ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ separator ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ separator ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Facebook Επικοινωνία
Παρασκευη 26 Απριλιου 2024
Διεύθυνση ΑΡΙΩΝΟΣ 6, ΜΥΤΙΛΗΝΗseparator Τηλέφωνο 22510-25524separator Fax 22510-28741separator Επικοινωνία ef_dimokratis@otenet.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Βιβλιοφάγος

Ημερομηνία9 Σεπτεμβριου 2014
Θεματολογία Μονιμες Στηλες
Αρκτική παγίδα
Αρκτική παγίδα
«Αρκτική παγίδα»
Του Dan Brown
Μετάφραση: Γιώργος Μπαρουξής
Εκδόσεις «Ψυχογιός»
Τιμή:15,50 ευρώ

Ένας δορυφόρος της NASA εντοπίζει ένα απίστευτο εύρημα θαμμένο στους πάγους της Αρκτικής, και η διαστημική υπηρεσία σπεύδει να το ανακηρύξει τη σπουδαιότερη ανακάλυψη του αιώνα. Η επιτυχία αυτή έρχεται σε μια καίρια συγκυρία, όπου η αξιοπιστία της NASA έχει πληγεί από αλλεπάλληλες αποτυχίες, ενώ επηρεάζει βαθύτατα και τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές. Ο Πρόεδρος αποστέλλει την αναλύτρια πληροφοριών Ρέιτσελ Σέξτον για να επιβεβαιώσει τη γνησιότητα της ανακάλυψης. Μαζί με τον διακεκριμένο ωκεανογράφο Μάικλ Τόλαντ και μια ομάδα ειδικών, θα ανακαλύψει μια τρομακτική συνωμοσία, μια τεράστια απάτη, που απειλεί να τινάξει στον αέρα όλα τα επιστημονικά και πολιτικά δεδομένα. Προτού η Ρέιτσελ προλάβει να επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο, εκείνη και ο Μάικλ δέχονται επίθεση από μια ομάδα αδίστακτων εκτελεστών, που θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να κρύψουν την αλήθεια. Μόνη τους ελπίδα για σωτηρία είναι να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την πλεκτάνη. Και θα διαπιστώσουν ότι η αλήθεια είναι η μεγαλύτερη απάτη από όλες.
Από τα άβατο των μυστικών υπηρεσιών και τους διαδρόμους του Λευκού Οίκου έως το παγωμένο τοπίο της Αρκτικής, ο Νταν Μπράουν υπογράφει ίσως το συναρπαστικότερο μυθιστόρημά του, με συνεχείς ανατροπές και δράση που κόβει την ανάσα.

«Το δεύτερο μέρος της νύχτας»
Του Ευσταθιάδη Μίνωα
Εκδόσεις «Ωκεανίδα»
Τιμή: 9.00 ευρώ

Σ ένα απομακρυσμένο χωριό της Γερμανίας, κάποιος άντρας βρίσκεται νεκρός στο κρεβάτι του. Είναι δεμένος και θυμίζει εσταυρωμένο, μεθοδικά σκισμένο στα δύο. Ήταν άνεργος, χωρίς εχθρούς και κανένας δεν φαίνεται να ωφελείται από το θάνατό του. Λίγο αργότερα, κάποιος άλλος άντρας δολοφονείται με τον ίδιο τρόπο στο σπίτι του στο Αμβούργο. Μεταξύ των δύο θυμάτων δεν υπάρχει καμία σχέση, έχουν, όμως, ένα μοναδικό κοινό στοιχείο: μοιράζονται το ίδιο επίθετο. Ακολουθώντας τα ίχνη, ο Ελληνογερμανός ντεντέκτιβ Κρις Πάπας αντί να οδηγηθεί στον ένοχο, χάνεται στην ομίχλη που μόνιμα απλώνεται γύρω από τον τόπο του εγκλήματος. Οι απαντήσεις μοιάζουν να βυθίζονται συνεχώς βαθύτερα μέσα στο δεύτερο μέρος της νύχτας. Εκεί που όλα είναι αληθινά και όλα επιτρέπονται.

«Κροίσος - ο τελευταίος βασιλιάς της Λύδιας, η άνοδος και η πτώση ενός θρυλικού ηγεμόνα»
Συγγραφέας: Λιτς Τιμ
Μετάφραση: Σοφού Σμαράγδα
Εκδόσεις «Κέδρος»
Τιμή:16.60ευρώ

Ένας ηττημένος βασιλιάς στην κορυφή της πυράς. Αυτός που τον νίκησε, ο Πέρσης ηγεμόνας Κύρος, μ ένα νεύμα δίνει εντολή στους φρουρούς, εκείνοι προχωρούν και βάζουν τις αναμμένες δάδες πάνω στο στεγνό ξύλο. Καθώς ο Κροίσος παρακολουθεί τη φωτιά να ανάβει, κάνει έναν απολογισμό της ζωής του. Θυμάται τότε που είχε ρωτήσει τον Αθηναίο φιλόσοφο και νομοθέτη Σόλωνα ποιος ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Ο Κροίσος πίστευε παλιά πως ήταν ο ίδιος. Όλα του τα πλούτη όμως δεν του έφεραν σοφία, δεν προφύλαξαν την οικογένειά του, δεν του χάρισαν ξανά την αγάπη της γυναίκας του, δεν εμπόδισαν τον αφανισμό του στρατού του, ούτε το χαμό του βασιλείου του. Ο ηλικιωμένος φιλόσοφος του είχε δώσει την εξής απάντηση: Mην καλοτυχίζεις κανέναν προτού δεις το τέλος του... Οι πρώτες τολύπες καπνού τυλίγονται σαν θηλιές γύρω από το λαιμό του Κροίσου.Ένα φιλοσοφημένο μυθιστόρημα για το πώς διαμορφώνεται η ανθρώπινη προσωπικότητα, για το πώς ένας άνθρωπος αποκτά την εξουσία και το πώς την ασκεί, για τις εμπειρίες της ανθρωπότητας στον πόλεμο και στην ειρήνη, για την αξία του χρήματος και για τις έννοιες της ελευθερίας, του θάρρους, της φιλίας και της ευτυχίας. Ένα βιβλίο που θέτει πάνω απ όλα το ερώτημα: Τι σημαίνει να διάγεις έναν καλό βίο. Μια εξαιρετική μυθιστορηματική απόδοση της αιματηρής ανόδου και πτώσης ενός θρυλικού ηγεμόνα της Ανατολής, που συνδυάζει την ενδελεχή ιστορική έρευνα με το αφηγηματικό ταλέντο.

«Με λυμένο χειρόφρενο»
Της Μάρτυ Λάμπρου
Εκδόσεις «Κέδρος»
Τιμή: 14.00 ευρώ

Σε όσους τη ρωτούσαν γιατί ακολουθούσε τον πατέρα της στα ταξίδια του με την νταλίκα, «επειδή μου αρέσει να φεύγω από το σπίτι», έλεγε. Η Σώτη γνώριζε από τι δραπέτευε, όχι όμως και τι αναζητούσε. Στα δώδεκά της, πρώτο ταξίδι στην Ιταλία. Μπρίντιζι-Μιλάνο. Αουτοστράντα, παρκίδες, εργοστάσια. Άλλαζε λάστιχο, διάβαζε τους χάρτες, ξενυχτούσε, ξεφόρτωνε μαζί του. Ο μαγικός κόσμος της νταλίκας, ο δρόμος, ένα εργοστάσιο απροσδόκητων εικόνων. Επιστροφή για Ελλάδα. Είκοσι μέρες στο λιμάνι του Μπάρι, νταλικέρηδες, πείνα. Η νταλίκα φορτωμένη, έτοιμη για ένα ακόμη ταξίδι. Αλλά ο πατέρας βαριά άρρωστος. Η Σώτη, στην καμπίνα του οδηγού, κρατά το τιμόνι, συνεχίζει το δρόμο ό, τι κι αν συμβεί.
Ένα μυθιστόρημα ενηλικίωσης μέσα από τις εθνικές οδούς.

«Αιχμάλωτη του πόθου μου»
Της Johanna Lindsey
Μετάφραση: Σοφία Τάπα
Τιμή: 13.40 ευρώ

Η Nο1 μπεστ σέλερ συγγραφέας στις λίστες των New York Times Johanna Lindsey ξεδιπλώνει μια καταπληκτική περιπέτεια στον πολυτάραχο κόσμο των βασιλείων της Ευρώπης, όπου μια πανέμορφη κληρονόμος θα καταλήξει από δικό της λάθος αιχμάλωτη στις ερωτικές επιθυμίες ενός γοητευτικού ιππότη.
Η όμορφη και δυναμική Ροβίνα Μπελέμ ήξερε ότι έπρεπε να γεννήσει έναν κληρονόμο προκειμένου να κατευνάσει τον αδίστακτο ετεροθαλή αδελφό της Γκίλμπερτ Ντιάμπρε. Όταν ο υπέργηρος σύζυγος που της είχε βρει ο Γκίλμπερτ έπεσε νεκρός τη νύχτα του γάμου τους, μονάχα μία λύση απέμενε να πιάσει αιχμάλωτο έναν αρρενωπό άντρα και να τον αναγκάσει να υποκύψει στις ερωτικές προτάσεις της. Αλλά η Ροβίνα ανακάλυψε ότι ο αιχμάλωτός της, ο υπέροχος Γουόρικ ντε Σαβίλ, ήταν κάτι παραπάνω από αυτό που εκείνη περίμενε.
Ορκισμένος να αντισταθεί μα προδομένος από τον ίδιο του τον πόθο, ο Γουόρικ μέθυσε από τα ζαφειρένια μάτια και την αισθησιακή ομορφιά της Ροβίνα. Παράλληλα, όμως, σχεδίαζε την εκδίκηση που της άξιζε, προσμένοντας ανυπόμονα την ώρα και τη στιγμή που εκείνη από θύτης θα γινόταν ανυπεράσπιστο θύμα και δική του αιχμάλωτη και θα την υπέβαλλε στα ίδια παθιασμένα βασανιστήρια και στην ανείπωτη έκσταση που είχε υπομείνει κι εκείνος.

«Στα τέσσερα σηεία του ορίζοντα»
Της Ανδρεΐδου Χαράς
Εκδόσεις: «Λιβάνης»
Τιμή: 15,00ευρώ

«Αναγκαίες αυταπάτες! Αυτό ήταν η σχέση μας.
Μια δική μου αυταπάτη, μια δική του αυταπάτη, ο καθένας για τους λόγους του, ο καθένας με τους σκοπούς του. Είχαμε ανάγκη και οι δυο να υπάρχει αυτή η σχέση στη ζωή μας, με όποια αυταπάτη κι αν την έντυνε ο καθένας».Τέσσερις άνθρωποι, δυο γυναίκες και δυο άνδρες, σε τρεις παράλληλες σχέσεις μεταξύ τους, εν γνώσει τους. Κανείς τους δεν είναι το μοναδικό πρόσωπο στην ερωτική ζωή του συντρόφου του, εν γνώσει του. Κανείς τους δε δεσμεύεται από όρκους αιώνιας αγάπης, οικογενειακές υποχρεώσεις, παιδιά. Κι όμως, αποδέχονται όλοι τους από την αρχή αυτή την παράξενη πραγματικότητα και συνεχίζουν. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους, σχέσεις βγαλμένες από την εποχή της αθωότητας, ανάγκες που δεν μπορούν να καλυφθούν από ένα μόνο πρόσωπο, πόλεμοι εσωτερικοί που δεν οδηγούν πουθενά. O καθένας με τους δικούς του τρόπους, με τη σιωπή, με τη φωνή, με την απόλυτη πίστη, με την πεισματική άρνηση, με τη χειραγώγηση. Ένα γαϊτανάκι, ένα ντόμινο, ένα κουβάρι αξεδιάλυτο σχέσεων. Πώς διαχειρίζεται ο καθένας τους αυτές τις σχέσεις, αυτή τη μη αποκλειστικότητα; Πώς αντιμετωπίζει το σύντροφο, πώς στέκεται απέναντι από τον ή την αντίζηλο; Πώς σηκώνει το βάρος των επιλογών του, πώς αντέχει το μοίρασμα εκεί που το μόνο που ουσιαστικά θέλει, το μόνο που λαχταρά είναι η ξεκάθαρη αποκλειστικότητα; Τέσσερις άνθρωποι, τόσο διαφορετικοί σαν να κοιτά ο καθένας σε διαφορετικό από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Κι όμως, με το ίδιο τελικά ζητούμενο για όλους: τη ζεστασιά της αγάπης.
«Άραγε ποιος θα χαρεί περισσότερο, ποιος θα πονέσει λιγότερο; Ποιος θα βγει στο τέλος περισσότερο κερδισμένος;»
Τα κορμιά θυμούνται, δεν ξεχνούν. Και τα δικά τους κορμιά θυμήθηκαν, ξαφνιάστηκαν από την ένταση της μνήμης, χάρηκαν που βρήκαν ξανά παλιά μονοπάτια αγαπημένα, ρίγησαν από ευχαρίστηση, πλημμύρισαν από νοσταλγία, λαχάνιασαν από την ένταση που δεν μπορούσε να χωρέσει πουθενά, δεν έφταναν τα αγγίγματα και τα φιλιά και τα λόγια και τ ακούσματα να χωρέσουν την ένταση, δεν έφταναν τα κορμιά. Έκλαψαν από ανακούφιση σαν να γύρισαν σπίτι έπειτα από χρόνια στην ξενιτιά, παραδόθηκαν στο τέλος στη γλύκα την ανείπωτη της τρυφερής αγκαλιάς, της αγκαλιάς του δικού σου ανθρώπου, του αγαπημένου, του κοντινού ή του μοναδικού.
«Σε θυμάμαι», της ψιθυρίζει.
«Κι εγώ σε θυμάμαι».

«Ήρωας»
Της Μπερν Ρόντα
Εκδόσεις «Λιβάνη»
Τιμή: 15,55ευρώ

Φανταστείτε να υπήρχε ένας χάρτης που να σας έδειχνε πώς, από εδώ που είστε τώρα, πορείτε να κατακτήσετε την πιο καταπληκτική, πλούσια, γεάτη και συναρπαστική ζωή που ονειρευτήκατε ποτέ. Φανταστείτε πως ο χάρτης αυτός σας καθοδηγεί βήα προς βήα στη διαδροή που πρέπει να ακολουθήσετε για τη ζωή που επιθυείτε.
Φανταστείτε ότι όχι όνο σας υποδεικνύει πώς να συνειδητοποιήσετε το εγαλύτερο όνειρό σας, πώς να βρίσκετε το δρόο έσα από τα επόδια που συναντάτε, πώς να υπερνικάτε τις αναποδιές και να αψηφάτε τις προκλήσεις, αλλά ταυτόχρονα σας αποδεικνύει και ότι διαθέτετε ήδη όλες αυτές τις ισχυρές ικανότητες και αρετές που χρειάζεστε για να τερατίσετε νικητές στο ταξίδι σας. Αυτή τη στιγή κρατάτε στα χέρια σας αυτό το χάρτη. Είναι ο χάρτης της ζωής σας - είναι ο χάρτης ε προορισό τη εγαλειότητα. Δώδεκα από τους πιο επιτυχηένους ανθρώπους στον κόσο ας ακολούθησαν τις οδηγίες του χάρτη και οιράζονται αζί ας τις, εκ πρώτης όψεως, απίθανες διαδροές τους. Μας αποκαλύπτουν ότι όλοι έχουε γεννηθεί ε τα αναγκαία εφόδια για να εκπληρώσουε το εγαλύτερο όνειρό ας και ότι όνο έτσι πορούε να φέρουε σε πέρας την αποστολή ας στη Γη, να βρούε τη διαρκή ευτυχία και να αλλάξουε κυριολεκτικά τον κόσο.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκεστε κι εσείς εδώ στη Γη.
Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένας ήρωας.

«Μουσικόν λειμωνάριον
των ακολουθιών των εν τη νήσω Λέσβω
διαλαμψάντων αγίων»
Από την Ι.Μ. Μυτιλήνης

Από την Ιερά Μητρόπολη Μυτιλήνης εκδόθηκε το Δεκέμβριο του 1913 αφιερωματικός τόμος Εκκλησιαστικής Μουσικής (Βυζαντινής) με τίτλο: «ΜΟΥΣΙΚΟΝ ΛΕΙΜΩΝΑΡΙΟΝ
ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝ ΤΗ ΝΗΣΩ ΛΕΣΒΩ ΔΙΑΛΑΜΨΑΝΤΩΝ ΑΓΙΩΝ»
Πρόκειται για αφιερωματική έκδοση ενταγμένη στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Λέσβου στις 8 Νοεμβρίου του 1912.
Τις 45 Ακολουθίες από τη νεότερη και βελτιωμένη μορφή του «Λεσβιακού Μηναίου» μελοποίησαν 23 Σύγχρονοι Ιεροψάλτες και Μουσικοδιδάσκαλοι. Σύνολο σελίδων: 586
Το έργο περιλαμβάνει τα Δοξαστικά των Εσπερίων όλου του έτους, τα τροπάρια της Λιτής, τα Δοξαστικά των Αποστίχων, τα Ιδιόμελα του Ν΄ Ψαλμού και τα Δοξαστικά των Αίνων.
Για τον εμπλουτισμό του και για να καταστεί περισσότερο χρήσιμο, το έργο συμπληρώθηκε με την προσθήκη ανέκδοτων μελοποιήσεων, παλαιών και νέων μελοποιών από την πρώτη έκδοση του Λεσβιακού Μηναίου, καθώς και από ανέκδοτα μέλη ονομαστών Λεσβίων Ιεροψαλτών και Μουσικοδιδασκάλων. Τέλος, προστίθενται μέλη από την ακολουθία της θείας Λειτουργίας, έργα και αυτά σπουδαίων Λεσβίων Μελοποιών, Μουσικοδιδασκάλων και Ιεροψαλτών.
Περιλαμβάνει ακόμη έργα των Καλλινίκου Ιερομονάχου του Λεσβίου (αρχές 19ου αιών.-1841), Σίμωνος Αβαγιανού (+1839), Νικολάου Παπαγεωργίου (τέλος 19ου αιών.-1945), Γεωργίου Κρητικού (τέλη 19ου αιών.-1969), Μιχαήλ Καρύκα (1908-1977), Παρασκευά Μπουραντά (δραστηρ. Περί το 1910) και Θεοδώρου Μανιάτη (1924-1999).
Την επιμέλεια της έκδοσης ανέλαβε ο Θεοφάνης Αντ. Σουλακέλλης που είχε και την πρωτοβουλία για τη μελοποίηση των μελών από τις ακολουθίες.

Ιστορία του Λεσβιακού Αθλητισμού
Μέρος Α
Του Στέλιου Σαμαρά

To βιβλίο τούτο, ντοκουμέντο της ιστορίας του Λεσβιακού Αθλητισμού, δεν ακολουθεί τα καλούπια της συνήθους περιγραφής των ημερομηνιακών και αριθμητικών αθλητικών σημειώσεων.
Είναι μια αθλητική, και όχι μόνο, ιστορία του τόπου μας που καταγράφεται μέσα από τις αληθινές και ψυχικές καταθέσεις πραγματικών ηρώων του Λεσβιακού αθλητισμού, δίνοντας έτσι μια ψυχική ευφορία στον αναγνώστη, απ' αυτή της αριθμητικής καταμέτρησης ως συνήθως γίνεται.
Για τους παλαιότερους σήμερα συνοδοιπόρους των ηρώων μας, όλες αυτές οι θύμησες θα γεμίσουν τις ψυχές τους από ομορφιές σπάνιες στα σημερινά αθλητικά δρώμενα.
Για τους νεότερους επίδοξους αθλητές μας, θα είναι ένας πραγματικός μπούσουλας στο δρόμο για τη συνάντησή τους με την πραγματική έννοια του αθλητισμού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Τελευταίες ειδήσεις
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Resource id #8
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Μέλος
Εξώφυλλο
> <
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε. ΑΡΩΝΗΣ
    Holter πίεσης και ρυθμού
    Δοκιμασία κοπώσεως Φορητός υπέρηχος
    Μυτιλήνη Βουρνάζων 2 τηλ.2251302311
    Γέρα:Παπάδος τηλ.22510-83600
    aroniskos@gmail.com

    Φυσικοθεραπεύτρια Manual Therapist

    Διαφήμιση
    Σταυρουλάκη-Γαλάτη Ιφιγένεια
    Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης-PAMP
    Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ
    Ασκληπιού 39 Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνη
    τηλ. 22510-54898- 6977957180
  • ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΜΑΛΛΙΑΣ

    Διαφήμιση
    ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
    Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
    Καλλιπόλεως 3,Νέα Σμύρνη, τηλ:210-9320215
    Καβέτσου 10, Μυτιλήνη, τηλ: 2251038065

    Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

    Διαφήμιση
    Έλενα Μπούμπα
    Στρατιωτικός Ιατρός
    Διδ.Παν.Αθηνών
    Διπλωματούχος Ευρ.Ακαδημίας
    Πάρνηθας 95-97 Αχαρναί
    2102467085 & 6938502258
    email- elenboumpa@gmail.com
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.ΜΙΧΑΛΗΣ
    Πτυχιούχος Παν. Αθηνών
    Καβέτσου 32-Μυτιλήνη
    τηλ. 22510 43377
    Καρατζά 10-Μύρινα Λήμνου
    22540 26652- κιν.6974117849

    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΠΑΠΙΟΜΥΤΗΣ
    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
    ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32
    ΤΗΛ:22510-55711
    ΚΙΝ:6942405440
  • ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ε. ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΛΗΣ
    θυρεοειδής Σακχαρώδης Διαβήτης 1,2&Κυήσεως
    Οστεοπόρωση Διαταραχές Έμμηνου Ρύσεως
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32 ΜΥΤΙΛΗΝΗ & ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ
    22510-43366 6972332594

    Book and Art

    Διαφήμιση
    ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
    Βάλια Μπαρμπατιώτη
    Κομνηνάκη 5 Μυτιλήνη
    τηλ:22510-37961
    www.facebook.com/Book.and.Art.Mytilini
  • ψαράδικο

    Διαφήμιση
    ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ
    Μαγειρευτά- Θαλασσινά φαγητά -σαλάτες- ψαρόσουπες -ψαρομεζέδες στη λαδόκολλα
    Ψητά & Τηγανιτά κατόπιν παραγγελίας
    τηλ. 22510 34333

    ΠΤΗΝΟ-ΦΑΡΜΑ ΓΕΡΑΣ

    Διαφήμιση
    Γαζής Χαράλαμπος
    Γεωπόνος ΤΕ
    Κότες-κοκόρια-χήνες-γαλοπούλες-πάπιες-αυγά ελευθέρας βοσκής
    τηλ.: 6946167995
  • Αυγοπωλείο Χατζέλη

    Διαφήμιση
    Αυγά και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα
    Κατάστημα στο πάρκινγκ Μυτιλήνη
    Οδυσσέα Ελύτη 20
    τηλ.2251306790

    Κάβα Κουτσουραδή

    Διαφήμιση
    Κάβα ποτών στη Μυτιλήνη. Είμαστε κοντά σας από το 1986
    Ικαρίας 6, Μυτιλήνη, 81100
    Τηλ. 2251022213
  • Μεζεδοπωλείο- Ουζερί

    Διαφήμιση
    "Απάγκιο"
    Εξαιρετικά σπιτικά φαγητά- Λεσβιακά τοπικά προϊόντα
    οικονομικές τιμές-Ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο
    τηλ. 22510 20797

    Elysion Hotel

    Διαφήμιση
    Elysion Hotel – Ξενοδοχείο γάμου
    Διεύθυνση: Νεάπολη Μυτιλήνης
    Τηλέφωνο: 2251 061531-2
    Fax:22510 61294
    Website: www.elysion.gr
  • ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

    Διαφήμιση
    ΠΤΥΧ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
    ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
    ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
    ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ21&ΟΔ.ΕΛΥΤΗ 1ος ΟΡΟΦΟΣ
    ΤΗΛ:2251022255/6945353105
    email:nprot@yahoo.gr

    Europcar

    Διαφήμιση
    AUTO MOTO LESVOS A.E Πάνος Σπανέλης. Κεντρικό:Κουντουριώτη 49Γ Μυτιλήνη τηλ:2251043313 fax42853 κιν.6976809252 Αεροδρόμιο:2251061665
    www.europcar-lesvos.com
    info@europcar-lesvos.com
  • Αρχιτέκτων - Μηχανικός

    Διαφήμιση
    Γ. Λίνος & Άννα Λίνου
    Έκδοση οικοδομικών αδειών,τακτοποιήση αυθαιρέτων, ΠΕΑ,Κτηματολόγιο,επισκευές,ανακαινίσεις,πωλήσεις νεόδμητων
    Γυμ. Δαυίδ 21 Μυτιλήνη
    τηλ. 6946140998-6957593484
ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ Μικρές Αγγελίες
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Βρείτε άμεσα αυτό που ζητάτε