ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ separator ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ separator ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Facebook Επικοινωνία
Πεμπτη 25 Απριλιου 2024
Διεύθυνση ΑΡΙΩΝΟΣ 6, ΜΥΤΙΛΗΝΗseparator Τηλέφωνο 22510-25524separator Fax 22510-28741separator Επικοινωνία ef_dimokratis@otenet.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2007

Ελεύθερο Βήμα-Παγκοσμιοποίηση ?Εβραιοκρατία

Ημερομηνία6 Οκτωβριου 2007
Θεματολογία Θεσεις
Αναπόφευκτη και δεδομένη θεωρείται η επιχείρηση υλοποίησης ενός μεγάλου εβραϊκού σχεδίου που στοχεύει διαδοχικά στην παγκόσμια κυριαρχία (Eβραιoκρατία), με την υποδούλωση του κόσμου σ\' ένα «Παγκόσμιο Θεοκρατικό Ιουδαϊκό Βασίλειο», με τη διεθνή εξουσία όλων των κρατών του κόσμου και τον σχηματισμό μιας υπέρτατης κυβέρνησης όπου θα ηγεμονεύει ο βασιλιάς δεσπότης που ονειρεύονται οι Εβραίοι. Στόχος της κολοσσιαίας αυτής κυβέρνησης θα είναι η αναγκαστική υποταγή όλων των λαών, βάσει προγραμμάτωv, σχεδίων και κανόνων, που λήφθηκαν παράνομα σε απόκρυφα συμβούλια μυημένων Εβραίων Σιωνιστών, δηλαδή, μεγιστάνων του πλούτου (που δεν έχουν καμία σχέση με τον απλό ισραηλιτικό λαό), οι οποίοι επινόησαν μακροχρόνια σχέδια εκστρατείας του Ισραήλ, ώστε να πραγματοποιηθεί ο μεγαλειώδης στόχος της παγκόσμιας σιωνιστικής αυτοκρατορίας, όπου ολόκληρη η ανθρωπότητα θα είναι υποταγμένη «σ\' αυτούς» που θα κυβερνάνε στέρεα, γιατί θα έχουν να κάνουν με τα συντρίμμια ενός διαλυμένου κόσμου.
Πράγματι, τα όσα συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, επιβεβαιώνουν με ακρίβεια το
σχέδιο κατακτήσεως της ανθρωπότητας απ τους Εβραίους.
Κανένα σύνορο δεν σταματάει τους πράκτορες και τις μυστικές οργανώσεις των Σιωνιστών, των ειδικά εκπαιδευμέvωv για τη διαχείριση υποθέσεων που αφορούν τη διοίκηση ολόκληρου του κόσμου. Καταφέρνουν μάλιστα, να απoκρύπτουν τις προθέσεις και τα πραγματικά ύπουλα σχέδιά τους και να πείθουν τους ανθρώπους ώστε να υπάρχουν πολυπληθή μέλη και υποστηρικτές τους, χωρίς να γνωρίζουν τον Ιουδαϊκό/ Εβραϊκό κίνδυνο, που διεισδύει μυστικά σε κάθε έθνος για να το διαφθείρει και να το καταστρέψει. Το πολίτευμά τους περιβάλλεται με όλες τις δυνάμεις του ... πολιτισμού. Περιστοιχίζεται από δημoσιογράφους, πεπειραμένους νομομαθείς, διοικητές, διπλωμάτες και ανθρώπους προπαρασκευασμένους με ειδική ανώτερη ανατροφή σε ειδικές σχολές. Οι άνθρωποι αυτοί γνωρίζουν όλα τα μυστικά της κοινωνικής ύπαρξης, γνωρίζουν όλες τις διαλέκτους που είναι
σχηματισμένες από πολιτικά γράμματα και λέξεις, έχοντας γνώση όλων των αδυναμιών της ανθρώπινης φύσης, των ευαίσθητων χορδών πάνω στις οποίες θα χρειαστεί να ξέρουν να παίζουν. Οι χορδές αυτές είναι η πνευματική κατάσταση των ανθρώπων, οι τάσεις τους, οι ελλείψεις, οι κακίες, τα προτερήματα και οι ταξικές καταστάσεις τους. Περιβάλλουν την κυβέρνησή τους μ\' ένα ολόκληρο κόσμο οικονομολόγων (οι περισσότερες οικονομολογικές επιστήμες διαπαιδαγωγούν τους Εβραίους) και μια ολόκληρη πλειάδα τραπεζιτών, βιομηχάνων, κεφαλαιούχων και προπαντός εκατoμμυριούχων. Στην υπηρεσία τους έχουν ανθρώπους απ\' όλες τις αρχές και απ όλα τα δόγματα. Eπαvoρθωτές της μοναρχίας, δημαγωγούς, κοινωνιστές, στασιαστές και κάθε είδος ουτοπιστές
Οι οργανώσεις τους είναι εγκατεστημένες σε όλες τις χώρες. Διοργανώνουν το διεθνή μασονισμό, που ο κόσμος δεν γνωρίζει τους σκοπούς του, ούτε καν τους υποπτεύεται.. Η μασoνία είναι το μάτι των Eβραίων σε όλο τον κόσμο. Διευθύνεται «απ\' αυτούς», οι οποίοι κατευθύνουν τις εκδηλώσεις και την προπαγάνδα τους... ώστε να γνωρίζουν τα μυστικά όλων των κρατών. Έχοντας ως όργανά τους διάφορα άτομα, που έχουν επιλεγεί προσεκτικά και έχουν προωθηθεί μεθοδικά σε θέσεις κλειδιά, σε όλο τον κόσμο για να ελέγχονται όλες οι καταστάσεις. Οι πράκτορές τους αντικαθιστούν τους κυβερνώντες και καθοδηγούν τις τυφλές μάζες των λαών ώστε να τους υποτάξουν στο πολίτευμά τους και να εξαρτάται «απ\' αυτούς» κάθε κέρδος και όφελος.
Κάθε υπηρεσία όλων των κρατών που αφορά σοβαρές λειτουργίες ανήκει «σ\' αυτούς». Eπιδιώκoυν να κάνουν τους λαούς να απηυδήσουν από τους κυβερνώντες (πολιτική αστάθεια, εχθροπραξίες με γειτονικούς λαούς κ.α.) και μετά να εμφανισθούν ως «αυτοί» που θα εξoυδετερώσoυν τα αίτια των διαφωνιών, θα τακτοποιήσουν τα σύνορα των εθνών, τις θρησκείες, τους υπολογισμούς των κρατών, ώστε να αποκατασταθεί η ειρήνη. Για να γίνουν αυτά πρέπει να διαταράσσουν τις σχέσεις των λαών και των κυβερνήσεων, να κουράζουν τον κόσμο με τον χωρισμό, την έχθρα, το μίσος το μαρτύριο της πείνας, την αθλιότητα, με σκοπό να μην βλέπουν οι λαοί άλλη σωτηρία, παρά μόνο την ολοκληρωτική ηγεμονία των Εβραίων.
Οι στενοί συνεργάτες των σκοτεινών δυνάμεων, έχοντας τον έλεγχο των
εξουσιών στις ισχυρότερες παγκοσμίως χώρες, κρατούν στα χέρια τους τη δύναμη του χρυσού, την κυριαρχία του κεφαλαίου, το μονοπώλιο της Βιομηχανίας και του εμπορίου, τις επιστήμες διεθνώς, τις πολυεθνικές εταιρείες, τη λειτουργία των χρηματιστηρίων, των υπηρεσιών, των Μ.Μ.Ε. και της κοινής γνώμης με τον πλούτο να εξαρτάται «απ\' αυτούς». Έτσι, διευθύνουν τις κυβερνήσεις -πιόνια τους, και επιβάλλουν δηλητηριώδεις επιρροές για την ανθρωπότητα, εκμεταλλευόμενοι την αμάθεια του κόσμου, προωθώντας τη διαφθορά και την απάτη.
Με πολλές μεθοδεύσεις προσπαθούν να αποδυναμώσουν τους λαούς. Με σχέδια προπαγάνδας, δημιουργούν ιδιαίτερους πολέμους, φέρνοντας μια παγκόσμια ρήξη που με τις πολλές καταστροφές σε όλο τον κόσμο επιταχύνουν και υλοποιούν πιο γρήγορα τους στόχους τους, χωρίς να υπολογίζουν τα θύματά τους. Θέλουν τον κόσμο συντρίμμια, γι αυτό σπέρνουν κοινωνικές διαμάχες, εμφύλιες έριδες, εξωτερικούς εχθρούς.
Με την άθεη διδασκαλία φέρνουν την ανηθικότητα, την ακολασία, την αποκτήνωση της νεολαίας, την απληστία, το αχόρταγο των υλικών αναγκών των ανθρώπων.
Κανονίζουν μηχανικά όλες τις πράξεις της πολιτικής ζωής των υπηκόων τους με νέους νόμους Καταστρέφουν κάθε θρησκεία και με τις αθεϊστικές διδασκαλίες μολύνουν τις κοινωνίες, (Δαρβινισμό, Μαρξισμό, Νιτσεϊσμό). Πολεμούν τον Χριστιανισμό και ιδιαιτέρως την Ορθοδοξία, με αιρέσεις (ιεχωβαδισμό, πεντηκοστιανούς κλπ.) που οι ιδρυτές τους είναι οι ίδιοι οι Εβραίοι. Κουράζουν τους λαούς με ανωφελείς αλλαγές κυβερνήσεων. Επιδιώκουν έντεχνα κακοδιοικήσεις και επιφέρουν βαθιές διαφωνίες, διαμαρτυρίες και ακυβερνησίες. Κυβερνάνε τις μάζες και τα άτομα, χρησιμοποιώντας θεωρίες και επιτήδεια συνδυασμένες φρασεολογίες, κανονισμούς της κοινωνίας και πολλούς άλλους «πονηρούς» τρόπους. Κάτω απ τη λέξη πρόοδος, ελευθερία, ισότητα κρύβονται πλάνες.
Οι μυστικές υπηρεσίες, τους εξυπηρετούν. Εξολοθρεύουν με τρόπους μυστικούς κάθε επιρροή και προσκόμματα στο έργο τους για να πετύχουν την υποταγή και την εξουσία που επιδιώκουν οι ειδικοί πράκτορες, οι οποίοι ανατράφηκαν από την παιδική τους ηλικία, με σκοπό να διοικήσουν τις
υποθέσεις ολόκληρου του κόσμου. Οι «σοφοί του Ισραήλ» έχουν θεσπίσει όλους τους τακτικούς κανόνες σε απόκρυφα σιωνιστικά συμβούλια για την επίτευξη των στόχων της παγκόσμιας κυριαρχίας.
«Σύνθημά τους όπως γράφουν στα πρωτόκολλά τους είναι η δύναμη και η υποκρισία (πανουργία), στόχος η πτώση όλων των πολιτευμάτων , με τις πολιτικές διαμάχες, τις αταξίες και τις χρεοκοπίες Πιστεύουν ότι η δύναμή τους βρίσκεται στη χρόνια πείνα και στην αδυναμία του εργάτη Επιδιώκουν τη διαίρεση των ανθρώπων σε κλάσεις και καταστάσεις οι συγκρούσεις της οικονομικής ζωής δημιουργούν κοινωνίες απογοητευμένες όσα μέσω της βιομηχανίας προσπορίζεται κανείς από τη γη, τίποτα δε θα μένει στα χέρια του, αλλά θα διοχετεύεται σε κερδοσκοπικές επιχειρήσεις δηλ. θα πέφτει στα ταμεία τους
Η όλη πρόοδος του πολιτισμού και της ζωής μας που σχεδιάζεται και προωθείται, συνδέθηκε με τον αριθμό 666 (σύμβολο των Εβραίων και αριθμός του αντιχρίστου), που χρησιμοποιείται ως κύριος κωδικός αριθμός στην σχετική τεχνολογία που εφαρμόζεται, νομιμοποιώντας την παρακολούθηση όλων των πολιτών, με τη συγκέντρωση ευαίσθητων στοιχείων κάθε πολίτη, και το πρόσχημα ότι η πολιτεία και το κοινωνικό σύνολο θα προστατεύονται. Έτσι δημιουργείται ο ηλεκτρονικός φάκελος κάθε πολίτη και θεσπίζεται η διακριτική παρακολούθηση και η κρυφή συλλογή πληροφοριών. Το 666 χρησιμοποιείται ως διεθνής αριθμός ασφαλείας και προωθείται συστηματικά η τοποθέτηση του γραμμωτού κώδικα στο χέρι ή στο μέτωπο, επαληθεύοντας την προφητεία της Αποκάλυψης του Αποστόλου Ιωάννου, ότι θα επιβληθεί στη γη ένα παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, με το οποίο θα μπορεί κανείς να συναλλάσσεται.
Με όλες αυτές τις μεθοδεύσεις, επιχειρείται η εγκαθίδρυση ενός πανίσχυρου παγκοσμιοποιημένου τερατουργήματος εν ονόματι μιας εβραιοκρατούμενης ανθρωπότητας.
Ευστράτιος Χριστοδούλου
Μυτιλήνη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Τελευταίες ειδήσεις
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Ημερομηνία25 Απριλιου 2024
Διαφήμιση
Resource id #8
Διαφήμιση
Μέλος
Εξώφυλλο
> <
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε. ΑΡΩΝΗΣ
    Holter πίεσης και ρυθμού
    Δοκιμασία κοπώσεως Φορητός υπέρηχος
    Μυτιλήνη Βουρνάζων 2 τηλ.2251302311
    Γέρα:Παπάδος τηλ.22510-83600
    aroniskos@gmail.com

    Φυσικοθεραπεύτρια Manual Therapist

    Διαφήμιση
    Σταυρουλάκη-Γαλάτη Ιφιγένεια
    Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης-PAMP
    Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ
    Ασκληπιού 39 Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνη
    τηλ. 22510-54898- 6977957180
  • ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΜΑΛΛΙΑΣ

    Διαφήμιση
    ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
    Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
    Καλλιπόλεως 3,Νέα Σμύρνη, τηλ:210-9320215
    Καβέτσου 10, Μυτιλήνη, τηλ: 2251038065

    Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

    Διαφήμιση
    Έλενα Μπούμπα
    Στρατιωτικός Ιατρός
    Διδ.Παν.Αθηνών
    Διπλωματούχος Ευρ.Ακαδημίας
    Πάρνηθας 95-97 Αχαρναί
    2102467085 & 6938502258
    email- elenboumpa@gmail.com
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.ΜΙΧΑΛΗΣ
    Πτυχιούχος Παν. Αθηνών
    Καβέτσου 32-Μυτιλήνη
    τηλ. 22510 43377
    Καρατζά 10-Μύρινα Λήμνου
    22540 26652- κιν.6974117849

    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΠΑΠΙΟΜΥΤΗΣ
    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
    ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32
    ΤΗΛ:22510-55711
    ΚΙΝ:6942405440
  • ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ε. ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΛΗΣ
    θυρεοειδής Σακχαρώδης Διαβήτης 1,2&Κυήσεως
    Οστεοπόρωση Διαταραχές Έμμηνου Ρύσεως
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32 ΜΥΤΙΛΗΝΗ & ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ
    22510-43366 6972332594

    Book and Art

    Διαφήμιση
    ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
    Βάλια Μπαρμπατιώτη
    Κομνηνάκη 5 Μυτιλήνη
    τηλ:22510-37961
    www.facebook.com/Book.and.Art.Mytilini
  • ψαράδικο

    Διαφήμιση
    ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ
    Μαγειρευτά- Θαλασσινά φαγητά -σαλάτες- ψαρόσουπες -ψαρομεζέδες στη λαδόκολλα
    Ψητά & Τηγανιτά κατόπιν παραγγελίας
    τηλ. 22510 34333

    ΠΤΗΝΟ-ΦΑΡΜΑ ΓΕΡΑΣ

    Διαφήμιση
    Γαζής Χαράλαμπος
    Γεωπόνος ΤΕ
    Κότες-κοκόρια-χήνες-γαλοπούλες-πάπιες-αυγά ελευθέρας βοσκής
    τηλ.: 6946167995
  • Αυγοπωλείο Χατζέλη

    Διαφήμιση
    Αυγά και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα
    Κατάστημα στο πάρκινγκ Μυτιλήνη
    Οδυσσέα Ελύτη 20
    τηλ.2251306790

    Κάβα Κουτσουραδή

    Διαφήμιση
    Κάβα ποτών στη Μυτιλήνη. Είμαστε κοντά σας από το 1986
    Ικαρίας 6, Μυτιλήνη, 81100
    Τηλ. 2251022213
  • Μεζεδοπωλείο- Ουζερί

    Διαφήμιση
    "Απάγκιο"
    Εξαιρετικά σπιτικά φαγητά- Λεσβιακά τοπικά προϊόντα
    οικονομικές τιμές-Ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο
    τηλ. 22510 20797

    Elysion Hotel

    Διαφήμιση
    Elysion Hotel – Ξενοδοχείο γάμου
    Διεύθυνση: Νεάπολη Μυτιλήνης
    Τηλέφωνο: 2251 061531-2
    Fax:22510 61294
    Website: www.elysion.gr
  • ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

    Διαφήμιση
    ΠΤΥΧ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
    ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
    ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
    ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ21&ΟΔ.ΕΛΥΤΗ 1ος ΟΡΟΦΟΣ
    ΤΗΛ:2251022255/6945353105
    email:nprot@yahoo.gr

    Europcar

    Διαφήμιση
    AUTO MOTO LESVOS A.E Πάνος Σπανέλης. Κεντρικό:Κουντουριώτη 49Γ Μυτιλήνη τηλ:2251043313 fax42853 κιν.6976809252 Αεροδρόμιο:2251061665
    www.europcar-lesvos.com
    info@europcar-lesvos.com
  • Αρχιτέκτων - Μηχανικός

    Διαφήμιση
    Γ. Λίνος & Άννα Λίνου
    Έκδοση οικοδομικών αδειών,τακτοποιήση αυθαιρέτων, ΠΕΑ,Κτηματολόγιο,επισκευές,ανακαινίσεις,πωλήσεις νεόδμητων
    Γυμ. Δαυίδ 21 Μυτιλήνη
    τηλ. 6946140998-6957593484
ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ Μικρές Αγγελίες
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Βρείτε άμεσα αυτό που ζητάτε