ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ separator ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ separator ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Facebook Επικοινωνία
Πεμπτη 25 Απριλιου 2024
Διεύθυνση ΑΡΙΩΝΟΣ 6, ΜΥΤΙΛΗΝΗseparator Τηλέφωνο 22510-25524separator Fax 22510-28741separator Επικοινωνία ef_dimokratis@otenet.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ας διασκεδάσουμε

Ημερομηνία3 Αυγουστου 2012
Θεματολογία Μονιμες Στηλες
Η πορτογύρα
Η πορτογύρα
Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι συναυλίες που ήταν προγραμματισμένες για το βράδυ της Τετάρτης. Ο Διονύσης Τσακνής, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιάννης Μηλιώκας, ένωσαν τις φωνές τους σε ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες με κοινό στόχο. Όποιος άντεξε, άντεξε. Οι τρεις ταλαντούχοι καλλιτέχνες μπορεί να μεγάλωσαν ηλικιακά, αλλά το ροκ δεν γερνά και αυτό φάνηκε προχθές το βράδυ, στη Μαρίνα Μυτιλήνης. Επίσης, ένα είναι το σίγουρο. Τα αγαπημένα τραγούδια έχουν λόγο ύπαρξης, είναι παντός καιρού και αναζητούν συνεχώς νέους φίλους.
Περίπου την ίδια ώρα, η Πάολα Φωκά, η εκρηκτική λαϊκή τραγουδίστρια με την εντυπωσιακή εμφάνιση, υποδέχτηκε το κοινό της στην Πλαζ Τσαμάκια. Πλήθος θαυμαστών της βρισκόταν στο χώρο που γινόταν η συναυλία, αλλά και έξω απ αυτό. Η γνώστη τραγουδίστρια ξεσήκωσε τους φίλους της, όπως εκείνη ξέρει και κατάφερε να κρατήσει το κέφι αμείωτο μέχρι τις πολύ πρωινές ώρες.
Γενικότερα όμως, το τελευταίο δεκαπενθήμερο όπου βρεθείς και όπου σταθείς, έχει κόσμο. Παραλίες, καφετέριες, bar, παντού. Τα caf bar γεμίζουν ακόμη και τις καθημερινές, είτε υπάρχει κάποιο προγραμματισμένο event, είτε όχι.
Σήμερα το βράδυ, στο BARRACUDA, οι Αιγαιάτες θα τραγουδήσουν live, έντεχνες λαϊκές επιλογές.
Το Σάββατο, στις 11:30 μ.μ., το Χ-ΟDOS, στο Πλωμάρι θα φιλοξενήσει έναν από τους αγαπημένους ποπ διασκεδαστές της αθηναϊκής πίστας, το Γιώργο Τσαλίκη.
Υπό τους σκοπούς του τραγουδιού «χορέψετε, χορέψετε, παπούτσι μη λυπάστε», η γνωστή ναξιώτισσα Στέλλα Κονιτοπούλου, την ίδια μέρα, στις 11:00 μ.μ., θα δώσει το σύνθημα από το ΜΑΚΑRA για γνήσιο νησιώτικο ξεφάντωμα, με τις δικές της επιτυχίες. Απ ό,τι φαίνεται, θα είναι μία όμορφη βραδιά, με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό.
Η διασκέδαση συνεχίζεται την Κυριακή στην ARENA. Παραλία, καλή παρέα, χορός, άφθονο αλκοόλ και καλή μουσική. Τα κύρια συστατικά ενός εκπληκτικού beach party, είναι αυτά που εγγυώνται και την επιτυχία του. Ας σταθούμε στο τελευταίο συστατικό, εφόσον οι αδερφές Ανδρεαδάκη θα βρίσκονται την Κυριακή στο beach bar, επιλέγοντας κομμάτια, με σκοπό να προκαλέσουν όλους και όλες να κουνηθούν στους ρυθμούς της μουσικής.
Τη Δευτέρα, η ποδοσφαιρική ομάδα του Αιολικού και το νησί μας διοργανώνουν μία συναυλία, όπου το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα πολύ καλό. Η ταλαντούχος καλλιτέχνης Άννα Βίσση, θα βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, αποδίδοντας με το γνωστό τρόπο παλιές και καινούργιες της επιτυχίες, που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Χαλαρώστε στον «ΙΣΑΛΟ»
11 χρόνια τώρα ο ΙΣΑΛΟΣ, στο Ταβάρι Μεσοτόπου, αποτελεί τον πρώτο σταθμό της πρωινής βόλτας για καφέ, συντροφιά με όμορφες, χαλαρές μελωδίες, το μεσημεριανό παγωτό και την απόλαυση μιας παγωμένης μπύρας, καθώς νυχτώνει σε Chill out ρυθμούς...
Επίσης, είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσουμε τη βραδινή μας έξοδο, πίνοντας δροσερά ποτά και coctail\'s σε πιο έντονους μουσικά ήχους...
Πρόκειται για το κατάλληλο μέρος, στο οποίο μπορεί κάποιος να χαλαρώσει, να ξεκουραστεί και να ξεχαστεί από διάφορα προβλήματα που τον απασχολούν.
Στον ΙΣΑΛΟ, ο καθένας μπορεί να νιώσει οικεία και όμορφα.
Αξίζει τον κόπο για ένα μπάνιο στην παραλία στο Ταβάρι και αμέσως μετά κάτι δροσιστικό στον ΙΣΑΛΟ.

ΟΥΡΑΝΟΣ: Μέσα στην κάψα του καλοκαιριού, μια καλή πρόταση για μεσημεριανή ανάπαυλα είναι το ουζερί ΟΥΡΑΝΟΣ στην Επάνω Σκάλα. Μέσα στο μάτι του βοριά, με θέα το αρχαίο λιμάνι της πόλης μας και τα γλαρόνια να παιχνιδίζουν με το κύμα της θάλασσας, απολαμβάνεις το Μυτιληνιό ούζο με πολλούς και καλοφτιαγμένους μεζέδες.
Το περιβάλλον ήσυχο, χωρίς τη βαβούρα της πολυκοσμίας, με το αεράκι να σε δροσίζει και να κάνει ευχάριστο το γεύμα σου. Φυσικά το μαγαζί ενδείκνυται και για βραδινές εξορμήσεις.

ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
- Σήμερα στις 21:00, στη Μαρίνα Μυτιλήνης θα πραγματοποιηθεί συναυλία με νησιώτικα τραγούδια από το Ματθαίο Γιαννούλη.
- Επίσης, στο Πολύκεντρο Πλωμαρίου θα ανεβεί η παράσταση «Αγγέλα Παπάζογλου» με την Άννα Βαγενά. Αφήγηση: Γιασεμί Κελαηδόνη.
- Στις 19:00, στο Λιμανάκι Θερμής θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή του Γρίπου. Βραδιά ψαρέματος και μουσικής με το συγκρότημα «Άκρως Λαϊκόν». Προσφορά κακαβιάς και ούζου.
- Την ίδια μέρα στο Πλωμάρι, πραγματοποιείται η Γιορτή του Ούζου.
- Την Κυριακή, στις 21:00, στο Κάστρο Μυτιλήνης θα ανεβεί η θεατρική παράσταση «Άντε πάλι άλλο ένα Ρωμαίος και Ιουλιέτα», από τη Θεατρική Ομάδα Μυτιλήνης «Οι Άστεγοι».
- Επίσης, την Κυριακή, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Το Λιοστάσι» διοργανώνουν τη γιορτή της Σαρδέλας. Μουσικοχορευτική βραδιά με το συγκρότημα «Άκρως Λαϊκόν», στην Καντίνα Σκάλας Λουτρών.
- Την ίδια ημέρα, λίγο πιο πέρα, στη Χαραμίδα, οι μικροί μας φίλοι μπορούν ν απολαύσουν Κουκλοθέατρο από το Θίασο «Αστροπελέκι», με το έργο «Το ποντικάκι που έπαιζε ακορντεόν». Παρουσίαση: Παύλος Καββαδίας και Μαριλίζ Διόλατζη.
- Τη Δευτέρα, στις 21:00, στο Κάστρο Μήθυμνας, θα ανεβεί «Η πεντάμορφη και το Τέρας» από την Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου.
- Επίσης, στον αύλειο χώρο του Πολύκεντρου Σκάλας Μιστεγνών, θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή Γκιουζλεμέ (γλυκού και αλμυρού) από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Νήκιστος Μιστεγνών». Είναι η 3η χρονιά που διοργανώνεται αυτή η γιορτή. Για πρώτη φορά, οι γυναίκες του χωριού θα παρουσιάσουν όλη τη διαδικασία προετοιμασίας και κατασκευής του αποκριάτικου γλυκού, αυτού του μοναδικού παντρέματος της ξερής μυζήθρας, της κανέλλας και της ζάχαρης, που τηγανίζεται, μελώνεται και σερβίρεται με μοσχομυριστή ξανθιά κανέλλα. Θ ακολουθήσει μουσικοχορευτική παράσταση, θεατρικά σκετς και ζωντανή μουσική. Η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ, ενώ τα παιδιά μέχρι 12 ετών δεν θα πληρώνουν.
- Στις 21:00, στο Κάστρο Μυτιλήνης, η Ορχήστρα του Δήμου Λέσβου υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Τσιριγώτη παρουσιάζει αφιέρωμα στο Δήμο Μούτση.
- Την Τρίτη, «η πεντάμορφη και το τέρας» θα παρουσιαστεί στο Κάστρο Μυτιλήνης, την ίδια ώρα.
- Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Αγιάσος 1912-2012» (100 χρόνια ελεύθερου βίου), στο Αναγνωστήριο Αγιάσου.
- Την Πέμπτη, στο Κάστρο Μυτιλήνης, θα ανέβει η κωμωδία «Ιππής» με τον Πέτρο Φιλιππίδη, το Γιάννη Ζουγανέλλη, τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και τον Τάκη Παπαματθαίου.
ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΥ:
Από τη Δευτέρα μέχρι και τις 17 τρεχ., θα πραγματοποιούνται τέσσερις εκθέσεις. Η έκθεση ζωγραφικής του Βασίλη Πανταζή, η έκθεση φωτογραφίας της Δήμητρας Γλεντή, η έκθεση θαλασσόξυλων της Βάσως Τριανταφύλλου και ζωγραφικής της Ειρήνης Αντωνέλου.
ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ
- Τη Δευτέρα θα προβληθεί η ταινία του Άλφρεντ Χίτσκοκ «ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ». Μια έξοχη, παιχνιδιάρικη, κατασκοπική περιπέτεια, με θαυμάσιους αφηγηματικούς χειρισμούς. Ο Κάρυ Γκραντ, ένας φιλήσυχος διαφημιστής, από ένα λάθος, γίνεται θύμα απαγωγής από σκοτεινά κυκλώματα πρακτόρων. Τώρα πρέπει να αποδείξει την πραγματική του ταυτότητα. Να συναντήσει την ξανθιά της ζωής του. Να αποκαταστήσει τη σχέση με τη μητέρα του και το όνομά του. Για να τα πετύχει όλα αυτά, μπλέκει σε μια περιπέτεια από τη μια ως την άλλη άκρη της Αμερικής.
- Την Πέμπτη θα προβληθεί η ταινία του Άντερς Ρόνοου Κλάρλουντ «ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ». Σε ένα κοντινό μέλλον, η Δανέζικη κοινωνία αποφασίζει να απαλλαγεί μια και καλή από τα «αντιπαραγωγικά» μέλη της. Ε, λοιπόν, δεν θεσμοθετήσαμε τους νόμους και τις διατάξεις, δεν αναθεωρήσαμε το σύνταγμα κι ούτε εκλέξαμε τους αντιπροσώπους μας με απόλυτα δημοκρατικό τρόπο, για να υπάρχουν ακόμα όλοι «αυτοί» ανάμεσά μας.
Πρέπει να τους ξεφορτωθούμε, για να καθαρίσει ο κόσμος μας. Εμπρός για μια νέα κοινωνία, πολιτικά σωστή, πιστή, κοσμία, νομοταγή, χωρίς όνειρα, χωρίς αντίδραση. Εμπρός για μια κοινωνία νεκρή, αλλά παραγωγική και υπάκουη. Όποιος επιμένει να ζει, πρέπει να τον ξεπαστρέψουμε. Εσύ; Έχεις καμιά αντίρρηση;
HAPPY HOUR
- Το caf bar MONKEY μας προσκαλεί στο χώρο του από τις 15:00 μέχρι τις 18:00, να απολαύσουμε τον καφέ μας ή κάποιο άλλο ρόφημα της επιλογής μας σε πολύ χαμηλές τιμές. Επίσης, από Κυριακή έως και Πέμπτη στηρίζει τα ελληνικά προϊόντα και προτείνει κάποια ελληνικά ποτά, π.χ. μπύρα Άλφα, μόνο 3 ευρώ.
- Το ΜΑRUSH καθημερινά από τις 21:30 μέχρι και τις 00:30 μας προτείνει να επιλέξουμε μία βαρελίσια μπύρα, που κοστίζει μόνο 3 ευρώ, ενώ τα ποτά και τα κοκτέιλ 5 ευρώ.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
Στον Κήπο -20% έκπτωση για όλους σε όλα τα είδη από τις 14:30 μέχρι τις 17:30.
Στο Envy 2ευρώ ο καφές και 4ευρώ το ποτό για όλους τους φοιτητές.
Στο Marush όλοι οι φοιτητές πίνουν κάθε Τετάρτη με το πάσο τους 5ευρώ το ποτό.
Στο Hott Spott από το πρωί έως τις 12 μ. ο καφές κοστίζει 2 ευρώ και από τις 3 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. ειδικές τιμές σε μπύρες και κοκτέιλ.
To «Ζουμπούλι» μας κάνει το μεσημεριανό τραπέζι μόνο με 8 ευρώ.
Το Άρωμα Βύνης από τις 23:00 έως και το κλείσιμο του μαγαζιού, καθιέρωσε happy hour, όπου η μικρή βαρελίσια κοστίζει 2,5 ευρώ, η μεγάλη 4,5 και στη μπύρα με μέτρο, στα 3 λίτρα το ένα είναι δώρο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Τελευταίες ειδήσεις
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Resource id #8
Μέλος
Εξώφυλλο
> <
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε. ΑΡΩΝΗΣ
    Holter πίεσης και ρυθμού
    Δοκιμασία κοπώσεως Φορητός υπέρηχος
    Μυτιλήνη Βουρνάζων 2 τηλ.2251302311
    Γέρα:Παπάδος τηλ.22510-83600
    aroniskos@gmail.com

    Φυσικοθεραπεύτρια Manual Therapist

    Διαφήμιση
    Σταυρουλάκη-Γαλάτη Ιφιγένεια
    Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης-PAMP
    Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ
    Ασκληπιού 39 Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνη
    τηλ. 22510-54898- 6977957180
  • ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΜΑΛΛΙΑΣ

    Διαφήμιση
    ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
    Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
    Καλλιπόλεως 3,Νέα Σμύρνη, τηλ:210-9320215
    Καβέτσου 10, Μυτιλήνη, τηλ: 2251038065

    Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

    Διαφήμιση
    Έλενα Μπούμπα
    Στρατιωτικός Ιατρός
    Διδ.Παν.Αθηνών
    Διπλωματούχος Ευρ.Ακαδημίας
    Πάρνηθας 95-97 Αχαρναί
    2102467085 & 6938502258
    email- elenboumpa@gmail.com
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.ΜΙΧΑΛΗΣ
    Πτυχιούχος Παν. Αθηνών
    Καβέτσου 32-Μυτιλήνη
    τηλ. 22510 43377
    Καρατζά 10-Μύρινα Λήμνου
    22540 26652- κιν.6974117849

    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΠΑΠΙΟΜΥΤΗΣ
    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
    ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32
    ΤΗΛ:22510-55711
    ΚΙΝ:6942405440
  • ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ε. ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΛΗΣ
    θυρεοειδής Σακχαρώδης Διαβήτης 1,2&Κυήσεως
    Οστεοπόρωση Διαταραχές Έμμηνου Ρύσεως
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32 ΜΥΤΙΛΗΝΗ & ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ
    22510-43366 6972332594

    Book and Art

    Διαφήμιση
    ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
    Βάλια Μπαρμπατιώτη
    Κομνηνάκη 5 Μυτιλήνη
    τηλ:22510-37961
    www.facebook.com/Book.and.Art.Mytilini
  • ψαράδικο

    Διαφήμιση
    ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ
    Μαγειρευτά- Θαλασσινά φαγητά -σαλάτες- ψαρόσουπες -ψαρομεζέδες στη λαδόκολλα
    Ψητά & Τηγανιτά κατόπιν παραγγελίας
    τηλ. 22510 34333

    ΠΤΗΝΟ-ΦΑΡΜΑ ΓΕΡΑΣ

    Διαφήμιση
    Γαζής Χαράλαμπος
    Γεωπόνος ΤΕ
    Κότες-κοκόρια-χήνες-γαλοπούλες-πάπιες-αυγά ελευθέρας βοσκής
    τηλ.: 6946167995
  • Αυγοπωλείο Χατζέλη

    Διαφήμιση
    Αυγά και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα
    Κατάστημα στο πάρκινγκ Μυτιλήνη
    Οδυσσέα Ελύτη 20
    τηλ.2251306790

    Κάβα Κουτσουραδή

    Διαφήμιση
    Κάβα ποτών στη Μυτιλήνη. Είμαστε κοντά σας από το 1986
    Ικαρίας 6, Μυτιλήνη, 81100
    Τηλ. 2251022213
  • Μεζεδοπωλείο- Ουζερί

    Διαφήμιση
    "Απάγκιο"
    Εξαιρετικά σπιτικά φαγητά- Λεσβιακά τοπικά προϊόντα
    οικονομικές τιμές-Ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο
    τηλ. 22510 20797

    Elysion Hotel

    Διαφήμιση
    Elysion Hotel – Ξενοδοχείο γάμου
    Διεύθυνση: Νεάπολη Μυτιλήνης
    Τηλέφωνο: 2251 061531-2
    Fax:22510 61294
    Website: www.elysion.gr
  • ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

    Διαφήμιση
    ΠΤΥΧ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
    ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
    ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
    ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ21&ΟΔ.ΕΛΥΤΗ 1ος ΟΡΟΦΟΣ
    ΤΗΛ:2251022255/6945353105
    email:nprot@yahoo.gr

    Europcar

    Διαφήμιση
    AUTO MOTO LESVOS A.E Πάνος Σπανέλης. Κεντρικό:Κουντουριώτη 49Γ Μυτιλήνη τηλ:2251043313 fax42853 κιν.6976809252 Αεροδρόμιο:2251061665
    www.europcar-lesvos.com
    info@europcar-lesvos.com
  • Αρχιτέκτων - Μηχανικός

    Διαφήμιση
    Γ. Λίνος & Άννα Λίνου
    Έκδοση οικοδομικών αδειών,τακτοποιήση αυθαιρέτων, ΠΕΑ,Κτηματολόγιο,επισκευές,ανακαινίσεις,πωλήσεις νεόδμητων
    Γυμ. Δαυίδ 21 Μυτιλήνη
    τηλ. 6946140998-6957593484
ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ Μικρές Αγγελίες
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Βρείτε άμεσα αυτό που ζητάτε