ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ separator ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ separator ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Facebook Επικοινωνία
Τριτη 23 Απριλιου 2024
Διεύθυνση ΑΡΙΩΝΟΣ 6, ΜΥΤΙΛΗΝΗseparator Τηλέφωνο 22510-25524separator Fax 22510-28741separator Επικοινωνία ef_dimokratis@otenet.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Βιβλιοφάγος

Ημερομηνία1 Απριλιου 2014
Θεματολογία Μονιμες Στηλες
«Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου»
«Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου»
«Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου»
Του Γ. Καλπούζου
Εκδόσεις «Ψυχογιός»
Τιμή 17,70 ευρώ

Άμα στάξεις μια σταγόνα λάδι σε κρύο νερό, θα επιπλεύσει ολόσωστη. Όμως, αν στάξεις άλλη σε νερό που κοχλάζει, θα μοιραστεί σε δεκάδες μικρότερες. Τούτη ήταν κι η διαφορά της Θάλειας με τον Άνδη. Μέσα σε γυάλα περιοριζόταν ο κόσμος της, στους χίλιους ανέμους χόρευε εκείνου.
Ο έρωτας του Άνδη και της Θάλειας ξεκινά από την παιδική ηλικία. Στην πολυτάραχη πορεία του μπλέκονται μια νεκροκεφαλή-μυστήριο ο αυταρχικός πατέρας κι η υποταγμένη μάνα πόρνες, αντιεξουσιαστές, ιδεολόγοι κι ανθρώπινα αγρίμια η μέγγενη της οικογένειας και του κοινωνικού περίγυρου η ζωή στον απόμακρο οικισμό, στην επαρχιακή πόλη και στην Αθήνα παρακμιακές καταστάσεις, δραματικές στιγμές, ερωτισμός κι αισθησιασμός οι συνέπειες του Εμφυλίου ως πραγματικότητα και αλληγορία διλήμματα που υπερβαίνουν τις αντοχές των ηρώων η πάλη συναισθήματος-λογικής, οι διαδρομές της αλήθειας και η δύναμη της αγάπης.
Η εκρηκτική αφήγηση, η ευρηματική πλοκή, ο έντονος σαρκασμός, το χιούμορ, οι αναπάντεχες ανατροπές, ο στοχασμός και η σαγηνευτική γλώσσα κτίζουν ένα μυθιστόρημα-ωκεανό του γλυκασμού και της αρμύρας, της σιωπής και της μελωδίας, των παθών και των παθημάτων.
Ένα μυθιστόρημα που γεμίζει φως και ψυχική ανάταση τον αναγνώστη.
Όπως και στα προηγούμενα βιβλία μου, επισημαίνει ο συγγραφέας Γ. Καλπούζος στο Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ακολούθησα την τεχνική της πολυεπίπεδης γραφής, αφήνοντας τον αναγνώστη να σταθεί μόνο στη μυθοπλασία ή και ν ανιχνεύσει όσα κρύβονται κάτω από αυτήν. Άλλωστε, ένα βιβλίο γεννά τόσα όσοι και οι αναγνώστες του, δεδομένου ότι καθένας κινητοποιεί τις δικές του προσλαμβάνουσες.
Επιδίωξή μου το μυθιστορηματικό ταξίδι και η αναγνωστική ευφορία. Συνάμα να μιλήσω για την επιφάνεια και το βυθό, την ψυχή το πάλεμα των εσωτερικών φωνών και τις έξωθεν συνθήκες που προδιαγράφουν την τύχη των ανθρώπων τις λαβωματιές της Ιστορίας όπως αντανακλούν πάνω μας τις επιπτώσεις του εμφύλιου σπαραγμού, τους εθνικούς και πολιτισμικούς ακρωτηριασμούς και την ανδροκρατούμενη κοινωνία, αξιοποιώντας κώδικες και σύμβολα (νεκροκεφαλή, κομμένη γλώσσα του Ερμεία, ευμεγέθης αντρική φύση του Άνδη κ.ά.) την πολιτική ουτοπία, την αξία της ατομικής καλλιέργειας, τη μηδενιστική στάση και την έλλειψη νηφαλιότητας και περίσκεψης στις αντιδράσεις μας την επίδραση του συναισθήματος στη λογική την ανθρωπογεωγραφία, τις παθογένειες και τα σύνδρομα των δεκαετιών 1960-1990 τις πολλές «Ελλάδες» και τα κρίματα των προηγούμενων γενιών που βασανίζουν τις επόμενες την ενδοοικογενειακή βία την έννοια της πατρίδας και πλήθος επιμέρους θεμάτων. Τέλος, για τον έρωτα και την αγάπη, που μέσα σε έναν κόσμο όπου κυριαρχεί ο εγωκεντρισμός και η ιδιοτέλεια έρχονται να μεταβολίσουν το «δικό μου» και να το κάνουν «δικό σου», εξού και ο τίτλος.
Προσδοκία μου να λειτουργήσει ως αισιόδοξη πνευματική πτήση κόντρα στη συναισθηματική πτώση των καιρών μας.

«Είμαστε ακόμα εδώ»
Του Δημ. Γιατρέλλη
Εκδόσεις «Ωκεανίδα»
Τιμή: 14.00 ευρώ

Ένας μεσήλικας υπάλληλος, με πολλά οικονομικά προβλήματα, πηγαίνει στη δουλειά του. Είναι αποφασισμένος να αποκρούσει τα σχέδια του διευθυντή του, που σκοπό έχουν να του δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο τη ζωή. Θέλει αυτή τη φορά να μην κάνει πίσω, όπως έχει συμβεί πολλάκις στο παρελθόν, αλλά να διεκδικήσει ένα καλύτερο πόστο.
Μια ανήσυχη γυναίκα, που διατηρεί ένα μικρό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, νιώθει την ανάγκη να δοκιμάζει πράγματα, να αποκτά νέες εμπειρίες. Η τελευταία της περιπέτεια όμως τη βάζει στο στόχαστρο της Αστυνομίας. Μετανιωμένη ψάχνει δρόμο διαφυγής.
Ένας συνομήλικός τους αστυνομικός, στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής, βρίσκεται κοντά σε μια επιτυχία που θα απογειώσει την καριέρα του την εξάρθρωση μιας αόρατης τρομοκρατικής ομάδας. Έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να το πετύχει.
Όλοι έχουν τις ζωές τους, με τις χαρές και τις λύπες που τους αναλογούν. Όμως από τη μέρα που οι δρόμοι τους συναντώνται, τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο. Πρώτα το παρελθόν, που διεκδικεί με πείσμα όσα δεν μπόρεσε να πραγματώσει, και αμέσως μετά ο έρωτας, που δεν λέει να συμβιβαστεί με τη λογική, θα τους βάλουν σε μπελάδες. Μόλις όμως μπουν στο στόχαστρο ενός νέου τρομοκράτη, η κατάσταση ξεφεύγει. Ο αγώνας για την επιβίωση θα αποδειχτεί πορεία προς την αυτογνωσία.
Ένα πολιτικό θρίλερ με απρόβλεπτη εξέλιξη και ακόμα πιο απρόβλεπτο τέλος.

«Οικογενειακή πορσελάνη»
Του Νικ. Κουφάκη
Εκδόσεις «Κέδρος»
Τιμή:11.00ευρώ

Πώς φαίνεται, άραγε, ο κόσμος σε ένα παιδί κρυμμένο κάτω από το τραπέζι της κουζίνας, όσο η μητέρα του τακτοποιεί το νεροχύτη και ο πατέρας του διαβάζει εφημερίδα; Πριν φανταστούν τις γυναίκες να διευθύνουν τα λόγια τους με τις λεπτές μπαγκέτες των ποδιών τους υπήρξε πάντα μια εποχή που τα αγόρια ερωτεύονταν τις καθηγήτριές τους, υπέθεταν τη μικρή αδελφή τους να θυσιάζεται από θηλυκούς Αβραάμ με κοντή φούστα και χυτές γάμπες στο ταξίδι της από την Αθήνα προς την Κρήτη, παρακολουθούσαν το πρόσωπο του πατέρα τους να παίρνει διαδοχικά τα χαρακτηριστικά όλων των μελών της οικογένειάς τους, άρχιζαν να παρατηρούν σαν άγνωστα στις παλιές φωτογραφίες τα κορίτσια που είχαν αγαπήσει.
Δεκαέξι διηγήματασερβίτσια μιας Οικογενειακής πορσελάνης όπου το τράβηγμα μιας κλωστής DMC από το κέντημα της μητέρας οδηγεί στην παραλία των παιδικών μας χρόνων, σε πυργοδέσποινες που αναπαύονται κάτω από τις λεύκες της Ζισόρ έξω από το Παρίσι, στην πιρόγα του φοβερού κατακτητή Αλόνσο ντε Οχέδα που πλέει νηφάλια στον ποταμό Ορινόκο της Βενεζουέλας, στις Γυμνοπαιδιές του Ερίκ Σατί.

«ΚΑΡΑ. Τα φαντασματοκόριτσα είναι πράσινα»
Του Ralph Leuther
Εκδόσεις «Πάπυρος»
Τιμή: 14,00 ευρώ

Ο Γιόναταν μόλις μετακόμισε στο νέο του σπίτι και, ενώ δεν χαίρεται και πολύ γι αυτό, δεν μπορεί όμως να φανταστεί τι τον περιμένει εκεί... Στα υπόγεια του κτιρίου όπου βρίσκεται το διαμέρισμά του ζει η Κάρα, ένα φαντασματοκόριτσο! Στην αρχή η Κάρα τον τρομάζει, ύστερα του φαίνεται κάπως ενοχλητική, όταν, όμως, τελικά γίνονται φίλοι... η Κάρα αποδεικνύεται η πιο απίστευτη φίλη! Το να γνωρίζεσαι με ένα φαντασματοκόριτσο σαν την Κάρα είναι σίγουρα μεγάλο πλεονέκτημα: καμιά στιγμή δεν είναι βαρετή, μπορείς να κάνεις απίθανες πλάκες και αστεία ακόμα και στο σχολείο. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς: αν έχεις μια φίλη φάντασμα, πρέπει να είσαι έτοιμος να ζήσεις απίστευτες καταστάσεις! Όμως οι φίλοι είναι και για τα δύσκολα: Όταν η Κάρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια φοβερή απειλή, ο Γιόναταν θα κάνει ό,τι μπορεί για να φροντίσει και να βοηθήσει τη φίλη του.
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο μαγικό αυτό βιβλίο είναι λοιπόν η φιλία: η φιλία που δεν γνωρίζει ιδιαιτερότητες, που συνδέει δυο τόσο διαφορετικά παιδιά και τους δίνει τη δύναμη να ξεπεράσουν, το καθένα από την πλευρά του, καταστάσεις δύσκολες γι αυτά, σε έναν κόσμο όπου οι μεγάλοι στέκουν είτε αδιάφοροι είτε εχθρικοί απέναντί τους. Ο Γιόναταν και η Κάρα διψούσαν για κάποιον πραγματικό φίλο, και τον βρήκαν ο ένας στο πρόσωπο του άλλου. Με την καλοσύνη τους, την εξυπνάδα τους, τα καλά τους κίνητρα, μα και με τη σκανταλιά τους, διεκδικούν και πετυχαίνουν να υπερασπιστούν την ιδιαιτερότητά τους και να κερδίσουν τη δική τους θέση στον ακατανόητο μερικές φορές κόσμο των μεγάλων.
Τα παιδιά, κορίτσια και αγόρια, θα μαγευτούν από την πρωτότυπη ιστορία της Κάρας και του Γιόναταν και εύκολα θα ταυτιστούν με τους ήρωες. Μα και οι μεγάλοι θα βρουν σε αυτό το ξεχωριστό βιβλίο κάτι πολύτιμο: θα ξαναθυμηθούν εκείνα τα πρώτα βιβλία που τους έκαναν να γελούν και να ονειρεύονται, και θα ξαναβρούν μέσα τους το μικρό παιδί που διαβάζει με ορθάνοιχτα μάτια μια πανέμορφη ιστορία.
= == = == = = = = = = = == = =
ΠΛΙΝΘΟΙ & ΛHΘΗ:
ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Εγκαίνια: Τρίτη 1 Απριλίου 20.30 μ.μ.
Διάρκεια: έως 26 Απριλίου

Στην έκθεση \"Πλίνθοι και λήθη\" δύο φίλοι, που μεγάλωσαν στην Αθήνα αλλά βρήκαν στην Πόλη το σπίτι και την έμπνευσή τους, χαρτογραφούν την Πόλη όπως την αντιλαμβάνονται και τη βιώνουν.
Η εικόνα που διατηρεί καθένας τους για την Κωνσταντινούπολη αλλά και τα βιώματά του, που συνθέτουν τη «δική του Πόλη», είναι αναμφίβολα διαφορετικά. Και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς σε μία πόλη τόσο χαοτική και πολυπρόσωπη όσο η Πόλη του σήμερα. Στην πρώτη τους αυτή κοινή έκθεση, ωστόσο, η ζωγράφος Όλγα Αλεξοπούλου και ο συγγραφέας Αλέξανδρος Μασσαβέτας ταυτίζονται στην προσπάθεια κατάθεσης της προσωπικής τους σαγήνης. Εκθέτουν τη σχέση τους με μία πόλη που, όπως έγραψε η Μαριάννα Κορομηλά, «ερεθίζει όλες τις αισθήσεις ας και κινητοποιεί τους ηχανισούς της νήης». Μνήμης ατομικής όσο και συλλογικής.
Η Όλγα Αλεξοπούλου, μόνιμη κάτοικος της Κωνσταντινούπολης από το 2006, παρουσιάζει τα σχέδιά της από την καθημερινότητα της αγαπημένης της Πόλης και χάρτες των ιστορικών συνοικιών της. Με φόντο λεπτομέρειες του αστικού τοπίου και βίου, οι χάρτες της εστιάζουν στα μνημεία που σημαδεύουν την όψη, αλλά και τη συσσωρευμένη μνήμη στις γειτονιές αυτές.
Τα σχέδιά της συνθέτουν ένα καλειδοσκόπιο εικόνων τόσο οικείων στους κατοίκους της Πόλης. Εικόνων που τη βομβαρδίζουν, καθώς εξερευνά τα δαιδαλώδη ανηφορικά σοκάκια και που η Αλεξοπούλου καταγράφει στο σημειωματάριό της πίνοντας τσάι, σε κάποιο από τα αναρίθμητα παραδοσιακά καφενεία, υπό τα διερευνητικά βλέμματα της ανδρικής τους πελατείας. Η ζωγράφος προσπαθεί να απαθανατίσει ψιχία του χαρακτήρα της αχανούς και διαρκώς μεταλασσόμενης μητρόπολης. Παραδίδεται στο χάος, με την καλή και την κακή έννοια, και καταγοητευμένη το αποτυπώνει.
Μόνιμος κάτοικος της Κωνσταντινούπολης από το 2003, ο συγγραφέας των βιβλίων \"Η Πόλη των Απόντων\" (2011, Πατάκης) και \"Διαδρομές στο Φανάρι, τον Μπαλατά και τις Βλαχέρνες\" (2013, Ιστός) Αλέξανδρος Μασσαβέτας χαρτογραφεί την Πόλη στα βιβλία και τις φωτογραφίες του. Τόσο τα μεν όσο και οι δε αποτελούν μία αποτύπωση της Πόλης που χάνεται, μία μαρτυρία και έναν αγώνα ενάντια στη λήθη.
Ο Μασσαβέτας «διαβάζει» την Πόλη μέσα από το πρίσμα της κληρονομίας και της συλλογικής μνήμης των μη-μουσουλμανικών εθνοτήτων που την κατοίκησαν. Στα βιβλία και τις φωτογραφίες του αποτυπώνεται η «άλλη Πόλη», εκείνη των μειονοτήτων και της νοσταλγίας τους για ένα παρελθόν ευτυχέστερο. Ωστόσο, ο συγγραφέας δεν πραγματοποιεί μία νεκρολογία, αλλά διατηρεί το βλέμμα του σταθερό στο σήμερα, σε μία Πόλη που αναζητεί απεγνωσμένα την ταυτότητά της, ενώ διέρχεται αλλαγές ταχύτατες, όσο και χαμαιλεοντικές. Τον απασχολούν, τελικά, όχι μόνο οι μειονότητες και η βαριά τους παρακαταθήκη στην αστική κουλτούρα της Πόλης, αλλά και όλα τα στοιχεία της ταυτότητάς της που χάνονται υπό την επέλαση της διαβόητης πλέον «αστικής ανάπλασης».
IANOS Αίθουσα Τέχνης
Αθήνα: Σταδίου 24, 210-3217917, www.ianos.gr
Ώρες λειτουργίας: Δευ - Παρ: 9:00 - 21:00, Σαβ: 9:00-20:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Τελευταίες ειδήσεις
Ημερομηνία20 Απριλιου 2024
Ημερομηνία20 Απριλιου 2024
Ημερομηνία20 Απριλιου 2024
Ημερομηνία20 Απριλιου 2024
Διαφήμιση
Resource id #8
Διαφήμιση
Μέλος
Εξώφυλλο
> <
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε. ΑΡΩΝΗΣ
    Holter πίεσης και ρυθμού
    Δοκιμασία κοπώσεως Φορητός υπέρηχος
    Μυτιλήνη Βουρνάζων 2 τηλ.2251302311
    Γέρα:Παπάδος τηλ.22510-83600
    aroniskos@gmail.com

    Φυσικοθεραπεύτρια Manual Therapist

    Διαφήμιση
    Σταυρουλάκη-Γαλάτη Ιφιγένεια
    Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης-PAMP
    Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ
    Ασκληπιού 39 Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνη
    τηλ. 22510-54898- 6977957180
  • ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΜΑΛΛΙΑΣ

    Διαφήμιση
    ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
    Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
    Καλλιπόλεως 3,Νέα Σμύρνη, τηλ:210-9320215
    Καβέτσου 10, Μυτιλήνη, τηλ: 2251038065

    Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

    Διαφήμιση
    Έλενα Μπούμπα
    Στρατιωτικός Ιατρός
    Διδ.Παν.Αθηνών
    Διπλωματούχος Ευρ.Ακαδημίας
    Πάρνηθας 95-97 Αχαρναί
    2102467085 & 6938502258
    email- elenboumpa@gmail.com
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.ΜΙΧΑΛΗΣ
    Πτυχιούχος Παν. Αθηνών
    Καβέτσου 32-Μυτιλήνη
    τηλ. 22510 43377
    Καρατζά 10-Μύρινα Λήμνου
    22540 26652- κιν.6974117849

    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΠΑΠΙΟΜΥΤΗΣ
    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
    ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32
    ΤΗΛ:22510-55711
    ΚΙΝ:6942405440
  • ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ε. ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΛΗΣ
    θυρεοειδής Σακχαρώδης Διαβήτης 1,2&Κυήσεως
    Οστεοπόρωση Διαταραχές Έμμηνου Ρύσεως
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32 ΜΥΤΙΛΗΝΗ & ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ
    22510-43366 6972332594

    Book and Art

    Διαφήμιση
    ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
    Βάλια Μπαρμπατιώτη
    Κομνηνάκη 5 Μυτιλήνη
    τηλ:22510-37961
    www.facebook.com/Book.and.Art.Mytilini
  • ψαράδικο

    Διαφήμιση
    ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ
    Μαγειρευτά- Θαλασσινά φαγητά -σαλάτες- ψαρόσουπες -ψαρομεζέδες στη λαδόκολλα
    Ψητά & Τηγανιτά κατόπιν παραγγελίας
    τηλ. 22510 34333

    ΠΤΗΝΟ-ΦΑΡΜΑ ΓΕΡΑΣ

    Διαφήμιση
    Γαζής Χαράλαμπος
    Γεωπόνος ΤΕ
    Κότες-κοκόρια-χήνες-γαλοπούλες-πάπιες-αυγά ελευθέρας βοσκής
    τηλ.: 6946167995
  • Αυγοπωλείο Χατζέλη

    Διαφήμιση
    Αυγά και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα
    Κατάστημα στο πάρκινγκ Μυτιλήνη
    Οδυσσέα Ελύτη 20
    τηλ.2251306790

    Κάβα Κουτσουραδή

    Διαφήμιση
    Κάβα ποτών στη Μυτιλήνη. Είμαστε κοντά σας από το 1986
    Ικαρίας 6, Μυτιλήνη, 81100
    Τηλ. 2251022213
  • Μεζεδοπωλείο- Ουζερί

    Διαφήμιση
    "Απάγκιο"
    Εξαιρετικά σπιτικά φαγητά- Λεσβιακά τοπικά προϊόντα
    οικονομικές τιμές-Ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο
    τηλ. 22510 20797

    Elysion Hotel

    Διαφήμιση
    Elysion Hotel – Ξενοδοχείο γάμου
    Διεύθυνση: Νεάπολη Μυτιλήνης
    Τηλέφωνο: 2251 061531-2
    Fax:22510 61294
    Website: www.elysion.gr
  • ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

    Διαφήμιση
    ΠΤΥΧ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
    ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
    ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
    ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ21&ΟΔ.ΕΛΥΤΗ 1ος ΟΡΟΦΟΣ
    ΤΗΛ:2251022255/6945353105
    email:nprot@yahoo.gr

    Europcar

    Διαφήμιση
    AUTO MOTO LESVOS A.E Πάνος Σπανέλης. Κεντρικό:Κουντουριώτη 49Γ Μυτιλήνη τηλ:2251043313 fax42853 κιν.6976809252 Αεροδρόμιο:2251061665
    www.europcar-lesvos.com
    info@europcar-lesvos.com
  • Αρχιτέκτων - Μηχανικός

    Διαφήμιση
    Γ. Λίνος & Άννα Λίνου
    Έκδοση οικοδομικών αδειών,τακτοποιήση αυθαιρέτων, ΠΕΑ,Κτηματολόγιο,επισκευές,ανακαινίσεις,πωλήσεις νεόδμητων
    Γυμ. Δαυίδ 21 Μυτιλήνη
    τηλ. 6946140998-6957593484
ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ Μικρές Αγγελίες
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Βρείτε άμεσα αυτό που ζητάτε