ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Τεταρτη 6 Ιουλιου 2022
ΑΡΙΩΝΟΣ 6, ΜΥΤΙΛΗΝΗ 22510-25524 22510-28741 ef_dimokratis@otenet.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παρασκευή 1 Μαίου 2020

Αθλητισμός

1 Μαιου 2020

Έξι επώνυμοι του αθλητισμού μιλούν στον «Δ» για το πώς βιώνουν τη δύσκολη κατάσταση με τον ιό  που απειλεί τις ζωές μας.


ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΙ ΕΝΟΤΗΤΑ

Ο θανατηφόρος ιός, που εξαπλώθηκε με ταχύτητα φωτός, έχει προκαλέσει παγκόσμιο συναγερμό. Η πανδημία μετέτρεψε ολόκληρες χώρες σε φαντάσματα και το αποτέλεσμα ήταν οι ζωές μας να αλλάξουν άρδην. 

Η καθημερινότητά μας διαφοροποιήθηκε σε όλα τα επίπεδα, με τα αναγκαία και απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας μας να είναι πλέον σε προτεραιότητα. 

Επικοινωνήσαμε με αθλητές και αθλήτριες απ' όλο το φάσμα του αθλητισμού στην Λέσβο, καταγράφοντας πώς βιώνουν τον εφιάλτη του ιού, που σκορπίζει τρόμο σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Όπως όλοι μας δήλωσαν, αυτό που προέχει είναι η δημόσια υγεία, να προσέχουμε και να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών. Τώρα μάλιστα που αρχίζουμε να μπαίνουμε στην κανονικότητα, η προσοχή μας πρέπει να είναι ακόμη μεγαλύτερη.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΣΟΥ 

Αθλήτρια στίβου  Αρίων Μυτ.

«Η αλήθεια είναι πως βιώσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, όχι μόνο εμείς οι αθλητές, αλλά ολόκληρος ο κόσμος. Είδαμε κάποια πράγματα, τα οποία είχαμε δεδομένα στην ζωή, να χάνονται, όπως η υγεία και αυτό είχε πιστεύω σοβαρές επιπτώσεις για μας, κυρίως στην ψυχολογία μας. Μετά το κλείσιμο των αθλητικών εγκαταστάσεων, ήταν πολύ δύσκολο το έργο της προπόνησης, διότι έπρεπε να βρούμε εναλλακτικές λύσεις για να προπονούμαστε. Ευτυχώς για μένα υπάρχουν μερικές διαδρομές κοντά στο σπίτι μου που με βοήθησαν. Φυσικά δεν είναι το ίδιο με το στάδιο, όπου εκεί κάνουμε ποιοτική προπόνηση, αλλά έτσι και με τον τρόπο αυτό μπόρεσα να διατηρηθώ σε καλή φυσική κατάσταση. Πληροφορήθηκα ότι τα στάδια ανοίγουν για τους ελίτ αθλητές στις 4 Μαΐου και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό διότι παρά την αναβολή των μεγάλων πρωταθλημάτων, υπάρχει η ελπίδα και η αισιοδοξία να διεξαχθούν τα πανελλήνια πρωταθλήματα. Τις μέρες της καραντίνας  είχα την πολύτιμη βοήθεια των γονιών μου, αφού κάθε μέρα με συνόδευαν στις προπονήσεις. Επίσης, επικοινωνούσα με τον προπονητή μου και μου έδινε μέσω Τ/Φ το πρόγραμμα της προπόνησης. Ελπίζω και προσεύχομαι κάθε μέρα να τελειώσει ο εφιάλτης που ζούμε», μας δήλωσε η χάλκινη βαλκανιονίκης της Τουρκίας. 

ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ

Προπονητής ποδοσφαίρου 

«Σίγουρα η κατάσταση που βιώσαμε ήταν δύσκολη και πρωτόγνωρη για όλους μας. Μείναμε κλεισμένοι στο σπίτι, κάτι που είχαμε χρέος να κάνουμε. Προέχει η υγεία όλων μας και έπεται το ποδόσφαιρο. Αυτό μπορεί να περιμένει. Η κατάσταση έχει μεγάλο αντίκτυπο στον αθλητισμό, αφού όλα έχουν νεκρώσει. Επιβάλλεται, αφού δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, να περιμένουμε, να ακούμε τους ειδικούς και να τηρούμε τα μέτρα προστασίας. Στο κομμάτι του ποδοσφαίρου, η χρονιά για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τα τοπικά πρωταθλήματα έχει τελειώσει. Αναμένεται μόνο να επικυρωθούν και πλέον να κοιτάξουμε την επόμενη χρονιά. Τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου ασχολούνται μόνο με τα μεγάλα πρωταθλήματα, που πρέπει να ολοκληρωθούν». 

ΣΤΡΑΤΗΣ ΒΑΒΑΛΕΡΟΣ 

Προπονητής μπάσκετ  

«Βιώνω την κατάσταση με ψυχραιμία, ακούγοντας τις οδηγίες των ειδικών. Το θετικό ότι ήμασταν κοντά στην οικογένειά μας, ξεκουραστήκαμε, αλλά από εκεί και πέρα ζήσαμε την απομόνωση σε μεγάλο βαθμό στον ενάμιση μήνα που βγήκαμε εκτός καθημερινότητας, μακριά από τους φίλους μας και τους συγγενείς μας. Χρησιμοποιήσαμε την τεχνολογία για να εξυπηρετηθούμε. Από κει και πέρα, όσοι έχουν επιχειρήσεις βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση και νομίζω ότι το κράτος πρέπει να τους στηρίξει. Θέλω να πιστεύω ότι αν όλα πάνε καλά με την ασθένεια, τότε μέσα στον Ιούνιο θα υπάρξει κάτι θετικό και θα συνεχιστούν τα  πρωταθλήματα. Σε διαφορετική περίπτωση, θα οδηγηθούμε στην νέα περίοδο, αλλά πάντα με επιφυλάξεις. Σημαντικό είναι κάθε πολίτης και κάτοικος του νησιού να δείχνει υπευθυνότητα, να κρατά τις ανάλογες αποστάσεις, να παίρνει μέτρα προφύλαξης, να υπακούει και πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο θα εξαφανίσουμε τον φονικό  ιό. Ζωή χωρίς μπάσκετ υπάρχει, χωρίς υγεία, όμως, όχι», επισήμανε ο κόουτς του Αρισβαίου Καλλονής. 

ΣΑΚΗΣ ΤΣΑΤΣΟΣ  

Αθλητής βόλεϊ Α.Σ. Άθληση Λέσβου 

«Δεν σταματήσαμε στιγμή να επικοινωνούμε με τους μικρούς εκκολαπτόμενους αθλητές μας. Ανά δεύτερη ημέρα μέσω διαδικτύου κάνουμε την εκγύμνασή μας και περιμένουμε όπως όλοι, την άδεια να μπούμε ξανά  στο γήπεδο, εάν και εφόσον επιτραπεί η συνέχιση του πρωταθλήματος. Βιώσαμε δύσκολες καταστάσεις με την πανδημία, αλλά τώρα φαίνεται ότι σιγά-σιγά  μπαίνουμε σε κανονικούς ρυθμούς και ελπίζω και εύχομαι ο αθλητισμός να ξαναπάρει μπροστά», ανέφερε ο παίκτης και προπονητής των τμημάτων υποδομής της Άθλησης Σάκης Τσάτσος. 

ΧΑΡΗΣ ΠΕΛΕΚΟΣ  

Πρ. Πειθ. Επιτρ. ΕΠΣΛ  

«Κατ' αρχάς διανύουμε μια δύσκολη περίοδο και πρέπει να προσαρμόσουμε την ζωή μας στους κανονισμούς που μας έχουν καθορίσει. Γενικά η ζωή μας έχει αλλάξει, προσπαθούμε πάντα να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα, να διατηρήσουμε την υγεία μας στο επίπεδο που πρέπει, ώστε να μην υπάρχει πλέον φόβος. 

Την περίοδο της καραντίνας, για να περνάν δημιουργικά οι ώρες, ασχολούμασταν με τον κήπο, την μαγειρική και κάθε απόγευμα κάναμε το καθορισμένο περπάτημα με φίλους, διατηρώντας την ανάλογη απόσταση μεταξύ μας. Από την πλευρά  του ποδοσφαίρου έχουμε χάσει κάθε επαφή, τουλάχιστον, όμως, δεθήκαμε με την οικογένειά μας και εν μέρει το γεγονός αυτό μας ωφέλησε. Πιστεύω πως σύντομα θα μπούμε στην καθημερινότητα και εύχομαι σε όλους να προσαρμοστούμε και  το κυριότερο, να είμαστε όλοι υγιείς, για να ξεπεράσουμε αυτόν τον Γολγοθά που βιώνουμε». 

ΕΛΕΝΗ - ΜΑΡΙΝΑ ΛΕΒΕΝΤΕΛΛΗ

Αθλήτρια Ν.Ο.Μ.  

«Με τον κορωνοϊό έχουμε όλοι κλειστεί στο σπίτι, αφού δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Κάνουμε προπόνηση με τα μέσα που μας έχει προσφέρει ο Ναυτικός Όμιλος, ώστε να μπορούμε να διατηρούμε την φυσική μας δύναμη. Προσωπικά, έχω στο σπίτι μου εργόμετρο που μου έχουν δώσει, ποδήλατο και βάρη που έχουν αγοράσει οι γονείς μου. 

Το πρόγραμμά μου περιλαμβάνει τρέξιμο στην παραλία για να διατηρούμαι σε φυσική κατάσταση και ασκήσεις στο σπίτι. Δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό, αφού ισχύουν τα μέτρα προφύλαξης και οι εγκαταστάσεις του Ομίλου παραμένουν κλειστές. Πιστεύω ότι με την τήρηση των μέτρων θα καταφέρουμε να εξαλείψουμε αυτόν τον ύπουλο ιό και φυσικά να επιστρέψουμε δυνατοί στην καθημερινότητα. Την περίοδο αυτή, αν δεν είχαμε το ζήτημα με τον ιό, θα πηγαίναμε κανονικά στις εγκαταστάσεις μας και θα προετοιμαζόμασταν για τους αγώνες στον Σχοινιά, που αφορούσαν τις κατηγορίες εφήβων - νεανίδων και θα ήθελα πάρα πολύ να συμμετάσχω, για να καταλάβω μια καλύτερη θέση από πέρυσι. Επίσης, τώρα θα γίνονταν και κάποια κοινόβια, στα οποία είχα την ελπίδα ότι θα συμμετάσχω, για να πάρω μέρος σε διεθνείς αγώνες. Μπορεί να ακυρώθηκαν οι περισσότερες και αξιόλογες διοργανώσεις, όμως υπάρχει ακόμη ελπίδα για το καλοκαίρι. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνουν τα πανελλήνια πρωταθλήματα και τα δύο μαζί στα τέλη Ιουλίου και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στο οποίο ευελπιστώ να συμμετάσχω το φθινόπωρο. Για την ώρα, πάντως, όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να σβήσουμε την ύπουλη ασθένεια που μας  ταλαιπωρεί και μας έχει γεμίσει φόβο. Ελπίζω να τελειώσει σύντομα ο εφιάλτης που ζούμε», μας δήλωσε η αξιόλογη κωπηλάτησα του Ν.Ο.Μ. ΛΟΥΚΕΤΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ 

ΣΕ Γ' ΕΘΝΙΚΗ & ΤΟΠΙΚΑ

Οι δυσκολίες στην επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων οδήγησαν την ΕΠΟ στην πρόωρη λήξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. 

Σύμφωνα με το πλάνο, που θα επικυρωθεί το επόμενο διάστημα και έχει να κάνει με προβιβασμούς και υποβιβασμούς, αναμένεται να κερδίσουν την άνοδο οι πρωτοπόροι των οκτώ ομίλων μέχρι την στιγμή της διακοπής (Πανσερραϊκός, Αλμωπός, Πιερικός, ΑΕΠ Καραγιαννίων, Ρόδος, Αστέρας Βλαχιώτη, Επισκοπή και Καλλιθέα ή Θύελλα Καμαρίου που ισοβαθμούν). 

Και υποβιβασμό μίας ομάδας λιγότερης από κάθε όμιλο. 

Από τον 6ο όμιλο παραμένουν Αιολικός, Καπαρέλλι και ΑΟ Αρτάκης, που έδιναν μάχη για την παραμονή τους, ενώ υποβιβάζονται Παλληνιακός, Αχαρναϊκός, Κόρινθος 06, ΑΕΚ Τρ. 

Τέλος, άγνωστο παραμένει αν και πώς θα ολοκληρωθούν τα κύπελλα των τοπικών ΕΠΣ. Υπάρχει πρόταση της ΕΠΟ, ο κυπελλούχος να αναδειχθεί με κλήρωση, δυσαρεστώντας, όμως, ορισμένες ομάδες. 

Λουκέτο και στο τοπικό πρωτάθλημα, όπως είχαμε αναφέρει, καθώς ήταν εξαιρετικά δύσκολο κάτω από αυτές τις συνθήκες να παιχθεί ποδόσφαιρο. 

Στην τηλεδιάσκεψη της εκτελεστικής  επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας αποφασίστηκε να τερματίσει οριστικά η σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματα των ΕΠΣ λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Έτσι, με τον τρόπο αυτό, οι πρώτες ομάδες μέχρι την διακοπή, κατακτούν το πρωτάθλημα και ανεβαίνουν στην Γ' Εθνική. Στον δικό μας νομό, ο υπερπρωταθλητής αναμένεται να γίνει γνωστός με αγώνα μπαράζ ανάμεσα στον Αετό και τον Διαγόρα Σαρδών από την Λήμνο. Αν η Λημνιακή ομάδα δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στο μπαράζ, τότε ο Αετός θα πάρει το εισιτήριο.

Μετά  την επικύρωση των βαθμολογιών, οι ΕΠΣ έχουν δικαίωμα τροποποιήσεων των προκηρύξεών τους βάσει των διατάξεων της πρόσφατης τροπολογίας του υφυπουργού αθλητισμού.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Α. ΑΞΗ 

ΣΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ 

Σε τηλεδιάσκεψη προέβη ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με τους αρμόδιους φορείς, ώστε να συζητηθεί το ζήτημα της επανεκκίνησης του αθλητισμού μετά το lockdown, εκ μέρους του Συνδέσμου Πολιτισμού Αθλητισμού Τουρισμού της Λέσβου συμμετείχε το πρωί της Τετάρτης ο αντιπρόεδρος Ανδρέας Αξής.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου έθεσε υπόψη του υφυπουργού τα ζητήματα που απασχολούν τους εμπλεκόμενους με τον αθλητισμό στη Λέσβο, όπως είναι η σύνταξη κανόνων προσέλευσης και ασφαλούς παρουσίας των αθλητών και των προπονητών στις ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις, η απολύμανση και η θερμομέτρηση, ο έλεγχος των προσερχόμενων και η ανανέωση των συμβάσεων των εποχικών εργαζομένων στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, αφού άκουσε τις απόψεις των εκπροσώπων που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη, δήλωσε ότι θα προβεί σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Τελευταίες ειδήσεις
5 Ιουλιου 2022
5 Ιουλιου 2022
5 Ιουλιου 2022
5 Ιουλιου 2022
Resource id #8
> <
 • ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε. ΑΡΩΝΗΣ
  Holter πίεσης και ρυθμού
  Δοκιμασία κοπώσεως Φορητός υπέρηχος
  Μυτιλήνη Βουρνάζων 2 τηλ.2251302311
  Γέρα:Παπάδος τηλ.22510-83600
  aroniskos@gmail.com

  Φυσικοθεραπεύτρια Manual Therapist

  Σταυρουλάκη-Γαλάτη Ιφιγένεια
  Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης-PAMP
  Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ
  Ασκληπιού 39 Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνη
  τηλ. 22510-54898- 6977957180
 • ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΜΑΛΛΙΑΣ

  ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
  Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
  Καλλιπόλεως 3,Νέα Σμύρνη, τηλ:210-9320215
  Καβέτσου 10, Μυτιλήνη, τηλ: 2251038065

  Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

  Έλενα Μπούμπα
  Στρατιωτικός Ιατρός
  Διδ.Παν.Αθηνών
  Διπλωματούχος Ευρ.Ακαδημίας
  Ταξιαρχών 34-36 Κορυδαλλός
  2104959944 & 6938502258
  email- elenboumpa@gmail.com
 • ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

  ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.ΜΙΧΑΛΗΣ
  Πτυχιούχος Παν. Αθηνών
  Καβέτσου 32-Μυτιλήνη
  τηλ. 22510 43377
  Καρατζά 10-Μύρινα Λήμνου
  22540 26652- κιν.6974117849

  ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

  Νικόλαος Α. Δαρλής
  ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ-ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑ & ΕΙΔΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΩΜΟΥ ΑΓΚΩΝΑ ΑΚΡΑΣ ΧΕΙΡΟΣ
  2ας Μαίου 30- 17121 Ν. Σμύρνη
  τηλ.210 9315300 &6936118880
  www.orthoinfo.gr
 • ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

  ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΠΑΠΙΟΜΥΤΗΣ
  ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
  ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
  ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32
  ΤΗΛ:22510-55711
  ΚΙΝ:6942405440

  ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

  ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ε. ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΛΗΣ
  θυρεοειδής Σακχαρώδης Διαβήτης 1,2&Κυήσεως
  Οστεοπόρωση Διαταραχές Έμμηνου Ρύσεως
  ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32 ΜΥΤΙΛΗΝΗ & ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ
  22510-43366 6972332594
 • Book and Art

  ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
  Βάλια Μπαρμπατιώτη
  Κομνηνάκη 5 Μυτιλήνη
  τηλ:22510-37961
  www.facebook.com/Book.and.Art.Mytilini

  ψαράδικο

  ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ
  Μαγειρευτά- Θαλασσινά φαγητά -σαλάτες- ψαρόσουπες -ψαρομεζέδες στη λαδόκολλα
  Ψητά & Τηγανιτά κατόπιν παραγγελίας
  τηλ. 22510 34333
 • ΠΤΗΝΟ-ΦΑΡΜΑ ΓΕΡΑΣ

  Γαζής Χαράλαμπος
  Γεωπόνος ΤΕ
  Κότες-κοκόρια-χήνες-γαλοπούλες-πάπιες-αυγά ελευθέρας βοσκής
  τηλ.: 6946167995

  Αυγοπωλείο Χατζέλη

  Αυγά και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα
  Κατάστημα στο πάρκινγκ Μυτιλήνη
  Οδυσσέα Ελύτη 20
  τηλ.2251306790
 • Κάβα Κουτσουραδή

  Κάβα ποτών στη Μυτιλήνη. Είμαστε κοντά σας από το 1986
  Ικαρίας 6, Μυτιλήνη, 81100
  Τηλ. 2251022213

  Μεζεδοπωλείο- Ουζερί

  "Απάγκιο"
  Εξαιρετικά σπιτικά φαγητά- Λεσβιακά τοπικά προϊόντα
  οικονομικές τιμές-Ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο
  τηλ. 22510 20797
 • Elysion Hotel

  Elysion Hotel – Ξενοδοχείο γάμου
  Διεύθυνση: Νεάπολη Μυτιλήνης
  Τηλέφωνο: 2251 061531-2
  Fax:22510 61294
  Website: www.elysion.gr

  ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

  ΠΤΥΧ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
  ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
  ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
  ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ21&ΟΔ.ΕΛΥΤΗ 1ος ΟΡΟΦΟΣ
  ΤΗΛ:2251022255/6945353105
  email:nprot@yahoo.gr
 • Europcar

  AUTO MOTO LESVOS A.E Πάνος Σπανέλης. Κεντρικό:Κουντουριώτη 49Γ Μυτιλήνη τηλ:2251043313 fax42853 κιν.6976809252 Αεροδρόμιο:2251061665
  www.europcar-lesvos.com
  info@europcar-lesvos.com

  Αρχιτέκτων - Μηχανικός

  Γ. Λίνος & Άννα Λίνου
  Έκδοση οικοδομικών αδειών,τακτοποιήση αυθαιρέτων, ΠΕΑ,Κτηματολόγιο,επισκευές,ανακαινίσεις,πωλήσεις νεόδμητων
  Γυμ. Δαυίδ 21 Μυτιλήνη
  τηλ. 6946140998-6957593484
ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Βρείτε άμεσα αυτό που ζητάτε