ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ separator ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ separator ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Facebook Επικοινωνία
Τεταρτη 19 Ιουνιου 2024
Διεύθυνση ΑΡΙΩΝΟΣ 6, ΜΥΤΙΛΗΝΗseparator Τηλέφωνο 22510-25524separator Fax 22510-28741separator Επικοινωνία ef_dimokratis@otenet.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Βιβλιοφάγος

Ημερομηνία30 Νοεμβριου 2021

«Σε πέντε χρόνια»

Της Rebecca Serle

Εκδόσεις «Υδροπλάνο»

Τιμή: 14,00 ευρώ

Η Ντάνι Κόχαν είναι μια νεαρή, φιλόδοξη δικηγόρος, που ζει τη ζωή της πιστεύοντας ότι πρέπει να προγραμματίζει τα πάντα, σχέδιο που αποδίδει, καθώς προσλαμβάνεται στη δουλειά των ονείρων της και δέχεται πρόταση γάμου από το αγόρι της την ίδια μέρα. Δε μοιάζει καθόλου με την παιδική της φίλη, την ατίθαση και παιχνιδιάρα Μπέλα, που πιστεύει στη μοίρα. Ώσπου, μια μέρα, ένα παράξενο όνειρο έρχεται να αναστατώσει τον μέχρι τότε τακτοποιημένο κόσμο της. Πέντε χρόνια μετά, το όνειρό της ζωντανεύει για να της αποδείξει ότι η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και δεν έρχεται με οδηγίες χρήσεως. 

 

«O ρύστης»

Της Λένας Δεμερτζή

Εκδόσεις «Υδροπλάνο»

Τιμή: 13,90 ευρώ

Ένας αστυνομικός και μια δημοσιογράφος... Ένας κατά συρροή δολοφόνος και μια ηλικιωμένη γυναίκα... Πώς μπορούν οι ζωές όλων αυτών των ανθρώπων να μπλεχτούν; Να κινδυνεύσουν; Να μάθουν αλήθειες που πονάνε; Ο αστυνομικός Γιώργος Πετρόπουλος βρίσκεται στη μέση μιας υπόθεσης, που ο ένοχος μοιάζει με φάντασμα. Η Ηρώ Μάνου, μια δημοσιογράφος, που η ζωή της ανατρέπεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Τι είναι αυτό που θα ενώσει τον Γιώργο και την Ηρώ; Ένας θανάσιμος κίνδυνος ή μια ευκαιρία ζωής;

 

«Ψίθυροι»

Του Ηλία Στεργίου

Εκδόσεις «Υδροπλάνο»

Τιμή: 12,90 ευρώ

Η Ζωή αναγκάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι της μαζί με την εννιάχρονη κόρη της Μελίνα, για να ξεφύγει από τον βάναυσο σύζυγό της. Για να τα βγάλει πέρα, αναλαμβάνει την φροντίδα μιας παράξενης γυναίκας αλλά από την πρώτη στιγμή αντιλαμβάνεται πως κάτι κακό παραμονεύει στις σκιές του παλιού αρχοντικού. Μια ιστορία αγάπης, προδοσίας και εγκατάλειψης. Μια ιστορία για όλες εκείνες τις κακοποιημένες γυναίκες, που οι απεγνωσμένες τους κραυγές για βοήθεια κρύβονται πίσω από ψίθυρους και τρομαγμένα βλέμματα. Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα.

 

«Ο όρκος της Μαρίνας»

Της Καλλιόπης Σπανού

Εκδόσεις «Υδροπλάνο»

Τιμή: 13,90 ευρώ

Όρκος ο ανυπέρβλητος, ο απροσπέραστος, ο απαράβατος. Όρκος που δόθηκε από τη μικρή Μαρίνα στην ετοιμοθάνατη μητέρα της, να προσέχει πάντα τον μικρότερό της αδερφό. Μία συμφωνία με τον Θεό, η οποία επηρέασε τόσο τη ζωή της Μαρίνας, όσο και της οικογένειάς της. Μια σειρά από γεγονότα θα τη δοκιμάσουν σε ένα ατελείωτο παιχνίδι επικράτησης και ψυχικής αντοχής. Θα αντέξει η Μαρίνα να παραμείνει πιστή στον όρκο της ή θα τον αθετήσει; Πού ξεκινάνε και πού τελειώνουν τα όρια της ανθρώπινης ψυχής, τελικά; Έχει η αγάπη αρχή και τέλος.

 

«Επτασφράγιστα μυστικά»

Του Ζοέλ Λοπινό

Εκδόσεις «Υδροπλάνο»

Τιμή: 14,90 ευρώ

Στις αρχές του 19ου αιώνα, ο κρητικός λαός περνά την πιο μαύρη περίοδο της ιστορίας του. Η πείνα θερίζει και ο λαός υποφέρει κάτω από τον ζυγό του Οθωμανού κατακτητή. Οι εξεγέρσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Μόνο η ελπίδα της λευτεριάς τον κρατά όρθιο. Στη γιορτή του Αϊ-Γιώργη, ο σκληρός Τουρκοκρητικός Ιμπραήμ Πατρικάκης ερωτοχτυπήθηκε από την απαράμιλλη ομορφιά της Κρυσταλλένιας. Την άλλη μέρα στέλνει έναν προξενητή να ζητήσει το χέρι της. Αν ο πατέρας της δεκαπεντάχρονης Κρυσταλλένιας δεχτεί, προδίδει τη μνήμη και τον αγώνα των προγόνων του. Αν αρνηθεί, ο Πατρικάκης θα προσβληθεί και θα εξοντώσει βάναυσα την οικογένειά του. 21ος αιώνας. Η Ελληνοβελγίδα Ειρήνη αναγκάζεται, για να σωθεί η ίδια, ν' ανακαλύψει την αιτία της κατάρας που βαραίνει την οικογένειά της εδώ και γενιές. Ένα οδοιπορικό στην Κρήτη, εκεί όπου η Ιστορία συναντιέται με την Ψυχογενεαλογία, ώστε να εξηγηθεί το παρόν και να φτιάξει ένα νέο, ελπιδοφόρο μέλλον...

 

«Κόλαση»

Του Κενίνγκ Γκασπάρ

Εκδόσεις «Λιβάνης»

Τιμή: 14,50 ευρώ

Αιχηρό, συβολικό, γραένο ε αύρο χιούορ, ένα έργο που καταφέρνει να κάνει τον αναγνώστη να αναλογιστεί αν ο κόσος στον οποίο ζει είναι αυτός που στ' αλήθεια ονειρεύεται.

Μετά τον θάνατό του, ένας άντρας οδηγείται σε ένα έρος όπου όλα είναι σε αφθονία, τίποτα δε λείπει. Του δίνεται ια απεριόριστη πιστωτική κάρτα, ε την οποία πορεί να καταναλώνει ό,τι θέλει, όσο θέλει και όπως θέλει και επίσης να ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη. Ένας πραγατικός Κήπος της Εδέ! Θα είναι σε θέση να κάνει στην αιωνιότητά του ό,τι δεν κατάφερε ποτέ να πετύχει στη ζωή του!

Είναι, όως, πραγατικά αυτός ο παράδεισος; Όταν θελήσει να ξεφύγει από αυτή την αιωνιότητα, ια συνάντηση θα του αποκαλύψει ένα ονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσει.

«Τότε συνειδητοποίησα το λάθος ου: δεν ήουν στον παράδεισο, αλλά στην κόλαση. Το αιώνιο αρτύριο δεν είχε να κάνει ε ασβέστη και δαγκάνες, αλλά ήταν ια αίθουσα αναονής ε ανακλινόενα καθίσατα».

 

«Ο ευεργέτης» 

Του Μιχ. Μεσοχωρίτη

Εκδόσεις «Λιβάνης»

Τιμή: 16,50 ευρώ

Ένα καλά κρυένο υστικό, το οποίο παρέενε στο σκοτάδι για αρκετές δεκαετίες, έρχεται στο φως, ανατρέποντας τη ζωή του Δηητρίου Μακρή για πάντα. Η ιστορία του βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο λίγα χρόνια αργότερα, όταν ο Ράσελ, συντάκτης του BBC, και η Τζέσικα επισκέπτονται το αγευτικό νησί της Σκιάθου για καλοκαιρινές διακοπές.

Η συνεχής αναφορά του ονόατός του ως ευεργέτη του νησιού κεντρίζει το ενδιαφέρον του ζευγαριού, το οποίο επιδιώκει να άθει τα πάντα γύρω από το έργο και τη ζωή του. Μια ζωή που η κόρη του Δηητρίου Μακρή επιθυεί να κρατήσει ακριά από τα φώτα της δηοσιότητας, προκειένου να διαφυλάξει το οικογενειακό υστικό και να το καταδικάσει στη λήθη.

Ποιο είναι το σκοτεινό υστικό της οικογένειας; Γιατί ο Μακρής άφησε όλη την περιουσία του στο νησί; Μπορεί να απαλλαγεί κανείς από τις σκιές του παρελθόντος;

Ο Δηήτρης δυσκολευόταν να πιστέψει αυτό που έβλεπε. Στο εσωτερικό του τοίχου υπήρχε τοποθετηένο κάθετα, έτσι ώστε να καλύπτει όσο το δυνατόν ικρότερο πάχος, ένα εταλλικό κουτί.

Δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει πόσο καιρό ήταν τοποθετηένο σε εκείνο το σηείο, όπως επίσης και ποιος το είχε βάλει εκεί.

Έκλεισε την πόρτα πίσω του, ακούπησε το κουτί πάνω στον πάγκο και άναψε ια ικρή λάπα που υπήρχε στα δεξιά του. Όλα ήταν πλέον έτοια. Πολύ σύντοα ένα υστικό, το οποίο, όπως όλα έδειχναν, παρέενε κρυένο για χρόνια, επρόκειτο να αποκαλυφθεί προστά στα άτια του.

 

«Μια πόλη σαν όνειρο»

Του Ν. Ροή

Εκδόσεις «Λιβάνης»

Τιμή: 17,00 ευρώ

Ένας νέος άνθρωπος, στην αρχή της εταπολίτευσης, αποφασίζει να σπουδάσει εκτός Ελλάδας, χωρίς να είναι προετοιασένος πνευατικά και αθησιακά, χωρίς οικονοικές δυνατότητες και σε ηλικία που άλλοι βρίσκονται στο τέλος των σπουδών τους.

Οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, η διαφορετική νοοτροπία των κατοίκων του τόπου διαονής, ο νέος τρόπος ζωής, αντί να τον αποθαρρύνουν, από την πρώτη έρα γίνονται όχηα εσωτερικών αλλαγών, νέων γνώσεων και βίαιων προσαρογών στα δεδοένα της πόλης και ια ονειρική περιπλάνηση στην ίδια την πόλη και τους κατοίκους της.

Γίνεται άρτυρας ιας κοινωνικής και οικονοικής ετάλλαξης που συγκλονίζει όλο το πολιτικό οικοδόηα της Ιταλίας. Παράλληλα εισβάλλει στη ζωή του η απλόχερη φιλία των κατοίκων της πόλης, που την αποδέχεται σαν την κορυφαία πράξη της παραονής του, αθαίνοντας πώς είναι η συνύπαρξη διαφορετικών ανθρώπων σε ια κοινή πορεία ζωής.

Βρίσκεται σε αντιπαράθεση ε το Θηλυκό, ως ερωένη, ως φίλη, ως ανεκπλήρωτη επιθυία, ως άνα, ως αιώνιο αντίπαλο. Ανακαλύπτει έναν νέο κόσο σε ό,τι βλέπει, ό,τι ακούει, ό,τι τρώει και ό,τι πίνει, απορροφώντας και αφοοιώνοντας τις νέες επιρροές. Τέλος, φεύγει από την πόλη, όπως είχε αποφασίσει εξαρχής, αναγνωρίζοντας τη οναδικότητα των στιγών που έζησε.

Ποιος ονειρεύτηκε κόκκινα άγρια άλογα σε γαλάζιο λιβάδι να τρέχουν αράθυα, να' ναι όνος σε γέφυρα πλοίου, ε αύρη θάλασσα να τον κυκλώνει από παντού;

Ένα τεράστιο πλήθος αγριεένων ανθρώπων να κάνουν επίθεση σε χειερινά ανάκτορα, ια αράρινη πλατεία γεάτη άσπρα αγάλατα και στη έση ορχήστρα πολύχρωη να παίζει ταγκό και βαλς;

Ακόα και τώρα, ετά από τόσα χρόνια, τα βράδια, όταν διαβαίνω ε τα όνειρα την  πόλη, δεν περπατώ, αλλά πετώ.

 

«Ορατή σαν αόρατη»

Της Ζυράννα Ζατέλη

Εκδόσεις «Καστανιώτης»

Τιμή: 16,00 ευρώ

«Δεν μπορείς να πεθάνεις αν δεν γράψεις αυτήν την ιστορία».

«Για να την γράψω πρέπει κάποιος να πεθάνει πρώτα».

Έρχονταν κι έφευγαν οι εποχές, οι μέρες καταπίνανε τις μέρες, κι η Λεύκα παράδερνε μες στην σιωπή και στους δισταγμούς της. Όλο ένοιωθε να την φυσάει το αεράκι της ευφορίας, να παρακινείται συθέμελα να γράψει επιτέλους την «ιστορία φάντασμα», όλο μαζεύονταν τα σύννεφα πάνω από το κεφάλι της, κι έλεγες τώρα θ' ανοίξουν οι κρουνοί και να πώς ξεκινούν οι καταιγίδες. Πέφτανε τότε μερικές ωραίες στάλες, το ρίγος την συνέπαιρνε, κι ύστερα πάλι όλα χάνονταν, κρύβονταν κατά πού δεν ξέρουμε. Και πόσο ακόμα να περιμένει ν' αποδημήσει ένας άνθρωπος για να λάβει το λάκτισμα, την ευλογία!... Πώς αντέχω και δεν απελπίζομαι; αναρωτιόταν, την ώρα που μέσα της βαθειά εφτά φορές είχε αλλάξει δέρμα απ' την απελπισία. Κι εκεί ήταν το ζήτημα: οι φοβερότερες στιγμές και σκέψεις, οι πιο ανείπωτες, δύνανται άραγε, να γραφούν σ' ένα χαρτί ή μήτε στον αιώνα τον άπαντα; Δύναται να «κρυφτεί» η ίδια μέσα σ' αυτά που έγραφε ή μόνο να κρυφτεί απ' αυτά; Κι αν δεν υπήρχε διαφορά;

Μια μαγική αναζήτηση για τα άρρητα της γραφής, μέσα στα μυστικότερα μονοπάτια της μυθοπλασίας· γιατί τα καλύτερα είναι αυτά που δεν γράφονται και το πιο σημαντικό ποτέ δεν το λέμε.

 

«Τα φαντάσματα του Ντέμιν»

Της Βερένα Κέσλερ

Μετάφραση: Δέσποινα Κλεομβρότου

Τιμή: 15,00 ευρώ

H Λαρίσα, που θέλει να τη φωνάζουν Λάρι, ζει σε μια πόλη με ιδιαίτερη ιστορία στο τέλος του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου έγινε στο Ντέμιν η μεγαλύτερη μαζική αυτοκτονία στην ιστορία της Γερμανίας. Για τη Λάρι, όμως, η πόλη που γεννήθηκε είναι ένα και μόνο πράγμα πάνω απ' όλα: Βαρετή! Θέλει να βγει στον έξω κόσμο το συντομότερο δυνατό και να γίνει πολεμική ανταποκρίτρια. Ενώ η Λάρι παλεύει με τον παραλογισμό της ενηλικίωσης, η ηλικιωμένη γειτόνισσά της ετοιμάζεται να μετακομίσει στο γηροκομείο. Ξεδιαλέγοντας τα πράγματα που βρίσκονταν μια ζωή στο σπιτικό της, θυμάται το τέλος του πολέμου στο Ντέμιν και παίρνει μια απόφαση με πολύ σοβαρές συνέπειες.

Με ελαφρότητα και ευστροφία η Βερένα Κέσλερ αφηγείται τη θλίψη και τη μοναξιά, τη φιλία και τον πρώτο έρωτα. Ένα μυθιστόρημα για την έλλειψη επικοινωνίας ανάμεσα στις γενιές και τη δυνατότητα υπέρβασής της.

 

«Το τούνελ»

Του Γουίλιαμ Χ. Γκας

Μετάφραση: Γιώργος Κυριαζής

Εκδόσεις «Καστανιώτης»

Τιμή: 29,00 ευρώ

Ο αφηγητής είναι ένας διακεκριμένος άντρας στα πενήντα του, ο Γουίλιαμ Φρέντερικ Κόλερ, καθηγητής πανεπιστημίου κάπου στις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ. Το βασικό θέμα που τον απασχολεί είναι το Τρίτο Ράιχ. Έχει μόλις ολοκληρώσει το μεγάλο του έργο, μια μελέτη με τίτλο Ενοχή και αθωότητα στη χιτλερική Γερμανία. Το μόνο που του απομένει είναι μια εισαγωγή. Κάθεται, λοιπόν, να γράψει το σχετικό κείμενο, αλλά πολύ σύντομα διολισθαίνει σε ένα ανεξήγητο αδιέξοδο. Αντί για εισαγωγή, αρχίζει να γράφει ένα άλλο βιβλίο, μιαν άλλη ιστορία την ιστορία του ίδιου του ιστορικού. Αυτό είναι το εντελώς αντίθετο από τη σαφώς τεκμηριωμένη και αιτιοκρατικά προσδιορισμένη ιστορία του Ράιχ. Είναι κάτι υποκειμενικό και ιδιωτικό, που δεν έχει σχήμα ούτε κίνηση, ενώ η Ιστορία είναι αντικειμενική και δημόσια, διαθέτει τάξη και κατεύθυνση. Αυτό που γράφει ο Κόλερ είναι κάτι χαοτικό, σκοτεινό, γεμάτο ψέματα και αποκρύψεις, κενά και επαναλήψεις. Μάλιστα η εισαγωγή του είναι τόσο προσωπική, που φοβάται μήπως την ανακαλύψει η γυναίκα του, κι έτσι κρύβει αυτές τις σελίδες ανάμεσα στις σελίδες του βιβλίου του, εκεί που ξέρει ότι δεν θα εντοπιστούν. Ταυτόχρονα, ο Κόλερ ξεκινά να σκάβει ένα τούνελ στο υπόγειο του σπιτιού του. Το συγκεκριμένο τούνελ αντικατοπτρίζει και την ανασκαφή που επιχειρεί μέσα στην ίδια του τη ζωή στα συναισθήματά του, στο παρελθόν του, στις λίγες αγάπες και στα πολλά μίση του. Το γράψιμο, το σκάψιμο, η δική μας ανάγνωση συνεχίζονται μαζί, ανοίγοντας μια τρύπα στη γλώσσα και στον χρόνο, μια τρύπα που πλησιάζει και παράλληλα απομακρύνεται από τα μυστικά που διέπουν τον πυρήνα αυτού του μυθιστορήματος τον φασισμό της καρδιάς. Το Τούνελ, ένα βιβλίο που διαμορφωνόταν επί τριάντα χρόνια, εμφανίστηκε στο λογοτεχνικό προσκήνιο το 1995 και αμέσως χαιρετίστηκε ως ένα αδιαμφισβήτητο αριστούργημα των σύγχρονων γραμμάτων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Τελευταίες ειδήσεις
Ημερομηνία18 Ιουνιου 2024
Ημερομηνία18 Ιουνιου 2024
Ημερομηνία18 Ιουνιου 2024
Ημερομηνία18 Ιουνιου 2024
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Resource id #8
Μέλος
Εξώφυλλο
> <
 • ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

  Διαφήμιση
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε. ΑΡΩΝΗΣ
  Holter πίεσης και ρυθμού
  Δοκιμασία κοπώσεως Φορητός υπέρηχος
  Μυτιλήνη Βουρνάζων 2 τηλ.2251302311
  Γέρα:Παπάδος τηλ.22510-83600
  aroniskos@gmail.com

  Φυσικοθεραπεύτρια Manual Therapist

  Διαφήμιση
  Σταυρουλάκη-Γαλάτη Ιφιγένεια
  Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης-PAMP
  Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ
  Ασκληπιού 39 Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνη
  τηλ. 22510-54898- 6977957180
 • ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΜΑΛΛΙΑΣ

  Διαφήμιση
  ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
  Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
  Καλλιπόλεως 3,Νέα Σμύρνη, τηλ:210-9320215
  Καβέτσου 10, Μυτιλήνη, τηλ: 2251038065

  Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

  Διαφήμιση
  Έλενα Μπούμπα
  Στρατιωτικός Ιατρός
  Διδ.Παν.Αθηνών
  Διπλωματούχος Ευρ.Ακαδημίας
  Πάρνηθας 95-97 Αχαρναί
  2102467085 & 6938502258
  email- elenboumpa@gmail.com
 • ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

  Διαφήμιση
  ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.ΜΙΧΑΛΗΣ
  Πτυχιούχος Παν. Αθηνών
  Καβέτσου 32-Μυτιλήνη
  τηλ. 22510 43377
  Καρατζά 10-Μύρινα Λήμνου
  22540 26652- κιν.6974117849

  ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

  Διαφήμιση
  ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΠΑΠΙΟΜΥΤΗΣ
  ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
  ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
  ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32
  ΤΗΛ:22510-55711
  ΚΙΝ:6942405440
 • ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

  Διαφήμιση
  ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ε. ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΛΗΣ
  θυρεοειδής Σακχαρώδης Διαβήτης 1,2&Κυήσεως
  Οστεοπόρωση Διαταραχές Έμμηνου Ρύσεως
  ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32 ΜΥΤΙΛΗΝΗ & ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ
  22510-43366 6972332594

  Book and Art

  Διαφήμιση
  ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
  Βάλια Μπαρμπατιώτη
  Κομνηνάκη 5 Μυτιλήνη
  τηλ:22510-37961
  www.facebook.com/Book.and.Art.Mytilini
 • ψαράδικο

  Διαφήμιση
  ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ
  Μαγειρευτά- Θαλασσινά φαγητά -σαλάτες- ψαρόσουπες -ψαρομεζέδες στη λαδόκολλα
  Ψητά & Τηγανιτά κατόπιν παραγγελίας
  τηλ. 22510 34333

  ΠΤΗΝΟ-ΦΑΡΜΑ ΓΕΡΑΣ

  Διαφήμιση
  Γαζής Χαράλαμπος
  Γεωπόνος ΤΕ
  Κότες-κοκόρια-χήνες-γαλοπούλες-πάπιες-αυγά ελευθέρας βοσκής
  τηλ.: 6946167995
 • Αυγοπωλείο Χατζέλη

  Διαφήμιση
  Αυγά και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα
  Κατάστημα στο πάρκινγκ Μυτιλήνη
  Οδυσσέα Ελύτη 20
  τηλ.2251306790

  Κάβα Κουτσουραδή

  Διαφήμιση
  Κάβα ποτών στη Μυτιλήνη. Είμαστε κοντά σας από το 1986
  Ικαρίας 6, Μυτιλήνη, 81100
  Τηλ. 2251022213
 • Μεζεδοπωλείο- Ουζερί

  Διαφήμιση
  "Απάγκιο"
  Εξαιρετικά σπιτικά φαγητά- Λεσβιακά τοπικά προϊόντα
  οικονομικές τιμές-Ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο
  τηλ. 22510 20797

  Elysion Hotel

  Διαφήμιση
  Elysion Hotel – Ξενοδοχείο γάμου
  Διεύθυνση: Νεάπολη Μυτιλήνης
  Τηλέφωνο: 2251 061531-2
  Fax:22510 61294
  Website: www.elysion.gr
 • ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

  Διαφήμιση
  ΠΤΥΧ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
  ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
  ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
  ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ21&ΟΔ.ΕΛΥΤΗ 1ος ΟΡΟΦΟΣ
  ΤΗΛ:2251022255/6945353105
  email:nprot@yahoo.gr

  Europcar

  Διαφήμιση
  AUTO MOTO LESVOS A.E Πάνος Σπανέλης. Κεντρικό:Κουντουριώτη 49Γ Μυτιλήνη τηλ:2251043313 fax42853 κιν.6976809252 Αεροδρόμιο:2251061665
  www.europcar-lesvos.com
  info@europcar-lesvos.com
 • Αρχιτέκτων - Μηχανικός

  Διαφήμιση
  Γ. Λίνος & Άννα Λίνου
  Έκδοση οικοδομικών αδειών,τακτοποιήση αυθαιρέτων, ΠΕΑ,Κτηματολόγιο,επισκευές,ανακαινίσεις,πωλήσεις νεόδμητων
  Γυμ. Δαυίδ 21 Μυτιλήνη
  τηλ. 6946140998-6957593484
ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ Μικρές Αγγελίες
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Βρείτε άμεσα αυτό που ζητάτε