ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ separator ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ separator ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Facebook Επικοινωνία
Τριτη 23 Απριλιου 2024
Διεύθυνση ΑΡΙΩΝΟΣ 6, ΜΥΤΙΛΗΝΗseparator Τηλέφωνο 22510-25524separator Fax 22510-28741separator Επικοινωνία ef_dimokratis@otenet.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ημερομηνία23 Σεπτεμβριου 2014
Θεματολογία Αθλητικα
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. - ΚΑΛΛΟΝΗ 1 - 0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. - ΚΑΛΛΟΝΗ 1 - 0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. - ΚΑΛΛΟΝΗ 1 - 0
Πρώτη ήττα στην Τρίπολη, χωρίς η εμφάνιση να είναι η αναμενόμενη. Κλασική ευκαιρία ο Κύπρου, στο φινάλε χέρι πέναλτι (Ζησόπουλος) για την Καλλονή στην περιοχή, θεωρήθηκε ακούσιο από το διαιτητή.
Σκόρερ ο Μάσα στο 3.

ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΣΕΡΙ ΤΗΣ
Στην Τρίπολη έσπασε το αήττητο της Καλλονής, με τον Αστέρα να παίζει με τη φωτιά με το εύθραυστο 1-0, αλλά στο τέλος να μην καίγεται. Οι γηπεδούχοι, λίγες μόλις μέρες μετά την ισοπαλία με την Μπεσίκτας στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, χάρη στο τέρμα του Μάσα μόλις στο 3ο λεπτό και ανέβηκε στην 6η θέση με 6 βαθμούς, ενώ αντίστοιχα η ΑΕΛ Καλλονής έμεινε στην 3η θέση με έναν πόντο περισσότερο.
Πολύ δυναμικά ξεκίνησε την αναμέτρηση στο «Θ. Κολοκοτρώνης» ο Αστέρας Τρίπολης, μια και με ώθηση από την ισοπαλία στην Κωνσταντινούπολη άνοιξε το σκορ μόλις στο 3, με δράστη τον Μάσα. Ο Αργεντίνος πήρε την μπαλιά από τον Λούι, με κεφαλιά πέρασε και τον Χογκ και σε κενή εστία έκανε εύκολα το 1-0.
Αντέδρασε η Καλλονή στη συνέχεια, αναζήτησε την ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Αντέγιο στο 8 πέρασε άουτ και η συνέχεια ήταν για τους γηπεδούχους. Στο 10 ο Μάσα δεν κατάφερε να νικήσει τον Χογκ για το 2-0, ενώ το σουτ του Μπαντιμπανγκά στο 15 πέρασε άουτ, κατάληξη που είχε και η προσπάθεια του Πάρα, πέντε λεπτά αργότερα.
ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΗ
Με το εις βάρος της 1-0 από το ημίχρονο, η Καλλονή προσπάθησε να επιβάλλει λίγο το ρυθμό στο παιχνίδι, αλλά και πάλι είχε προβλήματα. Ο Ματζουράκης αναγκάστηκε να ανακατέψει την τράπουλα κάνοντας συνάμα και αλλαγές, αλλά ο Αστέρας ήταν αυτός που κρατούσε το προβάδισμα και ήθελε να απειλήσει την εστία του Χογκ. Στο 50 ο Αναστασιάδης πρόλαβε τον Πάρα πριν κάνει την προβολή και πέντε λεπτά αργότερα η ΑΕΛΚ είχε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, αλλά ο Χουάνμα δεν κατάφερε να κάνει σωστά το τελείωμα, έπειτα από πάσα του Ναβάρο.
Η είσοδος του Θεοδόση Κύπρου στο παιχνίδι θα μπορούσε να είχε επιφέρει γκολ στους νησιώτες στο 88, όταν ο παίκτης της Καλλονής από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε ψηλά σε γύρισμα της μπάλας από τον Καμαρά στην τελευταία φάση του αγώνα και κάπου εκεί το παιχνίδι έλαβε τέλος.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Σανκαρέ (23 λ.τρ. Ζησόπουλος), Μουνάφο, Τιέ Μπι, Μάσα, Πάρα, Ρόλε (82 Φερνάντες), Μπαντιμπανγκά (46 Γιαννιώτας).
ΑΕΛ Καλλονής (Ματζουράκης): Χογκ, Βαλιός, Αντιέγιο, Αναστασιάδης, Πιπίνης (46 Καμαρά), Γιορέντε (74 Μίνγκας), Ναβάρο, Καλτσάς, Χουάνμα, Λεοζίνιο (74 Κύπρου), Κεϊτά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ
Απογοητευμένος από την εικόνα που έδειξε η Καλλονή, εμφανίστηκε με δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάννης Ματζουράκης.
Ο έμπειρος τεχνικός είχε πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι δεν παρουσίασαν καλή εικόνα, όπως στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πριν μία εβδομάδα.
«Είναι αλήθεια ότι στο μεγαλύτερο διάστημα δεν ζητήσαμε τίποτα, αλλά κάναμε ευκαιρίες με τον Χουάνμα και τον Κύπρου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι διεκδικήσαμε κάτι από το παιχνίδι».
Από τη μεριά του, ο Χρήστος Μίνγκας που πέρασε ως αλλαγή για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, είπε:
«Πιστεύω επειδή είδα το παιχνίδι από τον πάγκο και το παρακολουθούσα, δικαιούμασταν ένα πόντο. Δεχτήκαμε ένα γκολ πολύ γρήγορα. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, κάναμε κάποιες ευκαιρίες και μπορούσαμε να πάρουμε ένα πόντο».
Όσο για το Στρατή Βαλιό, που ο προπονητής του εμπιστεύτηκε στο κέντρο της άμυνας, επισήμανε:
«Ξέραμε από την αρχή ότι είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ και αυτό νομίζω ήταν καθοριστικό για τη συνέχεια. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί σήμερα. Από αυτά που μας είπε ο προπονητής, δεν κάναμε τίποτα».
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ξάνθη-Λεβαδιακός 2-0
Όφη-Ατρόμητος 1-0
Ολυμπιακός-Βέροια 3-0
Αστέρας Τρ.-ΑΕΛΚ 1-0
Κέρκυρα- Γιάννενα 2-0
Πανθρακικός-Πανιώνιος 1-0
Νίκη Β.-Εργοτέλης 1-4
Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 2-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Ολυμπιακός 10 10-2
2.Βέροια 9 6-6
3.ΠΑΟΚ 7 8-1
4.Κέρκυρα 7 5-3
5.Καλλονή 7 4-2
6.Ατρόμητος 7 2-1
7.Παναθηναϊκός 7 6-4
8.Πανιώνιος 6 5-5
9.Αστέρας Τρ. 6 5-6
10.ΟΦΗ 6 2-4
11.Ξάνθη 5 6-5
12.ΠΑΣ Γιάννινα 5 6-6
13.Πανθρακικός 5 4-4
14.Πλατανιάς 3 3-5
15.Εργοτέλης 3 5-8
16.Παναιτωλικός 2 1-2
17.Νίκη Βόλου 2 2-11

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ Κ20
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. - ΚΑΛΛΟΝΗ 1 - 0
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΤΥΧΗ
Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, η Καλλονή έδειξε καλύτερο πρόσωπο στην Τρίπολη, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague ΟΠΑΠ Νέων 2014 -2015.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, με την Καλλονή να υπερτερεί σε κατοχή, αλλά να μην γεύεται τη χαρά του γκολ.
Στο β ημίχρονο η ατυχία σημάδεψε τους νησιώτες, βλέποντας την μπάλα να χτυπά δύο φορές στα δοκάρια του αντιπάλου, χωρίς και πάλι να έρχεται το γκολ. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί, που στο 78 με κεφαλιά του Παπαγγελή, μετά από εκτέλεση κόρνερ του αντιπάλου, νίκησε τον Παπάζογλου, για να γίνει το 1-0, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.
ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΓΚΟΛ
«Σήμερα φάνηκε ότι αφήσαμε γρήγορα πίσω το κακό ξεκίνημα με τον Παναθηναϊκό, δείχνοντας τις πραγματικές μας ικανότητες σαν ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αυτοί που φτάσαμε πρώτοι πολύ κοντά στο γκολ μέσω οργανωμένων επιθέσεων. Δεν καταφέραμε να προηγηθούμε εκεί που ελέγχαμε το παιχνίδι. Στο β ημίχρονο ξεκινήσαμε με πρωτοβουλίες, αλλά σε μία στημένη φάση βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 1-0. Από κει και πέρα διεκδικήσαμε κάτι καλύτερο, αλλά είχαμε να κάνουμε με έναν ποιοτικό αντίπαλο» δήλωσε ο Δημήτρης Γαβαλάς.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΚΑΛΛΟΝΗ: Παπάζογλου, Αγριμάκης, Τριανταφύλλου, Γιαζιτζόγλου, Γιώργου, Γιουκαρής, Ξύδας (77 Παγκράτης), Κίστα, Σοφιάνης (84 Τοπάλι), Λαμπράκης, Γκαμάγκας (64 Σεφουλάι)
Αστέρας Τρίπολης: Κόκκαλης, Γόγωνας, Κυριακόπουλος (73 Παπαγγελής), Καστριτζέας, Μάνος, Βελισσάρης, Μηλιώτης (81' Γκρόσιος), Μαργαρίτης, Γαρυφαλόπουλος, Σαλαπάτας (84 Τσιώλης), Μουκάμ
Κ17
ΚΑΛΛΟΝΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0 - 3
ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Η πρεμιέρα της ομάδας Κ17 στην Αγιάσο δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα και έτσι ο αγώνας κύλησε υπέρ των Αθηναίων με σκορ 3-0 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρώτου γύρου του αντίστοιχου πρωταθλήματος.
Το πρώτο εικοσάλεπτο κύλησε με το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο και για τις δύο ομάδες, με την Καλλονή να διατηρεί προβάδισμα σε φάσεις και ευκαιρίες. Ωστόσο, ο αντίπαλος έγινε σταδιακά απειλητικός μέσα από στημένες φάσεις, με αποτέλεσμα να προκύψει το πρώτο γκολ.
Στην επανάληψη, οι παίκτες του Φώτη Κοκκινέλλη κινήθηκαν περισσότερο επιθετικά και παρά την αποβολή αντίπαλου παίκτη με κόκκινη κάρτα, δεν κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο αντίπαλος σημείωσε άλλα δύο τέρματα κατόπιν προσωπικών λαθών της Καλλονής, με τον επίλογο του ματς να έχει ως αποτέλεσμα το 0-3.
ΚΑΝΑΜΕ ΔΩΡΟ ΤΗ ΝΙΚΗ
«Το σημερινό αποτέλεσμα δεν αποδεικνύει την αλήθεια για το παιχνίδι. Τα παιδιά έκαναν καλή προσπάθεια, ωστόσο κάναμε δώρο στον αντίπαλο τη νίκη του, αφού τα δύο από τα τρία γκολ προέκυψαν λόγω προσωπικών λαθών. Είχαμε καλή αμυντική παρουσία, παρόλα αυτά δεν καταφέραμε να απειλήσουμε τον αντίπαλο. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Έχουμε μία εντελώς καινούρια ομάδα και ο χρόνος δουλεύει γι αυτά τα παιδιά» είπε ο Φώτης Κοκκινέλλης.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΚΑΛΛΟΝΗ: Βαμβούκος, Κιότου (80 Κονδύλας), Τηνιακός, Θωμαΐδης (55 Μπαλάσκας), Χατζέλλης, Ζαραδούκας (80 Καμαρός), Χασάπης (70 Νείρος), Τζανετέλλης, Αλαγιάννης, Πιπεράς, Μοσχούδης (65 Βουρλής)
Ατρόμητος Αθηνών: Κιμαλής, Νειρέας, Χαραλάμπους, Μπαλάσκας, Λώλος, Χατζοβασιλακάκης, Τριάντης, Σκόνδρας, Τσουπάνος, Βέλλιος, Κουτρούλης

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΑΧΑΪΚΗ 4 - 1
ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ "ΤΕΣΣΑΡΑ" & ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Πολύ καλό ξεκίνημα πραγματοποίησε ο Αιολικός, συντρίβοντας με 4-1 την Αχαϊκή, στην πρώτη εντός έδρας παρουσία της ομάδας μπροστά στο κοινό της. Μπορεί η νίκη του να ήρθε με ανατροπή στο σκορ, αφού η Αχαϊκή κατάφερε να αιφνιδιάσει με τη συμπλήρωση τριών λεπτών με σέντρα σουτ από τα πλάγια του Φούφουλα, η αντίδραση των γηπεδούχων, όμως, ήταν άμεση και από το σημείο αυτό άρχισε η αντεπίθεση στην εστία του Δρακόπουλου. Αφού πρώτα Μιχαλάκης και Σεραφίγκος προειδοποίησαν με καλές φάσεις, με τη συμπλήρωση 30 λεπτών στην αναμέτρηση, ο Αιολικός ισοφάρισε. Ο Τόρρες με όμορφη σέντρα βρήκε σε καλή θέση το Μιχαλάκη και αυτός με άψογη κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Μάλιστα, δύο λεπτά μετά, ο ίδιος παίκτης με ατομική προσπάθεια μπήκε από τα πλάγια στην περιοχή, όμως δεν ολοκλήρωσε. Η πιο θετική στιγμή για τους νησιώτες ήρθε ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, με τον Πάρη Μπακάλη να εκμεταλλεύεται το φάουλ από το Γάλα, η μπάλα να προσκρούει στο τοίχος, να μην απομακρύνεται και αυτός από κοντά να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1.
ΝΩΡΙΣ ΒΡΗΚΕ ΔΙΧΤΥΑ
Πάλι δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι στο β΄ μέρος, με αποτέλεσμα η ταχύτητα που είχαν να τους φέρει και τρίτο γκολ. Ο Νίκος Γάλας με ωραία ατομική ενέργεια και άψογο τελείωμα, ανέβασε το δείκτη στο 3-1. Στη συνέχεια, η Αχαϊκή άγγιξε το 3-2 με τον Μικελάτο (σουτ μόλις έξω) για να ακολουθήσει η αποβολή του Παπαζούδη στο 61΄ με δεύτερη κίτρινη και ο Αιολικός να μείνει με δέκα στο γήπεδο.
Το ωραιότερο τέρμα σημειώθηκε στις καθυστερήσεις, με σουτ κεραυνό από το Σπύρο Μίχο, ο οποίος νωρίτερα είχε χάσει καλή ευκαιρία (σουτ το οποίο εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ) για να γράψει τον επίλογο στην αναμέτρηση, κάνοντας το 4-1.
Πολύ καλή η διαιτησία του Τσουκαλά.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Μάππας, Μ. Μουτζούρης, Μαγγανάς, Λέγκα, Παπαζούδης, Μπακάλης, Γάλας, Μίχος, Σεραφίγκος (68΄ Ζαγοριανός),
Τόρρες (62΄ Γ. Σαμπάνης), Μιχαλάκης (75΄ Πασαλλίδης)
ΑΧΑΙΚΗ: Δρακόπουλος, Νικολόπουλος (56΄ Κόλιας), Νιάτος (46΄ Σουράνης), Πετρόπουλος, Φούφουλας, Μπακίρης, Καζαντζής, Κωστής, Μπαρδανιώτης, Μικελάτος, Σαμίκος
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
2η αγωνιστική
Αιολικός-Αχαϊκή 4-1
Αστέρας Μ.-Παναρκαδικός 1-1
Βύζας-Καλαμάτα 1-2
Δόξα-Λουτράκι 0-0
Ερμής Κ.-Ελευσίνα (-)
Ζακυνθιακός-ΠΑΟ Βάρδας 3-3
ΑΟ Κύμης-Παναργειακός 1-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Καλαμάτα 6 3-1
2.Παναργειακός 4 6-1
3.ΠΑΟ Βάρδας 4 5-3
4.Λουτράκι 4 2-0
5.Δόξα Μαν. 4 1-0
6.Αιολικός 3 4-1
7.Πανελευσινιακός 3 2-0
8.Ερμής Κ. 1 1-1
9.Αστέρας Μ. 1 1-3
10.Αχαϊκη 1 2-5
11.Παναρκαδικός 1 1-6
12.Κύμη 1 1-2
13.Ζακυνθιακός 1 3-5
14.Μανδραϊκός 0 0-1
15.Βύζας Μ. 0 1-4

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΟΥΤΗΣ
ΕΙΧΑΜΕ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ
«Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα γκολ που ο αντίπαλος το σημείωσε πριν προλάβουμε να καταλάβουμε ότι το παιχνίδι έχει ξεκινήσει. Από εκεί και μετά, η αντίδρασή μας ήταν σωστή, κάναμε επιθέσεις, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να περάσουμε μπροστά στο σκορ. Είχαμε σταθερότητα στην απόδοσή μας και από εκεί και πέρα όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο, δεχθήκαμε πίεση από τους αντιπάλους, από μια αξιόλογη ομάδα, η οποία θα δείξει πολλά περισσότερα στη συνέχεια. Διαχειριστήκαμε σωστά το αποτέλεσμα, αλλά κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Η κατηγορία είναι δύσκολη και χρειάζεται δουλειά και υπομονή. Δεν κάναμε τίποτα παραπάνω από μια νίκη. Συγχαρητήρια στην αντίπαλο, αλλά και στους δικούς μου παίκτες, γιατί αυτοί ήταν που πήραν το παιχνίδι και αντέδρασαν σωστά, όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΡΔΕΒΑΣ
ΠΡΟΠ. ΑΧΑΪΚΗΣ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Αιολικού για τη νίκη, αλλά και στη διοίκηση, για τη φιλοξενία που είχαμε. Συγχαρητήρια θα δώσω και στο διαιτητή, γιατί δεν έβλαψε καμία ομάδα, παρά το βαρύ για την ομάδα μου σκορ. Όσον αφορά το παιχνίδι, ενώ προηγηθήκαμε και θέλαμε να το διατηρήσουμε, δυστυχώς, αυτό μας γύρισε μπούμερανγκ. Χάσαμε την ευκαιρία στο 1-0 να κάνουμε και άλλο γκολ, όμως δεν ξέραμε πού βρισκόμασταν στο γήπεδο. Χάσαμε όλες τις μονομαχίες και τα λάθη των αμυντικών δεν τα συγχώρησε ο αντίπαλος. Θέλω να τονίσω ότι ο αντίπαλος είχε καλή κυκλοφορία, σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς. Είναι δύσκολη η συνέχεια, αλλά θα κάνουμε τα πάντα η Αχαϊκή να παραμείνει στην κατηγορία».

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΣΚΟΡ
Στον Παπάδο η Αν/ση Γέρας κατάφερε να νικήσει τον Όλυμπο με 2-1 και να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα. Κατάφερε να διατηρήσει στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα την υπεροχή και αυτό ήταν το στοιχείο που την έχρισε νικήτρια στην αναμέτρηση. Ο Στρατής Χατζηκλειδαράς με ωραίο σουτ απο το ύψος της περιοχής έδωσε το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, στη συνέχεια ο Σιβρής πέτυχε γκολ το οποίο ακυρώθηκε και ο ίδιος παίκτης στο 88΄διπλασίασε τα τέρματα της Γέρας. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Τόρρα στις καθυστερήσεις.
Στα Πάμφιλα, Ερμής και Διαγόρας δεν βρήκαν τα δίχτυα και αφού άγγιξαν το γκολ σε κάποιες περιπτώσεις, οι δύο γκολκίπερ βρέθηκαν σε καλή μέρα. Δίκαιο κρίνεται το αποτέλεσμα.
Στο Πλωμάρι, ο Αιγέας πιστοποίησε με το καλησπέρα ότι τη χρονιά αυτή θα είναι πολύ διαφορετικός από τις προηγούμενες. Επιβλήθηκε με 2-0 του Παλλεσβιακού, με δύο γκολ από τον αρχηγό του Γιώργο Μαμάκο ανά ημίχρονο. Ο νικητής είχε και δοκάρι με τον Χρυσάφη.
Άσχημα ξεκίνησε τη χρονιά η Προοδευτική, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 3-0 από τον Κεραυνό, που έφθασε στη νίκη χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Ποντακόπουλος, Χαρατσιάρης και ο νεαρός Κανόγκας.
Ο Οδ. Ελύτης είχε την κατοχή της μπάλας στον Πολιχνίτο, άγγιξε το γκολ σε δύο - τρεις περιπτώσεις, αλλά η σωστή αμυντική γραμμή των γηπεδούχων κράτησε το μηδέν παθητικό χαρίζοντας το βαθμό της ισοπαλίας.
Ποδαρικό με νίκη έκανε ο Αετός στο γήπεδό του νικώντας με 1-0 την Άναξο. Ο Κροτσίδας με δυνατό σουτ πέτυχε το γκολ, το οποίο ήταν αρκετό να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Η Άναξος πέτυχε γκολ με τον Χαλκιώτη, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, είχε δύο δοκάρια με τους Χαλκιώτη, Βλουτή, ενώ ο νικητής τελείωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γιουρέλλη.
Τέλος, στο Κ. Τρίτος ο Αλκιβιάδης επικράτησε με 1-0 του Βύρωνα χάρη σε τέρμα που σημείωσε στο α΄ ημίχρονο ο Σταυρινός.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1η αγωνιστική
Προοδευτική-Κεραυνός 0-3
Αν/ση Γέρας-Όλυμπος 2-1
Αλκιβιάδης-Βύρων 1-0
Αετός-Άναξος 1-0
Πολιχνίτος-Οδ. Ελύτης 0-0
Αιγέας-Παλλεσβιακός 2-0
Ερμής-Διαγόρας 0-0
Ρεπό Ατρόμητος Αν.

Η επόμενη 2η αγωνιστική
Τετάρτη 24/9
Οδ. Ελύτης Διαγόρας
Κεραυνός-Αν/ση Γέρας
Όλυμπος-Αετός
Ατρόμητος Αν.-Προοδευτική
Βύρων-Πολιχνίτος
Άναξος-Αιγέας
Παλλεσβιακός-Ερμής
Ρεπό Αλκιβιάδης

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Αρκετά παραγωγική χαρακτηρίζεται η πρεμιέρα που έκαναν την Κυριακή οι ομάδες της Β κατηγορίας, με αποκορύφωμα το καλό θέαμα και τα πολλά γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι. Πάντως, τα φαβορί έδειξαν τις αρετές και άνοιξαν τα χαρτιά τους τη χρονιά που άρχισε.
Στην Πέτρα, ο Αχιλλέας συνέτριψε με 4-2 τη Δόξα με τέρματα των Σ. Σκαρακάκη, Γ. Σκαρακάκη και Νικόλοφ, ενώ η ομάδα της Πλαγιάς μείωσε με τους Λαμπρινό και Σιδέρη.
Στη Φίλια, παράσταση για ένα ρόλο, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν εύκολα με χατ τρικ από τον Καλούλη και ένα του Παπαγεωργίου. Ο Λαμπράκης σε δύο περιπτώσεις σημάδεψε τα δοκάρια της Φίλιας.
Στη Μήθυμνα, ο Αρίων ξεκίνησε αρκετά καλά, πήρε τα ηνία στο σκορ, με τους Κουνιάρη, Κουτσό, στη συνέχεια ο Σπύρος Βαχαράκης με δύο προσωπικά γκολ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, όμως η πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε στο τέλος και με σκόρερ τους Κουνιάρη και Ν. Βουρσούκη, με φάουλ, διαμόρφωσαν το τελικό 4-2.
Στην Ερεσό, ο Αίγειρος έδειξε τα μεγάλα του δόντια νικώντας με 4-0 τον Παπανικολή, με σκόρερ τους Καραδημητράκη και Πάστο, οι οποίοι σημείωσαν από δύο γκολ.
Τέλος, στο Μεσότοπο η τοπική ομάδα και ο Καραβαγγέλης έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με τον Κουζιώνη και οι γηπεδούχοι να ισοφαρίζουν στην εκπνοή του ημιχρόνου με τον Τρυγλωνη σε 1-1. Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Αλογδέλλης του Καραβαγγέλη.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1η αγωνιστική
Αχιλλέας-Δόξα 4-2
Αρίων Μηθ.-Ανδρονικάς 4-2
ΑΟΜ-Καραβαγγέλης 1-1
Φίλια-Λιονταράκια 4-0
Παπανικολής-Αίγειρος 0-4
Ρεπό Αίας

Η επόμενη 2η αγωνιστική
27-9
Αίας-Αχιλλέας
Δόξα-Αρίων Μηθ.
Ανδρονικάς-Φίλια
Καραβαγγέλης-Παπανικολής
Αίγειρος-Λιονταράκια
Ρεπό ΑΟΜ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ
ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΥΡΙΑΝΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΛΕΣΒΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Η ΕΠΣΛ στο πλαίσιο της καλλιέργειας του αθλήματος του ποδοσφαίρου, φιλοξένησε το Σάββατο μια μεγάλη φυσιογνωμία, ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος παρόλο που τα χρόνια έχουν περάσει, δεν έχει αντικατασταθεί.
Ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ο αγαπημένος «Βάσια» για τους Έλληνες φιλάθλους, ήρθε στο νησί μας και δίδαξε μαζί με το συνεργάτη του Νίκο Φράγκο, τα μυστικά της μπάλας σε περίπου 55 μικρά παιδιά, από τις ακαδημίες, ηλικίας από 7 έως 14 ετών. Οι δύο διδάξαντες μάλιστα, έχουν και άλλες υποχρεώσεις, όπως είπαν, αφού μετά τη Μυτιλήνη θα επισκεφθούν και άλλες Ενώσεις της χώρας για τον ίδιο σκοπό. Ο Β. Χατζηπαναγής δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την καλή δουλειά που γίνεται στο νησί μας από τους προπονητές και δήλωσε αισιόδοξος, ότι τα αποτελέσματα θα είναι ευεργετικά τα επόμενα χρόνια.
Το Βασίλη Χατζηπαναγή τίμησαν με πλακέτα εκτός από τη διοργανώτρια για το 1ο Καμπ Βασίλης Χατζηπαναγής ΕΠΣΛ, ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, ο Αιολικός, ο Σύνδεσμος Προπονητών Λέσβου και ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Μυτιλήνης.













ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Τελευταίες ειδήσεις
Ημερομηνία23 Απριλιου 2024
Ημερομηνία23 Απριλιου 2024
Ημερομηνία23 Απριλιου 2024
Ημερομηνία23 Απριλιου 2024
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Resource id #8
Μέλος
Εξώφυλλο
> <
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε. ΑΡΩΝΗΣ
    Holter πίεσης και ρυθμού
    Δοκιμασία κοπώσεως Φορητός υπέρηχος
    Μυτιλήνη Βουρνάζων 2 τηλ.2251302311
    Γέρα:Παπάδος τηλ.22510-83600
    aroniskos@gmail.com

    Φυσικοθεραπεύτρια Manual Therapist

    Διαφήμιση
    Σταυρουλάκη-Γαλάτη Ιφιγένεια
    Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης-PAMP
    Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ
    Ασκληπιού 39 Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνη
    τηλ. 22510-54898- 6977957180
  • ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΜΑΛΛΙΑΣ

    Διαφήμιση
    ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
    Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
    Καλλιπόλεως 3,Νέα Σμύρνη, τηλ:210-9320215
    Καβέτσου 10, Μυτιλήνη, τηλ: 2251038065

    Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

    Διαφήμιση
    Έλενα Μπούμπα
    Στρατιωτικός Ιατρός
    Διδ.Παν.Αθηνών
    Διπλωματούχος Ευρ.Ακαδημίας
    Πάρνηθας 95-97 Αχαρναί
    2102467085 & 6938502258
    email- elenboumpa@gmail.com
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.ΜΙΧΑΛΗΣ
    Πτυχιούχος Παν. Αθηνών
    Καβέτσου 32-Μυτιλήνη
    τηλ. 22510 43377
    Καρατζά 10-Μύρινα Λήμνου
    22540 26652- κιν.6974117849

    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΠΑΠΙΟΜΥΤΗΣ
    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
    ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32
    ΤΗΛ:22510-55711
    ΚΙΝ:6942405440
  • ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ε. ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΛΗΣ
    θυρεοειδής Σακχαρώδης Διαβήτης 1,2&Κυήσεως
    Οστεοπόρωση Διαταραχές Έμμηνου Ρύσεως
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32 ΜΥΤΙΛΗΝΗ & ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ
    22510-43366 6972332594

    Book and Art

    Διαφήμιση
    ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
    Βάλια Μπαρμπατιώτη
    Κομνηνάκη 5 Μυτιλήνη
    τηλ:22510-37961
    www.facebook.com/Book.and.Art.Mytilini
  • ψαράδικο

    Διαφήμιση
    ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ
    Μαγειρευτά- Θαλασσινά φαγητά -σαλάτες- ψαρόσουπες -ψαρομεζέδες στη λαδόκολλα
    Ψητά & Τηγανιτά κατόπιν παραγγελίας
    τηλ. 22510 34333

    ΠΤΗΝΟ-ΦΑΡΜΑ ΓΕΡΑΣ

    Διαφήμιση
    Γαζής Χαράλαμπος
    Γεωπόνος ΤΕ
    Κότες-κοκόρια-χήνες-γαλοπούλες-πάπιες-αυγά ελευθέρας βοσκής
    τηλ.: 6946167995
  • Αυγοπωλείο Χατζέλη

    Διαφήμιση
    Αυγά και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα
    Κατάστημα στο πάρκινγκ Μυτιλήνη
    Οδυσσέα Ελύτη 20
    τηλ.2251306790

    Κάβα Κουτσουραδή

    Διαφήμιση
    Κάβα ποτών στη Μυτιλήνη. Είμαστε κοντά σας από το 1986
    Ικαρίας 6, Μυτιλήνη, 81100
    Τηλ. 2251022213
  • Μεζεδοπωλείο- Ουζερί

    Διαφήμιση
    "Απάγκιο"
    Εξαιρετικά σπιτικά φαγητά- Λεσβιακά τοπικά προϊόντα
    οικονομικές τιμές-Ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο
    τηλ. 22510 20797

    Elysion Hotel

    Διαφήμιση
    Elysion Hotel – Ξενοδοχείο γάμου
    Διεύθυνση: Νεάπολη Μυτιλήνης
    Τηλέφωνο: 2251 061531-2
    Fax:22510 61294
    Website: www.elysion.gr
  • ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

    Διαφήμιση
    ΠΤΥΧ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
    ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
    ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
    ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ21&ΟΔ.ΕΛΥΤΗ 1ος ΟΡΟΦΟΣ
    ΤΗΛ:2251022255/6945353105
    email:nprot@yahoo.gr

    Europcar

    Διαφήμιση
    AUTO MOTO LESVOS A.E Πάνος Σπανέλης. Κεντρικό:Κουντουριώτη 49Γ Μυτιλήνη τηλ:2251043313 fax42853 κιν.6976809252 Αεροδρόμιο:2251061665
    www.europcar-lesvos.com
    info@europcar-lesvos.com
  • Αρχιτέκτων - Μηχανικός

    Διαφήμιση
    Γ. Λίνος & Άννα Λίνου
    Έκδοση οικοδομικών αδειών,τακτοποιήση αυθαιρέτων, ΠΕΑ,Κτηματολόγιο,επισκευές,ανακαινίσεις,πωλήσεις νεόδμητων
    Γυμ. Δαυίδ 21 Μυτιλήνη
    τηλ. 6946140998-6957593484
ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ Μικρές Αγγελίες
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Βρείτε άμεσα αυτό που ζητάτε