ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ separator ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ separator ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Facebook Επικοινωνία
Πεμπτη 25 Απριλιου 2024
Διεύθυνση ΑΡΙΩΝΟΣ 6, ΜΥΤΙΛΗΝΗseparator Τηλέφωνο 22510-25524separator Fax 22510-28741separator Επικοινωνία ef_dimokratis@otenet.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ημερομηνία17 Σεπτεμβριου 2014
Θεματολογία Αθλητικα
ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΟΛΩΝ
ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΟΛΩΝ
ΚΑΛΛΟΝΗ

Αν και έχουν περάσει δύο 24ωρα από τη μεγάλη νίκη της Καλλονής απέναντι στον Παναθηναϊκό το βράδυ της περασμένης Κυριακής, η χαρά στο στρατόπεδο της ομάδας είναι έκδηλη. Το ξεκίνημα της ομάδας είναι ιδανικό, αφού φάνηκε καθαρά ότι η ισοπαλία στην Τούμπα δεν ήταν πυροτέχνημα, αλλά ούτε και η νίκη στη συνέχεια με τον Εργοτέλη. Πρόκειται για τεράστιες νίκες, ειδικά αυτή με τον Παναθηναϊκό, που αποδεικνύουν τις φετινές τρομερές δυνατότητες που έχει η ομάδα, στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα στους επόμενους αντιπάλους που θα έρθουν στο νησί.
Μάλιστα και ο Γ. Ματζουράκης απαντώντας στην ερώτηση αν η φετινή Καλλονή διαφέρει από την περσινή, τόνισε ότι ο ερχομός στη φυσική της έδρα με τον κόσμο στο πλευρό της και το υλικό που υπάρχει, κάνουν τη διαφορά τώρα. Ο πολύπειρος προπονητής δεν ξέχασε να αφιερώσει τη νίκη στον υπέροχο κόσμο, που φώναξε και χειροκρότησε τους παίκτες, όπως και στον πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη, ευχαριστώντας τον για τη συμβολή του στην ομάδα.
Αναμφίβολα, όμως, αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο μεγάλος Λεοζίνιο, με το καταπληκτικό του τέρμα, το οποίο έμελλε να κρατηθεί μέχρι το τέλος, αλλά και το δοκάρι του λίγο αργότερα. Ο Βραζιλιάνος μπήκε από χθες στην ψηφοφορία που λήγει σήμερα μαζί με άλλους δύο, τον Π. Μητρόπουλο και το Μαζουάκου, ως πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής και δεν αποκλείεται ο «Λεο» να ψηφιστεί ο καλύτερος.
Όσον αφορά τον παίκτη για το Best goal, υποψήφιοι είναι οι Ντομίνγκες, Ντομίτρου και Ίλιτς.
ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΜΑΣ
Ως αλλαγή αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά ο Γιώργος Χωριανόπουλος, περνώντας στη θέση του τραυματία Ραούλ Γιορέντε. Ο έμπειρος πλάγιος αμυντικός μαζί με τους συμπαίκτες του τα έδωσε όλα, τη στιγμή που ο αντίπαλος πίεζε για την ισοφάριση, αλλά δεν λύγισε τρώγοντας σίδερα.
Ο ίδιος μετά το τέλος της αναμέτρησης, χαρακτήρισε μεγάλη και ιστορική τη νίκη της ομάδας του, καθώς οι κόποι ανταμείβονται.
«Θεωρώ ότι ήταν μια νίκη που αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών και των αγώνων τόσων χρόνων της διοίκησης της ομάδας, του τεχνικού τιμ, όλων των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν αυτή την ομάδα. Αυτό, βέβαια, σε καθαρά θεωρητικό στοιχείο γιατί στην πραγματικότητα και ρεαλιστικά αν το δούμε, ήταν μια τρομερά σημαντική νίκη, που μας δίνει τρεις βαθμούς και συμπληρώνουμε επτά, σε τρία παιχνίδια στη Σούπερ Λίγκα φέτος, που θεωρώ ότι και ο πιο αισιόδοξος οπαδός φίλος της ομάδας, δεν θα το πίστευε. Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο για τη συμπαράστασή του. Τον ευχαριστούμε πολύ! Μαζί του θα γευτούμε και τις υπόλοιπες νίκες που θα έρθουν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χωριανόπουλος.
ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Η προετοιμασία της Καλλονής για το αμέσως επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα ξεκίνησε χθες, με τον Ματζουράκη να συγχαίρει για ακόμη μια φορά τους παίκτες του, για τη σπουδαία νίκη που κατέκτησαν το βράδυ της Κυριακής.
Αναμένει, όμως, με αγωνία, να δει σε τι κατάσταση θα βρίσκονται δύο από τους διακριθέντες παίκτες του, ο Πολ Κεϊτά και ο Ραούλ Γιορέντε, οι οποίοι αποχώρησαν λόγω τραυματισμού και ήδη υποβάλλονται σε θεραπεία, για να τον ξεπεράσουν και να μπορέσουν να αγωνιστούν στην Τρίπολη. Ο Κεϊτά δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα στον προσαγωγό, αν και αυτό θα το κρίνει το ιατρικό επιτελείο, ενώ ο Ισπανός έχει χτύπημα στο πόδι και η σημερινή μέρα θα είναι καθοριστική. Επίσης, ο Μανούσος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και πλέον αναζητείται ο αντικαταστάτης του, με το Χρήστο Μίνγκα να φέρεται ο επικρατέστερος.
Τέλος, με ικανοποίηση είδαν την κλήρωση οι άνθρωποι της Καλλονής, αφού η πρόκριση στις 16 ομάδες του θεσμού μπορεί να φέρει μια μεγάλη και εμπορική ομάδα στο δρόμο τους.
ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Πλατανιάς, που κέρδισε εκτός τον Εργοτέλη με 3-0, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να κάνει ποδαρικό με το αριστερό, αφού η ομάδα του παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και μέτρησε την τρίτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα.
Μετά τον Ισπανό Χουάν Φεράντο που απομακρύνθηκε από τον πάγκο του Εργοτέλη μετά την ήττα με την Καλλονή και ο Σάκης Τσιώλης πλήρωσε το μάρμαρο, του όχι και τόσο καλού ξεκινήματος στο πρωτάθλημα. Ο Τσιώλης έμεινε στον πάγκο για έναν μόνο αγωνιστικό μήνα. Πιθανός αντικαταστάτης του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τέως ομάδα του, εκτός και αν ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Πανόπουλος, έχει άλλα σχέδια στα σκαριά.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ
ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΧΑΪΚΗ
Απλός θεατής ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής ο Αιολικός, κάνοντας το ρεπό του, όμως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των παικτών του αρχίζουν την Κυριακή, με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Αχαϊκή.
Το μυαλό και η σκέψη όλων στρέφεται μόνο στον αντίπαλο, που δεν ξεγελά σε καμία στιγμή το εντός έδρας ισόπαλο αποτέλεσμα που έφερε με τον Ερμή Κυβερίου.
Πρόθεση και στόχος παικτών και τεχνικής ηγεσίας, είναι η καλή εμφάνιση και η νίκη κόντρα στους Αχαιούς, μπροστά στο κοινό τους και προς αυτή την κατεύθυνση στρέφονται.
«Ο Αιολικός είναι έτοιμος, όπως υποστηρίζει και ο προπονητής Βαγγέλης Γούτης, η προετοιμασία κύλησε με τους καλύτερους οιωνούς, η ομάδα στα λίγα φιλικά έδειξε πρόσωπο και χαρακτήρα και η χρονιά μπαίνει δυνατά για όλους. Δεν είναι μυστικό ότι οι παίκτες διψάν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, να κατακτήσουν νίκες και στο τέλος να φθάσουν στο μεγάλο στόχο που έχουν θέσει.
Η πρεμιέρα δεν έδειξε πολύ την εικόνα των βασικών υποψηφίων για την πρώτη θέση, αν εξαιρέσουμε τις νίκες του Παναργειακού, της Ελευσίνας και της Καλαμάτας. Σίγουρα είναι νωρίς ακόμη για σχόλια, αλλά αυτός που τρομάζει λίγο είναι ο Παναργειακός βάσει των μεταγραφών που έκανε, αλλά και πάλι δεν μπορείς να κάνεις υπολογισμούς αν δεν διανύσουμε κάποιες αγωνιστικές. Το τέλος του πρώτου γύρου θα αποδείξει εν πολλοίς αν τα προγνωστικά θα επαληθευτούν. Για την ώρα, μάχη και τίποτα περισσότερο».
Αγωνιστικά προβλήματα για το Β. Γούτη δεν υπάρχουν για την ώρα, ενώ χθες ο Αιολικός θα έπαιζε φιλικό στον Παπάδο με την Αν/ση Γέρας, η οποία δείχνει αρκετά ενισχυμένη και δυνατή, όπου ο τεχνικός του Αιολικού προφανώς θα άνοιγε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα της Κυριακής. Ρεπορτάζ στο αυριανό μας φύλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Τελευταίες ειδήσεις
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Resource id #8
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Μέλος
Εξώφυλλο
> <
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε. ΑΡΩΝΗΣ
    Holter πίεσης και ρυθμού
    Δοκιμασία κοπώσεως Φορητός υπέρηχος
    Μυτιλήνη Βουρνάζων 2 τηλ.2251302311
    Γέρα:Παπάδος τηλ.22510-83600
    aroniskos@gmail.com

    Φυσικοθεραπεύτρια Manual Therapist

    Διαφήμιση
    Σταυρουλάκη-Γαλάτη Ιφιγένεια
    Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης-PAMP
    Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ
    Ασκληπιού 39 Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνη
    τηλ. 22510-54898- 6977957180
  • ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΜΑΛΛΙΑΣ

    Διαφήμιση
    ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
    Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
    Καλλιπόλεως 3,Νέα Σμύρνη, τηλ:210-9320215
    Καβέτσου 10, Μυτιλήνη, τηλ: 2251038065

    Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

    Διαφήμιση
    Έλενα Μπούμπα
    Στρατιωτικός Ιατρός
    Διδ.Παν.Αθηνών
    Διπλωματούχος Ευρ.Ακαδημίας
    Πάρνηθας 95-97 Αχαρναί
    2102467085 & 6938502258
    email- elenboumpa@gmail.com
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.ΜΙΧΑΛΗΣ
    Πτυχιούχος Παν. Αθηνών
    Καβέτσου 32-Μυτιλήνη
    τηλ. 22510 43377
    Καρατζά 10-Μύρινα Λήμνου
    22540 26652- κιν.6974117849

    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΠΑΠΙΟΜΥΤΗΣ
    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
    ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32
    ΤΗΛ:22510-55711
    ΚΙΝ:6942405440
  • ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ε. ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΛΗΣ
    θυρεοειδής Σακχαρώδης Διαβήτης 1,2&Κυήσεως
    Οστεοπόρωση Διαταραχές Έμμηνου Ρύσεως
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32 ΜΥΤΙΛΗΝΗ & ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ
    22510-43366 6972332594

    Book and Art

    Διαφήμιση
    ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
    Βάλια Μπαρμπατιώτη
    Κομνηνάκη 5 Μυτιλήνη
    τηλ:22510-37961
    www.facebook.com/Book.and.Art.Mytilini
  • ψαράδικο

    Διαφήμιση
    ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ
    Μαγειρευτά- Θαλασσινά φαγητά -σαλάτες- ψαρόσουπες -ψαρομεζέδες στη λαδόκολλα
    Ψητά & Τηγανιτά κατόπιν παραγγελίας
    τηλ. 22510 34333

    ΠΤΗΝΟ-ΦΑΡΜΑ ΓΕΡΑΣ

    Διαφήμιση
    Γαζής Χαράλαμπος
    Γεωπόνος ΤΕ
    Κότες-κοκόρια-χήνες-γαλοπούλες-πάπιες-αυγά ελευθέρας βοσκής
    τηλ.: 6946167995
  • Αυγοπωλείο Χατζέλη

    Διαφήμιση
    Αυγά και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα
    Κατάστημα στο πάρκινγκ Μυτιλήνη
    Οδυσσέα Ελύτη 20
    τηλ.2251306790

    Κάβα Κουτσουραδή

    Διαφήμιση
    Κάβα ποτών στη Μυτιλήνη. Είμαστε κοντά σας από το 1986
    Ικαρίας 6, Μυτιλήνη, 81100
    Τηλ. 2251022213
  • Μεζεδοπωλείο- Ουζερί

    Διαφήμιση
    "Απάγκιο"
    Εξαιρετικά σπιτικά φαγητά- Λεσβιακά τοπικά προϊόντα
    οικονομικές τιμές-Ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο
    τηλ. 22510 20797

    Elysion Hotel

    Διαφήμιση
    Elysion Hotel – Ξενοδοχείο γάμου
    Διεύθυνση: Νεάπολη Μυτιλήνης
    Τηλέφωνο: 2251 061531-2
    Fax:22510 61294
    Website: www.elysion.gr
  • ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

    Διαφήμιση
    ΠΤΥΧ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
    ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
    ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
    ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ21&ΟΔ.ΕΛΥΤΗ 1ος ΟΡΟΦΟΣ
    ΤΗΛ:2251022255/6945353105
    email:nprot@yahoo.gr

    Europcar

    Διαφήμιση
    AUTO MOTO LESVOS A.E Πάνος Σπανέλης. Κεντρικό:Κουντουριώτη 49Γ Μυτιλήνη τηλ:2251043313 fax42853 κιν.6976809252 Αεροδρόμιο:2251061665
    www.europcar-lesvos.com
    info@europcar-lesvos.com
  • Αρχιτέκτων - Μηχανικός

    Διαφήμιση
    Γ. Λίνος & Άννα Λίνου
    Έκδοση οικοδομικών αδειών,τακτοποιήση αυθαιρέτων, ΠΕΑ,Κτηματολόγιο,επισκευές,ανακαινίσεις,πωλήσεις νεόδμητων
    Γυμ. Δαυίδ 21 Μυτιλήνη
    τηλ. 6946140998-6957593484
ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ Μικρές Αγγελίες
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Βρείτε άμεσα αυτό που ζητάτε