ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ separator ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ separator ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Facebook Επικοινωνία
Κυριακη 26 Μαιου 2024
Διεύθυνση ΑΡΙΩΝΟΣ 6, ΜΥΤΙΛΗΝΗseparator Τηλέφωνο 22510-25524separator Fax 22510-28741separator Επικοινωνία ef_dimokratis@otenet.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Κύπελλο Ελλάδος

Ημερομηνία12 Αυγουστου 2023

ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ Ο ΑΕΤΟΣ ΜΕ ΜΥΚΟΝΟ

Δύσκολη κλήρωση επεφύλαξε η κληρωτίδα στο κύπελλο Ελλάδος στον κυπελλούχο στον νομό Αετό, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει την ΑΕ Μυκόνου, ομάδα Γ' Εθνικής και μάλιστα το μήνα που τρέχει. Δεν είναι μόνο ο αντίπαλος αλλά και το ταξίδι στο νησί των ανέμων και μάλιστα μέσα στο φόρτε της καλοκαιρινής τουριστικής κίνησης, που σαφώς και θα σταθεί εμπόδιο στην αναχώρηση και στη διαμονή της ομάδας. Στον Αετό δεν επιθυμούσαν μια τέτοια κλήρωση, από τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα ακόμη δεν έχει στελεχώσει το ρόστερ και δεν έχει ξεκινήσει προετοιμασία. Θα πάει χωρίς προπόνηση στο νησί των Κυκλάδων. Όμως, αν δεν ήταν η Μύκονος, η κλήρωση θα μπορούσε να του επιφέρει και πιο δύσκολο ταξίδι, όπως στο Ρέθυμνο και στη Ρόδο. Αν ο Αετός προκριθεί, τότε στον επόμενο γύρο (3/9) θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Γρανίτης Αγίας Μαρίνας Μικρασιατικός, ομάδες που αγωνίζονται κι αυτές στο τοπικό.

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΨΑΝΗΣ

ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΜΟΥ

Τον περασμένο Απρίλιο πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό κέντρο πυγμαχίας Περιστερίου Αττικής «Γιώργος Στεφανόπουλος» με επιτυχία το πανελλήνιο πρωτάθλημα Kung Fu με την παρουσία σημαντικών σχολών από την χώρα μας και πλειάδα ικανών αθλητών στις πολεμικές τέχνες, οι οποίοι προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγώνες. Ανάμεσα σε αυτούς τους αθλητές και ένα δικό μας παιδί που ανήκει στην Ακαδημία Kung Fu Βορείου Αιγαίου, ο Χρήστος Ψάνης, που εκπροσώπησε την σχολή του και βοήθησε ταυτόχρονα να κατακτηθούν 27 χρυσά, 18 αργυρά και 6 χάλκινα μετάλλια, συγκομιδή πολύ ικανοποιητική για την επαρχία.

Ο Χρήστος Ψάνης, μας μίλησε για τις εμπειρίες που αποκόμισε, καθώς και τις διακρίσεις που έχει μέχρι τώρα στον χώρο, ενώ τόνισε πως αλλάζει ζώνη και επίπεδο και πάει στην Α' κατηγορία. Όσον αφορά στον μεγάλο του στόχο, αυτός παραμένει η παρουσία του στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, ανέφερε:

-Τι διακρίσεις έχεις κατακτήσει μέχρι τώρα στο Kung Fu;

«Έχω δύο πρώτες πανελλήνιες νίκες (χρυσά μετάλλια) στη Γ' κατηγορία τα έτη 2021-2022. Φέτος είχα δικαίωμα ανόδου στη Β' κατηγορία και ο δάσκαλος μου έκρινε ότι είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στην κατηγορία αυτή. Κατάφερα ακόμα δύο χρυσά μετάλλια στα γυμνά χέρια και στα μακριά όπλα».

-Ποιες είναι οι απαιτήσεις για να πετύχει κάποιος μια πανελλήνια διάκριση;

«Ο δάσκαλος είναι το Άλφα και το Ωμέγα. Από εκείνον ξεκινάν και σε αυτόν καταλήγουν όλα. Ο αθλητής χρειάζεται να είναι συνεπής στις προπονήσεις και να δουλεύει με όρεξη, ώστε η τεχνική του να βελτιώνεται συνεχώς. Από εκεί και πέρα, σίγουρα βοηθά πολύ η σωστή διατροφή και η επαρκής ανάπαυση με καλής ποιότητας ύπνο. Το καθαρό, αυτοσυγκεντρωμένο μυαλό χωρίς άγχος, είναι εξίσου σημαντικό».

-Πώς σου φάνηκε το φετινό πρωτάθλημα από πλευράς συμμετοχών και θεάματος;

«Φέτος συνέπεσε η διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος με τις διακοπές του Πάσχα και οι συμμετοχές ήταν λιγότερες σχετικά με άλλες χρονιές. Ίσως έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι αυτή την περίοδο οι μαθητές προετοιμάζονταν για τις πανελλήνιες εξετάσεις τους. Στην κατηγορία που αγωνίζομαι (άνδρες ηλικίας άνω των 40 ετών) οι συμμετοχές ήταν αισθητά λιγότερες σε σχέση με τις μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες, ίσως επειδή είναι πολύ δύσκολο να κάνει πρωταθλητισμό κάποιος που έχει επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις».

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΦΕΤΟΣ

Ο νέος κανονισμός προπονητών βγήκε στην δημοσιότητα και η ΕΠΟ τον ανάρτησε στην ιστοσελίδα της. Υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με άλλες χρονιές και πρόκειται για κανόνες που πρέπει να εφαρμοστούν από τους ανθρώπους του πάγκου την φετινή σεζόν.

Μερικές βασικές τροποποιήσεις:

1) Άρθρο 5 παρ. 3:

Προπονητής ποδοσφαίρου UEFA/ Ε.Π.Ο. δεν έχει δικαίωμα να εκτελεί καθήκοντα προπονητή (σημ: (Α΄) προπονητής / βοηθός προπονητής / προπονητής τερματοφυλάκων / προπονητής φυσικής κατάστασης), παράλληλα σε μια Π.Α.Ε. και σε οποιοδήποτε τμήμα υποδομής-ακαδημίας της ή σε μια Π.Α.Ε. και σε ένα Ερασιτεχνικό Ποδοσφαιρικό Σωματείο ή ακαδημία του, ή σε δύο ή περισσότερα Ερασιτεχνικά Ποδοσφαιρικά Σωματεία, έστω και χωρίς αμοιβή. Εξαιρείται η περίπτωση να είναι προπονητής σε μία ομάδα ενός Ερασιτεχνικού Ποδοσφαιρικού Σωματείου Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ή ενός Ερασιτεχνικού Ποδοσφαιρικού Σωματείου Πανελληνίου Πρωταθλήματος και ταυτόχρονα προπονητής σε τμήματα υποδομών-ακαδημίας του ίδιου Σωματείου ή αντίστοιχα στις Μικτές Ομάδες μίας Ε.Π.Σ., καθώς επίσης σε σωματεία ποδοσφαίρου άμμου και σάλας. Κατ' εξαίρεση όσων ορίζονται ανωτέρω, ένας προπονητής τμήματος υποδομών ή της β' ομάδας μιας Π.Α.Ε. της SL1, μπορεί [8] για ένα ανώτατο διάστημα 20 ημερών να εκτελεί ταυτόχρονα χρέη προπονητή της πρώτης επαγγελματικής ομάδας ανδρών της ίδιας ΠΑΕ, υπό την προϋπόθεση ότι έχει τα απαιτούμενα ελάχιστα προσόντα που ορίζονται στον παρόντα κανονισμό.

2) Άρθρο 6 2α

Στα Πρωταθλήματα ευθύνης των Ε.Π.Σ. η πρόσληψη προπονητή με Προπονητική Ταυτότητα UEFA / Ε.Π.Ο σε ισχύ είναι υποχρεωτική για όλες τις κατηγορίες Πρωταθλημάτων τους. Στην περίπτωση που σε μία Ε.Π.Σ. δεν υπάρχει αποδεδειγμένα ικανός αριθμός προπονητών (με Προπονητική Ταυτότητα σε ισχύ) για την κατάλληλη εξυπηρέτηση αυτής της υποχρέωσης, η ενδιαφερόμενη Ε.Π.Σ. θα απευθύνει ερώτημα στην Τεχνική Επιτροπή της Ε.Π.Ο., η οποία θα αποφασίζει, σε συνεργασία με την Π.Ε.Π.Π. και θα εισηγείται σχετικά για την επίλυση του ζητήματος. Για τον έλεγχο της επάρκειας θα υπολογίζονται μόνο οι προπονητές που έχουν Προπονητική Ταυτότητα σε ισχύ σύμφωνα με το Μητρώο Προπονητών της Ε.Π.Ο. Οι Ε.Π.Σ. που θα λάβουν εξαίρεση από την υποχρεωτικότητα απασχόλησης προπονητών στα ποδοσφαιρικά τους σωματεία, δεν θα επιτρέπουν σε κανένα φυσικό πρόσωπο να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο και να εκτελεί καθήκοντα προπονητή από την Τεχνική Περιοχή. Αν τα Ποδοσφαιρικά Σωματεία αυτά χρησιμοποιούν πιστοποιημένο προπονητή θα ακολουθείται η διαδικασία που προβλέπεται από τον παρόντα Κανονισμό, για την έκδοση του σχετικού Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή.

3) Άρθρο 10 παρ 3γ

Για όλους τους προπονητές όλων των βαθμίδων, που επιθυμούν να συνεργαστούν με μια Π.Α.Ε. ή ένα Ερασιτεχνικό Ποδοσφαιρικό Σωματείο, απαραίτητη προϋπόθεση μεταξύ όσων άλλων τυπικών χαρακτηριστικών και προϋποθέσεων προβλέπονται για την έκδοση Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 είναι: Η Αναγγελία Πρόσληψης Μισθωτού (σημ: Έντυπο 3: Ενιαίο Έντυπο Αναγγελίας Πρόσληψης) από την εκάστοτε Π.Α.Ε. ή ένα Ερασιτεχνικό Ποδοσφαιρικό Σωματείο με τον Κωδικό Εργασίας που αντιστοιχεί στην ειδικότητα: «Επαγγελματίες Αθλητές και Προπονητές», καθώς και η «Κατάσταση Συμφωνητικών» Δ.Ο.Υ. με καταγεγραμμένη την ειδικότητα προπονητή που πρέπει να συνοδεύει το Ιδιωτικό Συμφωνητικό/ Σύμβαση, μεταξύ μιας Π.Α.Ε. ή ενός Ερασιτεχνικού Ποδοσφαιρικού Σωματείου και ενός προπονητή.

4) Άρθρο 10 παρ 3δ

Οι προπονητές που επιθυμούν να συνεργαστούν με μια Π.Α.Ε. ή ένα Ερασιτεχνικό Ποδοσφαιρικό Σωματείο, ενώ παράλληλα είναι συνταξιούχοι (σημ: αφορά όλα τα Ταμεία) ή υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας, τις Ένοπλες Δυνάμεις (σημ: ως ένστολο ή πολιτικό προσωπικό) ή είναι υπάλληλοι του Δημοσίου Τομέα, πολιτικοί υπάλληλοι Υπουργείων και της Βουλής των Ελλήνων, υπάλληλοι ΔΕΚΟ, Νομαρχιακοί, Δημοτικοί και Κοινοτικοί υπάλληλοι, ή διατηρούν Δικηγορική ιδιότητα (σημ: Σύμφωνα με το Νόμο 4194/2013/Αρ.7 του Κώδικα Δικηγόρων), εξαιρούνται από την υποχρέωση πρόσληψης τους από μια Π.Α.Ε. ή ένα Ερασιτεχνικό [14] Ποδοσφαιρικό Σωματείο (σημ: Έντυπο 3: Ενιαίο Έντυπο Αναγγελίας Πρόσληψης). Για το λόγο αυτό, οι εν λόγω προπονητές, υποχρεούνται να καταθέτουν στην Π.Α.Ε. ή στο Ερασιτεχνικό Ποδοσφαιρικό Σωματείο αντίστοιχα, ως αποδεικτικό της επαγγελματικής τους σχέσης με τον φορέα του Δημοσίου που οργανικά ανήκουν, σχετική βεβαίωση από την αρμόδια υπηρεσία στην οποία ανήκουν ή συνταξιοδοτούνται, με ημερομηνία έκδοσης όχι μεγαλύτερη των 3 μηνών, ή αντίστοιχα, αντίγραφο θεωρημένο της Υπηρεσιακής Ταυτότητας ή Διαπίστευσης τους σε ισχύ. Τα έγγραφα αυτά η εκάστοτε Π.Α.Ε. ή το εκάστοτε Ερασιτεχνικό Ποδοσφαιρικό Σωματείο οφείλουν στη συνέχεια να τα προσκομίσουν μαζί με τα έγγραφα/δικαιολογητικά έκδοσης του Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 στην αρμόδια υπηρεσία της Ε.Π.Ο. ή αντίστοιχα στην εκάστοτε οικεία Ε.Π.Σ. (για τα τοπικά Πρωταθλήματα ευθύνης των Ε.Π.Σ.). Σε κάθε περίπτωση, η «Κατάσταση Συμφωνητικών» Δ.Ο.Υ. (με καταγεγραμμένη την ειδικότητα: (Α΄) προπονητής / βοηθός προπονητής κ.λπ.), που θα συνοδεύει το Ιδιωτικό Συμφωνητικό / Σύμβαση μεταξύ μιας Π.Α.Ε. ή ενός Ερασιτεχνικού Ποδοσφαιρικού Σωματείου και εκάστοτε προπονητή, θα πρέπει να κατατίθεται μαζί με τα έγγραφα/δικαιολογητικά έκδοσης του Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, στην αρμόδια υπηρεσία της Ε.Π.Ο. ή αντίστοιχα στην εκάστοτε οικεία Ε.Π.Σ. (για τα τοπικά Πρωταθλήματα ευθύνης των Ε.Π.Σ.).

5) Άρθρο 10 παρ 3ε

Για όλους τους προπονητές (όλων των κατηγοριών UEFA / Ε.Π.Ο), που έχουν πολυετείς Συμβάσεις Ορισμένου ή Αορίστου χρόνου με μια Π.Α.Ε., ή ένα Ερασιτεχνικό Ποδοσφαιρικό Σωματείο, εφόσον η Αναγγελία Πρόσληψής τους (σημ: Έντυπο 3: Ενιαίο Έντυπο Αναγγελίας Πρόσληψης) έχει εξαρχής γίνει με τον Κωδικό Εργασίας που αντιστοιχεί στην ειδικότητα «Επαγγελματίες Αθλητές και Προπονητές», κατατίθεται στην αρμόδια Υπηρεσία της Ε.Π.Ο. ή αντίστοιχα στην εκάστοτε οικεία Ε.Π.Σ. (για τα τοπικά Πρωταθλήματα ευθύνης των Ε.Π.Σ.) ως έχει, μαζί με τα έγγραφα/δικαιολογητικά έκδοσης του Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. Σε περίπτωση που η καταχωρημένη ιδιότητα στην Αναγγελία Πρόσληψης Μισθωτού (σημ:

 

ΕΙΠΑΝ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ

Σιωπηρή διαμαρτυρία και «αντίο» είπαν χθες το απόγευμα στην πλατεία Σαπφούς, τα μέλη της Λέσχης Φίλων ΑΕΚ Μυτιλήνης, που μαζί με τους συνδέσμους Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Αιολικού, τίμησαν την μνήμη του 29χρονου που έπεσε θύμα οπαδικής βίας, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Με κεριά αναμμένα και τα γράμματα του ονόματός του στα χέρια, οι φίλοι των ομάδων φώναξαν «αθάνατος», ευχόμενοι να είναι το τελευταίο θύμα στα γήπεδα. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ «Δ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Τελευταίες ειδήσεις
Ημερομηνία24 Μαιου 2024
Ημερομηνία24 Μαιου 2024
Ημερομηνία24 Μαιου 2024
Ημερομηνία24 Μαιου 2024
Resource id #8
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Μέλος
Εξώφυλλο
> <
 • ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

  Διαφήμιση
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε. ΑΡΩΝΗΣ
  Holter πίεσης και ρυθμού
  Δοκιμασία κοπώσεως Φορητός υπέρηχος
  Μυτιλήνη Βουρνάζων 2 τηλ.2251302311
  Γέρα:Παπάδος τηλ.22510-83600
  aroniskos@gmail.com

  Φυσικοθεραπεύτρια Manual Therapist

  Διαφήμιση
  Σταυρουλάκη-Γαλάτη Ιφιγένεια
  Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης-PAMP
  Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ
  Ασκληπιού 39 Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνη
  τηλ. 22510-54898- 6977957180
 • ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΜΑΛΛΙΑΣ

  Διαφήμιση
  ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
  Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
  Καλλιπόλεως 3,Νέα Σμύρνη, τηλ:210-9320215
  Καβέτσου 10, Μυτιλήνη, τηλ: 2251038065

  Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

  Διαφήμιση
  Έλενα Μπούμπα
  Στρατιωτικός Ιατρός
  Διδ.Παν.Αθηνών
  Διπλωματούχος Ευρ.Ακαδημίας
  Πάρνηθας 95-97 Αχαρναί
  2102467085 & 6938502258
  email- elenboumpa@gmail.com
 • ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

  Διαφήμιση
  ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.ΜΙΧΑΛΗΣ
  Πτυχιούχος Παν. Αθηνών
  Καβέτσου 32-Μυτιλήνη
  τηλ. 22510 43377
  Καρατζά 10-Μύρινα Λήμνου
  22540 26652- κιν.6974117849

  ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

  Διαφήμιση
  ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΠΑΠΙΟΜΥΤΗΣ
  ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
  ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
  ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32
  ΤΗΛ:22510-55711
  ΚΙΝ:6942405440
 • ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

  Διαφήμιση
  ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ε. ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΛΗΣ
  θυρεοειδής Σακχαρώδης Διαβήτης 1,2&Κυήσεως
  Οστεοπόρωση Διαταραχές Έμμηνου Ρύσεως
  ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32 ΜΥΤΙΛΗΝΗ & ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ
  22510-43366 6972332594

  Book and Art

  Διαφήμιση
  ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
  Βάλια Μπαρμπατιώτη
  Κομνηνάκη 5 Μυτιλήνη
  τηλ:22510-37961
  www.facebook.com/Book.and.Art.Mytilini
 • ψαράδικο

  Διαφήμιση
  ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ
  Μαγειρευτά- Θαλασσινά φαγητά -σαλάτες- ψαρόσουπες -ψαρομεζέδες στη λαδόκολλα
  Ψητά & Τηγανιτά κατόπιν παραγγελίας
  τηλ. 22510 34333

  ΠΤΗΝΟ-ΦΑΡΜΑ ΓΕΡΑΣ

  Διαφήμιση
  Γαζής Χαράλαμπος
  Γεωπόνος ΤΕ
  Κότες-κοκόρια-χήνες-γαλοπούλες-πάπιες-αυγά ελευθέρας βοσκής
  τηλ.: 6946167995
 • Αυγοπωλείο Χατζέλη

  Διαφήμιση
  Αυγά και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα
  Κατάστημα στο πάρκινγκ Μυτιλήνη
  Οδυσσέα Ελύτη 20
  τηλ.2251306790

  Κάβα Κουτσουραδή

  Διαφήμιση
  Κάβα ποτών στη Μυτιλήνη. Είμαστε κοντά σας από το 1986
  Ικαρίας 6, Μυτιλήνη, 81100
  Τηλ. 2251022213
 • Μεζεδοπωλείο- Ουζερί

  Διαφήμιση
  "Απάγκιο"
  Εξαιρετικά σπιτικά φαγητά- Λεσβιακά τοπικά προϊόντα
  οικονομικές τιμές-Ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο
  τηλ. 22510 20797

  Elysion Hotel

  Διαφήμιση
  Elysion Hotel – Ξενοδοχείο γάμου
  Διεύθυνση: Νεάπολη Μυτιλήνης
  Τηλέφωνο: 2251 061531-2
  Fax:22510 61294
  Website: www.elysion.gr
 • ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

  Διαφήμιση
  ΠΤΥΧ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
  ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
  ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
  ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ21&ΟΔ.ΕΛΥΤΗ 1ος ΟΡΟΦΟΣ
  ΤΗΛ:2251022255/6945353105
  email:nprot@yahoo.gr

  Europcar

  Διαφήμιση
  AUTO MOTO LESVOS A.E Πάνος Σπανέλης. Κεντρικό:Κουντουριώτη 49Γ Μυτιλήνη τηλ:2251043313 fax42853 κιν.6976809252 Αεροδρόμιο:2251061665
  www.europcar-lesvos.com
  info@europcar-lesvos.com
 • Αρχιτέκτων - Μηχανικός

  Διαφήμιση
  Γ. Λίνος & Άννα Λίνου
  Έκδοση οικοδομικών αδειών,τακτοποιήση αυθαιρέτων, ΠΕΑ,Κτηματολόγιο,επισκευές,ανακαινίσεις,πωλήσεις νεόδμητων
  Γυμ. Δαυίδ 21 Μυτιλήνη
  τηλ. 6946140998-6957593484
ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ Μικρές Αγγελίες
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Βρείτε άμεσα αυτό που ζητάτε