ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ separator ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ separator ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Facebook Επικοινωνία
Παρασκευη 26 Απριλιου 2024
Διεύθυνση ΑΡΙΩΝΟΣ 6, ΜΥΤΙΛΗΝΗseparator Τηλέφωνο 22510-25524separator Fax 22510-28741separator Επικοινωνία ef_dimokratis@otenet.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ημερομηνία2 Σεπτεμβριου 2014
Θεματολογία Αθλητικα
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ «ΤΑΡΛΑ» ΜΕ ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ «ΤΑΡΛΑ» ΜΕ ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ
SUPER LEAGUE

ΚΑΛΛΟΝΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2 - 0

Μια όμορφη ιστορία εξελίσσεται εδώ και δύο εβδομάδες στην Καλλονή, με την ομάδα της Λέσβου να συνεχίζει αυτό που ξεκίνησε από πέρυσι, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στη SL, στην επιστροφή στον «Ταρλά». Η Καλλονή εγκαινίασε με τον καλύτερο τρόπο το γήπεδο, κατακτώντας μια δίκαιη νίκη, κάνοντας 19 τελικές και βρίσκοντας το δρόμο για τα δίχτυα δύο φορές και μάλιστα στα τέλη των δύο ημιχρόνων. Μια νίκη που της έδωσε 3 πολύτιμους βαθμούς και μάλιστα είχε συνέχεια και ο σπουδαίος βαθμός στην Τούμπα. Από την άλλη, ο Εργοτέλης διπλασίασε τις ήττες και το μάρμαρο πλήρωσε ο τεχνικός του Χουάν Φεράντο, ο οποίος αποτελεί παρελθόν και η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση νέου.
ΙΔΑΝΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, λόγω και του πρώτου αγώνα της ομάδας στο πλαίσιο της Σούπερ Λίγκας στον «Ταρλά», η Καλλονή ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα. Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη, κατάφερε να πάρει τον έλεγχο της αναμέτρησης και να μην επιτρέψει στον Εργοτέλη να την απειλήσει. Η Καλλονή είχε τον έλεγχο, προσπάθησε να φτιάξει φάσεις με την ταχύτητα των Λεοζίνιο και Μανούσου, ωστόσο, το γκολ το βρήκε σε μια φάση που δεν μύριζε πως θα είναι επικίνδυνη.
Στο 27 ο Καλτσάς πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή κι αριστερά, έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ κι έστειλε τη μπάλα να αναπαυθεί στο βάθος της εστίας του Τσέρνι, που φέρει ευθύνη, δίνοντας προβάδισμα στην Καλλονή. Στη συνέχεια, με το υπέρ της σκορ, η ομάδα του Ματζουράκη έπαιζε πιο άνετα κι αν ήταν προσεκτική στην κόντρα θα μπορούσε να έχει «καθαρίσει» νωρίτερα το ματς, ωστόσο οι Μανούσος και Λεοζίνιο σε πλεονεκτική θέση δεν ολοκλήρωσαν.
ΕΙΧΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟ
Με το 1-0 υπέρ της, ο ρυθμός και η σωστή τακτική, ανάγκασαν τον Εργοτέλη να έχει παθητικό ρόλο, χωρίς να δυσκολέψει τους αμυντικούς της Καλλονής, εκτός από μια περίπτωση όπου ο Χογκ απέκρουσε. Μάλιστα, στο 78 τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για την ομάδα του Ηρακλείου, αφού ο Μέγι είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα κι άφησε τον Εργοτέλη με δέκα παίκτες. Κάπου εκεί, η Καλλονή φάνηκε να «κλειδώνει» το ματς, καθώς είχε και το αριθμητικό πλεονέκτημα.
Η Καλλονή κατάφερε να κλειδώσει τη νίκη της ένα λεπτό πριν το 90΄ πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ με τον Γιορέντε, φθάνοντας στο 2-0, σφραγίζοντας τη νίκη μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Καλλονή : Χογκ, Βαλιός, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Ναβάρο (66' Μίνγκας), Γιορέντε (90' Χωριανόπουλος), Κεϊτά, Λεοζίνιο, Καλτσάς, Μανούσος (82' Πιπίνης), Χουάνμα
Εργοτέλης: Τσέρνι, Χαντί, Μεγί, Φιντέλεφ, Πίτσος, Κοζορώνης, Τζανακάκης, Γιουσούφ (46' Λυκογιάννης), Χαλκιαδάκης, Άλαν Ντα Σίλβα (73' Παμλίδης), Καζναφέρης (87' Σαϊνάτι)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΠ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΕΙΧΑΜΕ 19 ΤΕΛΙΚΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ
Πολύ καλό ξεκίνημα που συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση. Δώσαμε χαρά στους εαυτούς μας, αλλά και στον κόσμο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί πέρα από τη νίκη επενδύσαμε στο θέαμα και βγάλαμε ωραίες φάσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεκαεννέα τελικές δεν βγαίνουν εύκολα. Είχαμε καλούς μηχανισμούς και δούλεψαν σωστά. Ο κόσμος μάς βοήθησε, μας έδωσε παλμό και τα παιδιά τον ένοιωσαν. Τώρα θα δουλέψουμε για το αμέσως επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
ΧΟΥΑΝ ΦΕΡΑΝΤΟ
ΠΡΟΠ. ΕΡΓΟΤΕΛΗ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ
Ήταν ένα καλό παιχνίδι, το οποίο δεν ήθελε να χάσει καμιά ομάδα. Κάναμε ευκαιρίες, όμως το γκολ στο τέλος του ημιχρόνου μάς στοίχησε και χάσαμε τη συνοχή μας. Παρόλ αυτά, νομίζω ότι στο δεύτερο μέρος κυνηγήσαμε το γκολ χωρίς αποτέλεσμα. Οι αποφάσεις του διαιτητή δεν ήταν καλές για τον Εργοτέλη, η Καλλονή ήλεγχε το ρυθμό, αλλά και πάλι λίγο πριν το τέλος, η Καλλονή κατάφερε να βάλει και άλλο γκολ. Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για τη νίκη της.
ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΤΣΑΣ
ΠΟΔΟΣΦ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ
Πιστεύω ότι το γκολ που σημείωσα ήταν το καλύτερο ως τώρα στην καριέρα μου και γι αυτό είμαι χαρούμενος. Το αφιερώνω στον υπέροχο κόσμο, που μας συμπαραστάθηκε πολύ. Νοιώθουμε πραγματικά ότι παίζουμε πια στο δικό μας σπίτι.
ΜΗΝΑΣ ΠΙΤΣΟΣ
ΠΟΔΟΣΦ. ΕΡΓΟΤΕΛΗ
ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ
Στο Α΄ ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί, είχαμε τις προϋποθέσεις, κάναμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν καλά τα τελειώματά μας. Νομίζω ότι μας αιφνιδίασε το γκολ που έβαλε η αντίπαλος, μπήκαμε στα αποδυτήρια, είπαμε ότι μπορούμε να το αλλάξουμε, προσπαθήσαμε, αλλά κάποια πράγματα δεν μας βγήκαν. Συνεχίζουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, νομίζω ότι και στην πρεμιέρα δεν αξίζαμε την ήττα και τώρα ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, αλλά στο τέλος δεν πήραμε αυτό που θέλαμε.
ΦΕΡΑΝΤΟ ΤΕΛΟΣ
Ο Χουάν Φεράντο μπορεί να ήταν ο πιο νεότερος προπονητής στο χώρο της Σούπερ Λίγκ, ήταν, όμως, και ο πρώτος που άνοιξε το δρόμο της πρώτης απόλυσης με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η Καλλονή και η Μυτιλήνη αποτέλεσαν για τον ίδιο το πικρό διαζύγιο, αν και είχε προηγηθεί η ήττα από τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα. Ο Ισπανός που μάλιστα αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου για λάθη από το διαιτητή Ζαχαριάδη, πλήρωσε τις δύο ήττες της τέως πλέον ομάδας του και ο Εργοτέλης αναζητά στο εξής το διάδοχό του.
ΤΣΑΜΠΟΥΡΗΣ Ο 12ος
Στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου (χθες βράδυ), ο Νίκος Μιχαλάκης επιφύλαξε μια έκπληξη στους φίλους της ομάδας, αποκτώντας έναν ακόμη καλό και έμπειρο ποδοσφαιριστή, με πολυετή θητεία στη Σούπερ Λίγκα. Ο 12ος, λοιπόν, της οικογένειας της Καλλονής, είναι ο 33χρονος πλάγιος αμυντικός Σάββας Τσαμπούρης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια φορούσε τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης (από την ίδια ομάδα είναι και οι Χουάνμα, Ναβάρο Πιπίνης) και αποτελεί αξιόπιστη μονάδα. Ο έμπειρος αμυντικός υπέγραψε για 2 χρόνια, έχοντας συνολικά στη συγκεκριμένη ομάδα 73 συμμετοχές, που συνοδεύτηκαν από καλές εμφανίσεις οι περισσότερες. Στο παρελθόν, ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στο Αιγάλεω και στο Χαϊδάρι. Η προσθήκη αυτή σημαίνει ότι ο Ματζουράκης μπορεί να προωθήσει το Ντάνιελ Ατέντζο στη μεσαία γραμμή και να βάλει τον Τσαμπούρη στα δεξιά της άμυνας, ενώ πάντα υπάρχει και η λύση του Γιώργου Χωριανόπουλου. Ο παίκτης ήρθε την Κυριακή στο νησί και αμέσως ξεκίνησε προπονήσεις.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
2η αγωνιστική
Πανθρακικός-Γιάννενα 1-1
Ξάνθη Κέρκυρα 0-0
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-1
Πλατανιάς-ΠΑΟΚ 0-4
Νίκη Β.-Ατρόμητος 0-1
Αστέρας Τρ.- Λεβαδειακός 2-1
Καλλονή-Εργοτέλης 2-0
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-1
ΟΦΗ -Βέροια (χθες )

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Ατρόμητος Αθ. 6 2-0
2.ΠΑΟΚ 4 5-1
3.ΑΕΛ Καλλονής 4 3-1
4.Ολυμπιακός 4 4-2
5.ΠΑΣ Γιάννινα 4 4-2
6.Παναθηναϊκός 4 3-2
7.ΑΟΚ 4 2-1
8.Αστέρας Τριπ. 3 3-4
9.Βέροια 3 3-2
10.Πανιώνιος 3 3-3
11.ΟΦΗ 3 1-0
12.Λεβαδειακός 1 2-3
13.Πανθρακικός 1 2-3
14.skoda Ξάνθη 1 2-3
15.Παναιτωλικός 1 1-2
16.Εργοτέλης 0 1-4
17.Νίκη Βόλου 0 1-4
18.Πλατανιάς 0 0-5

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ Κ20
ΚΑΛΛΟΝΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1 - 0
ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
Η Καλλονή στην πρεμιέρα επικράτησε με 1-0 τον αξιόμαχο Εργοτέλη στο πρωτάθλημα των Νέων, αναμέτρηση η οποία έγινε στο «Χριστοφίδειο» της Αγιάσου.
Η ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με άγχος λόγω του ξεκινήματος, ωστόσο βρήκε γρήγορα ρυθμό και κατάφερε να ισορροπήσει εύστοχα το παιχνίδι, έχοντας απέναντι έναν δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος πίεζε έντονα από τα πρώτα λεπτά. Ωστόσο, οι παίκτες του Δημήτρη Γαβαλά έφεραν τον αγώνα στα μέτρα τους δημιουργώντας προϋποθέσεις για γκολ, το οποίο δεν άργησε να έρθει. Στο 32 ο Γιαζιτζόγλου με μακρινή μπαλιά ανάγκασε τους αμυντικούς του Εργοτέλη να εφαρμόσουν το οφσάιντ χωρίς αποτέλεσμα, με τον Άρη Λαμπράκη να εκμεταλλεύεται από τα πλάγια το ρήγμα, πλασάροντας επιτυχώς για το 1-0. Με αυτό το αποτέλεσμα οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο μέρος, δόθηκε έμφαση στην αμυντική λειτουργία της Καλλονής, με το Δημήτρη Γαβαλά να ενισχύει τη δυναμική της πραγματοποιώντας πέρα από τις καθιερωμένες και εσωτερικές αλλαγές. Ωστόσο, η Καλλονή κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα στο σκορ μέχρι το τέλος, όχι, όμως, και να αμβλύνει τη διαφορά με τον Εργοτέλη παρά του γεγονότος ότι η Κρητική ομάδα έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής με κόκκινη αντίπαλου παίκτη, υπερίσχυσε σε φάσεις αφού σημείωσε συνολικά στο παιχνίδι εννέα τελικές προσπάθειες, κάνοντας παράλληλα μία καλή αρχή για το φετινό πρωτάθλημα.
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΜΑΔΑ
«Είχαμε άγχος λόγω του ξεκινήματος, αλλά και λόγω του ότι ήμασταν οικοδεσπότες μίας πολύ καλής ομάδας. Δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε το αριθμητικό μας πλεονέκτημα γιατί ο αντίπαλος μάς απείλησε σοβαρά πολλές φορές. Ωστόσο, δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά και τον Εργοτέλη» είπε ο προπονητής της Καλλονής, Δημήτρης Γαβαλάς.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΚΑΛΛΟΝΗ: Παπάζογλου Φ., Αγριμάκης, Τριανταφύλλου, Καραγιώργης, Γιαζιτζόγλου, Γιουκαρής, Ξύδας, Τζελίδης (55 Κακογιάννης), Σοφιάνης (83 Γκαμάγκας), Κίστα, Λαμπράκης (68 Ζωάννου)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δασκαλάκης, Γενιτσαρίδης, Πολυχρονάκης, Τουρνάκης, Παντελάκης, Τσακάνι (69 Σηφάκης), Περουασβίλι (64 Τζούνιορ), Βογιατζής, Νίκολας, Φουκαράκης (89 Επιτροπάκης), Χρυσοφάκης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ
ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΣ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
Θετικά ήταν τα συμπεράσματα απ τα δύο φιλικά παιχνίδια του Αιολικού το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, με συγκομιδή μία νίκη και μια ισοπαλία και μάλιστα με ομάδες της Γ΄ Εθνικής, οι οποίες έχουν ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό και έπαιζαν και στην έδρα τους. Ο Αιολικός, πάντως, έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, λίγες μέρες πριν αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια του στη Γ΄ Εθνική.
Αναλυτικά τα δύο παιχνίδια:
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. - ΑΙΟΛΙΚΟΣ 2 - 2
Αρκετά καλές εντυπώσεις άφησε στο φιλικό η ομάδα της Μυτιλήνης, με όλα τα γκολ της αναμέτρησης να πετυχαίνονται στο δεύτερο ημίχρονο. Δυνατές μονομαχίες με φόντο τη νίκη, ρυθμό και δημιουργία φάσεων, ήταν τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Αποκορύφωμα ο τραυματισμός του Πάρη Μπακάλη, ο οποίος έκανε ράμματα στο κεφάλι. Ο Αιολικός πήρε το προβάδισμα στο 58΄ με γκολ του Άρη Μιχαλάκη, όμως στο 78΄ με κεφαλιά ο Κώβρος ισοφάρισε σε 1-1. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 82΄με τον Κουλιουροσίδη, όμως έξι λεπτά αργότερα, ο Τόλης Λαλάς με κοντινό πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, όπου ήταν και το τελικό σκορ της φιλικής αυτής αναμέτρησης.
Ο Βαγγέλης Γούτης χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες στο Α΄ μέρος. Έπαιξαν οι Μάπας, Μ. Μουτζούρης, Χ. Μουτζούρης, Παπαζούδης, Μπακάλης, Καδής, Γεωργιόπουλος, Πασαλίδης, Τριλιανός, Σεραφίγκος, Τόρες.
Στην επανάληψη, χρησιμοποιήθηκαν οι Γόμος, Γ. Σαμπάνης, Γάλας, Μαγγανάς, Ζαγοριανός, Μιχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μαλακός, Μίχος, Αναιρούσης, Μιχαλακέλλης, Μ. Σαμπάνης, Λαλάς.
ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ 1 - 2
Ούτε η κούραση από το προηγούμενο παιχνίδι στάθηκε εμπόδιο στο να αγωνιστεί καλά ο Αιολικός, με τους παίκτες του Γούτη να ακολουθούν τις εντολές του και να φθάνουν με ανατροπή στο σκορ του αντιπάλου τους με 2-1, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Ο Μανδραϊκός, ο οποίος θα είναι αντίπαλός του στον όμιλο, κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όμως ο Νίκος Γάλας από στημένη φάση (φάουλ) κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1. Στο δεύτερο μέρος οι Μυτιληνιοί ήταν ακόμη καλύτεροι, είχαν ρυθμό δημιουργώντας φάσεις, με μια από αυτές να γίνεται γκολ, αυτή τη φορά από τον Τόρες, με άριστη εκτέλεση φάουλ. Εκτός από τον Πάρη Μπακάλη, ο οποίος είχε ράμματα και δεν χρησιμοποιήθηκε, οι υπόλοιποι έπαιξαν στο παιχνίδι.
Η αποστολή επέστρεψε χθες στη βάση της και θα συνεχίσει την προετοιμασία της για το φιλικό του ερχόμενου Σαββάτου με τον Φωστήρα, στη Μυτιλήνη.

ΕΠΣΛ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΘΕΑΜΑ
Δέκα ομάδες προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Λέσβου, μετά τα παιχνίδια που έγιναν το Σαββατοκύριακο. Πιο δύσκολη θεωρείται η νίκη του Διαγόρα, που κατακτήθηκε στην παράταση (κ.α) 2-2), τελικό σκορ 2-4 και από κει και πέρα σημειώθηκαν μεγάλα σκορ. Η Αν/ση Γέρας συνέτριψε με 9-0 στον Παπάδο τον Πολιχνίτο και περιμένει τώρα το Διαγόρα στο πιο σπουδαίο παιχνίδι του δευτέρου γύρου. Σκόρερ για τη νικήτρια ήταν οι Σιβρής 4, Παυλέλλης 2, Καραβατάκης, Μπολάνης, Τάκας από ένα γκολ. Στην Ανεμώτια εντύπωση έκανε το 5-1 του Ατρομήτου επί του Ολύμπου, που μείωσε στο τέλος με πέναλτι σε 5-1. Οι νικητές βρέθηκαν σε καλή μέρα σκοράροντας με τους Βερβέρη δύο φορές, Πονσακίδη, Ιντζέ, Κανόγλου.
Αρκετά καλή εμφάνιση έκανε στη Σκ. Καλλονής ο Μεσότοπος, συντρίβοντας την Προοδευτική με 4-1. Χατ τρικ από τον Κρασσόπουλο, ένα γκολ ο Μακαρώνης. Ο Ράπτης το γκολ των γηπεδούχων, που άντεξαν για ένα ημίχρονο. Στο Πλωμάρι, ο Αιγέας είχε την ουσία και προκρίθηκε σε βάρος του ελλιπή από απουσίες Βύρωνα, που μάλιστα τελείωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο (αποβολή Δήμου). Για το νικητή σκόραραν οι δύο τελευταίες μεταγραφές, ο μικρός Σαμιώτης και ο Αγιακάτσικας. Πέναλτι έχασε η ομάδα της Γέρας με τον Τρακέλλη. Ο Αίας αποδείχθηκε καλύτερος της Ανάξου νικώντας την με 3-0. Λινάρδος, Κατωτριώτης και Παράσχου οι σκόρερ του νικητή, που είχε καλή παρουσία στο γήπεδο.
Στη Θερμή, ο Αίγειρος ήταν ανώτερος από τον Εθνικό κερδίζοντας με 4-0. Δύο γκολ από τον Γιαλαμά, ένα γκολ από τους Δ. Δεσποτίδη, Καραμβάλη. Στο Κ. Τρίτος, Αλκιβιάδης και Διαγόρας έλυσαν τις διαφορές τους στην παράταση, αφού ο κανονικός αγώνας τελείωσε ισόπαλος με 2-2. Ο Τσακίρης άνοιξε το σκορ για λογαριασμό του Διαγόρα, λίγο μετά ο Μ. Ανηφόρου έφερε το παιχνίδι στα ίσια, όμως ο Παναγιώτης Βουργουτζής στη συνέχεια πήρε το όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Έδωσε το προβάδισμα 1-2 με πέναλτι ο Κατσούρης ισοφάρισε και στην ημίωρη παράταση ο Βουργουτζής έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Δοκάρι από το νικητή είχε ο Χατζόπουλος.
Παλληκαρίσια πρόκριση πήρε ο Ερμής στην έδρα του Οδ. Ελύτη με 2-0 με σκόρερ τους Νέστορα και Γιώργο Βουργουτζή. Έμφραγμα για τον Κεραυνό στο τέλος της αναμέτρησής του με τον Παλλεσβιακό, αφού ένα πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής, έδωσε τη δυνατότητα στο Μαστραντωνά να βρει τα δίχτυα και να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του. Τέλος, στα Λουτρά είχαμε εναλλαγή στο σκορ από Αετό και Αχιλλέα και τελικά η ομάδα της Πέτρας, η οποία έχει ενισχυθεί και είναι το φαβορί στη Β΄ κατηγορία, επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-3. Χατ τρικ από πλευράς ηττημένων ο Άκης Μιχαλάκης, Πάντας 2, Γιώργος Στρατής Σκαρακάκης, Καραμιχαλάκης και Γρούβας, οι σκόρερ των υπόλοιπων τερμάτων. Αποβλήθηκε ο Σκαλοχωρίτης του Αετού.
Τα αποτελέσματα της 1ης φάσης και τα ζευγάρια της επόμενης, με τα παιχνίδια να γίνονται αύριο Τετάρτη, είναι:
Οδ. Ελύτης-Ερμής 0-2
Παλλεσβιακός-Κεραυνός 1-0
Ατρόμητος Αν.-Όλυμπος 5-1
Αίας-ΑΟ Ανάξου 3-0
Αλκιβιάδης-Διαγόρας 2-2 κ.α (2-4 παρ.)
Αν/ση Γέρας-ΑΟΠ 9-0
Προοδευτική-ΑΟΜ 1-4
Αιγέας-Βύρων 2-0
Αίγειρος-Εθνικός 4-0
Αετός-Αχιλλέας 3-6

Τα ζευγάρια
Παλλεσβιακός-Αίας
Αιγέας-ΑΟΜ
Αίγειρος-Ατρόμητος Αν.
Αν/ση Γέρας-Διαγόρας
Αχιλλέας-Ερμής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Τελευταίες ειδήσεις
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Resource id #8
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Μέλος
Εξώφυλλο
> <
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε. ΑΡΩΝΗΣ
    Holter πίεσης και ρυθμού
    Δοκιμασία κοπώσεως Φορητός υπέρηχος
    Μυτιλήνη Βουρνάζων 2 τηλ.2251302311
    Γέρα:Παπάδος τηλ.22510-83600
    aroniskos@gmail.com

    Φυσικοθεραπεύτρια Manual Therapist

    Διαφήμιση
    Σταυρουλάκη-Γαλάτη Ιφιγένεια
    Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης-PAMP
    Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ
    Ασκληπιού 39 Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνη
    τηλ. 22510-54898- 6977957180
  • ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΜΑΛΛΙΑΣ

    Διαφήμιση
    ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
    Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
    Καλλιπόλεως 3,Νέα Σμύρνη, τηλ:210-9320215
    Καβέτσου 10, Μυτιλήνη, τηλ: 2251038065

    Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

    Διαφήμιση
    Έλενα Μπούμπα
    Στρατιωτικός Ιατρός
    Διδ.Παν.Αθηνών
    Διπλωματούχος Ευρ.Ακαδημίας
    Πάρνηθας 95-97 Αχαρναί
    2102467085 & 6938502258
    email- elenboumpa@gmail.com
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.ΜΙΧΑΛΗΣ
    Πτυχιούχος Παν. Αθηνών
    Καβέτσου 32-Μυτιλήνη
    τηλ. 22510 43377
    Καρατζά 10-Μύρινα Λήμνου
    22540 26652- κιν.6974117849

    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΠΑΠΙΟΜΥΤΗΣ
    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
    ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32
    ΤΗΛ:22510-55711
    ΚΙΝ:6942405440
  • ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ε. ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΛΗΣ
    θυρεοειδής Σακχαρώδης Διαβήτης 1,2&Κυήσεως
    Οστεοπόρωση Διαταραχές Έμμηνου Ρύσεως
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32 ΜΥΤΙΛΗΝΗ & ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ
    22510-43366 6972332594

    Book and Art

    Διαφήμιση
    ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
    Βάλια Μπαρμπατιώτη
    Κομνηνάκη 5 Μυτιλήνη
    τηλ:22510-37961
    www.facebook.com/Book.and.Art.Mytilini
  • ψαράδικο

    Διαφήμιση
    ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ
    Μαγειρευτά- Θαλασσινά φαγητά -σαλάτες- ψαρόσουπες -ψαρομεζέδες στη λαδόκολλα
    Ψητά & Τηγανιτά κατόπιν παραγγελίας
    τηλ. 22510 34333

    ΠΤΗΝΟ-ΦΑΡΜΑ ΓΕΡΑΣ

    Διαφήμιση
    Γαζής Χαράλαμπος
    Γεωπόνος ΤΕ
    Κότες-κοκόρια-χήνες-γαλοπούλες-πάπιες-αυγά ελευθέρας βοσκής
    τηλ.: 6946167995
  • Αυγοπωλείο Χατζέλη

    Διαφήμιση
    Αυγά και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα
    Κατάστημα στο πάρκινγκ Μυτιλήνη
    Οδυσσέα Ελύτη 20
    τηλ.2251306790

    Κάβα Κουτσουραδή

    Διαφήμιση
    Κάβα ποτών στη Μυτιλήνη. Είμαστε κοντά σας από το 1986
    Ικαρίας 6, Μυτιλήνη, 81100
    Τηλ. 2251022213
  • Μεζεδοπωλείο- Ουζερί

    Διαφήμιση
    "Απάγκιο"
    Εξαιρετικά σπιτικά φαγητά- Λεσβιακά τοπικά προϊόντα
    οικονομικές τιμές-Ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο
    τηλ. 22510 20797

    Elysion Hotel

    Διαφήμιση
    Elysion Hotel – Ξενοδοχείο γάμου
    Διεύθυνση: Νεάπολη Μυτιλήνης
    Τηλέφωνο: 2251 061531-2
    Fax:22510 61294
    Website: www.elysion.gr
  • ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

    Διαφήμιση
    ΠΤΥΧ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
    ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
    ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
    ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ21&ΟΔ.ΕΛΥΤΗ 1ος ΟΡΟΦΟΣ
    ΤΗΛ:2251022255/6945353105
    email:nprot@yahoo.gr

    Europcar

    Διαφήμιση
    AUTO MOTO LESVOS A.E Πάνος Σπανέλης. Κεντρικό:Κουντουριώτη 49Γ Μυτιλήνη τηλ:2251043313 fax42853 κιν.6976809252 Αεροδρόμιο:2251061665
    www.europcar-lesvos.com
    info@europcar-lesvos.com
  • Αρχιτέκτων - Μηχανικός

    Διαφήμιση
    Γ. Λίνος & Άννα Λίνου
    Έκδοση οικοδομικών αδειών,τακτοποιήση αυθαιρέτων, ΠΕΑ,Κτηματολόγιο,επισκευές,ανακαινίσεις,πωλήσεις νεόδμητων
    Γυμ. Δαυίδ 21 Μυτιλήνη
    τηλ. 6946140998-6957593484
ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ Μικρές Αγγελίες
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Βρείτε άμεσα αυτό που ζητάτε