ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ separator ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ separator ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Facebook Επικοινωνία
Παρασκευη 26 Απριλιου 2024
Διεύθυνση ΑΡΙΩΝΟΣ 6, ΜΥΤΙΛΗΝΗseparator Τηλέφωνο 22510-25524separator Fax 22510-28741separator Επικοινωνία ef_dimokratis@otenet.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ημερομηνία28 Αυγουστου 2014
Θεματολογία Αθλητικα
ΚΑΛΛΟΝΗ

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ
Αύριο το πρωί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Καλλονής, για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, το Σάββατο το απόγευμα, στον "Ταρλά". Πάθος, καλή διάθεση και έξτρα κίνητρο μπροστά στο Λεσβιακό κοινό από τους παίκτες του Ματζουράκη, στο πρώτο ουσιαστικά εντός έδρας επίσημο παιχνίδι τους και θέλουν να αποδείξουν ότι η ομάδα τη χρονιά αυτή είναι για μεγάλα πράγματα και δεν ήταν καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι πήρε το σπουδαίο βαθμό στην Τούμπα.
Με την ίδια συνταγή και ακόμη μεγαλύτερη διάθεση και προσπάθεια, οι Κρητικοί θα περάσουν ένα δύσκολο απόγευμα.
Αγωνιστικά, όπως γράψαμε και χθες, Καμαρά και Μπαρέρα θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμού και αποβολής αντίστοιχα, Πιπίνης, Ναβάρο, Μίνγκας και Χουανμα υπολογίζονται και απομένει πλέον να ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Στεφάνοβιτς, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω του τραυματισμού του παραμονή του παιχνιδιού στη Θεσσαλονίκη.
ΚΑΙ Ο ΝΤΑΜΠΟΣ ΣΤΟ ΦΩΚΙΚΟ
Μετά τον Κυριάκο Ευαγγελιδάκη που δόθηκε στον Φωκικό, ομάδα Β΄ Εθνικής, η Καλλονή παραχώρησε στην ίδια ομάδα και τον Ανδρέα Ντάμπο, ώστε ο νεαρός να πάρει στα πόδια του παιχνίδια. Άλλωστε, οι σχέσεις της ΠΑΕ με την ομάδα της Άμφισσας από τότε που ήταν αντίπαλοι στη Β΄ Εθνική, είναι πολύ καλές.

Ο ΣΠ. ΓΑΛΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΡΛΑ
Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
«Το τελευταίο διάστημα η νέα Δημοτική Αρχή και προσωπικά ο νέος Δήμαρχος Σπύρος Γαληνός, δέχονται αήθη κατευθυνόμενη συκοφαντική και απόλυτα άδικη επίθεση από «δημοσιογράφους», που δεν κρατάν τη στοιχειώδη δημοσιογραφική δεοντολογία, ούτε καν τα προσχήματα, και βέβαια από τη Διοίκηση της ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, με χαρακτηρισμούς υβριστικούς, αρμοδιότητας των ποινικών δικαστηρίων.
Για το λόγο αυτό, είμαστε υποχρεωμένοι να επανέλθουμε, προκειμένου ο φίλαθλος κόσμος και η Λεσβιακή κοινή γνώμη να βγάλει τα σωστά συμπεράσματα για το ζήτημα χρήσης του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης. Ένα ζήτημα τόσο απλό, που μόνο η αχαλίνωτη φαντασία των διοικούντων την ΠΑΕ, μετατρέπει σε πρόβλημα.
ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ;
Τους ρωτάμε καλόπιστα. Ποιος λογικός και νηφάλιος πολίτης και φίλαθλος μπορεί να συμπεράνει από την ξεκάθαρη στάση μας ότι θίγονται τα συμφέροντα οιουδήποτε και ιδιαίτερα της διοίκησης της επαγγελματικής ΠΑΕ όταν:
1- της παραχωρούμε κατά προτεραιότητα το Στάδιο για τους αγώνες της.
2- το γήπεδο «Γεώργιος Σκούφος», ως προπονητικό κέντρο, για τις ανάγκες της ομάδας της.
3- το γήπεδο «Κώστας Κεντέρης» στην Καλλονή, για τους αγώνες των μικρότερων κατηγοριών της ομάδας της.
4- το γήπεδο «Παναγιώτης Σαλταμάρας», επίσης για τις προπονήσεις των ομάδων της. Και
5- όταν τους προτείναμε τη δωρεάν παραχώρηση δημοτικής έκτασης, (χρησιδάνειο), για την κατασκευή αθλητικού κέντρου για τις ανάγκες της.
Μήπως το παράπτωμά μας είναι το ότι πράττουμε στο ακέραιο το καθήκον μας, παραχωρώντας το δικαίωμα χρήσης του Σταδίου στον κλασικό αθλητισμό και τους επίλεκτους αθλητές μας;
Μήπως το μεγάλο μας αμάρτημα είναι το ότι σε μέρες που δεν αγωνίζεται η ομάδα της ΚΑΛΛΟΝΗΣ το διαθέτουμε για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στον ΑΙΟΛΙΚΟ, την άλλη Λεσβιακή ομάδα μας;
Ή μήπως υπάρχει άλλος χώρος κατάλληλος ως εναλλακτική πρόταση για τον Αιολικό, την ομάδα της Μυτιλήνης, που επί 40 χρόνια χρησιμοποιεί ως έδρα του το Στάδιο;
Μήπως οι διοικούντες την ΠΑΕ, μας μέμφονται για το ότι θέλουμε να είναι και να είμαστε καθόλα συνεπείς και νόμιμοι στις φορολογικές υποχρεώσεις μας;
Γνωρίζουν οι «κατήγοροι» ότι η μη είσπραξη των νόμιμων τελών από τη χρήση του Σταδίου και από τις δύο ομάδες, αποτελεί παράβαση καθήκοντος, τιμωρούμενη με έκπτωση αξιώματος;
Η νέα Δημοτική Αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος έχουν σκοπό τη συνένωση των Λεσβιακών δυνάμεων για την αντιμετώπιση των πολλών και ποικιλόμορφων προβλημάτων που απασχολούν τον τόπο και την κοινωνία μας. Αυτό αποτελεί υποχρέωση σύμφωνα με το καθήκον, τη συνείδηση και τη νομιμότητα. Η παραπέρα ενασχόληση με φαντασιώσεις, εμμονές και τις όποιες σκοπιμότητες είναι χάσιμο χρόνου, κατ εμάς ανεπίτρεπτο.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ν ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ
Επειδή η ομάδα της ΚΑΛΛΟΝΗΣ, οι αθλητές και οι φίλαθλοι δεν ευθύνονται για την αχαρακτήριστη και ανεξήγητη συμπεριφορά των διοικούντων την ομάδα μας, καλούμε προσωπικά τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση να αναλάβουν τώρα τις ευθύνες τους, υπογράφοντας ακόμη και σήμερα τα σχετικά συμφωνητικά με το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου.
Με φαμφαρονισμούς, με πείσματα και εμπάθειες δεν λύνονται τα προβλήματα.
Μεθαύριο Σάββατο όλοι περιμένουμε να θαυμάσουμε την ομάδα μας να αγωνίζεται και να νικά σε ένα κατάμεστο Στάδιο. Αν αυτό δεν συμβεί, θα οφείλεται αποκλειστικά σε δική τους υπαιτιότητα.
ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ
Προς επίρρωση όλων αυτών επισυνάπτουμε το έγγραφο της SUPER LEAGUE με σημειωμένη τη σχετική παράγραφο που ρητά αναφέρει ότι με μια απλή αίτηση της διοίκησης της ΑΕΛΚ προς το Δ.Σ. της SUPER LEAGUE, «το πρόβλημα» χρήσης του γηπέδου κατά τον τρόπο που προείπαμε αμέσως και οριστικά επιλύεται».
ΑΣΤΥΡΑΚΑΚΗΣ ΠΡΟΣ SUPER LEAGUE
«Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,
Το υπ. αριθμ. πρωτ. 5395 25/08/2014 έγγραφό σας είναι απολύτως κατατοπιστικό και ξεκάθαρο σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις συνεργασίας μας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Στην επιστολή που σας απέστειλε το ΝΠΔΔ εφαρμόζοντας την απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου αλλά και την εκπεφρασμένη θέση του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Σπύρου Γαληνού και της νέας Δημοτικής Αρχής, παραχωρεί το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης στην ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, προκειμένου να εκπληρώσει τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, εφόσον και εκείνη συναινέσει ή αιτηθεί προς εσάς την έγκριση της διεξαγωγής εκ μέρους της ομάδας του ΑΙΟΛΙΚΟΥ επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων που δεν θα συμπίπτουν στην ίδια εβδομάδα με αυτές της ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ.
Προκειμένου να μην υπάρχουν ανησυχίες για την επιβάρυνση του χλοοτάπητα, υιοθετούμε τη δίωρη χρήση του αγωνιστικού χώρου εβδομαδιαία αντί των τεσσάρων ωρών που μας προτείνετε. Είμαστε διατεθειμένοι να ανανεώσουμε την παραχώρηση για προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, το Δημοτικό Γήπεδο «Γεώργιος Σκούφος» και τις εγκαταστάσεις του για την τρέχουσα σεζόν. Σας ενημερώνουμε πως το συμφωνητικό που έχει αποσταλεί στις δυο ομάδες και προβλέπει τα ανωτέρω δεν έχει υπογραφεί από την ομάδα της ΚΑΛΛΟΝΗΣ. Η υπογραφή αποτελεί προϋπόθεση, ώστε το παραχωρητήριο που θα τους δοθεί (για να έχει ισχύ) -όπως πολύ σωστά επισημαίνετε και εσείς στην επιστολή σας- να είναι χωρίς περιοριστικούς όρους και να αφορά την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Η υπογραφή του συμφωνητικού εκ μέρους των δυο ομάδων αποτελεί κοινές φορολογικές μας υποχρεώσεις. Τους προσκαλούμε και δημόσια κύριε Πρόεδρε (ευελπιστούμε να συμβάλετε σε αυτή την κατεύθυνση), να προσέλθουν και να εκφράσουν τυχόν αντιρρήσεις ή διαφοροποιήσεις του συμφωνητικού αντί αυτές να τις μαθαίνουμε από τα σάιτ και τα ραδιόφωνα. Θέλω να σας ενημερώσω ότι Α) η εξυπηρέτηση των αθλητών και των Συλλόγων του Στίβου από τη μεριά μας στο συγκεκριμένο γήπεδο (φροντίζοντας πάντα για την προστασία του χλοοτάπητα) αποτελεί για εμάς υποχρέωση και καθήκον απέναντι στο Λεσβιακό αθλητισμό, Β) η δυνατότητα χρήσης του γηπέδου και από τον ΑΙΟΛΙΚΟ με τους όρους και προϋποθέσεις που προαναφέραμε αποτελεί επίσης υποχρέωση απέναντι σε μια ιστορική ομάδα του νησιού που παραδοσιακά είχε ως έδρα το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης «Ταρλάς», που αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική κατηγορία και οποιαδήποτε άλλη απόφασή μας θα την εξαφάνιζε από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, αφού μέσα στην πόλη της Μυτιλήνης δεν υπάρχει άλλο γήπεδο με κερκίδες που να εξασφαλίζει στοιχειωδώς την οικονομική της επιβίωση.
Θέλω να ελπίζω ότι θα συμβάλλετε αποτελεσματικά, ώστε την ύστατη ώρα να αλλάξει η αδιανόητη και ακατανόητη στάση της Διοίκησης της ομάδας της ΚΑΛΛΟΝΗΣ, που επιδεικνύει αδιαλλαξία και αλαζονεία βάζοντας απέναντί της ένα μεγάλο κομμάτι της κοινής γνώμης αδικώντας ταυτόχρονα τις αγωνιστικές προσπάθειες της ομάδας, που οι επιτυχίες της τα τελευταία χρόνια μάς χαροποιούν όλους. Ένα κύμα επιθέσεων συκοφαντικών σε τοπικά σάιτ προς το πρόσωπό μου, αλλά κυρίως προς το πρόσωπο του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Σπύρου Γαληνού -ωσάν να υπάρχουν κατευθυνόμενες πολιτικές και άλλου είδους σκοπιμότητες- κάνουν αδύνατη τη συνεννόηση και συνεργασία με τη νέα Δημοτική Αρχή.
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η μη είσπραξη του 15% από τη μεριά του Δήμου επί των εισιτήριων και διαφημίσεων αποτελεί παρανομία με συνέπεια την έκπτωση του Δημάρχου από το αξίωμά του. Ακόμα και αυτή η υποχρεωτική από το Νόμο διαδικασία γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης με λαϊκισμό και παραπληροφόρηση από τη μεριά μελών της διοίκησης της ομάδας.
Είμαστε οι τελευταίοι που θέλουμε να υπάρξει εμπλοκή αλλά αν συνεχιστεί η αδιαλλαξία, η απαξίωση του Δήμου και η έλλειψη επαφής και συνεννόησης, είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ και την εκπεφρασμένη άποψη του νεοεκλεγέντος Δημάρχου και της νέας Δημοτικής Αρχής.
Κλείνοντας, απλά να σας αναφέρω πως για την προπόνηση του ΑΙΟΛΙΚΟΥ που συντελέστηκε το Σάββατο 23 Αυγούστου, αρκετές μέρες πριν είχαν ενημερωθεί οι υπεύθυνοι συντήρησης του χλοοτάπητα ώστε να προγραμματίσουν την επιμέλεια του αγωνιστικού χώρου.
Με εκτίμηση
Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολιτισμού
Αθλητισμού & Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.
Παιδείας- Πολιτισμού & Αθλητισμού
Δήμου Λέσβου
Κωνσταντίνος Αστυρακάκης»

ΑΙΟΛΙΚΟΣ
Εκδήλωση, παρουσία παικτών και προπονητή, με την υπόσχεση ότι με πολύ δουλεία, ο στόχος θα επιτευχθεί.

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΨΗΛΑ
Τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα, τα οποία δεν ήταν και λίγα, καθώς και το τεχνικό τιμ, παρουσίασε η διοίκηση του Αιολικού το βράδυ της Τρίτης, στους φίλους της ομάδας, στη βίλα της οικογένειας Τρύφων, βασικού χρηματοδότη στην αναμόρφωση του συλλόγου. Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι ο Αιολικός έχει μεταμορφωθεί σε όλους τους τομείς.
ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ
Όμορφο σκηνικό, πολύ καλή οργάνωση και πλούσιο φαγητό, επιφύλαξε η βραδιά στους προσκεκλημένους, με τον πρόεδρο Σταύρο Γρυπιώτη να εμφανίζεται αισιόδοξος για το φετινό στόχο της ομάδας, βάζοντας τον πήχη ψηλά.
«Είμαστε ικανοποιημένοι, αισιόδοξοι για τη χρονιά αυτή και κάναμε το αυτονόητο, να φτιάξουμε και να δυναμώσουμε την ομάδα. Μπορεί να υπερέβην τον αριθμό των παικτών, όμως αυτό πιστεύω θα είναι προς όφελος της ομάδας. Βάζουμε ψηλά τον πήχη και αισιοδοξούμε ότι με τη βοήθεια όλων, θα τα καταφέρουμε» είπε μεταξύ άλλων στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Παναγιώτη Τρύφωνα, του οποίου η συμβολή είναι σημαντική όχι μόνο για τον Αιολικό, αλλά για ολόκληρο το Λεσβιακό χώρο. Δήλωσε και αυτός αισιόδοξος, αναφέροντας ότι η ομάδα αυτή που δημιουργήθηκε μπορεί να πρωταγωνιστήσει και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του λέγοντας χαρακτηριστικά «και του χρόνου εδώ θα είμαστε να τα λέμε», αποσπώντας το ζεστό χειροκρότημα όλων.
ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
Τις ευχές του έδωσε και ο Βαγγέλης Γούτης, ο οποίος επέλεξε τη Λέσβο για να εργαστεί, ερχόμενος σε ένα σύλλογο που θέλει να αφήσει τη σφραγίδα του. «Το μικρόφωνο είναι για άλλους, η δική μας δουλειά είναι μόνο το γήπεδο. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά, το Γιώργο Κομνηνό, για την περσινή τους σημαντική επιτυχία, να ανεβάσουν την ομάδα στην Γ΄ Εθνική. Το μέλλον θέλω να πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο από το προηγούμενο και μάλιστα η διοίκηση έκανε μια μεγάλη προσπάθεια και δείχνει ότι αγαπά το σύλλογο. Έχουμε θέσει ένα στόχο που πρέπει να φέρουμε εις πέρας. Η άνοδος έρχεται μέσα από τη δουλειά που κάνεις. Πάνω από όλα οι ομάδες που έχουν δυναμική είναι οικογένειες» είπε μεταξύ άλλων και κατέληξε λέγοντας: «Έχουμε καλό ρόστερ, θέλουμε, όμως, δουλειά και θα κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα».
Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν όλοι οι παίκτες, παλιοί και νέοι, το τεχνικό τιμ (Γούτης, Κομνηνός), ο φυσιοθεραπευτής Ανδρέας Γαλάτης, ο φροντιστής Μανώλης Κουμαράς, καθώς και οι Στέλιος Ματζουράνης Γ. Αρχηγός και Θεαγένης Διονυσάτος Τεχνικός Διευθυντής.
Ακολούθησε δείπνο με εξαιρετικό φαγητό και μουσική, που κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα στον αύλειο χώρο, όπου ο Αιο παρουσιάστηκε αυτοπροσώπως στο κοινό του.
Τέλος, ακυρώθηκε το φιλικό που ήταν προγραμματισμένο να γίνει αρχές του επόμενου μήνα με το Λεβαδειακό και οι ιθύνοντες βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή για να βρεθεί αντίπαλος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Τελευταίες ειδήσεις
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Resource id #8
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Μέλος
Εξώφυλλο
> <
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε. ΑΡΩΝΗΣ
    Holter πίεσης και ρυθμού
    Δοκιμασία κοπώσεως Φορητός υπέρηχος
    Μυτιλήνη Βουρνάζων 2 τηλ.2251302311
    Γέρα:Παπάδος τηλ.22510-83600
    aroniskos@gmail.com

    Φυσικοθεραπεύτρια Manual Therapist

    Διαφήμιση
    Σταυρουλάκη-Γαλάτη Ιφιγένεια
    Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης-PAMP
    Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ
    Ασκληπιού 39 Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνη
    τηλ. 22510-54898- 6977957180
  • ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΜΑΛΛΙΑΣ

    Διαφήμιση
    ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
    Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
    Καλλιπόλεως 3,Νέα Σμύρνη, τηλ:210-9320215
    Καβέτσου 10, Μυτιλήνη, τηλ: 2251038065

    Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

    Διαφήμιση
    Έλενα Μπούμπα
    Στρατιωτικός Ιατρός
    Διδ.Παν.Αθηνών
    Διπλωματούχος Ευρ.Ακαδημίας
    Πάρνηθας 95-97 Αχαρναί
    2102467085 & 6938502258
    email- elenboumpa@gmail.com
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.ΜΙΧΑΛΗΣ
    Πτυχιούχος Παν. Αθηνών
    Καβέτσου 32-Μυτιλήνη
    τηλ. 22510 43377
    Καρατζά 10-Μύρινα Λήμνου
    22540 26652- κιν.6974117849

    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΠΑΠΙΟΜΥΤΗΣ
    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
    ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32
    ΤΗΛ:22510-55711
    ΚΙΝ:6942405440
  • ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ε. ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΛΗΣ
    θυρεοειδής Σακχαρώδης Διαβήτης 1,2&Κυήσεως
    Οστεοπόρωση Διαταραχές Έμμηνου Ρύσεως
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32 ΜΥΤΙΛΗΝΗ & ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ
    22510-43366 6972332594

    Book and Art

    Διαφήμιση
    ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
    Βάλια Μπαρμπατιώτη
    Κομνηνάκη 5 Μυτιλήνη
    τηλ:22510-37961
    www.facebook.com/Book.and.Art.Mytilini
  • ψαράδικο

    Διαφήμιση
    ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ
    Μαγειρευτά- Θαλασσινά φαγητά -σαλάτες- ψαρόσουπες -ψαρομεζέδες στη λαδόκολλα
    Ψητά & Τηγανιτά κατόπιν παραγγελίας
    τηλ. 22510 34333

    ΠΤΗΝΟ-ΦΑΡΜΑ ΓΕΡΑΣ

    Διαφήμιση
    Γαζής Χαράλαμπος
    Γεωπόνος ΤΕ
    Κότες-κοκόρια-χήνες-γαλοπούλες-πάπιες-αυγά ελευθέρας βοσκής
    τηλ.: 6946167995
  • Αυγοπωλείο Χατζέλη

    Διαφήμιση
    Αυγά και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα
    Κατάστημα στο πάρκινγκ Μυτιλήνη
    Οδυσσέα Ελύτη 20
    τηλ.2251306790

    Κάβα Κουτσουραδή

    Διαφήμιση
    Κάβα ποτών στη Μυτιλήνη. Είμαστε κοντά σας από το 1986
    Ικαρίας 6, Μυτιλήνη, 81100
    Τηλ. 2251022213
  • Μεζεδοπωλείο- Ουζερί

    Διαφήμιση
    "Απάγκιο"
    Εξαιρετικά σπιτικά φαγητά- Λεσβιακά τοπικά προϊόντα
    οικονομικές τιμές-Ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο
    τηλ. 22510 20797

    Elysion Hotel

    Διαφήμιση
    Elysion Hotel – Ξενοδοχείο γάμου
    Διεύθυνση: Νεάπολη Μυτιλήνης
    Τηλέφωνο: 2251 061531-2
    Fax:22510 61294
    Website: www.elysion.gr
  • ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

    Διαφήμιση
    ΠΤΥΧ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
    ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
    ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
    ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ21&ΟΔ.ΕΛΥΤΗ 1ος ΟΡΟΦΟΣ
    ΤΗΛ:2251022255/6945353105
    email:nprot@yahoo.gr

    Europcar

    Διαφήμιση
    AUTO MOTO LESVOS A.E Πάνος Σπανέλης. Κεντρικό:Κουντουριώτη 49Γ Μυτιλήνη τηλ:2251043313 fax42853 κιν.6976809252 Αεροδρόμιο:2251061665
    www.europcar-lesvos.com
    info@europcar-lesvos.com
  • Αρχιτέκτων - Μηχανικός

    Διαφήμιση
    Γ. Λίνος & Άννα Λίνου
    Έκδοση οικοδομικών αδειών,τακτοποιήση αυθαιρέτων, ΠΕΑ,Κτηματολόγιο,επισκευές,ανακαινίσεις,πωλήσεις νεόδμητων
    Γυμ. Δαυίδ 21 Μυτιλήνη
    τηλ. 6946140998-6957593484
ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ Μικρές Αγγελίες
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Βρείτε άμεσα αυτό που ζητάτε