ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ separator ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ separator ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Facebook Επικοινωνία
Πεμπτη 2 Μαιου 2024
Διεύθυνση ΑΡΙΩΝΟΣ 6, ΜΥΤΙΛΗΝΗseparator Τηλέφωνο 22510-25524separator Fax 22510-28741separator Επικοινωνία ef_dimokratis@otenet.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ημερομηνία1 Οκτωβριου 2014
Θεματολογία Αθλητικα
ΚΑΛΛΟΝΗ ? ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2 - 0
ΚΑΛΛΟΝΗ ? ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2 - 0


ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΚΑΣΤΡΟ Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ 

Μπορεί να ήταν και το καλύτερό της έως τώρα παιχνίδι μέσα στη δυνατή έδρα της. Η Καλλονή έχει κερδίσει μέχρι τώρα τις εντυπώσεις και μετά την τρίτη συνεχομένη νίκη, πατά γερά στα πόδια της με σκοπό να φτάσει πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Πολύ καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα του Μαντζουράκη, που ήξερε να προσφέρει  θέαμα, δημιουργία  φάσεων και δύο γκολ, τα οποία βάσει της εικόνας, την αδικούν. Από την άλλη, ο Πανθρακικός δεν ήταν αυτός που περίμεναν οι αντίπαλοι, ούτε και οι φίλαθλοι της Καλλονής, με αποτέλεσμα η εμφάνιση και η δίψα των γηπεδούχων να οδηγήσουν στη  νίκη.

ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ

Το παιχνίδι είχε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό και αυτό ήταν ο δυνατός άνεμος. Στο πρώτο ημίχρονο ο αέρας ήταν υπέρ των γηπεδούχων και φρόντισαν να το εκμεταλλευτούν. Με ανελέητο «σφυροκόπημα» και πολλές τελικές, προσπάθησαν να νικήσουν τον Πασχαλάκη. Τελικά τα κατάφεραν στο 37' με τον Βαλιό να γεμίζει προς την περιοχή και τον Ανέστη Αναστασιάδη να ανοίγει το σκορ με όμορφο αριστερό εναέριο πλασέ. Πριν το γκολ, καλές ευκαιρίες χάθηκαν από Λεοζίνιο, Μανούσο, Χουάνμα, ο οποίος ήταν μια μόνιμη απειλή για την εστία του Πασχαλάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός θα έπρεπε να πάρει την πρωτοβουλία και να πιέσει, αλλά μόνο αυτό δεν συνέβη. Οι γηπεδούχοι έδωσαν μεν χώρο στους φιλοξενούμενους, αλλά φρόντισαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Στο 54' πάντως, έγινε μία φάση από πλευράς Πανθρακικού, με τον Κεϊτά να ρίχνει  στην περιοχή τον Ιγκόρ, αλλά ο Σιδηρόπουλος διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 65' ο αρχηγός της Καλλονής Γιώργος Μανούσος έφυγε στην κόντρα και με όμορφο αριστερό σουτ λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε για δεύτερη φορά στα δίχτυα την μπάλα, «κλειδώνοντας» το «τρίποντο». Στα υπόλοιπα λεπτά, ο Μαντζουράκης με τις αλλαγές του οχύρωσε περισσότερο την άμυνά του βγάζοντας κυρίως  επιθετικούς παίκτες, αφού  η ομάδα του είχε εκτελέσει την αποστολή της και η νίκη δεν μπορούσε να χαθεί, χωρίς, ωστόσο, να αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Καλλονή: Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλιός Αντέντζο, Γιορέντε, Καλτσάς, Κεϊτά, Λεοζίνιο (71΄Μπαρέρα), Μανούσος, Ναβάρο (83΄Πιπίνης), Χουάνμα (84΄Κύπρου)

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Ντικουίνη (83΄ Αράβα), Λαδάκης, Τζάνης, Κάσες (57΄Χασομέρης), Σερφά, Έμποου, Μπαικαρά (50΄λ,τ Καθάριος), Ποτουρίδης, Ιγκόρ

ΤΟ ΕΚΑΒ

ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, ο πρόεδρος  της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκος Μιχαλάκης, τίμησε με πλακέτα τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Δημήτρη Παπαγιαννίδη, για την παραχώρηση ασθενοφόρου που θα καλύπτει τις ανάγκες της Καλλονής στα εντός έδρας παιχνίδια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 

Γ. ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗΣ

ΔΙΚΑΙΗ Η ΝΙΚΗ

«Δεν είναι η στιγμή να πω αν είμαι ικανοποιημένος από τα προηγούμενα παιχνίδια, παίζαμε με καλές ομάδες που είχαν τους ίδιους βαθμούς με εμάς. Θέλω να σταθώ στο σημερινό παιχνίδι. Οι παίκτες μου έκαναν πολύ καλή δουλειά από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και ήταν μια καλή νίκη για εμάς και δίκαιη».

ΑΚΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΟΙ

«Μπορεί να ελέγχαμε το παιχνίδι, όμως το γκολ λίγο πριν το ημίχρονο αποτέλεσε για την ομάδα μου αρνητικό παράγοντα. Μας έκοψε τη φόρα, τα πόδια και τη διάθεση που είχαμε. Όμως, ο διαιτητής  θα μπορούσε να μας είχε δώσει το πέναλτι μετά το γκολ της Καλλονής, οπότε ίσως  τα  πράγματα να ήταν και διαφορετικά. Η Καλλονή έδειξε πιο επιθετική ομάδα, έπαιζε στην έδρα της και νίκησε δίκαια».

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ

Μετά  και το προχθεσινό παιχνίδι, η Καλλονή πέρασε στην 3η  θέση  με 10 βαθμούς, μαζί με Ατρόμητο, Κέρκυρα, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ενώ η μοναδική ομάδα που δεν έχει πάρει  ακόμη βαθμό είναι η Νίκη Βόλου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

5η αγωνιστική

Πλατανιάς - Αστέρας Τρ.                         0-1

Πανιώνιος - Ξάνθη                                 1-1

Ατρόμητος - Ολυμπιακός                                 1-0

Παναθηναϊκός - Νίκη Βόλου                    1-0

Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα                            2-0

Εργοτέλης - Παναιτωλικός                      1-1

Λεβαδειακός - Κέρκυρα                                   2-3

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ                                          4-0

Καλλονή - Πανθρακικός                          2-0 

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΠΑΟΚ                                13             13-14

2.Βέροια                              12             8-6

3.Καλλονή                           10             6-2

4 Ατρόμητος                         10             3-1

5.Κέρκυρα                           10             8-5

6.Παναθηναϊκός                    10             7-5

7.Ολυμπιακός                       10             10-3

8.Αστέρας Τρ.                       9               6-6

9.Πανιώνιος                          7               6-6

10.Ξάνθη                             6               7-6

11.ΟΦΗ                               6               2-8

12.Πανθρακικός                    5               4-4

13.Γιάννενα                          5               6-8

14.Εργοτέλης                       4               6-9

15.Παναιτωλικός                   4               2-4

16.Πλατανιάς                       3               5-9

17.Λεβαδειακός                     3               5-9

18.Νίκη Βόλου                      0               2-12

 

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Άλλη μια μαύρη μέρα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, με την απώλεια του 46χρονου φιλάθλου του Εθνικού σε αγώνα της Γ΄ Εθνικής με τον Ηρόδοτο, πριν από δύο εβδομάδες στην Αλικαρνασσό της Κρήτης.

Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού, αναβάλλονται όλες οι αθλητικές διοργανώσεις το Σαββατοκύριακο, ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, που ευελπιστούμε να είναι το τελευταίο θύμα στα γήπεδα.

Μπορεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο να μην κουνιέται φύλλο, ωστόσο άγνωστο παραμένει το πότε θα διεξαχθεί η 6η αγωνιστική στη SL. Μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων δεν υπάρχει κενή ημερομηνία για εμβόλιμη αγωνιστική, ωστόσο χθες το απόγευμα θα αποφάσιζαν οι ομάδες αν θα πάει πίσω ολόκληρο το πρωτάθλημα ή θα κρατηθεί η αγωνιστική αυτή για αργότερα. Τα τοπικά πρωταθλήματα  στο νησί μας  θα  γίνουν κανονικά, αφού η απόφαση της πολιτείας δεν επηρεάζει τη διεξαγωγή τους, όπως και η πρεμιέρα στο μπάσκετ των Ανδρών που είναι προγραμματισμένη να γίνει το Σάββατο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦΑ ΑΘΗΝΩΝ

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Εμείς οι φίλαθλοι του Αιολικού, συγκλονισμένοι εδώ και δυο εβδομάδες, μετά το αποτρόπαιο χτύπημα που έγινε σε βάρος ενός συνανθρώπου μας και του στοίχισε τελικά τη ζωή, δεν μπορεί να αφήνει ασυγκίνητο κανένα άνθρωπο, πόσο μάλλον εμάς, που τόσα χρόνια μέσα στα γήπεδα έχουμε βιώσει απίστευτες καταστάσεις.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτό τον άνθρωπο, είναι να στείλουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, πρώτα στην οικογένειά του και μετά στην οικογένεια του ιστορικού ΕΘΝΙΚΟΥ και των φιλάθλων του.

Μετά τιμής

Οι φίλαθλοι του Αιολικού της Αθήνας»

 

ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΜΦΙΛΩΝ 

ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΕ Η ΕΞΕΔΡΑ ΛΟΓΩ ΦΘΟΡΑΣ 

Μετά το πρόσφατο περιστατικό με τον, ευτυχώς, ελαφρύ τραυματισμό φιλάθλου στην εξέδρα του γηπέδου των Παμφίλων, την Κυριακή, στον αγώνα του Ερμή με την Άναξο, απαγορεύτηκε η είσοδος στους  φιλάθλους στην ξύλινη και γιομένη εξέδρα, από την αστυνομία που επιτηρούσε το χώρο.

Να θυμίσουμε ότι ο φίλαθλος βρέθηκε στο κενό, όταν υποχώρησε η σανίδα και κόπηκε στα δύο. Με μέριμνα της Δημοτικής Αρχής, θα πρέπει να επιδιορθωθούν τα σπασμένα σανίδια, ώστε να μπορούν οι φίλαθλοι να κάθονται στην εξέδρα με ασφάλεια. Άλλωστε, η παράταση από την πολιτεία  στους Δήμους δόθηκε για να βελτιωθούν οι ατέλειες που υπάρχουν, ώστε μετά τη λήξη της, να πάρουν τα γήπεδα τη χρήση λειτουργίας τους.

Να ευχηθούμε πάντως, αυτό που συνέβη να είναι το πρώτο και τελευταίο συμβάν που λαμβάνει χώρα σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

ΝΕΟ Δ.Σ.

Την περασμένη Κυριακή διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του επαναδραστηριοποιηθέντος Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «Αναγέννηση» Αγιάσου. Προσήλθαν και ψήφισαν 122 μέλη. Για το Δ.Σ. εκλέχτηκαν με σειρά προτίμησης οι: Καρέτος Δούκας, Τζανής Δημήτριος, Λάζαρος Γρηγόριος, Ρούσσας Κωνσταντίνος, Κορομηλάς Παναγιώτης, Κουταλέλλης Παναγιώτης, Βεργάμαλης Δημοσθένης.

Για την Ε.Ε. εκλέχτηκαν με σειρά προτίμησης οι: Τζανής Γεώργιος, Μανώλη Ταξιαρχούλα, Καρέτος Θεμιστοκλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Τελευταίες ειδήσεις
Ημερομηνία30 Απριλιου 2024
Ημερομηνία30 Απριλιου 2024
Ημερομηνία30 Απριλιου 2024
Ημερομηνία30 Απριλιου 2024
Διαφήμιση
Resource id #8
Διαφήμιση
Μέλος
Εξώφυλλο
> <
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε. ΑΡΩΝΗΣ
    Holter πίεσης και ρυθμού
    Δοκιμασία κοπώσεως Φορητός υπέρηχος
    Μυτιλήνη Βουρνάζων 2 τηλ.2251302311
    Γέρα:Παπάδος τηλ.22510-83600
    aroniskos@gmail.com

    Φυσικοθεραπεύτρια Manual Therapist

    Διαφήμιση
    Σταυρουλάκη-Γαλάτη Ιφιγένεια
    Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης-PAMP
    Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ
    Ασκληπιού 39 Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνη
    τηλ. 22510-54898- 6977957180
  • ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΜΑΛΛΙΑΣ

    Διαφήμιση
    ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
    Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
    Καλλιπόλεως 3,Νέα Σμύρνη, τηλ:210-9320215
    Καβέτσου 10, Μυτιλήνη, τηλ: 2251038065

    Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

    Διαφήμιση
    Έλενα Μπούμπα
    Στρατιωτικός Ιατρός
    Διδ.Παν.Αθηνών
    Διπλωματούχος Ευρ.Ακαδημίας
    Πάρνηθας 95-97 Αχαρναί
    2102467085 & 6938502258
    email- elenboumpa@gmail.com
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.ΜΙΧΑΛΗΣ
    Πτυχιούχος Παν. Αθηνών
    Καβέτσου 32-Μυτιλήνη
    τηλ. 22510 43377
    Καρατζά 10-Μύρινα Λήμνου
    22540 26652- κιν.6974117849

    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

    Διαφήμιση
    ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΠΑΠΙΟΜΥΤΗΣ
    ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
    ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32
    ΤΗΛ:22510-55711
    ΚΙΝ:6942405440
  • ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

    Διαφήμιση
    ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ε. ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΛΗΣ
    θυρεοειδής Σακχαρώδης Διαβήτης 1,2&Κυήσεως
    Οστεοπόρωση Διαταραχές Έμμηνου Ρύσεως
    ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32 ΜΥΤΙΛΗΝΗ & ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ
    22510-43366 6972332594

    Book and Art

    Διαφήμιση
    ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
    Βάλια Μπαρμπατιώτη
    Κομνηνάκη 5 Μυτιλήνη
    τηλ:22510-37961
    www.facebook.com/Book.and.Art.Mytilini
  • ψαράδικο

    Διαφήμιση
    ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ
    Μαγειρευτά- Θαλασσινά φαγητά -σαλάτες- ψαρόσουπες -ψαρομεζέδες στη λαδόκολλα
    Ψητά & Τηγανιτά κατόπιν παραγγελίας
    τηλ. 22510 34333

    ΠΤΗΝΟ-ΦΑΡΜΑ ΓΕΡΑΣ

    Διαφήμιση
    Γαζής Χαράλαμπος
    Γεωπόνος ΤΕ
    Κότες-κοκόρια-χήνες-γαλοπούλες-πάπιες-αυγά ελευθέρας βοσκής
    τηλ.: 6946167995
  • Αυγοπωλείο Χατζέλη

    Διαφήμιση
    Αυγά και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα
    Κατάστημα στο πάρκινγκ Μυτιλήνη
    Οδυσσέα Ελύτη 20
    τηλ.2251306790

    Κάβα Κουτσουραδή

    Διαφήμιση
    Κάβα ποτών στη Μυτιλήνη. Είμαστε κοντά σας από το 1986
    Ικαρίας 6, Μυτιλήνη, 81100
    Τηλ. 2251022213
  • Μεζεδοπωλείο- Ουζερί

    Διαφήμιση
    "Απάγκιο"
    Εξαιρετικά σπιτικά φαγητά- Λεσβιακά τοπικά προϊόντα
    οικονομικές τιμές-Ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο
    τηλ. 22510 20797

    Elysion Hotel

    Διαφήμιση
    Elysion Hotel – Ξενοδοχείο γάμου
    Διεύθυνση: Νεάπολη Μυτιλήνης
    Τηλέφωνο: 2251 061531-2
    Fax:22510 61294
    Website: www.elysion.gr
  • ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

    Διαφήμιση
    ΠΤΥΧ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
    ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
    ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
    ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ21&ΟΔ.ΕΛΥΤΗ 1ος ΟΡΟΦΟΣ
    ΤΗΛ:2251022255/6945353105
    email:nprot@yahoo.gr

    Europcar

    Διαφήμιση
    AUTO MOTO LESVOS A.E Πάνος Σπανέλης. Κεντρικό:Κουντουριώτη 49Γ Μυτιλήνη τηλ:2251043313 fax42853 κιν.6976809252 Αεροδρόμιο:2251061665
    www.europcar-lesvos.com
    info@europcar-lesvos.com
  • Αρχιτέκτων - Μηχανικός

    Διαφήμιση
    Γ. Λίνος & Άννα Λίνου
    Έκδοση οικοδομικών αδειών,τακτοποιήση αυθαιρέτων, ΠΕΑ,Κτηματολόγιο,επισκευές,ανακαινίσεις,πωλήσεις νεόδμητων
    Γυμ. Δαυίδ 21 Μυτιλήνη
    τηλ. 6946140998-6957593484
ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ Μικρές Αγγελίες
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Βρείτε άμεσα αυτό που ζητάτε