ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ separator ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ separator ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Facebook Επικοινωνία
Παρασκευη 26 Απριλιου 2024
Διεύθυνση ΑΡΙΩΝΟΣ 6, ΜΥΤΙΛΗΝΗseparator Τηλέφωνο 22510-25524separator Fax 22510-28741separator Επικοινωνία ef_dimokratis@otenet.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ημερομηνία25 Ιουλιου 2014
Θεματολογία Αθλητικα
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
ΑΙΟΛΙΚΟΣ
Ιδιαίτερη χρονιά στη Θερμή για τον Αιολικό της Γ΄ Εθνικής, με πολλά νέα πρόσωπα να δίνουν το παρών.

ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ
Ξεκίνημα την Τετάρτη, με όνειρα και φιλοδοξίες για τον Αιολικό Μυτιλήνης, σε μια χρονιά όπου η πρόκληση της Γ΄ Εθνικής είναι μεγάλη.
Όπως τόνισαν οι άνθρωποι της ομάδας, όλα στο σύλλογο κινούνται βάσει προγραμματισμού και η ομάδα μπορεί να φθάσει το στόχο που έχει βάλει από το ξεκίνημα. Στο χέρι όλων είναι να δουλέψουν σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο και να δημιουργήσουν την ομάδα που επιθυμούν διακαώς να παρουσιάσουν στο λεσβιακό φίλαθλο κοινό.
Οι οργανωμένοι οπαδοί δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα, φωνάζοντας, χειροκροτώντας, αλλά και ρίχνοντας βεγγαλικά, που εντυπωσίασαν το Βαγγέλη Γούτη.
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
Αισιόδοξος φάνηκε από την πρώτη στιγμή ο Σταύρος Γρυπιώτης, λέγοντας ότι η ομάδα πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό, για να μπορέσει να πετύχει το στόχο της.
«Ευελπιστούμε -είπε ο Σ. Γρυπιώτης- ότι με το ρόστερ που θα φτιάξουμε, με τον προπονητή, τους φιλάθλους και τη διοίκηση, θα μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Οι μεταγραφές προχωρούν, είμαστε σε επαφή με αρκετούς ποδοσφαιριστές, εντός των επόμενων ημερών θα ολοκληρωθούν οι στόχοι και πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα ρόστερ αντάξιο της ιστορίας και του ονόματος του Αιολικού στην κατηγορία που αγωνίζεται».
Στη συνέχεια επισήμανε ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στον όμιλο της Πελοποννήσου, ενώ το μεγάλο στοίχημα όλων είναι η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας.
ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ
Τριάντα παίκτες έδωσαν το παρών στην πρώτη, ανάμεσά τους και τα 9 φετινά αποκτήματα ο Άγγελος Γεωργιόπουλος, ο Χρήστος Μπράκουλα, ο Σπύρος Μίχος, ο Νίκος Τριλιανός, ο Παντελής Μιχαλακέλλης, ο Δημήτρης Κούμπας, ο Κλεομένης Παπαλόπουλος, ο Γιώργος Αναιρούσης και ο Χρήστος Μουτζούρης.
Χθες ενσωματώθηκαν και οι νεοαποκτηθέντες Παπαζούδης, Πασαλίδης, Γκούρτστης, Γκίνο, με το Βαγγέλη Γούτη και το συνεργάτη του Γιώργο Κομνηνό, να πραγματοποιούν την πρώτη προπόνηση, διανύοντας οι παίκτες τα πρώτα τους χιλιόμετρα, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού.
Ο Αιολικός θα δημιουργηθεί, θα στελεχωθεί, θα δυναμώσει και θα ριχτεί στη δύσκολη και απαιτητική χρονιά, όπου τα λάθη δεν επιτρέπονται. Ακόμη, στην ομάδα δοκιμάζεται και ο Γκανέζος Άνταμ Αντ, ο οποίος έχει παίξει στη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Φοίνικα, πετυχαίνοντας 16 γκολ. Ο Γούτης θα τον τσεκάρει και αν τον κρίνει κατάλληλο, θα μείνει στην οικογένεια του Αιολικού.
ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤΟ Ο ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ
Παράξενα ένοιωσε ο Θεαγένης Διονυσάτος, ο οποίος μετά από μια λαμπρή καριέρα στα γήπεδα, υπηρετώντας μόνο τον Αιολικό που αγάπησε και δέθηκε μαζί του, στις δύσκολες, καλές και κακές εποχές, τώρα θα τον υπηρετεί από το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ο ίδιος φανερά συγκινημένος, είπε:
«Μετά από τόσα χρόνια, για μένα θα είναι λίγο δύσκολο να το ξεπεράσω. Έτσι είναι στο ποδόσφαιρο, κάποια στιγμή έρχεται και το τέλος. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο Σ. Γρυπιώτη και στον Παναγιώτη Τρύφωνα, για τη νέα θέση που μου ανέθεσαν και που μου εμπιστεύτηκαν ένα τόσο δύσκολο και υπεύθυνο πόστο. Στόχος της ομάδας είναι να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε πέρυσι, μια ομάδα νέα, που θα έχει μέλλον και προοπτική και να ανεβαίνουμε σκαλοπάτια. Είμαι αισιόδοξος ότι πάλι θα τα καταφέρουμε και στην Γ΄ Εθνική».
Στο ίδιο μήκος κύματος οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού Στέλιου Μαντζουράνη, τονίζοντας ότι η χρονιά που έρχεται θα είναι πολύ διαφορετική, γιατί μετά τον υποβιβασμό της ομάδας η κατάσταση είχε ξεφύγει στα όρια της διάλυσης. «Ευτυχώς που βρέθηκαν οι κ. Γρυπιώτης και Τρύφωνας και έβγαλαν από το αδιέξοδο το σύλλογο». Σε ερώτηση αν ο Β. Γούτης ήταν ο κατάλληλος για τον πάγκο, τόνισε: «Εφόσον τον επέλεξε η διοίκηση, πρέπει να είναι ο καταλληλότερος για τη θέση αυτή».
ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Χθες η προπόνηση έγινε το πρωί στο γήπεδο «Π. Σαλταμάρας», ενώ σήμερα οι παίκτες θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις και ακολούθως για δύο ημέρες οι προπονήσεις θα γίνονται στην Καλλονή.

ΚΑΛΛΟΝΗ

ΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΒΑΛ ΡΕΝΤΕΝΑ

Καλό ξεμούδιασμα έκαναν όσοι παίκτες χρησιμοποιήθηκαν στο φιλικό παιχνίδι με την τοπική ερασιτεχνική ομάδα της ΒΑΛ Ρεντένα, στο αθλητικό κέντρο που προετοιμάζεται η Καλλονή. Ασφαλώς συμπεράσματα δεν μπορούσαν να βγουν, αφού η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά κάτι θα εντόπισε ο προπονητής της Καλλονής μέσα απ το παιχνίδι.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Ανέστης Αγρίτης έκανε χατ τρικ, τον ακολούθησε ο Τζίμης Βλαστέλλης με δύο γκολ, ενώ από ένα πέτυχαν οι Δημήτρης Μπουρούς και Παναγιώτης Πελεκάνος (υπό δοκιμή).
Ο Γ. Ματζουράκης στο φιλικό ξεκίνησε με τους Δαύκο, Μπαρέρα, Ναβάρο, Κριπιντήρη, Αντέντζο, Βλαστέλλη, Γιουκαρή, Μαλντονάντο, Αγρίτη, Μανούσο, Αμπντούλ. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε τους Γιώργου, Κύπρου και Πελεκάνο.
Χθες αργά το απόγευμα, η Καλλονή θα έδινε το τρίτο κατά σειρά παιχνίδι της (το δεύτερο δυνατό), με την Αγγλική Κόβεντρι, απ το οποίο ο τεχνικός της Καλλονής θα μπορέσει να έχει μια καλύτερη εικόνα. Μάλιστα, στο αθλητικό κέντρο πήγε χθες και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Προκόπης Καρτάλης, για να παρακολουθήσει ένα μέρος από την προετοιμασία της ομάδας, αλλά και να συνεργαστεί με το τεχνικό επιτελείο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Καλλονή κινείται για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου και έχει ρίξει το βάρος στην κατεύθυνση αυτή, ώστε να κλείσουν οι γραμμές και το ρόστερ.
Συνεδρίασε χθες το Δ.Σ. της Λίγκας και ασχολήθηκε με πολλά θέματα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, το οποίο θα ξεκινήσει σε ένα μήνα.
Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ
Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ ήταν μία απ τις επτά ΠΑΕ, που πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Χωρίς προβλήματα πέρασε προχθές το πρώτο γκρουπ της εξέτασης των φακέλων των ομάδων της SL από την ΕΕΠ, καθώς άπαντες πήραν την πράσινη κάρτα για τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα, ενώ οι υπόλοιπες 11 ομάδες θα κριθούν στις 31 τρεχ. Μαζί με την Καλλονή το πιστοποιητικό εξασφάλισαν Παναθηναϊκός, Ξάνθη, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, ΠΑΟΚ.

ΤΑΡΛΑΣ
ΣΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ
Στήθηκε χθες το απόγευμα, ο πρώτος πυλώνας στον Ταρλά. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα εγκατασταθούν και οι άλλοι τρεις και σύντομα θα γίνει η ηλεκτροδότησή τους.
Όσον αφορά στα υπόλοιπα έργα που προβλέπεται να γίνουν εντός αγωνιστικού χώρου, ώστε να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την έλευση της Σούπερ Λιγκ στις 3-4 Αυγούστου, για να κάνει τον έλεγχο, χορηγώντας την άδεια χρήσης, αυτά θα γίνουν με χρήματα από τη συμπληρωματική σύμβαση που υπέγραψε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με το Δήμο Λέσβου, στην οποία προβλεπόταν ποσό της τάξης των 200.000 ευρώ για να καλυφθεί το κόστος. Έτσι, το Στάδιο θα αποφύγει τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, αν γινόταν προσπάθειες μέσω Γ.Γ.Α. για ποσό γύρω στις 70.000 ευρώ που απαιτούνταν, με το νομικό πρόσωπο του Δήμου να εκτελεί τις επιπρόσθετες εργασίες που λαμβάνουν τέλος μετά από τόσους μήνες αγωνίας.


ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ
Σε λίγες μέρες μπαίνει ο Αύγουστος, που θεωρείται ο μήνας των μεταγραφών και των προετοιμασιών των ομάδων του τοπικού.
Ας δούμε μέχρι στιγμής την κίνηση στην τοπική μας αγορά, που δεν είναι και η καλύτερη λόγω της οικονομικής στενότητας των σωματείων.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΠΑΠΑΛΟΠΟΥΛΟ
Στο τιμόνι του Διαγόρα παραμένει για δεύτερο χρόνο ο Θοδωρής Παπαλόπουλος, που ανανέωσε τη συνεργασία του με το σύλλογο της Αγ. Παρασκευής. Ασφαλώς και η παρουσία του στον πάγκο φέρνει στο Διαγόρα αισιοδοξία, αν και η χρονιά προμηνύεται αρκετά δύσκολη, αφού είναι απαραίτητες οι μεταγραφικές προσθήκες, καθώς αποχώρησαν βασικά στελέχη, όπως ο Χρήστος Μουτζούρης, ο Γιώργος Αναιρούσης, ο Κυριάκος Κουνιαρέλλης και ο γκολκίπερ Κλ. Παπαλόπουλος.
Πρόθεση πάντως, των διοικούντων είναι να ενισχύσουν την ομάδα, ώστε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝ.
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ
Τέσσερις μέχρι σήμερα οι μεταγραφές του Ατρομήτου Αν., συμπεριλαμβανομένου και του Στρατή Δουνιά, ο οποίος δεν είχε παίξει πέρυσι λόγω τραυματισμού και λογικά λογίζεται ως μια καλή μεταγραφή για το σύλλογο. Στο δυναμικό της ομάδας ανήκουν οι Κίμωνας Τουμπακάρης που έφυγε από την Προοδευτική, Κυριάκος Κουνιαρέλλης ήταν στο Διαγόρα, καθώς και ο πρώην γκολκίπερ του Ολύμπου, Γιώργος Τσομπανέλλης.
Στις 28 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί να γίνει η πρώτη και μια μέρα νωρίτερα ο αγιασμός.
ΟΛΥΜΠΟΣ
ΡΑΤΚΟ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ
Το Σέρβο Ράτκο Πέγιοβιτς προσέλαβε για τον πάγκο του ο Όλυμπος Αγιάσου, ενώ όπως τονίζεται από τους ανθρώπους της διοίκησης, θα γίνουν μεταγραφές στις γραμμές που υστερεί η ομάδα.
ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΣ
ΜΕ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ
Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Στρατή Σίμου στον πάγκο του Παλλεσβιακού, ο οποίος είχε αποχωρήσει πριν από τρεις μήνες περίπου και πρόκειται για τον Τάσο Σπύρου, βοηθός προπονητή στο Διαγόρα πέρυσι και αργότερα για λίγο ποδοσφαιριστής στον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας.
ΒΥΡΩΝ Μ.
ΨΩΝΙΣΕ ΑΠΟ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ
Δύο παίκτες και ο προπονητής του από το διαλυθέντα πλέον Ατρόμητο Αγ. Μ., συμφώνησαν με το Βύρωνα Μόριας. Ο Στρατής Μυρογιάννης ανέλαβε τον πάγκο, επιστρέφοντας μετά από κάποιος μήνες στην ομάδα της Μόριας για να συνεχίσει το έργο του, ενώ τη φανέλα της ομάδας θα φοράν ο Γιώργος Ευαγγέλου, αμυντικός και ο γκολκίπερ Βασίλης Πλατής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Τελευταίες ειδήσεις
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Resource id #8
Μέλος
Εξώφυλλο
> <
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε. ΑΡΩΝΗΣ
    Holter πίεσης και ρυθμού
    Δοκιμασία κοπώσεως Φορητός υπέρηχος
    Μυτιλήνη Βουρνάζων 2 τηλ.2251302311
    Γέρα:Παπάδος τηλ.22510-83600
    aroniskos@gmail.com

    Φυσικοθεραπεύτρια Manual Therapist

    Διαφήμιση
    Σταυρουλάκη-Γαλάτη Ιφιγένεια
    Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης-PAMP
    Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ
    Ασκληπιού 39 Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνη
    τηλ. 22510-54898- 6977957180
  • ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΜΑΛΛΙΑΣ

    Διαφήμιση
    ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
    Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
    Καλλιπόλεως 3,Νέα Σμύρνη, τηλ:210-9320215
    Καβέτσου 10, Μυτιλήνη, τηλ: 2251038065

    Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

    Διαφήμιση
    Έλενα Μπούμπα
    Στρατιωτικός Ιατρός
    Διδ.Παν.Αθηνών
    Διπλωματούχος Ευρ.Ακαδημίας
    Πάρνηθας 95-97 Αχαρναί
    2102467085 & 6938502258
    email- elenboumpa@gmail.com
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.ΜΙΧΑΛΗΣ
    Πτυχιούχος Παν. Αθηνών
    Καβέτσου 32-Μυτιλήνη
    τηλ. 22510 43377
    Καρατζά 10-Μύρινα Λήμνου
    22540 26652- κιν.6974117849

    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΠΑΠΙΟΜΥΤΗΣ
    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
    ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32
    ΤΗΛ:22510-55711
    ΚΙΝ:6942405440
  • ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ε. ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΛΗΣ
    θυρεοειδής Σακχαρώδης Διαβήτης 1,2&Κυήσεως
    Οστεοπόρωση Διαταραχές Έμμηνου Ρύσεως
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32 ΜΥΤΙΛΗΝΗ & ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ
    22510-43366 6972332594

    Book and Art

    Διαφήμιση
    ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
    Βάλια Μπαρμπατιώτη
    Κομνηνάκη 5 Μυτιλήνη
    τηλ:22510-37961
    www.facebook.com/Book.and.Art.Mytilini
  • ψαράδικο

    Διαφήμιση
    ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ
    Μαγειρευτά- Θαλασσινά φαγητά -σαλάτες- ψαρόσουπες -ψαρομεζέδες στη λαδόκολλα
    Ψητά & Τηγανιτά κατόπιν παραγγελίας
    τηλ. 22510 34333

    ΠΤΗΝΟ-ΦΑΡΜΑ ΓΕΡΑΣ

    Διαφήμιση
    Γαζής Χαράλαμπος
    Γεωπόνος ΤΕ
    Κότες-κοκόρια-χήνες-γαλοπούλες-πάπιες-αυγά ελευθέρας βοσκής
    τηλ.: 6946167995
  • Αυγοπωλείο Χατζέλη

    Διαφήμιση
    Αυγά και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα
    Κατάστημα στο πάρκινγκ Μυτιλήνη
    Οδυσσέα Ελύτη 20
    τηλ.2251306790

    Κάβα Κουτσουραδή

    Διαφήμιση
    Κάβα ποτών στη Μυτιλήνη. Είμαστε κοντά σας από το 1986
    Ικαρίας 6, Μυτιλήνη, 81100
    Τηλ. 2251022213
  • Μεζεδοπωλείο- Ουζερί

    Διαφήμιση
    "Απάγκιο"
    Εξαιρετικά σπιτικά φαγητά- Λεσβιακά τοπικά προϊόντα
    οικονομικές τιμές-Ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο
    τηλ. 22510 20797

    Elysion Hotel

    Διαφήμιση
    Elysion Hotel – Ξενοδοχείο γάμου
    Διεύθυνση: Νεάπολη Μυτιλήνης
    Τηλέφωνο: 2251 061531-2
    Fax:22510 61294
    Website: www.elysion.gr
  • ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

    Διαφήμιση
    ΠΤΥΧ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
    ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
    ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
    ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ21&ΟΔ.ΕΛΥΤΗ 1ος ΟΡΟΦΟΣ
    ΤΗΛ:2251022255/6945353105
    email:nprot@yahoo.gr

    Europcar

    Διαφήμιση
    AUTO MOTO LESVOS A.E Πάνος Σπανέλης. Κεντρικό:Κουντουριώτη 49Γ Μυτιλήνη τηλ:2251043313 fax42853 κιν.6976809252 Αεροδρόμιο:2251061665
    www.europcar-lesvos.com
    info@europcar-lesvos.com
  • Αρχιτέκτων - Μηχανικός

    Διαφήμιση
    Γ. Λίνος & Άννα Λίνου
    Έκδοση οικοδομικών αδειών,τακτοποιήση αυθαιρέτων, ΠΕΑ,Κτηματολόγιο,επισκευές,ανακαινίσεις,πωλήσεις νεόδμητων
    Γυμ. Δαυίδ 21 Μυτιλήνη
    τηλ. 6946140998-6957593484
ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ Μικρές Αγγελίες
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Βρείτε άμεσα αυτό που ζητάτε