα σε παραβάτες

Ημερομηνία10 Μαιου 2024
Παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας
Παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας
Όλες οι παραχωρήσεις, είτε νέες είτε υφιστάμενες, θα διέπονται από φέτος από το ίδιο πλαίσιο ελέγχων και προστίμων λόγω παράνομης κατάληψης δημόσιου χώρου και υπέρβασης των υπό παραχώρηση εκτάσεων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εφαρμογή του ψηφισθέντος νόμου που αφορά στην παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Αναλυτικά, πάνω από 1.200 παραχωρήσεις τμημάτων έχουν τεθεί ή πρόκειται να τεθούν σε ηλεκτρονική δημοπρασία έως τις 31 Μαΐου στην ειδική ψηφιακή πλατφόρμα (https://eauctions.gsis.gr). Σημειώνεται πως, παράλληλα, υπάρχουν από προηγούμενα έτη και επιπλέον 6.500 παραχωρήσεις που έχουν ενεργή σύμβαση και οι οποίες έχουν ήδη καταχωρηθεί στο ψηφιακό μητρώο συμβάσεων παραχώρησης απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας και σ' αυτή την κατηγορία ανήκουν οι ακτές της Λέσβου.

Σε κάθε περίπτωση, όλες οι παραχωρήσεις, είτε νέες είτε υφιστάμενες, θα διέπονται από φέτος από το ίδιο πλαίσιο ελέγχων και προστίμων λόγω παράνομης κατάληψης δημόσιου χώρου και υπέρβασης των υπό παραχώρηση εκτάσεων. Οι κτηματικές υπηρεσίες και όλοι οι συναρμόδιοι φορείς υποχρεούνται να εφαρμόζουν το σχετικό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο. Ωστόσο, η νέα εικόνα θα διαμορφωθεί πλήρως από τα τέλη Ιουνίου, όταν και θα έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές διαδικασίες εγκατάστασης των νέων παραχωρησιούχων σε αιγιαλό και παραλίες.  

Με το νέο νόμο, οι δημοπρασίες για παραχώρηση τμημάτων αιγιαλού και παραλίας γίνονται πλέον αποκλειστικά ψηφιακά μέσω της ειδικής πλατφόρμας που προαναφέρθηκε.

Η διακήρυξη αναρτάται στην πλατφόρμα και στην ιστοσελίδα του οικείου δήμου τουλάχιστον 20 ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής της δημοπρασίας. Στην πλατφόρμα αναρτώνται τα στοιχεία (συντεταγμένες, πολύγωνο και αεροφωτογραφίες) κάθε παραχώρησης, η διάρκεια, οι όροι της παραχώρησης, και ο χρόνος τοποθέτησης και απομάκρυνσης των κινητών στοιχείων.

Οι παραχωρησιούχοι καταβάλλουν ελάχιστο τίμημα. Υπενθυμίζεται πως στο πλαίσιο του νέου νόμου καθορίζονται και αιγιαλοί και παραλίες υψηλής προστασίας ("απάτητες παραλίες") που βρίσκονται σε περιοχές Natura και για τις οποίες απαγορεύεται η παραχώρηση και κατ' επέκταση η τοποθέτηση ομπρελών, ξαπλώστρας κ.λπ.

 

Έλεγχοι & αυστηρές ποινές

Στο πλαίσιο του νέου συστήματος, για όλες τις παραχωρήσεις (υφιστάμενες και νέες) δημιουργήθηκε η ψηφιακή εφαρμογή MyCoast για κινητά τηλέφωνα, ταμπλέτες κλπ. που διατίθεται δωρεάν στους πολίτες. Κάθε παραχώρηση εμφανίζεται σε δορυφορικό χάρτη και ο πολίτης μπορεί να επιλέξει το σχετικό πολύγωνο, όπου θα δει τις λεπτομέρειες και τους όρους της σύμβασης. Έτσι, οι πολίτες θα βλέπουν το διάγραμμα του τμήματος του αιγιαλού και της παραλίας που έχει παραχωρηθεί και θα μπορούν άμεσα να υποβάλουν καταγγελία αν διαπιστώνουν αυθαίρετη κατάληψη ή υπέρβαση της παραχώρησης.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ «Δ»

Έργο 1 εκ. ευρώ

Ημερομηνία10 Μαιου 2024
Ανεμώτια - 4ο χλμ. Καλλονής  Παρακοίλων
Ανεμώτια - 4ο χλμ. Καλλονής Παρακοίλων

Από τον δρόμο της Ποταμιάς ξεκίνησαν οι εργασίες ενός ακόμη μεγάλου έργου αγροτικής οδοποιίας της Δυτικής Λέσβου. Εκεί ο Δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος επέβλεψε χθες τις πρώτες παρεμβάσεις που προβλέπουν τη διάνοιξη και ασφαλτόστρωση της καίριας αυτής αγροτικής οδικής αρτηρίας που αγγίζει τα 11 χλμ. και συγκεκριμένα από την Ανεμώτια ως την επαρχιακή οδό (4ο χλμ.) Καλλονής-Παρακοίλων.

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού άνω του 1 εκ. ευρώ με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης», αποτελεί πάγιο αίτημα δεκαετιών εκ μέρους των κτηνοτρόφων και αγροτών της ευρύτερης περιοχής και θα διευκολύνει σε ένα πολύ μεγάλο εύρος την πρόσβαση σε υφιστάμενα βοσκοτόπια, κτηνοτροφικές μονάδες, αγροκτήματα και ελαιοκτήματα.

 

ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ «ΤΕΡΠΑΝΔΡΕΙΟ»

Σχεδόν ταυτόχρονα ξεκίνησαν και οι εργασίες επισκευής του «Τερπάνδρειου» Δημοτικού σχολείου της Άντισσας σε μία ακόμη από τις πολλές παρεμβάσεις του Δήμου για την βελτίωση των εγκαταστάσεων των σχολικών συγκροτημάτων. 

 

        

 

 

 

Αναβάθμιση μικροβιολογικού

Ημερομηνία10 Μαιου 2024
Νέος εξοπλισμός στο Βοστάνειο
Νέος εξοπλισμός στο Βοστάνειο

Με την προμήθεια ενός νέου πλήρως αυτοματοποιημένου συστήματος PCR, συνεχίζεται η αναβάθμιση του εξοπλισμού του μικροβιολογικού τμήματος του Βοστανείου.

Πρόκειται για ένα νέο σύστημα multiplex PCR που επιτρέπει ταυτόχρονα έλεγχο για βακτήρια, ιούς, ζυμομύκητες, παράσιτα ή/και ανθεκτικά στα αντιμικροβιακά γονίδια.

Έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται με ολοκληρωμένα πάνελ που το καθένα προσφέρει δοκιμές για σετ παθογόνων που σχετίζονται με ορισμένες από τις πιο πιεστικές προκλήσεις της υγειονομικής περίθαλψης του σήμερα.

Τα γρήγορα αποτελέσματα προσφέρουν τις πληροφορίες που απαιτούνται για να βοηθήσουν τους γιατρούς των επειγόντων περιστατικών να αξιολογούν καλύτερα τους ασθενείς και να λαμβάνουν έγκαιρες, σίγουρες ιατρικές αποφάσεις.

Το φιλικό προς τον χρήστη σύστημα ενσωματώνει την προετοιμασία, την ενίσχυση, την ανίχνευση και την ανάλυση δείγματος. Εξασφαλίζει την γρήγορη και εύκολη προετοιμασία δειγμάτων,  καθώς απαιτούνται μόλις 2 λεπτά πρακτικής άσκησης για την προετοιμασία του δείγματος. Δίδονται ολοκληρωμένα αποτελέσματα σε περίπου 1 ώρα με την αυτοματοποιημένη συνδρομική μοριακή δοκιμή PCR Biofire Filmarray Torch.

Ο Α. Λοβέρδος στη Λέσβο

Ημερομηνία10 Μαιου 2024
Ενόψει εκλογών οι «Δημοκράτες» περιοδεύουν
Ενόψει εκλογών οι «Δημοκράτες» περιοδεύουν

Την Δευτέρα επισκέπτεται τη Λέσβο ο Πρόεδρος του κόμματος «Δημοκράτες» Ανδρέας Λοβέρδος συνοδευόμενος από τον Γραμματέα του κόμματος Π. Κόνσουλα, στο πλαίσιο των προεκλογικών επισκέψεων ανά την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα της σύντομης επίσκεψής του έχει ως εξής:

Στις 10 το πρωί θα βρίσκεται στο ξενοδοχείο Blue Sea, προκειμένου να συναντηθεί και να συζητήσει με τους πολίτες.

Στις 11 το πρωί συνάντηση με παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Στις 11:30 το πρωί περιοδεία στο κέντρο της πόλης μας.   

Στη 1 το μεσημέρι σύντομη επίσκεψη στο «Βοστάνειο», ενώ θ' ακολουθήσει συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Blue Sea.

Σε ισχύ το θερινό ωράριο

Ημερομηνία10 Μαιου 2024
Η αγορά
Η αγορά

Από χθες ξεκίνησε η ισχύς του θερινού ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της πόλης μας.

Ειδικότερα, η αγορά θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 8:30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή το απόγευμα από τις 6 έως τις 9 το βράδυ. 

Σώθηκε από πλειστηριασμό

Ημερομηνία10 Μαιου 2024

Με παρέμβαση της αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής (ΟΒΣΑ), εργατικών σωματείων και άλλων φορέων, απετράπη η διαδικασία πλειστηριασμού του πατρικού  σπιτιού επαγγελματία στη Μυτιλήνη, που είχε υποθηκεύσει λόγω επαγγελματικών δανείων, χωρίς να μπορεί ν' ανταποκριθεί στις δόσεις, λόγω της πολυετούς κρίσης αλλά και του υψηλού κόστους ζωής.

Όπως σημειώνει η ΟΒΣΑ σε ανακοίνωσή της, «η εταιρεία δέχθηκε να ξεκινήσει συζήτηση για ρύθμιση των οφειλών, ενώ στις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαν προηγηθεί με τον επαγγελματία αναλωνόταν σε εκβιασμούς. Ο πλειστηριασμός που είχε προγραμματιστεί για τις επόμενες μέρες αποτράπηκε».

 

FLORENCE- A 4k Aerial Film of Italy

00:23

Copy video url

Play / Pause

Mute / Unmute

Report a problem

Language

Share

Vidverto Player

 

Τιμή στους πεσόντες

Ημερομηνία10 Μαιου 2024
Εκδήλωση μνήμης στο Ηρώο Ανδρών Χωροφυλακής Λέσβου
Εκδήλωση μνήμης στο Ηρώο Ανδρών Χωροφυλακής Λέσβου

Τιμήθηκε χθες, με μια όμορφη σεμνή τελετή, η μνήμη των πεσόντων ηρώων της Χωροφυλακής.

Μετά τη Θεία Λειτουργία στο ξωκλήσι της Αγίας Ειρήνης, πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο που έχει σωθεί εδώ και δεκαετίες στον περιβάλλοντα χώρο μεταξύ Δημοτικού Θεάτρου και Περιφερειακού Μεγάρου.

Πλήθος κόσμου συγγενείς  και συνάδελφοι απέτισαν φόρο τιμής στους πεσόντες, σε ατμόσφαιρα συγκίνησης και έντονης συναισθηματικής φόρτισης. Μάλιστα, ο Γ. Βενέτας που τον συνέδεαν στενές σχέσεις συγγένειας με τον ενωμοτάρχη Γεράσιμο Χασάπη, απόθεσε την φωτογραφία του 28χρονου τότε νεαρού που εκτελέστηκε στα 9 μέτρα γιατί απλά δεν αποκήρυξε την πατρίδα του και το οποίο προστέθηκε στη λίστα των ονομάτων. 

Μπορεί το σώμα του να μην βρέθηκε ποτέ, η αναγραφή του ονόματός του μαζί με τους υπόλοιπους ήρωες, αποτελεί μια ικανοποίηση, ότι βρίσκεται στον τόπο του μαζί με τους συναγωνιστές του. Αποτελεί νότα παρηγοριάς για τους συγγενείς, ύστερα από 80 χρόνια που ο άνθρωπός τους αγνοείται.

Στεφάνι κατέθεσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ν. Νανάσος, εξαίρετος οικοδεσπότης αυτής της εκδήλωσης μνήμης των πεσόντων: Κ. Γεωργόπουλου, Κ. Μποζιονέλλου, Β. Αξιώτη, Ι. Καντεράκη, Αντ. Καραθανάση, Γ. Κουταλά, Ι. Κωστούρου, Ι. Μπουλινάκη, Ν. Παντελιού, Δ. Παχτίτη, Δημ. Σταφυλαράκη, Αθ. Χριστάκη, Γ. Παππά, Προκ. Κουλάνη, Αρ. Μαραγκού, Κ. Πέτρου και Γερ. Χασάπη.

Χορτάριασε

Ημερομηνία10 Μαιου 2024

-Κάνοντας μια βόλτα στον περιφερειακό του Κάστρου,

-στον πεζόδρομο και στον ποδηλατόδρομο,

-που ομολογουμένως κέρδισαν πολλούς συμπολίτες μας

-που επιλέγουν αυτή τη διαδρομή για την απογευματινή τους βόλτα και άθληση

-και οι συνθήκες θα μπορούσαν να ήταν πολύ καλύτερες, αν ο πεζόδρομος ανταποκρινόταν στην πραγματική ουσία της λέξης,

-βλέπεις κατά μήκος όλου του διαχωριστικού μεταξύ του πλακόστρωτου και του χωμάτινου ουσιαστικά ποδηλατόδρομου

-ότι έχουν φυτρώσει αγριάδες και ζιζάνια

-που ολοένα και μεγαλώνουν, με το ριζικό τους σύστημα να βαθαίνει συνεχώς.

-Η εκρίζωσή τους σίγουρα θα προκαλέσει ζημιά, που μπορεί και να ξηλώσει την χωμάτινη επίστρωση.

-Η μέριμνα θα πρέπει να είναι άμεση, για να μην αρχίσει το ξήλωμα, που θα οδηγήσει στην καταστροφή και αχρηστία.

-Τα έργα που υλοποιούνται θα πρέπει να συντηρούνται, έτσι ώστε η εικόνα που θα παρουσιάζουν, είτε μεμονωμένα, είτε σε συνδυασμό με άλλα

-στον ίδιο ή παράπλευρο χώρο, να αποτελεί ένα άρτιο, προσεγμένο και λειτουργικό σύνολο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Τελευταίες ειδήσεις
Ημερομηνία10 Μαιου 2024
Ημερομηνία10 Μαιου 2024
Ημερομηνία10 Μαιου 2024
Ημερομηνία10 Μαιου 2024
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Resource id #8
Μέλος
Εξώφυλλο
> <
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε. ΑΡΩΝΗΣ
    Holter πίεσης και ρυθμού
    Δοκιμασία κοπώσεως Φορητός υπέρηχος
    Μυτιλήνη Βουρνάζων 2 τηλ.2251302311
    Γέρα:Παπάδος τηλ.22510-83600
    aroniskos@gmail.com

    Φυσικοθεραπεύτρια Manual Therapist

    Διαφήμιση
    Σταυρουλάκη-Γαλάτη Ιφιγένεια
    Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης-PAMP
    Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ
    Ασκληπιού 39 Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνη
    τηλ. 22510-54898- 6977957180
  • ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΜΑΛΛΙΑΣ

    Διαφήμιση
    ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
    Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
    Καλλιπόλεως 3,Νέα Σμύρνη, τηλ:210-9320215
    Καβέτσου 10, Μυτιλήνη, τηλ: 2251038065

    Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

    Διαφήμιση
    Έλενα Μπούμπα
    Στρατιωτικός Ιατρός
    Διδ.Παν.Αθηνών
    Διπλωματούχος Ευρ.Ακαδημίας
    Πάρνηθας 95-97 Αχαρναί
    2102467085 & 6938502258
    email- elenboumpa@gmail.com
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.ΜΙΧΑΛΗΣ
    Πτυχιούχος Παν. Αθηνών
    Καβέτσου 32-Μυτιλήνη
    τηλ. 22510 43377
    Καρατζά 10-Μύρινα Λήμνου
    22540 26652- κιν.6974117849

    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΠΑΠΙΟΜΥΤΗΣ
    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
    ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32
    ΤΗΛ:22510-55711
    ΚΙΝ:6942405440
  • ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ε. ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΛΗΣ
    θυρεοειδής Σακχαρώδης Διαβήτης 1,2&Κυήσεως
    Οστεοπόρωση Διαταραχές Έμμηνου Ρύσεως
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32 ΜΥΤΙΛΗΝΗ & ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ
    22510-43366 6972332594

    Book and Art

    Διαφήμιση
    ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
    Βάλια Μπαρμπατιώτη
    Κομνηνάκη 5 Μυτιλήνη
    τηλ:22510-37961
    www.facebook.com/Book.and.Art.Mytilini
  • ψαράδικο

    Διαφήμιση
    ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ
    Μαγειρευτά- Θαλασσινά φαγητά -σαλάτες- ψαρόσουπες -ψαρομεζέδες στη λαδόκολλα
    Ψητά & Τηγανιτά κατόπιν παραγγελίας
    τηλ. 22510 34333

    ΠΤΗΝΟ-ΦΑΡΜΑ ΓΕΡΑΣ

    Διαφήμιση
    Γαζής Χαράλαμπος
    Γεωπόνος ΤΕ
    Κότες-κοκόρια-χήνες-γαλοπούλες-πάπιες-αυγά ελευθέρας βοσκής
    τηλ.: 6946167995
  • Αυγοπωλείο Χατζέλη

    Διαφήμιση
    Αυγά και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα
    Κατάστημα στο πάρκινγκ Μυτιλήνη
    Οδυσσέα Ελύτη 20
    τηλ.2251306790

    Κάβα Κουτσουραδή

    Διαφήμιση
    Κάβα ποτών στη Μυτιλήνη. Είμαστε κοντά σας από το 1986
    Ικαρίας 6, Μυτιλήνη, 81100
    Τηλ. 2251022213
  • Μεζεδοπωλείο- Ουζερί

    Διαφήμιση
    "Απάγκιο"
    Εξαιρετικά σπιτικά φαγητά- Λεσβιακά τοπικά προϊόντα
    οικονομικές τιμές-Ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο
    τηλ. 22510 20797

    Elysion Hotel

    Διαφήμιση
    Elysion Hotel – Ξενοδοχείο γάμου
    Διεύθυνση: Νεάπολη Μυτιλήνης
    Τηλέφωνο: 2251 061531-2
    Fax:22510 61294
    Website: www.elysion.gr
  • ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

    Διαφήμιση
    ΠΤΥΧ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
    ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
    ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
    ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ21&ΟΔ.ΕΛΥΤΗ 1ος ΟΡΟΦΟΣ
    ΤΗΛ:2251022255/6945353105
    email:nprot@yahoo.gr

    Europcar

    Διαφήμιση
    AUTO MOTO LESVOS A.E Πάνος Σπανέλης. Κεντρικό:Κουντουριώτη 49Γ Μυτιλήνη τηλ:2251043313 fax42853 κιν.6976809252 Αεροδρόμιο:2251061665
    www.europcar-lesvos.com
    info@europcar-lesvos.com
  • Αρχιτέκτων - Μηχανικός

    Διαφήμιση
    Γ. Λίνος & Άννα Λίνου
    Έκδοση οικοδομικών αδειών,τακτοποιήση αυθαιρέτων, ΠΕΑ,Κτηματολόγιο,επισκευές,ανακαινίσεις,πωλήσεις νεόδμητων
    Γυμ. Δαυίδ 21 Μυτιλήνη
    τηλ. 6946140998-6957593484
ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ Μικρές Αγγελίες
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Βρείτε άμεσα αυτό που ζητάτε