ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ separator ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ separator ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Facebook Επικοινωνία
Πεμπτη 9 Μαιου 2024
Διεύθυνση ΑΡΙΩΝΟΣ 6, ΜΥΤΙΛΗΝΗseparator Τηλέφωνο 22510-25524separator Fax 22510-28741separator Επικοινωνία ef_dimokratis@otenet.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ημερομηνία8 Αυγουστου 2014
Θεματολογία Αθλητικα
ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ Ο ΤΑΡΛΑΣ
ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ Ο ΤΑΡΛΑΣ
ΚΑΛΛΟΝΗ
Από κόσκινο πέρασαν χθες τα έργα στο ανακαινισμένο Στάδιο οι παράγοντες της SL και...

Ικανοποιημένοι από την εξέλιξη των έργων που έγιναν και που συνεχίζουν να γίνονται στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης έμειναν οι παράγοντες της Σούπερ Λιγκ, οι οποίοι το επιθεώρησαν χθες για να δώσουν την οριστική τους απάντηση αν μπορεί να τελεστεί επίσημος αγώνας της ομάδας. Η επιθεώρηση διήρκησε αρκετές ώρες και αφού ελέγχθησαν σπιθαμή προς σπιθαμή όλες οι εργασίες που έπρεπε να γίνουν, έφυγαν ικανοποιημένοι, αφού η εικόνα του Σταδίου που αντίκρισαν ήταν σαφώς καλύτερη από την πρώτη φορά. Βέβαια, απαίτησαν από τους ανθρώπους της Καλλονής που ήταν παρόντες, να γίνουν και οι υπόλοιπες παρεμβάσεις τις επόμενες μέρες, ώστε να είναι έτοιμο στην πρεμιέρα με τον Εργοτέλη στις 30 Αυγούστου.
Να σημειωθεί ότι οι παρεμβάσεις που γίνονται αυτή τη στιγμή είναι με έξοδα της ΠΑΕ, αφού από το ταμείο του Δήμου το κονδύλι των 70.000 ευρώ δεν έχει βγει ακόμη.
ΠΡΟΒΑ
Η επίσημη δοκιμή θα γίνει στο φιλικό της 13ης Αυγούστου με την Ουντινέζε, που θα αποτελέσει και την πρόβα ως προς τη χρήση του Σταδίου ενόψει SL. Πρώτη φορά διεθνές φιλικό διεξάγεται στο νησί μας. Μάλιστα, η ΠΑΕ για να διευκολύνει τον κόσμο, όρισε δύο τιμές εισιτηρίων, των 15 και 25 ευρώ για τη μεσαία εξέδρα.
Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για φιλικό, η Καλλονή πρέπει να καταβάλει το 15% από τα εισιτήρια στο Δήμο, κάτι που ασφαλώς προκαλεί δυσαρέσκεια στους κόλπους της ομάδας, αφού ο αγώνας είναι για δοκιμή στο Στάδιο και τα έξοδα των Ιταλών καλύπτονται από την ίδια την ΠΑΕ, θα φανεί, όμως, συνεπής και σ αυτήν την υποχρέωσή της.
ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Η παραλαβή των καρτών διαρκείας θα ξεκινήσει την Πέμπτη 14 Αυγούστου. Οι κάτοχοι θα ενημερωθούν και τηλεφωνικώς για την παραλαβή, η οποία θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ Καλλονή, Ελ. Βενιζέλου 5, Μυτιλήνη.
Η ΠΑΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ
Φάρμακα και υγειονομικό υλικό συγκέντρωσε η ΠΑΕ Καλλονή για το δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης, ανταποκρινόμενη άμεσα στην επείγουσα έκκληση που απηύθυνε στο λεσβιακό λαό ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου. Τα φάρμακα παραδόθηκαν από ανθρώπους της ΠΑΕ στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου (Αγίας Ειρήνης 10), όπου γίνεται η συγκέντρωση των σκευασμάτων και τα οποία μέσω Εθνικής αποστολής θα μεταφερθούν στη Λωρίδα της Γάζας. Να σημειωθεί πως κάποιοι εκ των φαρμακοποιών από τα καταστήματα των οποίων αγοράστηκαν τα σκευάσματα, πρόσφεραν κάποια φάρμακα δωρεάν, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την προσπάθεια.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ
Η ομάδα συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, κάτι που ικανοποιεί το Ματζουράκη, ο οποίος θέλει στο φιλικό με την Ουντινέζε να δει για ακόμη μια φορά την ετοιμότητα των παικτών του.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ
Τέλος εποχής στην ΠΑΕ Βέροια, με τον Γιώργο Αρβανιτίδη μετά από 10 συνεχή χρόνια να αποχωρεί από την ομάδα. Η εξέλιξη αυτή λίγες μέρες πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, προκάλεσε μια σύντομη αναστάτωση, αφού σε μικρό χρονικό διάστημα ο ισχυρός άνδρας της βασίλισσας του Βορρά είχε βρει τον αντικαταστάτη του. Πρόκειται για τον 35χρονο επιχειρηματία Θ. Καρυπίδη, ο οποίος από χθες ανέλαβε και επίσημα τα νέα του καθήκοντα, ενώ όσον αφορά τον Γ. Αρβανιτίδη πληροφορίες κάνουν λόγο για ανάμειξή του στον Άρη Θ., κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί το επόμενο διάστημα.
ΤΟ ΠΗΡΕ
Μια ακόμη ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει το πιστοποιητικό συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα και αυτή είναι η Νίκη Βόλου, που έχει από χθες στα χέρια της το χαρτί από την ΕΕΑ (Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού).
ΦΙΛΙΚΑ
Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των φιλικών παιχνιδιών για τις ομάδες που ψάχνουν να μονταριστούν. Οι αντίπαλοι της Καλλονής στη Σούπερ Λιγκ έδωσαν κάποια φιλικά, με τα εξής αποτελέσματα:
Βέροια-Λάρισα 0-1
ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα 0-1
Εργοτέλης-Ηρόδοτος 2-0
Αχαρναϊκός-Πανθρακικός 0-3

ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ
ΒΡΗΚΑΝ ΛΥΣΗ
Καθοριστική η τρίτη συνάντηση για τον ιστορικό Αετό Λουτρών, ο οποίος κατάφερε τελικά να βρει λύση στο διοικητικό αδιέξοδο που είχε περιέλθει και τώρα ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη νέα χρονιά.
Μετά από παρεμβάσεις και προτάσεις που έγιναν σε καλούς φίλους της ομάδας, τελικά προχθές επήλθε η λύση, την οποία περίμεναν όλοι, ελπίζοντας ότι και αυτή η χρονιά θα είναι ιδανική, όπως συνέβη και πέρυσι.
7μελές είναι το Δ.Σ. και η συγκρότησή του σε σώμα θα γίνει σήμερα το βράδυ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναγιώτης Κόκκινος θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, αφού για την ώρα δεν φαίνεται κάποιο άλλο άτομο να παίρνει τη νευραλγική θέση. Από εκεί και πέρα, σειρά έχουν τα μεταγραφικά και ο νέος προπονητής, που θα διαδεχθεί τον αποχωρήσαντα Μάριο Δασκάλου, ο οποίος ανέλαβε τον Αίαντα.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΛΟΛΜΑΣ
ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
Ο Παναγιώτης Δελόλμας, λίγες ώρες μετά τη συμφωνία του με τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, ανέφερε ότι είναι «ένα ρίσκο και πρόκληση για αυτόν» και μπορεί να χαρακτηριστεί η μεταγραφή του καλοκαιριού, στην ποδοσφαιρική Χίο.
«Μου έγινε μια σοβαρή πρόταση, μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας και τα βρήκαμε» είπε ο Μυτιληνιός επιθετικός.
Συμπλήρωσε ότι πήρε πληροφορίες για τους στόχους που έχει θέσει φέτος ο Ποσειδώνας, να είναι από τους πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο της Χίου, λέγοντας: «Στην επικοινωνία που είχα με τον πρόεδρο του Ποσειδώνα κ. Μπουλλά, κατάλαβα ότι θέλουν η ομάδα να διακριθεί. Γενικά μου είπαν πολύ καλά λόγια για τον Ποσειδώνα. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, μπορώ να πω ότι δεν το πολυσκέφτηκα και απάντησα σχετικά σύντομα στην πρόταση που μου έγινε. Πήρα το ρίσκο να φύγω και πάλι. Για εμένα είναι και μια πρόκληση. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
Αποκάλυψε μάλιστα, ότι είχε προτάσεις και από ομάδες της Λέσβου για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, αλλά με το δεδομένο ότι πια το νησί έχει Καλλονή (στη Σούπερ Λίγκα), Αιολικό (στην Γ΄ Εθνική) οι σύλλογοι του τοπικού πρωταθλήματος δεν έχουν πρόθεση να πάνε για κάτι παραπάνω, μειώνοντας μάλιστα και αρκετά τα μπάτζετ τους. «Φέτος περιορισμένα πράγματα έχουμε στο ποδόσφαιρο στη Μυτιλήνη σε τοπικό επίπεδο», ανέφερε.
ΓΚΟΛΤΖΗΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η μετακίνηση του Παναγιώτη Δελόλμα στον Ποσειδώνα Καρδαμύλων, δεν έκανε αίσθηση μόνο στη Χίο, αλλά και στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Λέσβου. Κι αυτό γιατί πρόκειται για έναν παίκτη πρώτης γραμμής, με πλούσιο βιογραφικό σε αρκετές ομάδες εκτός Λέσβου, αγωνιζόμενος σε Γ΄ - Δ΄ Εθνική. Έχει παίξει σε Αιολικό, Καλαμάτα, Ζάκυνθο, Ρόδο, Σαρωνικό Αίγινας, Κοζάνη (Γ΄ Εθνική), Θεμιστοκλή Αιγάλεω, Διαγόρα Αγ. Παρασκευής Λέσβου, Μιλτιάδη Καλαμάτας (Δ΄ Εθνική).
Ο 30χρονος άσσος είναι καθαρός επιθετικός, φορ περιοχής. Χαρακτηριστικό του ακόμη ότι είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, να παίρνει σέντρες και ότι ξέρει να τοποθετείται σε θέσεις στην αντίπαλο περιοχή και να χτυπά, δηλαδή να σκοράρει. Πριν 2 χρόνια με τη φανέλα της Αναγέννησης Γέρας είχε πάρει τον τίτλο στην Α΄ Λέσβου και ήταν από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας (με 20 γκολ).
Στην αγωνιστική περίοδο που τελείωσε το Μάιο, ήταν στο δυναμικό του Ατρόμητου Αγ. Μαρίνας, στα μέσα όμως της σαιζόν σταμάτησε λόγω ενός τραυματισμού, που τον κράτησε εκτός αγώνων και στη συνέχεια όταν άρχισαν στην ομάδα προβλήματα, σώθηκε στο παρά πέντε (στο νέο πρωτάθλημα δεν θα μετάσχει), αφού διαλύθηκε, εκείνος διέκοψε τη συνεργασία με το σύλλογο μένοντας ελεύθερος.
Ο Παναγιώτης Δελόλμας θα μεταβεί στη Χίο μετά το δεκαπενταύγουστο για να ξεκινήσει προετοιμασία αλλά και να υπογράψει, αφού μέχρι στιγμής η συμφωνία με τους Χιώτες είναι προφορική.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Τελευταίες ειδήσεις
Ημερομηνία8 Μαιου 2024
Ημερομηνία8 Μαιου 2024
Ημερομηνία8 Μαιου 2024
Ημερομηνία8 Μαιου 2024
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Resource id #8
Μέλος
Εξώφυλλο
> <
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε. ΑΡΩΝΗΣ
    Holter πίεσης και ρυθμού
    Δοκιμασία κοπώσεως Φορητός υπέρηχος
    Μυτιλήνη Βουρνάζων 2 τηλ.2251302311
    Γέρα:Παπάδος τηλ.22510-83600
    aroniskos@gmail.com

    Φυσικοθεραπεύτρια Manual Therapist

    Διαφήμιση
    Σταυρουλάκη-Γαλάτη Ιφιγένεια
    Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης-PAMP
    Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ
    Ασκληπιού 39 Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνη
    τηλ. 22510-54898- 6977957180
  • ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΜΑΛΛΙΑΣ

    Διαφήμιση
    ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
    Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
    Καλλιπόλεως 3,Νέα Σμύρνη, τηλ:210-9320215
    Καβέτσου 10, Μυτιλήνη, τηλ: 2251038065

    Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

    Διαφήμιση
    Έλενα Μπούμπα
    Στρατιωτικός Ιατρός
    Διδ.Παν.Αθηνών
    Διπλωματούχος Ευρ.Ακαδημίας
    Πάρνηθας 95-97 Αχαρναί
    2102467085 & 6938502258
    email- elenboumpa@gmail.com
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.ΜΙΧΑΛΗΣ
    Πτυχιούχος Παν. Αθηνών
    Καβέτσου 32-Μυτιλήνη
    τηλ. 22510 43377
    Καρατζά 10-Μύρινα Λήμνου
    22540 26652- κιν.6974117849

    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΠΑΠΙΟΜΥΤΗΣ
    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
    ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32
    ΤΗΛ:22510-55711
    ΚΙΝ:6942405440
  • ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ε. ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΛΗΣ
    θυρεοειδής Σακχαρώδης Διαβήτης 1,2&Κυήσεως
    Οστεοπόρωση Διαταραχές Έμμηνου Ρύσεως
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32 ΜΥΤΙΛΗΝΗ & ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ
    22510-43366 6972332594

    Book and Art

    Διαφήμιση
    ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
    Βάλια Μπαρμπατιώτη
    Κομνηνάκη 5 Μυτιλήνη
    τηλ:22510-37961
    www.facebook.com/Book.and.Art.Mytilini
  • ψαράδικο

    Διαφήμιση
    ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ
    Μαγειρευτά- Θαλασσινά φαγητά -σαλάτες- ψαρόσουπες -ψαρομεζέδες στη λαδόκολλα
    Ψητά & Τηγανιτά κατόπιν παραγγελίας
    τηλ. 22510 34333

    ΠΤΗΝΟ-ΦΑΡΜΑ ΓΕΡΑΣ

    Διαφήμιση
    Γαζής Χαράλαμπος
    Γεωπόνος ΤΕ
    Κότες-κοκόρια-χήνες-γαλοπούλες-πάπιες-αυγά ελευθέρας βοσκής
    τηλ.: 6946167995
  • Αυγοπωλείο Χατζέλη

    Διαφήμιση
    Αυγά και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα
    Κατάστημα στο πάρκινγκ Μυτιλήνη
    Οδυσσέα Ελύτη 20
    τηλ.2251306790

    Κάβα Κουτσουραδή

    Διαφήμιση
    Κάβα ποτών στη Μυτιλήνη. Είμαστε κοντά σας από το 1986
    Ικαρίας 6, Μυτιλήνη, 81100
    Τηλ. 2251022213
  • Μεζεδοπωλείο- Ουζερί

    Διαφήμιση
    "Απάγκιο"
    Εξαιρετικά σπιτικά φαγητά- Λεσβιακά τοπικά προϊόντα
    οικονομικές τιμές-Ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο
    τηλ. 22510 20797

    Elysion Hotel

    Διαφήμιση
    Elysion Hotel – Ξενοδοχείο γάμου
    Διεύθυνση: Νεάπολη Μυτιλήνης
    Τηλέφωνο: 2251 061531-2
    Fax:22510 61294
    Website: www.elysion.gr
  • ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

    Διαφήμιση
    ΠΤΥΧ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
    ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
    ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
    ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ21&ΟΔ.ΕΛΥΤΗ 1ος ΟΡΟΦΟΣ
    ΤΗΛ:2251022255/6945353105
    email:nprot@yahoo.gr

    Europcar

    Διαφήμιση
    AUTO MOTO LESVOS A.E Πάνος Σπανέλης. Κεντρικό:Κουντουριώτη 49Γ Μυτιλήνη τηλ:2251043313 fax42853 κιν.6976809252 Αεροδρόμιο:2251061665
    www.europcar-lesvos.com
    info@europcar-lesvos.com
  • Αρχιτέκτων - Μηχανικός

    Διαφήμιση
    Γ. Λίνος & Άννα Λίνου
    Έκδοση οικοδομικών αδειών,τακτοποιήση αυθαιρέτων, ΠΕΑ,Κτηματολόγιο,επισκευές,ανακαινίσεις,πωλήσεις νεόδμητων
    Γυμ. Δαυίδ 21 Μυτιλήνη
    τηλ. 6946140998-6957593484
ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ Μικρές Αγγελίες
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Βρείτε άμεσα αυτό που ζητάτε